-
308 1.6 2009. Στα 85.000χλμ λιώσιμο κυριολεκτικά του καταλύτη! Μετά άρχισε και μένα να ανάβει το λαμπάκι κινητήρα και το antipollution faulty. Αργότερα η απόδοση του κινητήρα (βενζίνη) ήταν σαν ντίζελ του 1990! Ανηφορες με δεύτερα! Τελικά αλλαγή αισθητήρων εκκεντροφόρου και τα άλογα (120) ξαναζωντάνεψαν!!! Φυσικά έκαιγε λάδια ( απαράδεκτος κινητήρας BMW) . Τώρα η αντιπροσωπεία μου έβαλε αντί 5/30 τα 10/60 λέγοντας ότι πολλοί σώθηκαν έτσι αντί να αλλάξουν μηχανή. Περιμένω αποτελέσματα. Πάντως κατά τα άλλα σαν αμάξι έχει τα πάντα. Όσο για τελική είχα δει με gps στην Εγνατία 204χλμ(κοντέρ 215)
-
@harrybac1970 said in PEUGEOT FORUM:
308 1.6 2009. Στα 85.000χλμ λιώσιμο κυριολεκτικά του καταλύτη! Μετά άρχισε και μένα να ανάβει το λαμπάκι κινητήρα και το antipollution faulty. Αργότερα η απόδοση του κινητήρα (βενζίνη) ήταν σαν ντίζελ του 1990! Ανηφορες με δεύτερα! Τελικά αλλαγή αισθητήρων εκκεντροφόρου και τα άλογα (120) ξαναζωντάνεψαν!!! Φυσικά έκαιγε λάδια ( απαράδεκτος κινητήρας BMW) . Τώρα η αντιπροσωπεία μου έβαλε αντί 5/30 τα 10/60 λέγοντας ότι πολλοί σώθηκαν έτσι αντί να αλλάξουν μηχανή. Περιμένω αποτελέσματα. Πάντως κατά τα άλλα σαν αμάξι έχει τα πάντα. Όσο για τελική είχα δει με gps στην Εγνατία 204χλμ(κοντέρ 215)
Πολυ χοντρα τα 10-60 γι αυτο το μοτερ. Θα μειωσει την καυση λαδιου, αλλά το μοτερ μετα θα ειναι για πεταμα, δεν θα παιρνει επισκευη
Αλλαξες καταλυτη ? -
@alexandros-k said in PEUGEOT FORUM:
@harrybac1970 said in PEUGEOT FORUM:
Πολυ χοντρα τα 10-60 γι αυτο το μοτερ. Θα μειωσει την καυση λαδιου, αλλά το μοτερ μετα θα ειναι για πεταμα, δεν θα παιρνει επισκευη
Αλλαξες καταλυτη ?Και την εξάτμιση σωλήνα και καζανάκι γιατί σφηνωσαν κομμάτια. Δεν τα ξαναβάζω αυτά τα λάδια. Δεν έμεινα ευχαριστημένος κι άναψε ξανά λαμπάκι κινητήρα. Άσε που τα φάγε πιο γρήγορα. Πίσω στα 5/30 ίσως και 5/40 αν τα παίρνει.
-
το αυτο οι οπελεοι, οι σιτροεναιοι, οι ντιεσεοι και ολοι οι συγγενεις
@piliourits ? σου θυμιζει κατι?
#mono_vitara θα λετε και θα κλαιτε -
@gatoz said in PEUGEOT FORUM:
#mono_vitara θα λετε και θα κλαιτεΜιλάτε μου στα γαλλικά, θα με υποχρεωσετε...
-
@gatoz said in PEUGEOT FORUM:
#mono_vitara θα λετε και θα κλαιτεΞέχασες και τα τογιότα επαγγελματικά που τα φτιάχνουν οι γάλλοι, γιατί οι τογιοταίοι είναι μόνο για μποτιλιαρίσματα και οι σουζουκαίοι για τα βουνά και τα συνεργεία...
-
@criuser said in PEUGEOT FORUM:
Ξέχασες και τα τογιότα επαγγελματικά που τα φτιάχνουν οι γάλλοι, γιατί οι τογιοταίοι είναι μόνο για μποτιλιαρίσματα και οι σουζουκαίοι για τα βουνά και τα συνεργεία...
Πεζό 2.. όνομα και πράμα και on topic
-
Εγώ το 403 θυμάμαι...
Τετρακόσια τα μυαλά μας...
Το 3 το φαντάζεσαι...
-
Άσχετος ο δικός μου αριθμός, δεν φαίνεται και πολύ καλά μέσα εκεί, αλλά δεν βλέπω να έχει τα καρούμπαλα. Μία ημερομηνία κάπου που είδα έγραφε 29/11/2019, αλλά μπορεί να είναι για το εξάρτημα και όχι για τον κινητήρα..
Θα μιλήσω με Γκάλο αύριο και θα ενημερώσω..
-
Επειδή είμαι φουλ δουλειά δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ σοβαρά, ΑΛΛΑ
σε πρώτη φάση το έκαναν downplay το θέμα από εκεί που το πήρα (επαρχία).
Κατ' αρχάς για το adBlue λέει αν ήταν θα το είχε βγάλει και τελικά - μάλλον - κάτι έπαιζε με μία τάπα και ότι σε σχέση με τα πουλημένα αυτοκίνητα ελάχιστα έχουν βγάλει πρόβλημα.
Για το άλλο λέει ότι η παρέμβαση είναι μικρή αν δεν το έχει βγάλει ακόμη και μπορεί να μην το βγάλει ποτέ..
Πάμε τώρα Αθήνα.. εδώ ήταν ακόμη περισσότερο downplayed το θέμα.. λέει να μην διαβάζουμε ότι γράφεται στο ίντερνετ, δεν έχει αλλάξει κανένα δοχείο Adblue σε 2008 ΙΙ και ότι αυτή η οδηγία δεν υπάρχει..
Όπως και να έχει, θα πάει αύριο η γυναίκα (δουλεύω δυστυχώς) ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΆ για να κάνει έναν γενικό τεχνικό έλεγχο και να δουν στο διαγνωστικό αν έχει υπάρξει ποτέ οτιδήποτε..
.. δυστυχώς μέχρι τα Χριστούγεννα έχω σχεδόν κάθε μέρα 12-14ωρα και δεν έχω προλάβει να σκεφτώ. Παίζει μέχρι και πώληση, απλά δεν υπάρχουν επιλογές και έχουμε προβληματιστεί..
-
Πας για Toyota κι εσυ
Μενει ο Criuser -
Πας για Toyota κι εσυ
Μενει ο CriuserΑν είναι να κάνω downgrade προτιμώ κάνα μεταχειρισμένο Honda..
-
Πας για Toyota κι εσυ
Μενει ο CriuserΟ criuser θα αγοράσει και του Dublin.
-
Αυτό που δεν παρουσιάστηκε στο 2008 II , πολύ ενθαρρυντικο. Σημαίνει ότι βρέθηκε το πρόβλημα και λυθηκε.
Μα με τα λεφτά που κοστίζει το 2008 αγοράζεις corolla cross αυτόματο, hybrid ,200 αλογα. Upgrade είναι.
-
@dublin said in PEUGEOT FORUM:
Αν είναι να κάνω downgrade προτιμώ κάνα μεταχειρισμένο Honda..
ενταξει τοτε..... κορολλα κρος ?
-
@gtsartsal said in PEUGEOT FORUM:
Πας για Toyota κι εσυ
Μενει ο CriuserΟ criuser θα αγοράσει και του Dublin.
Εχει σημα τον Λεοντα
Criuser μονο Λοχια -
Ρε συ ιρλανδέ, μην φτάσουμε και σαν το ανέκδοτο με τον γρύλο...
Το πρόβλημα του αντμπλου δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει απαρατήρητο, ΑΝ υπάρχει θέμα βγάζει πασιφανές μύνημα και τότε το αντιμετωπίζεις.
Προληπτικά, δεν μπορείς να δεις κάτι, εσύ ή αυτοί.
Το ότι μια βλάβη εμφανίζεται σε σημαντικό ποσοστό, δεν σημαίνει πως θα εμφανιστεί σε όλους.Το θέμα με την καδένα είναι όντως προληπτικό, λογικά στη συντριπτική πλειοψηφία οχημάτων δεν θα εμφανιζόταν ποτέ, κι εφόσον γίνει η αντικατάσταση κάποια στιγμή, μάλλον είναι το λιγότερο για να πονοκεφαλιάζει κάποιος.
Μάλλον χρειάζεται ικανός χρόνος για να βρεθούν ευαίσθητα σημεία σε οποιοδήποτε κατασκευαστή.
Για την καλή εταιρεία την ΤΟΥΟΤΑ, υπάρχει κάποια εκτίμηση για κόστη επισκευής όταν το όχημα είναι εκτός εγγύησης ή από (χτύπα ξύλο) σύγκρουση; Δηλαδή πόσο έχει ένα power spliter ή ένα inverter air conditioner και υπάρχουν και ιμιτασιόν ή μεταχειρισμένα ;
-
@piliourits said in PEUGEOT FORUM:
Ρε συ ιρλανδέ, μην φτάσουμε και σαν το ανέκδοτο με τον γρύλο...
Το πρόβλημα του αντμπλου δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει απαρατήρητο, ΑΝ υπάρχει θέμα βγάζει πασιφανές μύνημα και τότε το αντιμετωπίζεις.
Προληπτικά, δεν μπορείς να δεις κάτι, εσύ ή αυτοί.
Το ότι μια βλάβη εμφανίζεται σε σημαντικό ποσοστό, δεν σημαίνει πως θα εμφανιστεί σε όλους.Το θέμα με την καδένα είναι όντως προληπτικό, λογικά στη συντριπτική πλειοψηφία οχημάτων δεν θα εμφανιζόταν ποτέ, κι εφόσον γίνει η αντικατάσταση κάποια στιγμή, μάλλον είναι το λιγότερο για να πονοκεφαλιάζει κάποιος.
Μάλλον χρειάζεται ικανός χρόνος για να βρεθούν ευαίσθητα σημεία σε οποιοδήποτε κατασκευαστή.
Για την καλή εταιρεία την ΤΟΥΟΤΑ, υπάρχει κάποια εκτίμηση για κόστη επισκευής όταν το όχημα είναι εκτός εγγύησης ή από (χτύπα ξύλο) σύγκρουση; Δηλαδή πόσο έχει ένα power spliter ή ένα inverter air conditioner και υπάρχουν και ιμιτασιόν ή μεταχειρισμένα ;
Ναι ειδαμε κι εσενα..... Το adblue περιμενεις να σου βγαλει για να το βαλεις αγγελια
-
Εκτός εγγύησης δεν παίζει, το πουλάς πριν...ποιος κρατάει αμάξι πάνω από 5 χρόνια...έλεος...αχαχα!!! Γενικά έχει χαμηλά κόστη.
Εαν πιάσεις το υβριδικό σύστημα την γ@μησες, πανάκριβα είναι ολα...νομίζω το inverter converter assembly ειναι το πιο ακριβό εξάρτημα στο αμάξι, [edit] κοστίζει περισσότερο και από την μπαταρία!!
-
@fanis75 said in PEUGEOT FORUM:
Εκτός εγγύησης δεν παίζει, το πουλάς πριν...ποιος κρατάει αμάξι πάνω από 5 χρόνια...έλεος...αχαχα!!! Γενικά έχει χαμηλά κόστη.
Εαν πιάσεις το υβριδικό σύστημα την γ@μησες, πανάκριβα είναι ολα...νομίζω το inverter converter assembly ειναι το πιο ακριβό εξάρτημα στο αμάξι, [edit] κοστίζει περισσότερο και από την μπαταρία!!
Ειδα χθες την παρουσιαση του νεου VOLVO EX90. Τιμή απο 100.000€ . Εχουν χαζεψει οι αυτοκινητοβιομηχανιες...
PEUGEOT FORUM