Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά μάλλον θα πάρω κάνα 500αρι fiat χαχα
Best posts made by George bou
-
RE: PEUGEOT FORUM
Latest posts made by George bou
-
RE: New MINI Forum
@lap said in New MINI Forum:
Αυτό που μετά το mini ως εναλλακτική και ως υποκατάστατο έρχεται κάποιο swift να ξέρετε πληγώνει τα αισθήματα της Σουζούκι
Δεν το έχω για κατώτερο απλά γνώμες περνώ
-
@fanis75 said in New MINI Forum:
@george-bou said in New MINI Forum:
Πιστεύεις ότι το suzuki swift sport είναι πιο αξιόπιστο σε σχέση με το mini;
Ουυυ!! Εννοείται δεν υπάρχει σύγκριση σε θέμα αξιοπιστίας. Τα Μινι, σε θέμα αξιοπιστίας και κόστος συντήρησης ειναι στον πάτο.
Και σε κατανάλωση;
-
Δηλαδή μου λες ότι καίει μικτά πάνω από 8;τοτε ποια είναι η κατανάλωση μέσα στην πόλη ;12;
Το 8 το έγραψα εγώ για μέσα στην πόλη και ο Κρουζερ είπε ότι είναι λίγο. Άρα για μέσα στην πόλη μιλάει, όχι για μικτή.
Πιστεύεις ότι το suzuki swift sport είναι πιο αξιόπιστο σε σχέση με το mini;
-
@criuser said in New MINI Forum:
Τα 8 είναι λίγα, για Μίνι βενζίνης. Ακου 6-6,5...
Δηλαδή μου λες ότι καίει μικτά πάνω από 8;τοτε ποια είναι η κατανάλωση μέσα στην πόλη ;12;
-
Καλησπέρα , ποια είναι η άποψη σας για το mini cooper του 2008 με τα 120 άλογα; ξέρετε ποιο είναι το κόστος συντήρησης ενός τέτοιου αυτοκινήτου και πια η πραγματική κατανάλωση του; Τι πρέπει να προσέχω ; Ισχύει ότι βγάζουν προβλήματα; Ευχαριστώ
- Κόστος συντήρησης εξαρτάται χλμ. και συνεργείο.
- Κατανάλωση που? Σε τι συνθήκες?
- Να προσέξεις τα χλμ, να έχει γίνει σωστή συντήρηση, να μην είναι εισαγωγής και να μην ειναι τρακαρισμένο.
- Προβλήματα? χμμ...λιγότερα από τα τούρμπο, αλλά ναι δεν είναι και ό,τι πιο αξιόπιστο. Το παίρνεις για άλλους λόγους...η αξιοπιστία είναι χαμηλά στην λίστα. Εαν σε ενδιαφέρει αξιοπιστία κοιτάς λάθος αμάξι.
Μετά τις 160.000 χλμ,
Έχω διαβάσει ότι έχει μικτή κατανάλωση 6-6.5 /100,
Άρα βγάζει περισσότερα προβλήματα για ένα καθημερινο αυτοκίνητο από τα υπόλοιπα, συνήθως που πονάνε αυτά τα αυτοκίνητα; -
Καλησπέρα , ποια είναι η άποψη σας για το mini cooper του 2008 με τα 120 άλογα; ξέρετε ποιο είναι το κόστος συντήρησης ενός τέτοιου αυτοκινήτου και πια η πραγματική κατανάλωση του; Τι πρέπει να προσέχω ; Ισχύει ότι βγάζουν προβλήματα; Ευχαριστώ
-
RE: PEUGEOT FORUM
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά μάλλον θα πάρω κάνα 500αρι fiat χαχα
-
RE: AUDI FORUM
@fanis75 said in AUDI FORUM:
@george-bou said in AUDI FORUM:
Καλημέρα, θα ήθελα να αγοράσω ένα ΤΤ περίπου του 2000 και θα ήθελα να μάθω κάποια πράγματα πριν το αγοράσω, τι κατανάλωση έχει; Πόσο κοστίζουν τα ανταλλακτικά και το σερβισ του;
Κατανάλωση? Υψηλή
Κόστος? ΜεγάλοΈχω διαβάσει ότι μέσα στην πόλη καεί περίπου 12 ενώ εκτός περίπου 7. Το απλό σερβισ είναι περίπου 140€ και τα ανταλλακτικά ακριβά
-
RE: AUDI FORUM
Καλημέρα, θα ήθελα να αγοράσω ένα ΤΤ περίπου του 2000 και θα ήθελα να μάθω κάποια πράγματα πριν το αγοράσω, τι κατανάλωση έχει; Πόσο κοστίζουν τα ανταλλακτικά και το σερβισ του;
-
RE: MAZDA FORUM
@fanis75 said in MAZDA FORUM:
αρα αυτό το συνεργείο θα ξέρει...εαν ξέρει και σου πει την αλήθεια.
Εντάξει τότε, ευχαριστώ για την βοήθεια