-
Εχει πρότυπα ο άνθρωπος. Δεν φαίνεται;
-
Ναι ψάχνει να βρει πως κατακλέψατε τους πάντες και υπάρχετε ακόμα σαν κόμμα.
Βέβαια με 5-6 αλλαγές ονόματος και ίσως και ΑΦΜ...
-
Δεν είμαι εμεις.
Αλλά έχω λύσει για αυτό. Δέσμευση περιουσιών όλων των εργολάβων και αποδέσμευση με κάθε αιτιολογικό και αποδεικτικό παραστατικό ....
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Προσοχή (ειδικά στον βαγκερκ) να μη σπάσετε καμιά οθόνη ή τη γεμίσετε ροχάλες
Τώρα ελπίζω να μην ακουστεί άσχημο αυτό που θα πω, αλλά έχω ακούσει πολύ άσχημα λόγια για την συγκεκριμένη. Ένας γνωστός μου ψυχίατρος μάλιστα (συνάδελφός της) την χαρακτήρισε νάρκισσο. Η θέλησή της να προβληθεί πάντως μου φαίνεται αφύσικη, μετά την απώλεια παιδιού. Την γιαγιά μου θυμάμαι να κλαίει μέχρι που πέθανε, όταν σκοτώθηκε ο αδελφός της μάνας μου με την Alfa Romeo του. Δεν έβγαινε στα κανάλια...
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Τώρα ελπίζω να μην ακουστεί άσχημο αυτό που θα πω, αλλά έχω ακούσει πολύ άσχημα λόγια για την συγκεκριμένη. Ένας γνωστός μου ψυχίατρος μάλιστα (συνάδελφός της) την χαρακτήρισε νάρκισσο. Η θέλησή της να προβληθεί πάντως μου φαίνεται αφύσικη, μετά την απώλεια παιδιού. Την γιαγιά μου θυμάμαι να κλαίει μέχρι που πέθανε, όταν σκοτώθηκε ο αδελφός της μάνας μου με την Alfa Romeo του. Δεν έβγαινε στα κανάλια...
Συμφωνω. Η μεγαλυτερη πληγη για γονιο και ειδικα για τη μητερα ειναι ο χαμος του παιδιου της, αρκετα παραδειγματα στον κυκλο μου που ανθρωποι δυναμικοι καταρακωθηκαν και δεν καταφεραν να επανελθουν εστω στο 50%.
-
Περα απο αυτην ειναι και αλλοι γονεις με απωλειες στα καναλια.
Μπορει αυτη να εχει για χ,ψ λογους την ευχερεια (εγω να πω και ψωνιο οκ) να μιλησει καλυτερα ή δρασει περισσοτερο.
Μπορει να ειναι και ''παλιανθρωπος'' που λεμε...αλλα στην προκειμενη ειναι σοβαρο. Χαθηκανε πολλοι ανθρωποι δυστυχως και πολλα νεα παιδια...Σαν γονιος τους βλεπω και μαυριζει η καρδια μου. -
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Δεν είμαι εμεις.
Αλλά έχω λύσει για αυτό. Δέσμευση περιουσιών όλων των εργολάβων και αποδέσμευση με κάθε αιτιολογικό και αποδεικτικό παραστατικό ....
Ξεκίνα από τους πασόκους και τους εργολάβους του και μετά πιάνεις και τις τυρόπιττες...
-
Εχει το δικαίωμα και αυτή και οι άλλοι γονείς να λένε και να κάνουν ότι θέλουν...
Δεν υπόκεινται σε κριτική κανενός.
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Εχει το δικαίωμα και αυτή και οι άλλοι γονείς να λένε και να κάνουν ότι θέλουν...
Ναι μεν, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν συμφέροντα από πίσω...
-
το πως αντιδρα ο καθενας στην απωλεια του παιδιου του ειναι διαφορετικο
ουτε εγω θα εκλαιγα, θα σκοτωνα
αυτη φαινεται να ειναι πιο πολιτισμενη -
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
το πως αντιδρα ο καθενας στην απωλεια του παιδιου του ειναι διαφορετικο
ουτε εγω θα εκλαιγα, θα σκοτωνα
αυτη φαινεται να ειναι πιο πολιτισμενηΠίστεψέ με, δεν βοηθάει. Έχει τύχει να βρεθώ σε περιστατικό στον Έβρο με χρήση θανάσιμης βίας, Κανείς δεν χάρηκε στο τέλος και ας μας δικαίωσε το Στρατοδικείο...
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Ναι μεν, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν συμφέροντα από πίσω...
Αδιάφορο.
Ακόμα και θεμιτό.
Πριν λίγο καιρό βγήκε η αποζημίωση για το κορίτσι στην Ρόδο, που είχαν σκοτώσει 2 γνωστοί της.
Για τον έναν τον Αλβανό τελεσιδίκησε και πρέπει να δώσει 900000 στους συγγενείς της κοπέλλας.
Οι γονείς είπαν ότι το μερίδιο τους θα το δώσουν σε ίδρυμα.
Εδώ που ένοχος είναι διαχρονικά το κράτος, θα πρέπει να πληρώσει πολύ παραπάνω και να έχουν και τα κόμματα μερίδιο, αν γίνεται για τις διαχρονικές πράξεις και παραλείψεις τους, γιατί έγκλημα 20ετούς διάρκειας δεν μπορεί να πάει μόνο στα πρόσωπα.
-
Ειπαμε...ο υπευθυνος τοτε εσκιζε τα ρουχα του για την ασφαλεια.
Μετα τον παραιτησαν...και ξαναεβαλε υποψηφιοτητα και τον βγαλανε πανηγυρικα οι αλλοι.
Αυτοι ειμαστε...περιμενουμε και τιμωριες τωρα ετσι?
Οχι για γελια αλλα για κλαματα ειμαστε.Δεν μπορω να διανοηθω τι θα εκανα στην θεση τους...μου φαινονται υπερηρωες εμενα ολοι αυτοι οι γονεις.
-
Η φωτογραφία μπήκε για να δούμε πως συμπεριφέρονται τα τσιράκια τύπου Ψαριανού και του αλλουνού σχολιαστη από κάτω, τα βδελύγματα που πάνε με όλα τα κόμματα και πάντα βρίσκουν στασίδι και μισθό να τρέχει, όχι για να δικάσει κανείς τους γονείς των θυμάτων.
Κατά τη γνώμη σας πρέπει οι γονείς και πιο πολύ οι μανάδες που χάνουν τα παιδιά τους, να πλένουν τα πιάτα και να ανάβουν και το καντηλάκι στο μνήμα και μετά να κλαίνε μόνες τους στην άκρη, μην εκτίθενται και (σας) ενοχλούν;
-
-
Την γιαγιά μου θυμάμαι να κλαίει μέχρι που πέθανε, όταν σκοτώθηκε ο αδελφός της μάνας μου με την Alfa Romeo του. Δεν έβγαινε στα κανάλια...
Νομίζω η διαφορά εδώ είναι πως δεν είναι το ίδιο πράγμα με ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα που οι αιτίες και οι ευθύνες είναι σχεδόν πάντα γνωστές μετά από μια τυπική έρευνα.
Εδώ όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα , εκτός από το τραγικό της υπόθεσης ότι χάθηκαν τόσοι άνθρωποι χωρίς κανένα λόγο αφού κανείς νοήμων ανθρωπος ούτε σε σενάριο ταινίας δεν θα πίστευε ποτέ πως ένα τρένο ούτε σε λουνα παρκ δεν θα κινούνταν σε ράγες χωρίς την παρακολούθηση από κάποιο αυτόματο σύστημα ασφαλείας , όλα αυτά που έγιναν μετά , τόσο με την απόλυτη ατιμωρησία του υπουργού και των υφυπουργών όσο και με τα περίεργα με την ανεξήγητη σε κλίμακα έκρηξη , την εξαφάνιση οπτικού και ηχητικού υλικού, τα ατυχήματα μαρτύρων και εξαφανίσεις προσώπων οδήγησαν τον πόνο των συγγενών σε μια παύση μέχρις ότου απαντηθούν τα τόσα ερωτήματα.
Δεν έχουν δηλαδή οι άνθρωποι ακόμη συμβιβαστεί με την αιτία του χαμού των οικείων τους και βασανίζονται απίστευτα, δεν μπορούν να πονέσουν όπως σε περιπτώσεις άλλων απωλειών γιατί έχουν δουλειά να κάνουν έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα.
Η Καρυστινου δεν κάνει τίποτα περισσότερο από ότι η μάνα του Φύσσα που έδειξε ακριβώς το ίδιο σθένος και δύναμη λογικής και δομημένου λόγου και παρεμβάσεων μέχρι την τελευταία στιγμή της καταδίκης της φασιστικής οργάνωσης.
Και αυτή πέρασε τα πάνδεινα, τα ίδια της έλεγαν και αυτής , δεν το έβαλε ποτέ κάτω όμως.
Η διαφορά όμως της μάνας του Φύσσα με την Καρυστινού και τους υπόλοιπους συγγενείς είναι πως η πρώτη ήξερε τα πρόσωπα των υπευθύνων, είχε εστιάσει πάνω τους από την πρώτη στιγμή, και στο τέλος δικαιώθηκε με την φυλάκιση των υπευθύνων.
Στην υπόθεση των Τεμπών φοβάμαι πως δεν θα έχουμε τέτοιου είδους δικαίωση και τα πράγματα θα πάνε πολύ στραβά για τις ψυχές τόσο των αδικοχαμένων όσο και των συγγενών τους.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Άκουσα από τον Ανδρουλακη το πρωί, ο οπεκεπε άλλαξε 5 διοικητές και τελικά τέθηκε υπό ευρωπαϊκή εποπτεία, με πρόστιμο 280εκ προς την Ελλάδα από τα ευρωπαϊκά όργανα για κακή διαχείρηση.
Πληρώθηκαν συγκεκριμένοι τσιφλικάδες;
Τι γίνεται με την υπόθεση αυτή;
Οποτε αναλαμβάνει η ΝΔ έχουμε ευρωπαϊκή εποπτεία ;;;;
Το ΠΑΣΟΚ ζητούσε να μπουν οι συνεταιρισμοί και οι αγρότες στο πρόγραμμα ανάπτυξης της ΕΕ ( ταμείο ανάκαμψης) ώστε να παράγουν το δικό τους ρεύμα με αγροτικές ενεργειακές κοινότητες. Να διαμορφώσουν αυτοί τις τιμές ενέργειας της παραγωγής τους σύμφωνα με τις μελέτες τους. Αυτό ήταν στο πρόγραμμα και του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλη μια εναρμόνιση των δύο κομμάτων.
Η κυβέρνηση αρνήθηκε, προώθησε προγράμματα στην ενεργειακή ανάπτυξη μονάχα σε συγκεκριμένα συμφέροντα και απλά προσέφερε στον αγροτικό κλάδο μια μείωση της τιμής στην kWh που όμως και πάλι καθιστά το ρεύμα τους πιο ακριβό από ότι π.χ σε δημόσιους φορείς.
Ως αποτελσμα αυτών η αγροτική παραγωγή της Ελλάδας μειώθηκε κατά 16% συγκριτικά με την ευρωπαϊκή αγροτική παραγωγή, καθώς δεν είναι πλέον συμφέρουσα η παραγωγή σε πολλές περιοχές και δεν υπάρχει εργατικό δυναμικό το οποίο έχει μεταναστέψει σε άλλες χώρες με υψηλότερα περιθώρια κερδών.
@andya3 ενημερωθηκες;
Το μπάχαλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ είναι γνωστό τα τελευταία 2-3 χρόνια. Το έχουν καταγγείλει επανειλλημένως οι αγροτικοί συνεταιρισμοί. Το αποκάλυψε σήμερα ο Ανδρουλάκης και νομίζει κι αυτός κι εσύ ότι ανακαλύψατε την Αμερική; Κάλιο αργά παρά ποτέ θα μου πεις. Α ρε Πασοκάρα, τον ύπνο του δικαίου στα πάντα
Τουλάχιστον προς το παρόν δεν υπάρχουν κατηγορίες για ρεμούλες, μόνο για καθυστερήσεις και αδικίες στην κατανομή των πληρωμών κλπ. Αυτοί που διοικούν είναι προφανώς άχρηστοι και ιδιοτελείς.
Η κυβέρνηση οφείλει να λάβει μέτρα. Να τους βάλει να πληρώσουν από την τσέπη τους τα πρόστιμα της ΕΕ, να γίνουν και παράδειγμα για τους υπόλοιπους. Γεμάτο το Δημόσιο από άχρηστους κομματάρχες που συνήθως στήνουν και προσωπικά μαγαζάκια για ίδιο όφελος.Για το θέμα της ιδιοπαραγωγής ρεύματος, απ' όσο γνωρίζω, η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι το δίκτυο του ΑΔΜΗΕ είναι κορεσμένο και δεν αντέχει νέες συνδέσεις. Γι' αυτό (λέει) δεν έβαλε σημαντικά ποσά από το ταμείο ανάπτυξης για τέτοιου είδους επενδύσεις γενικά, όχι μόνο για το θέμα των αγροτών.
Λέει κάτι η ΠΑΤΣΟΚΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ για το θέμα; Έχει άποψη; Είναι όντως κορεσμένα τα δίκτυα; Έχει βάση αυτό που λέει η κυβέρνηση; Ή απλώς η αντιπολίτευση λαικίζει, τάζοντας τα πάντα στους πάντες, κατά τη συνήθη τακτική αυτών που δεν έχουν τίποτα ουσιαστικό να πουν και να προσφέρουν;
-
Ε ναι να λάβει μέτρα, αλλά θα πληρώσεις εσύ από την τσέπη σου το πρόστιμο των 280εκ. Να πουλήσεις και το ωραίο σου αυτοκίνητο που αγόρασες για να πληρώσεις τις "ατασθαλίες και τα η κυβέρνηση πρέπει να λάβει μέτρα". Χα!!! τι λέω;;; Σιγά μη πληρώσεις σεντ. Ίσα βάρκα ίσα νερά φτωχός θα είσαι. Οι μισθωτοί, συνταξιούχοι, και οσοι δεν συμψηφιζουν οριζόντιους φόρους θα το πληρώσουν. Όχι;;;
Το δίκτυο από όσο έχω ακούσει από ειδικούς έχει καθυστερήσει εντυπωσιακά πολύ στο να αναβαθμιστεί. Θα έλεγε κανείς σαν θέατρο από ένα καλά οργανωμένο σχέδιο ώστε να μοιραστούν οι επενδύσεις μονάχα όπου χρειάζεται.
Λένε έχει μείνει πίσω σε όλα τα χρονοδιαγράμματα. Τα έλεγαν σε εκπομπές!
Αντιθέτως για άλλες επενδύσεις ιδιωτικές και ξένες υπάρχουν κενά ώστε να γίνουν φωτοβολταϊκά πάρκα. Ξαφνικά βρίσκεται η πολυπόθητη δυναμικότητα του δικτύου.
Ίσως κιόλας οι αγροτικοί συνεταιρισμοί να μην είναι θελκτικοι για τους πολιτικούς. Ενώ οι ιδιωτικές ξένες επενδύσεις, προσφέρονται για μελλοντικές εξασφαλίσεις. Κάπως πρέπει να επιβιώσουν στον ανταγωνισμό!
Άλλωστε και που προσθέσαμε φωτοβολταϊκά στο μίγμα της παραγωγής, ήμασταν (;) η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που είχαμε (;) έναν παράδοξο τρόπο υπολογισμού της τιμής της kwh χωρίς ουσιαστικό όφελος για τον καταναλωτή από την χρήση των φωτοβολταϊκών πάρκων και γενικότερα των ΑΠΕ
Άρα καλά κάνει η κυβέρνηση και επιδοτεί στους αγρότες μέρος του κόστους της kwh. Θα την πληρώσουμε όλοι εμείς στους ιδιώτες παραγωγούς που βρίσκουν το απαραίτητο δυναμικό στο δίκτυο για να προσθέσουν ΑΠΕ.
Αλλά χωρίς αποδείξεις, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, οπότε πιστεύω τον andya3. Αυτός ξέρει. Είναι δεξιός, δεν τον κοροϊδεύουν οι λαϊκιστές, τους μυρίζεται...
-
Μπορούμε και μόνοι μας να διαβάζουμε τις ανακοινώσεις των υπουργείων , δε χρειαζόμαστε τρίτο δίαυλο.
Το δίκτυο είναι κορεσμένο για τη σύσταση Ενεργειακών Κοινοτήτων , εργαλείο αντιμετώπισης της ενεργειακής φτώχειας το οποίο μας ήρθε copy paste από την Ευρωπαϊκή Ένωση .
Το δίκτυο δεν είναι κορεσμένο όμως για τους 5-6 ιδιοκτήτες της ενέργειας. Για το λόγο αυτό η κυβερνησάρα μας , έκανε πακέτο και δώρισε τις ενεργειακές ανάγκες (και) των αγροτών σε ήδη αδειοδοτημένα έργα ιδιωτών , συγκεκριμένων Mw (οι 5-6 πάροχοι) , στα οποία οι αγρότες θα αγοράζουν κάπως φθηνότερα το ρεύμα ( δε μας έχει πει ακόμα πόσο) και ταυτόχρονα τη διαφορά θα την αποζημιώνεται ο μεγαλοπαραγωγός. Γιάννης κερνάει , Γιάννης πίνει...
Το πρόγραμμα λέγεται, πρόγραμμα "απόλλων¨. Η αντιπολίτευση ( δε ξέρω τι λέει κάθε κόμμα) , συνήθως λέει ότι η βαρύτητα πρέπει να δοθεί στις Ενεργειακές Κοινότητες και όχι σε αυτό το μόρφωμα "Εν. Κοινότητας" και μεγαλοεπενδυτή όπως το Απόλλων. Αν νομίζετε ότι η Εν. Κοινότητα είναι μορφή σοβιέτ κάνετε λάθος , ο επενδυτής - ιδιώτης μπορεί κάλλιστα να έχει ρόλο και κέρδη από αυτή την ιστορία, οι Εν. Κοιν. προωθούν το μοντέλο σύμπραξης ιδιωτών σε όλες τις μορφές τους ( ακόμα και εμείς ως 4τ φορουμ μπορούσαμε να συστήσουμε), πράγμα λογικό ως Ευρωπαϊκή Οδηγία την οποία εμείς απλά μεταφράσαμε.
Εδώ εμείς όμως, αποφασίσαμε να το μεταλλάξουμε δίνοντας απόλυτη προτεραιότητα στις εταιρείες ενέργειας ,βασικά τους τυλίξαμε και τους κάναμε δώρο αγρότες , ΟΤΑ , ευάλωτα νοικοκυριά και άλλα πολλά, όταν μάλιστα επί χρόνια αδειοδοτούσαμε ασυστόλως συγκεκριμένα έργα. Καμία έκπληξη....
Αν ακόμα μετά από 6 χρόνια με τέτοιες τιμές ρεύματος περνάει η γραμμή ότι η κυβερνησάρα τα έχει κάνει σωστά στο θέμα , ε , άστο, βάλε μας απευθείας βιντεάκια του Άδωνι μη σπαταλάς χρόνο στο γράψιμο με υποδείξεις περί λαϊκισμού και λεφτόδεντρων των άλλων.
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Τουλάχιστον προς το παρόν δεν υπάρχουν κατηγορίες για ρεμούλες, μόνο για καθυστερήσεις και αδικίες στην κατανομή των πληρωμών κλπ. Αυτοί που διοικούν είναι προφανώς άχρηστοι και ιδιοτελείς.
Δεν υπηρχε λαθος τα χρηματα τα εφαγαν μεσα απο τον οπεκεπε .
Boσκοτοπια χωρις ζωα , η ελληνικη πατεντα της Αγιας οικογενειας με την μαφια στην κρητη .
αφ ενος εξισωσαν την επιδοτηση αρωσιμων καλλιεργειων με βοσκοτοπους , οποτε μπορουσες να δηλωσεις οτιδηποτε οπουδηποτε χωρις να εχεις ζωα , δηλωθηκαν ολες οι εγκαταλελειμενες εκτασεις ακαλλιεργειτες τα βουνα τα μοναστηριακα μερος της βορειας μακεδονιας οτιδηποτε . Οταν ξεσηκωθηκε σαλος προσπαθησαν να το μαζεψουν , αυγενακης και μαφια .
Ολο αυτο εχει σαν αποτελεσμα οι κατα κυριο επαγγελμα αγροτες να παιρνουν λιγοτερες επιδοτησεις απο τους μη αγροτες .
Ειχα δημοσιευσει και το διαγραμμα αλλά δεν το βρισκω .
Αν δεν βαριεστε διαβαστε
https://www.agrotypos.gr/chrima/opekepe-ypaat/pem-de-minimis-se-poia-proionta-pane-mi-kata-kyrio-epaggelma-agrotes-tha
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3