-
Αυτό έχει εμφανισθεί και στα Citroen; Εγώ πάντως δεν είχα κάποιο σύμπτωμα στο Aircross το διάστημα που το είχα.
-
Στα Σιτροέν δεν το έχω ακούσει ποτέ!
-
Πολύ περίεργο. Θεωρητικά έχουν παρόμοια infotainment.
-
Είναι όμως φαν της μάρκας οι αγοραστές και η Σιτροέν τους προσέχει....
-
Μήπως δεν το παίρνουν είδηση διότι είναι και μιας ηλικίας;
-
Μπα μακριά βλέπουν καλά...
Με τα κοντά έχουν ένα θεματάκι....
-
Sabas, ρε συ σκεφτόμουν τι στο καλό έχει πάθει το λιονταράκι σου. Νομίζω σου είχαν βάλει νέα οθόνη αν θυμάμαι σωστά έκαναν την πάπια αλλά τους πιέσεις και το άλλαξαν
Μήπως είναι θέμα μπαταρίας ή δυναμό, και δεν δίνει σταθερή τάση και μπαίνει σε safety mode η οθόνη;
Τι να πω δεν ξέρω.
-
για 2008 FL & 208 FL έχει βγει πρόσφατη ανάκληση, για το σύστημα ανοιχτού κυκλώματος στο κύκλωμα υψηλής τασης, που μπορεί να διακόψει άσκοπα το ρεύμα, κατά την ωρα οδήγησης... γεγονός που αυξάνει το κίνδυνο ατυχήματος... κτλ.... επίσης μπορεί να μην είναι δυνατή η επανεκκίνηση του ή εκκίνηση του οχήματος για αρκετά λεπτά..., αυτό μου έστειλε φιλος απο ομάδα στο Facebook (Google μετάφραση)
γνωρίζετε κάτι για τα παραπάνω, ειναι κατι σοβαρό ; γιατί εδω Σάμο δεν υπάρχει αντιπροσωπεία -
@lap said in PEUGEOT FORUM:
Sabas, ρε συ σκεφτόμουν τι στο καλό έχει πάθει το λιονταράκι σου. Νομίζω σου είχαν βάλει νέα οθόνη αν θυμάμαι σωστά έκαναν την πάπια αλλά τους πιέσεις και το άλλαξαν
Μήπως είναι θέμα μπαταρίας ή δυναμό, και δεν δίνει σταθερή τάση και μπαίνει σε safety mode η οθόνη;
Τι να πω δεν ξέρω.
Ναι μετά από "επιθετικό" mail και 4/5 άσκοπες επισκέψεις στην αντιπροσωπεία μου το είχαν αλλάξει. Σε μια εξ αυτών είχα θέσει και εγώ το θέμα της τροφοδοσίας ρεύματος της μονάδας αλλά μου είχαν πει ότι ελέγχθηκε καλώς, τι να πω. Να'ναι οι θερμοκρασίες που αναφέρθηκε ανωτέρω; Σκέφτομαι να πάω να περάσω μεμβράνες αλλά και πάλι το εμπρός είναι άνευ...
-
Καλησπέρα στο φόρουμ.
Καλή ανάσταση να έχουμε.
Ήθελα να ρωτήσω αν αυτό το site είναι αξιόπιστο: link text
Θέλω να κάνω παραγγελία ένα σετ ζάντες για όταν έρθει το καινούργιο τουτου.
Εάν κάποιος έχει εμπειρία παρακαλώ ας τη μοιραστεί.
Ευχαριστώ. -
@sabas_thess said in PEUGEOT FORUM:
@lap said in PEUGEOT FORUM:
Τι να πω δεν ξέρω.
Ναι μετά από "επιθετικό" mail και 4/5 άσκοπες επισκέψεις στην αντιπροσωπεία μου το είχαν αλλάξει. Σε μια εξ αυτών είχα θέσει και εγώ το θέμα της τροφοδοσίας ρεύματος της μονάδας αλλά μου είχαν πει ότι ελέγχθηκε καλώς, τι να πω. Να'ναι οι θερμοκρασίες που αναφέρθηκε ανωτέρω; Σκέφτομαι να πάω να περάσω μεμβράνες αλλά και πάλι το εμπρός είναι άνευ...
Έχω τα ίδιο αυτοκίνητο τρια χρόνια σχεδόν με μηδενικά προβλήματα μέχρι στιγμής. Το παρκάρω κάτω από τον καυτό Ελληνικό ήλιο και το infotainment εξακολουθεί να δουλεύει άψογα. Δεν πιστεύω να φταίει η ζέστη.Η τουλάχιστον ΜΟΝΟ η ζέστη. Ίσως συνδιασμός της ζέστης και άλλων παραγόντων προκαλούν όλα αυτά τα προβλήματα. Το θέμα είναι να βρεις ένα συνεργείο καλό με ευσυνείδητους συνεργάτες να μπορούν και να θέλουν να σε βοηθήσουν.Αν είσαι ακόμα μέσα στην εγγύηση τότε ξεκινά και πάρε τηλ τις αντιπροσωπείες πέριξ της συμπρωτεύουσας και προσπάθησε να δεις ποιοί πληρούν τα παραπάνω και βλέπεις μετά πως θα πράξεις.
-
This post is deleted! -
207 θες ή ΤΤ??
Πάντως σίγουρα έχει φτηνότερη συντήρηση από το ΤΤ κατά πολύ.
-
This post is deleted! -
@george-bou said in PEUGEOT FORUM:
Καλημέρα, θα ήθελα να αγοράσω ένα 207 rallye περίπου του 2007 2009 και θα ήθελα να μάθω κάποια πράγματα πριν το αγοράσω, τι κατανάλωση έχει; Πόσο κοστίζουν τα ανταλλακτικά και το σερβισ του;
Δύσκολα να βρεις άσκιστο.
-
@george-bou said in PEUGEOT FORUM:
Είναι σε έρευνα αγοράς ακόμα για το τι με συμφέρει.
Να κατασταλάξει τι θές, γιατί αλλιώς θα πελαγώσεις. Κοιτάς, εαν κατάλαβα σωστά, γρήγορα αυτοκίνητα σε σχετικά λογικές τιμές. Να ξέρεις ότι η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να είναι ταλαιπωρημέα. Και επίσης όλα αυτά τα γρήγορα αυτοκίνητα έχουν περισσότερες πιθανότητες βλάβης (ακριβής) μετά από τόσα χρόνια και πιο ακριβά αναλώσιμα.
-
@fanis75 said in PEUGEOT FORUM:
207 θες ή ΤΤ??
Πάντως σίγουρα έχει φτηνότερη συντήρηση από το ΤΤ κατά πολύ.
Κι όμως όχι. Ο 1.8T 20v της VAG είναι πολύ πιο αξιόπιστος από τον 1.6 THP της PSA. Είναι τόσο διαδεδομένος που έχει και αφθονία φθηνών ανταλλακτικών και το πλεονέκτημα ότι μπορείς να τον κάνεις σέρβις σε οποιοδήποτε συνεργείο. Επιπλέον έχει τρομερό tuning potential (αν κάποιον ενδιαφέρει) με μοναδικό μειονέκτημα την κατανάλωση του. Από την άλλη ο 1.6 THP του 2007-2009 θα σε κάνει κολλητό του συνεργειατζή,,,
-
OK, ισως να είναι έτσι. Αλλά τα υπόλοιπα ανταλλακτικά??? Η Αουδι έχει 2πλάσιες τιμές (τουλάχιστον) από τις τιμές των Πεζω για ανταλλακτικά. Πόσο έχουν τα φρένα π.χ.? Συμπλέκτης??
Δεν ξέρω...αλλά εικάζω (εαν κρίνω από BMW) ότι είναι φωτιά. -
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά μάλλον θα πάρω κάνα 500αρι fiat χαχα
-
PEUGEOT FORUM