-
Μπράβο μπράβο @alex-mix !!!
Έκανες τελικά αυτό που γουστάρεις!!!Εν τω μεταξύ το CHR δεν μπορούμε να το πούμε παπουδιερα ούτε για πλάκα με αυτό το απίστευτο design που έχει.
Άσε που εγώ όσα βλέπω στο δρόμο τα οδηγούν μόνο 35-45 αρηδες ή καλοβαλμενοι και καλοβαλμενες 55-65 που έχουν μεγάλα παιδιά ανεξάρτητα πλέον.
-
Το τελευταίο είναι ωραίο. Και εγώ αυτές τις ηλικίες βλέπω αν το οδηγούν. Όχι εντάξει είπαμε από τα φλωρικα τα δικινητα είναι ίσως η καλύτερη επιλογή.
-
@lap said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Ωχ! Σαν να προετοιμάζεις το έδαφος για τη μεγάλη ανατροπή.
Όχι είναι θέμα ειλικρίνειας. Δεν μπορώ να δουλεύω τον εαυτό μου. Κάποια πράγματα είναι αδιαμφισβήτητα και δεδομένα. Τα ίδια θα έλεγα είτε αγόραζα Toyota είτε Vag. Μετά στην αγορά μπαίνει και το θέμα γούστου.
Και στη ζωή μου μια ζωή ξανθιές γκόμενες ήθελα και είχα. Η πρώτη μελαχρινή που έπιασα με γ@μησε. Ερωτεύτηκα το ζώον, με έφερε από Πειραιά Θεσσαλονίκη και κόντεψε να μου καταστρέψει την ζωή. Να με στείλει φυλακή και αυτή στο χώμα.
Η επόμενη μελαχρινή έγινε σύζυγος και μάνα του παιδιού μου. Το ίδιο και στα αυτοκίνητα. Μπορεί να αναγνωρίζεις το πρόβλημα με έναν όμιλο αλλά στην πράξη να οδηγηθείς παραδομένος στη ζέστη του αγκαλιά από επιλογή.
-
Έτσι και εγώ, βρίζω τη Stellantis αλλά το μικρό το c3 με τραβάει. Να το είχαν και πιο φθηνό...
Γενικά Saba άκου μια έτσι συμβουλή, μιας και σκας φράγκα και δεν παίρνεις κλασικό αυτοκίνητο της σειράς επέλεξε κάποιο εν έτη 2025 με έξτρα πίσω αερόσακους.
Τέτοιους προσφέρει η Skoda, η VW και Honda. Αερόσακοι θώρακα και κορμού για τους πίσω επιβάτες. Θεωρώ πως σε λίγα έτη θα είναι αν υποχρεωτικοι, ας τους έχεις εσύ από σήμερα.Με την οικογένεια αλλάζουν οι προτεραιότητες, έτσι θεωρώ.
-
Υπερβολες του Φάνη!
25 χρονια τογιοτακιας, και συνειδητοποιημενα τα λεφτα που ζητάνε πια δεν θα τα εδινα, ειδικά στα καγκουραδικα σετ απ που φέρνουν Ελλαδα!
Ναι οικονομικά, ναι κατά τεκμήριο αξιόπιστα, ναι εχει βελτιωθεί η οδική τους συμπεριφορά, αλλα είναι overpriced σε σχέση με το τι μας έχει συνηθίσει η μάρκα, το επίπεδο ποιοτητας και πλαστικών και το όλο feeling!
Δεν με απασχολεί τι κανει ο παραδοσιακός ανταγωνισμός αλλά η τογιοταρα βρίσκει και τα κάνει!
Για εμένα που ήμουν παραδοσιακός της πελάτης αξίζουν οριακά οι εισαγωγικές εκδόσεις των μοντέλων της... αν πας να παρεις κατι πιο γεμάτο και ποιοτικό πληρώνεις αερα κοπανιστό και με κλειδωμενα περίεργα επίπεδα εξοπλισμού και χωρις απτή ποιοτητα
Εξόφλησα chr 38000 και ευτυχως καταλαβα εγκαίρως το λαθος!Δεν ειναι πανακεια ουτε μονοδρομος και φυσικά δεν ειναι για όλους.
Καταλαβαίνω τους ανθρώπους που τα θεοποιούν και μαλλον ειναι και η πλειοψηφία των αγοραστών στην Ελλαδα των γνωστών οικονομικών δεδομένων. -
Δύο ερωτήσεις. Πήρα εύκολα πίσω τα 38k ή σου έκαναν νερά; Και τι πήρες μετά; Συγνώμη νομίζω το έχω ξαναρωτήσει αλλά το μυαλό μου αυτές τις ημέρες είναι ένας αυτοκινητιστικός πουρές...
-
@sabas_thess said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Ωχ! Σαν να προετοιμάζεις το έδαφος για τη μεγάλη ανατροπή.
Όχι είναι θέμα ειλικρίνειας. Δεν μπορώ να δουλεύω τον εαυτό μου. Κάποια πράγματα είναι αδιαμφισβήτητα και δεδομένα. Τα ίδια θα έλεγα είτε αγόραζα Toyota είτε Vag. Μετά στην αγορά μπαίνει και το θέμα γούστου.
Και στη ζωή μου μια ζωή ξανθιές γκόμενες ήθελα και είχα. Η πρώτη μελαχρινή που έπιασα με γ@μησε. Ερωτεύτηκα το ζώον, με έφερε από Πειραιά Θεσσαλονίκη και κόντεψε να μου καταστρέψει την ζωή. Να με στείλει φυλακή και αυτή στο χώμα.
Η επόμενη μελαχρινή έγινε σύζυγος και μάνα του παιδιού μου. Το ίδιο και στα αυτοκίνητα. Μπορεί να αναγνωρίζεις το πρόβλημα με έναν όμιλο αλλά στην πράξη να οδηγηθείς παραδομένος στη ζέστη του αγκαλιά από επιλογή.
Καλυτερα, Να μην δεινουμε παραπανω σημασια στα αυτοκινητα απο οσο αξιζουν. Επιλεγεις καποιο που μπορεις να πληρωσεις και προχωρας.
-
@iceman7 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Υπερβολες του Φάνη!
25 χρονια τογιοτακιας, και συνειδητοποιημενα τα λεφτα που ζητάνε πια δεν θα τα εδινα, ειδικά στα καγκουραδικα σετ απ που φέρνουν Ελλαδα!Υπερβολές ποτέ! ΜΟΝΟ αλήθεια! Εγώ τόσα χρόναι τα έβριζα τα Τογιότα (και ας μεγάλωσα μεσα σε ένα), αλλα πλέον ειναι εξαιρετικά σε τιμές πραγματικά vfm. Παίρνεις πολλά περισότερα απο όσο πληρώνεις. Μόνο την τεχνολογία του HSD να δεις και κοστίζει όσο όλο το αμάξι.
-
Έτσι και εγώ, βρίζω τη Stellantis αλλά το μικρό το c3 με τραβάει. Να το είχαν και πιο φθηνό...
Μια χαρά φθηνό είναι το C3 σε σχέση με τα υπόλοιπα.. Από τα πιο value for money αυτή τη στιγμή! ξεκινάει η βασική του με τα 100 άλογα όσο τα μικρότερης κατηγορίας i 10 και picanto τα οποια είναι με 65 άλογα και το aygo x με 70…. Η όσο το panda … Ναι έχει ελλείψεις στη βασική έκδοση αλλά δεν χρεώνει πολύ τις επόμενες εκδόσεις… Τουλάχιστον όμως έχει από τη βασική τα βασικά συστήματα ασφαλείας … όχι σαν το ignis που δεν έχει στη βασική κανένα σύστημα ασφαλειας ούτε αυτόματο φρενάρισμα, ούτε οθόνη και ξεκινάει με την ίδια τιμή με το C3 και έχει και 8 χρόνια στην αγορα… Και έχει και 19,7 απόσταση από το έδαφος το c3 και πάλι βγαίνει πολύ φθηνότερο από τα υπόλοιπα της κατηγορίας του Yaris polo,208,i20 κλπ τα οποια αν είχαν και τέτοια απόσταση από το έδαφος θα ήταν +2000 € ακριβότερα από ότι είναι τώρα …
-
@giocitroen91 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Μια χαρά φθηνό είναι το C3 σε σχέση με τα υπόλοιπα.. Από τα πιο value for money αυτή τη στιγμή! ξεκινάει η βασική του με τα 100 άλογα όσο τα μικρότερης κατηγορίας i 10 και picanto τα οποια είναι με 65 άλογα και το aygo x με 70…. Η όσο το panda … Ναι έχει ελλείψεις στη βασική έκδοση αλλά δεν χρεώνει πολύ τις επόμενες εκδόσεις… Τουλάχιστον όμως έχει από τη βασική τα βασικά συστήματα ασφαλείας … όχι σαν το ignis που δεν έχει στη βασική κανένα σύστημα ασφαλειας ούτε αυτόματο φρενάρισμα, ούτε οθόνη και ξεκινάει με την ίδια τιμή με το C3 και έχει και 8 χρόνια στην αγορα… Και έχει και 19,7 απόσταση από το έδαφος το c3 και πάλι βγαίνει πολύ φθηνότερο από τα υπόλοιπα της κατηγορίας του Yaris polo,208,i20 κλπ τα οποια αν είχαν και τέτοια απόσταση από το έδαφος θα ήταν +2000 € ακριβότερα από ότι είναι τώρα …
τα 19.7 ειναι σαν τα 21 του 3008 μου.... 15.5 στην πραξη, απλα ψεμματα μαρκετινιστικα
...καποια στιγμη με ρωτησε η αδερφη μου τι να παρει να αντικαταστησει την καταπτυστη κορολα της, κανει καπου 2-3k το χρονο max
της ειπα λοιπον τοτες να παρει το γαλλοχρεπο, βενζινη με 110 το 2020
μου δημιουργει ακομη θεμα οικογενειακων σχεσεων η προταση αυτη αλλα και ψυχολογικα που ενα τουοτα καποιος μπορει να το αναπολει με νοσταλγια -
-
@gatoz said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
τα 19.7 ειναι σαν τα 21 του 3008 μου.... 15.5 στην πραξη, απλα ψεμματα μαρκετινιστικα
...καποια στιγμη με ρωτησε η αδερφη μου τι να παρει να αντικαταστησει την καταπτυστη κορολα της, κανει καπου 2-3k το χρονο max
μου δημιουργει ακομη θεμα οικογενειακων σχεσεων η προταση αυτη αλλα και ψυχολογικα που ενα τουοτα καποιος μπορει να το αναπολει με νοσταλγιαΤο θέμα δεν είναι ότι είσαι γκαντέμης...
Είναι ότι η γκαντεμιά σου είναι μεταδοτική και στο σόι σου...
Ευτυχώς που δεν ήλθες στο ψαρονέφρι....
-
@criuser said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
@gatoz said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
μου δημιουργει ακομη θεμα οικογενειακων σχεσεων η προταση αυτη αλλα και ψυχολογικα που ενα τουοτα καποιος μπορει να το αναπολει με νοσταλγιαΤο θέμα δεν είναι ότι είσαι γκαντέμης...
Είναι ότι η γκαντεμιά σου είναι μεταδοτική και στο σόι σου...
Ευτυχώς που δεν ήλθες στο ψαρονέφρι....
-
Δύο ερωτήσεις. Πήρα εύκολα πίσω τα 38k ή σου έκαναν νερά; Και τι πήρες μετά; Συγνώμη νομίζω το έχω ξαναρωτήσει αλλά το μυαλό μου αυτές τις ημέρες είναι ένας αυτοκινητιστικός πουρές...
Κοιτα sabas_thess εγω που εχω κανει 4 ή 5 δεν θυμαμαι καταθεσεις-ακυρωσεις.Παντα μου της εδιναν πισω οτι ποσό και να εβαζα.Απλα μπορει να εκανε απο 2 μερες εως 10.
-
@alex-mix said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Κοιτα sabas_thess εγω που εχω κανει 4 ή 5 δεν θυμαμαι καταθεσεις-ακυρωσεις.Παντα μου της εδιναν πισω οτι ποσό και να εβαζα.Απλα μπορει να εκανε απο 2 μερες εως 10.
Θα ήταν τέλειο να ήταν στον ίδιο πωλητή.
-
Θα ήταν τέλειο να ήταν στον ίδιο πωλητή.
Ρε συ....καλα σε λεω γκρεμλιν...ποτε πεταγεσαι γραφεις...δε σε προλαβαινω 🥰.
Υ.Γ αν ηταν ο ιδιος πωλητης εγω θα ημουν στο χωμα και αυτος απλα θα διανυκτερευε στη φυλακη -
-
Μπαααα αφου του ριξουν νερο
-
Σβήσε την φωτογραφία, βαραίνει τους σερβερς.
-
@alex-mix said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Ο iceman πήρε πίσω όλη την τιμή εξόφλησης,όχι μόνο τις προκαταβολές.
Πράγμα πάρα πολύ δύσκολο ως απίθανο,εκτός αν είναι Τoyota (που στην περίπτωση αυτή ήταν),οπότε ξέρουν ότι σε χρόνους δεκάτων του δευτερολέπτου θα βρουν να το πουλήσουν..
Ηρθε η ωρα....μαλλον😁😁😁😁😁