-
Ναι είναι ηλίθιοι αρπακολατζήδες. Το κερί είναι καλή φάση. Αφιερώνεις κανα 2ωρο μια φορά στους 8 - 10 μήνες και είσαι οκ.
-
@georgemit said in CUPRA LEON F/L 2024:
Δε μου φαίνονται για πετραδάκια. Τα χτυπήματα από πετραδάκια είναι πολύ μικρά, δε χρειάζονται καν βάψιμο, αγοράζεις λίγο χρώμα και το βάζεις με μια καρφίτσα.
Με 200 πηγαίνει για αυτό έκαναν μεγάλο σημάδι
-
@a-d-p said in CUPRA LEON F/L 2024:
Δε μου φαίνονται για πετραδάκια. Τα χτυπήματα από πετραδάκια είναι πολύ μικρά, δε χρειάζονται καν βάψιμο, αγοράζεις λίγο χρώμα και το βάζεις με μια καρφίτσα.
Με 200 πηγαίνει για αυτό έκαναν μεγάλο σημάδι
Χαχαχαχα... Θα ήθελα, αλλά δεν το έκανα! Μόνο σε ταξίδι μέχρι Αθήνα κάποια στιγμή το έφτασα μέχρι 160χλμ/ώρα και μετά πάλι 140.
Δεν έχω αλλάξει ακόμα και τα πρώτα λάδια... Η τρέλα μου είναι ότι ακόμα μπορεί να έχουν ρινίσματα. -
@polioan said in CUPRA LEON F/L 2024:
Πέρασέ το κερί και πρόσεξε που το πλένεις.
Εγώ έκλεισα 2 χρόνια τον Δεκέμβρη και ακόμα είμαι άθικτος, να μη το ματιάσω. Ούτε ίχνος αράχνης.Το πλένω μόνος μου σε UWASH ή WASHPARK.
1 φορά το πήγα μόνο σε κάποιον detailer για πλύσιμο.
Αλλά το αράχνιασμα το είχε από την αρχή, λες και όταν το έπλυναν από την αντιπροσωπεία που το πήρα πριν 2,5 μήνες το έκαναν σκατά.Φαντάζομαι όχι με τη βούρτσα τους.
-
@panos2171 said in CUPRA LEON F/L 2024:
Πέρασέ το κερί και πρόσεξε που το πλένεις.
Εγώ έκλεισα 2 χρόνια τον Δεκέμβρη και ακόμα είμαι άθικτος, να μη το ματιάσω. Ούτε ίχνος αράχνης.Το πλένω μόνος μου σε UWASH ή WASHPARK.
1 φορά το πήγα μόνο σε κάποιον detailer για πλύσιμο.
Αλλά το αράχνιασμα το είχε από την αρχή, λες και όταν το έπλυναν από την αντιπροσωπεία που το πήρα πριν 2,5 μήνες το έκαναν σκατά.Φαντάζομαι όχι με τη βούρτσα τους.
To UWASH δεν έχει βούρτσα, έχει ενεργό αφρό. Το Washpark που έχει βούρτα δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.
-
Πόσο υβριδικό να το κάνω πχια; -
Phev;
-
-
Θα αρχίσουν σε λίγο τα σχόλια από τα Toyotaboys
Εγώ έχω 3,88 και εγώ έχω μεγαλύτερη μέση ταχύτητα κτλ -
Εγώ έχω 3,88 και εγώ έχω μεγαλύτερη μέση ταχύτητα κτλΠεριμένω με ανυπομονησία... Πλάκα κάνω!
Απλά ο κινητήρας μου έχει αποδείξει ότι μπορεί κάνει και τέτοια νούμερα!
Σπάνια και σε περιπτώσεις που δεν έχει κίνηση το flyover μας.... -
Εγώ έχω 3,88 και εγώ έχω μεγαλύτερη μέση ταχύτητα κτλΠεριμένω με ανυπομονησία... Πλάκα κάνω!
Σπάνια και σε περιπτώσεις που δεν έχει κίνηση το flyover μας....Πόσο έχεις μέση κατανάλωση μέχρι τώρα;
-
Δεν έχω ανακαλύψει ακόμα πως βλέπω την μέση κατανάλωση από την αρχή, αλλά πιστεύω ότι η παρακάτω εικόνα είναι αντιπροσωπευτική, αφού έχω να κάνω ταξίδι από τις 3 Ιανουαρίου.
-
Δεν έχω ανακαλύψει ακόμα πως βλέπω την μέση κατανάλωση από την αρχή, αλλά πιστεύω ότι η παρακάτω εικόνα είναι αντιπροσωπευτική, αφού έχω να κάνω ταξίδι από τις 3 Ιανουαρίου.
Της VW το πρόγραμμα θεωρώ ότι είναι λίγο καλύτερο από της CUPRA, εννοώ σε λεπτομέρειες!
Ούτε σε μένα έχω καταλάβει πως βλέπεις κατανάλωση από την αρχή.
Άσε που όταν κόλλησε και δεν έπαιρνε μπρος ο κινητήρας και πήγα στην αντιπροσωπεία για να κάνω ξανά βαθμονόμηση των κλειδιών, έβγαλαν μπαταρία, οπότε έσβησε τα συνολικά χιλιόμετρα με τις καταναλώσεις. -
@bill_hsd said in CUPRA LEON F/L 2024:
Σπάνια και σε περιπτώσεις που δεν έχει κίνηση το flyover μας....Πόσο έχεις μέση κατανάλωση μέχρι τώρα;
Σε αυτά τα νούμερα παίζω γενικότερα με 60-70% μέσα στην πόλη και τα υπόλοιπα σε αυτοκινητόδρομο
-
Η μακροπρόθεσμη κατανάλωση είναι, αλλά μηδενίζει μόνο του περίπου στης 3κ χιλιόμετρα.
-
Πόσο υβριδικό να το κάνω πχια;
Αν πήγαινες με 20 χλμ αντί για 35 μέσο όρο, θα κατέβαινε και άλλο. 🤪
🤪
🤪
Για πολλοστή φορά: ΔΕΝ κάνουμε παράθεση με τις φωτογραφίες. Τώρα σβήστηκε, την επόμενη έχει ποινή. [mod]
-
@groover1972 said in CUPRA LEON F/L 2024:
Πόσο υβριδικό να το κάνω πχια;Αν πήγαινες με 20 χλμ αντί για 35 μέσο όρο, θα κατέβαινε και άλλο. 🤪
🤪
🤪
Μετά να πάω και με τα πόδια καλύτερα...
-
@limited_one said in CUPRA LEON F/L 2024:
Η μακροπρόθεσμη κατανάλωση είναι, αλλά μηδενίζει μόνο του περίπου στης 3κ χιλιόμετρα.
Δεν το ήξερα καθόλου. Αλλά είμαι ακόμα στις 2670 χλμ
-
Κάποια στιγμή θα σου μηδενίσει αν είναι το trip computer είναι ίδιο με του golf
-
Κάποια στιγμή θα σου μηδενίσει αν είναι το trip computer είναι ίδιο με του golf
Μάλιστα, δεν είναι και πολύ σημαντικό γιατί τα περνάω όλα στο fuelio οπότε ξέρω γενικότερα τι γίνεται.
Ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση
CUPRA LEON F/L 2024