-
@jamesd said in Audi Q3 3rd generation:
@andya3 said in Audi Q3 3rd generation:
Νομίζω η συζήτηση γίνεται σε λάθος βάση. Από ελάχιστοι άνθρωποι έως κανένας δεν θα βγάλουν από την τσέπη 50k για να πάρουν ένα plug-in C-SUV. Περιλαμβάνονται και οι Γερμανοί αγοραστές.
Όλα αυτά είναι εκδόσεις για leasing. Μόλις λήξουν οι μισθώσεις και πέσουν οι τιμές τους στο μισό, μπορεί να ενδιαφερθεί και κάποιος μερακλής ιδιώτης.
Και τώρα υπάρχουν αυτά ωστόσο το πρόβλημα με τα phev είναι ότι μπορεί να μην έχει φορτίσει ποτέ την μπαταρία ή να έχει κάνει πολύ κακή χρήση της, γεγονότα που δεν μπορείς να γνωρίζεις. Συνεπως, και στη μισή τιμή, η απειλή της αλλαγής μπαταρίας είναι καλός αποτρεπτικός παράγοντας.
Νομίζω το θέμα με τα phev είναι λίγο πιο πολύπλοκο. Τα βγάζουν οι βιομηχανίες για να μειώσουν τους ρύπους του στόλου τους και επειδή έχουν φοροαπαλλαγές οι εταιρείες στο leasing κλπ. Δεν πιστεύω ότι αποσκοπούν σε ιδιώτες αγοραστές.
Πάνω κάτω το ίδιο ισχύει και για τα ηλεκτρικά. Όταν κόπηκαν οι επιδοτήσεις στη Γερμανία οι πωλήσεις έπαθαν καθίζηση.
Μέχρι και η vw θυμήθηκε ότι πρέπει να κλείσει εργοστάσια για οικονομικούς λόγους. Ε, όταν τους καθησύχασε ο τότε καγκελάριος Solz, τα ξαναβρήκε τα λεφτά η vw κι όλα καλά με τα εργοστάσια.Οκ δεν ζούμε σε κόσμο αγγελικά πλασμένο, γνωστό αυτό νομίζω...
-
-
-
Ενώ το Q3 μου άρεσε εξωτερικά, το Sportback με χαλάει. Ειδικά πίσω, μου θυμίζει κακό κινέζικο. Δεν μπορούσε να αντιγράψει τη Zeekr ή την Nio;
-
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Audi Q3 Sportback
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/episimo-ayto-einai-to-neo-audi-q3-sportback/
-
Έχετε δει πιο καραγκιοζε σουβ ;
-
Πολύ ωραίο είναι. Επιτέλους λίγο πιο ενδιαφέρον σχήμα.
-
Κινεζιά σε εξωτερική εμφάνιση. Γίνεται bmw και η audi.
-
Αυτά βλέπω και αρχίζει να μου αρέσει το scross μου
-
Χάλι
-
@red_monster said in Audi Q3 3rd generation:
Έχετε δει πιο καραγκιοζε σουβ ;
Παρά πολλά.
Τα οποία είναι είτε για κλωτσιές, είτε για τα πανηγύρια.Αουντάρα!
-
@groover1972 said in Audi Q3 3rd generation:
Αυτά βλέπω και αρχίζει να μου αρέσει το scross μου
Α όχι, τα πρωτεία του S-cross στην "ομορφιά" είναι αδιαμφισβήτητα
-
Εντωμεταξυ το πρώτο audi που μου αρέσει αρκετά.
-
@lap said in Audi Q3 3rd generation:
Lap, το πίσω μέρος δεν βλέπεται...
-
@lap said in Audi Q3 3rd generation:
Είναι αποδεικτικό, ότι το αμάξι δεν βλέπεται!!!
-
Εγώ βομβαρδίζομαι από διαφημίσεις οπου η Αudi δίνει 40Κ το προηγούμενο Q3 sportback και 42Κ το καινούργιο suv. Και λες, είναι δυνατόν? Αντι να πουν 5Κ+ διαφορά για να φύγουν τα παλιά stockarισμενα κάνει διαφήμιση κιόλας για 2Κ. Πως σκέφτονται?
-
Άμα εξηγήσει πρώτα η Kosmocar γιατί πουλάει το polo 5τάχυτο με 95ps χωρίς αυτόματο κλιματισμό και cc σε τιμή ηλεκτρικού, μπορούμε σε επόμενη φάση να εξετάσουμε και το Q3...
-
Πες τα. Το κοιτάζω αλλά εντάξει έχουν ξεφύγει.
-
@kapelis said in Audi Q3 3rd generation:
Εγώ βομβαρδίζομαι από διαφημίσεις οπου η Αudi δίνει 40Κ το προηγούμενο Q3 sportback και 42Κ το καινούργιο suv. Και λες, είναι δυνατόν? Αντι να πουν 5Κ+ διαφορά για να φύγουν τα παλιά stockarισμενα κάνει διαφήμιση κιόλας για 2Κ. Πως σκέφτονται?
lol
Καλά μλκες είναι;
-
Στο κόσμο των leasing ποντάρουν ότι θα φρεναρουν την X1 που σαρώνει έτσι όπως είναι τιμολογημένη. Αλλά με 380 λίτρα χώρο αποσκευών δεν θα δουν φως.
Audi Q3 3rd generation