-
Μπραβο Alex. Πολυ ωραιο αμαξι. Και γρηγορη παραλαβη.
-
@alex-mix said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Λοιπον φιλαρακια διαδικτυακα μολις υπεγραψα συμφωνητικο ,μεσα ιανουαριου θα το εχω (αν εγκριθει χρημματοδοτηση γιατι ποτε δεν ξερεις).
Merry CHRistmas .
Club λευκο περλα ,τιμη εδωσα τον λογο μου να μην πω κατι ,αλλα για να σας δωσω ενα στοιχειο ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΑ και με 7.7% επιτοκιο.Καλοταξιδο!
-
Λοιπον φιλαρακια διαδικτυακα μολις υπεγραψα συμφωνητικο ,μεσα ιανουαριου θα το εχω (αν εγκριθει χρημματοδοτηση γιατι ποτε δεν ξερεις).
Merry CHRistmas .
Club λευκο περλα ,τιμη εδωσα τον λογο μου να μην πω κατι ,αλλα για να σας δωσω ενα στοιχειο ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΑ και με 7.7% επιτοκιο.Με το καλό ! Λευκή πέρλα τα σπάει!!!
Αν δεν είχε μαυρη οροφή και κακό (για τα γουστα μου) υφασμα στο σαλόνι θα μου ήταν και εμενα επαρκές (ειδικά η εκδοση με την ηλιοροφή) και δεν θα εψαχνα για chic!Βεβαια εγώ ακύρωσα μετά και την πλήρη εξόφληση λιγο πριν βγάλουν πινακιδες
οπότε μαλλον το ρεκόρ μου μένει ακόμα ανεπαφο παρά τις φιλότιμες τόσα χρόνια προσπάθειες σου να παρεις το χρυσό στις ακυρώσεις! -
Καλοτάξιδο!
Αφού πήρες αυτό που ήθελες πιο πολύ και "ζαχάρωνες" καιρό, όλα καλά, όλα ανθηρά!Να το χαρείς απεριόριστα!
-
Υπέροχη η λευκή πέρλα, συγχαρητήρια αδερφέ! Με το καλό να παραλάβεις και να γεμίσει την ψυχή σου!
-
@teo-mak said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Merry CHRistmas .
Club λευκο περλα ,τιμη εδωσα τον λογο μου να μην πω κατι ,αλλα για να σας δωσω ενα στοιχειο ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΑ και με 7.7% επιτοκιο.Καλοταξιδο!
-
@iceman7 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Merry CHRistmas .
Club λευκο περλα ,τιμη εδωσα τον λογο μου να μην πω κατι ,αλλα για να σας δωσω ενα στοιχειο ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΑ και με 7.7% επιτοκιο.Με το καλό ! Λευκή πέρλα τα σπάει!!!
Αν δεν είχε μαυρη οροφή και κακό (για τα γουστα μου) υφασμα στο σαλόνι θα μου ήταν και εμενα επαρκές (ειδικά η εκδοση με την ηλιοροφή) και δεν θα εψαχνα για chic!Βεβαια εγώ ακύρωσα μετά και την πλήρη εξόφληση λιγο πριν βγάλουν πινακιδες
οπότε μαλλον το ρεκόρ μου μένει ακόμα ανεπαφο παρά τις φιλότιμες τόσα χρόνια προσπάθειες σου να παρεις το χρυσό στις ακυρώσεις!Xaxaxa
-
@sabas_thess said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Υπέροχη η λευκή πέρλα, συγχαρητήρια αδερφέ! Με το καλό να παραλάβεις και να γεμίσει την ψυχή σου!
Ευχαριστω φιλαρακι ευχομαι και εσυ να καταληξεις και να παρεις το καλυτερο γοα σενα.
-
Με το καλό η παππουδιέρα
Να την χαρεις και να σας ταξιδεύσει βασανιστικα αργα και οικονομικά οπου σας αρέσει
Καλά εκανες και πήρες αυτό που σου άρεσε περισσότερο απλα σε πειράζω. ευχομαι από την καρδια μου τα καλύτερα
ΥΓ Γ@μω τα TOYOTA τα καλύτερα παιδιά μας παίρνουν
-
Εξαιρετική επιλογή και μάλλον η πιο updated (hev) σε σχέση με τον ανταγωνισμό, σε τιμή που μπορεί κάποιος να πλησιάσει (σε σύγκριση με τα λοιπά hev). Και το βασικό ξένοιαστα χλμ. χωρίς σκοτούρες με εργοστασιακές αστοχίες κινητήρα, φθορές κιβωτίου κλπ.
-
@cirus said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Με το καλό η παππουδιέρα
Να την χαρεις και να σας ταξιδεύσει αργα και οικονομικά οπου σας αρέσει
Καλά εκανες και πήρες αυτό που σου άρεσε περισσότερο απλα σε πειράζω. ευχομαι από την καρδια μου τα καλύτερα
ΥΓ Γ@μω τα TOYOTA τα καλύτερα παιδιά μας παίρνουν
Αχαχαχα ευχαριστω φιλαρακι
-
Με το καλό να παραλάβεις, καλοπου….εεεε, καλοτάξιδο!
-
-
Το καλοτάξιδο στο είπα πρώτος...
Τώρα σου δίνω και το λίνκ για το επόμενο βήμα...
https://www.efka.gov.gr/el/elektronikes-yperesies/elektronikes-yperesies-gia-syntaxioychoys
-
Καλοτάξιδο και από εδώ Αλέκο!! Την καλύτερη επιλογή έκανες όπως σου είπα, ειδικά σε αυτή την τιμή, ήταν μονόδρομος!
Τώρα θα μπορείς να τους περνάς όλους αποπάνω, ειδικά τους μαζουτ με τις τράτες τους!
-
@fanis75 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Καλοτάξιδο και από εδώ Αλέκο!! Την καλύτερη επιλογή έκανες όπως σου είπα, ειδικά σε αυτή την τιμή, ήταν μονόδρομος!
Τώρα θα μπορείς να τους περνάς όλους αποπάνω, ειδικά τους μαζουτ με τις τράτες τους!
Μην του λες τέτοια και εκτεθεί...
Σεμνά και ταπεινά και με ένα μεγάλο Σ στο πίσω τζάμι...
-
@criuser said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Δεν ξέρω τι είναι το Σ?? για πες?
στα toyota απο πίσω Α ξέρω να βάζουν
-
Το καλοτάξιδο στο είπα πρώτος...
Τώρα σου δίνω και το λίνκ για το επόμενο βήμα...
https://www.efka.gov.gr/el/elektronikes-yperesies/elektronikes-yperesies-gia-syntaxioychoys
-
Το Α από το Αργός, το Σ από το Συνταξιούχος...
-
Το Α από το Αργός, το Σ από το Συνταξιούχος...
οχι το Α είναι από το Αργοκαρούτα (Αλεφαντος)
Ηρθε η ωρα....μαλλον😁😁😁😁😁