-
@green-power said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Υπάρχουν και οι άνθρωποι που θέλουν ένα αμάξι με απλά ανεκτές επιδόσεις να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να χρειαστεί να πουλήσουν ένα νεφρό για ένα μάτσο σίδερα.
Για αυτή την δουλειά δεν χρειάζεται να πάρει κάποιος bmw, τόσες επιλογές υπάρχουν.
-
@criuser said in Νέα BMW 1 Series 2019:
ία 325 χαμηλή μέχρι να το πάρω και έκανα μπράτσα με το τιμόνι
Το έχεις ξαναγράψει αυτό, αλλά αν δεν έχεις τα μπράτσα να γυρίσεις το τιμόνι μιας 325, με υδραυλικό, ενώ είσαι γίγαντας... Ε τι να πω;
-
-
Πάντως στην σελίδα της bmw στην διαμορφωση, υπάρχει μόνο η νέα σειρά 1 ! Η οποια από ότι βλέπω θα βγαίνει και σε 116 βενζίνη, με 122 άλογα χωρίς κάποιο υβριδικό σύστημα! Κάποια μάλλον έκδοση εισαγωγική θα είναι! Και με αρκετά καλά νούμερα. Ροπή 23kg από τις 1500, 0-100 σε 9,8 και τελική 210! Αναμένουμε και τιμή. Λογικά κάνα 32 με 33 χιλιάρικα
-
@realzeus said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@wantone said in Νέα BMW 1 Series 2019:
αγοραζει Τεσλα
Και το Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε 7 ώρες...
O Red Monster πάντως, το κάνει σε σχεδόν 4,5.
-
το SR εχει σημασια ποσο το κανει λογω τιμης, παντως μαλλον SR ειναι η λογικη επιλογη σε Τεσλα 3. δεν χρειαζεται παραπανω.
-
Ανέφερα τον Red Monster γιατί είναι στο φόρουμ. Το μικρό θα κάνει τόσο:
-
Το 4.5 είναι όντως αξιοπρεπές, αν και γίνεται με 3.5 με θερμικό (και όχι του σκοτωμού), αλλά το θέμα είναι που φορτίζεις όταν φτάσεις στην Σαλονίκη.
-
Εννοείται ότι έχει σημαντικές υποχωρήσεις σε σχέση με ένα θερμικό. Απλώς το ανέφερα γιατί είναι σημαντικό ότι μέσα σε λίγα χρόνια, ένα από τα πιο mainstream ηλεκτρικά, κάνει τέτοια απόσταση.
-
@dimsabas said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Εννοείται ότι έχει σημαντικές υποχωρήσεις σε σχέση με ένα θερμικό. Απλώς το ανέφερα γιατί είναι σημαντικό ότι μέσα σε λίγα χρόνια, ένα από τα πιο mainstream ηλεκτρικά, κάνει τέτοια απόσταση.
Λίγο άσχετο, αλλά χθες βγήκα για μπύρες με τον παλιό συμφορουμίτη markvag, που έχει μια Ε90 320i. Προφανώς δεν μπορεί να κρατηθεί δίπλα σε ένα Tesla SR (η δική μου 330i είχε το ίδιο 0-100 με το μικρό Tesla), αλλά ρε Δημήτρη, εκείνο που όταν γκαζώνεις σταματημένος και μουγκρίζει ο κινητήρας και κουνιέται όλο το αμάξωμα αριστερά-δεξιά (επειδή είναι διαμήκης ο κινητήρας) δεν θα το έχει ποτέ κανένα ηλεκτρικό, όσα άλογα και να έχει!!! Οι ΜΕΚ είναι ζωντανοί οργανισμοί, σου μιλάνε! Τα ηλεκτρικά είναι <<νεκρά>>.
-
Λίγο άσχετο, αλλά χθες βγήκα για μπύρες με τον παλιό συμφορουμίτη markvag, που έχει μια Ε90 320i. Προφανώς δεν μπορεί να κρατηθεί δίπλα σε ένα Tesla SR (η δική μου 330i είχε το ίδιο 0-100 με το μικρό Tesla), αλλά ρε Δημήτρημ εκείνο που όταν γκαζώνεις σταματημένος και μουγκρίζει ο κινητήρας και κουνιέται όλο το αμάξωμα αριστερά-δεξιά (επειδή είναι διαμήκης ο κινητήρας) δεν θα το έχει ποτέ κανένα ηλεκτρικό, όσα άλογα και να έχει!!! Οι ΜΕΚ είναι ζωντανοί οργανισμοί, σου μιλάνε! Τα ηλεκτρικά είναι <<νεκρά>>.
Ασχετο , πως τον καταφερες τον Μαρκοβαγγο , αυτος πρεπει να εχει να βγει εξω βραδυ καμια δεκαετια , φανταζομαι μετα την πρωτη μπυρα θα ηταν στα χαι του.
-
@otso said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Λίγο άσχετο, αλλά χθες βγήκα για μπύρες με τον παλιό συμφορουμίτη markvag, που έχει μια Ε90 320i. Προφανώς δεν μπορεί να κρατηθεί δίπλα σε ένα Tesla SR (η δική μου 330i είχε το ίδιο 0-100 με το μικρό Tesla), αλλά ρε Δημήτρημ εκείνο που όταν γκαζώνεις σταματημένος και μουγκρίζει ο κινητήρας και κουνιέται όλο το αμάξωμα αριστερά-δεξιά (επειδή είναι διαμήκης ο κινητήρας) δεν θα το έχει ποτέ κανένα ηλεκτρικό, όσα άλογα και να έχει!!! Οι ΜΕΚ είναι ζωντανοί οργανισμοί, σου μιλάνε! Τα ηλεκτρικά είναι <<νεκρά>>.
Ασχετο , πως τον καταφερες τον Μαρκοβαγγο , αυτος πρεπει να εχει να βγει εξω βραδυ καμια δεκαετια , φανταζομαι μετα την πρωτη μπυρα θα ηταν στα χαι του.
1 ήπιε...
-
Είπα να επέμβω αλλα ευτυχώς το γυρίσατε στις μπύρες
-
Λίγο άσχετο, αλλά χθες βγήκα για μπύρες με τον παλιό συμφορουμίτη markvag, που έχει μια Ε90 320i. Προφανώς δεν μπορεί να κρατηθεί δίπλα σε ένα Tesla SR (η δική μου 330i είχε το ίδιο 0-100 με το μικρό Tesla), αλλά ρε Δημήτρη, εκείνο που όταν γκαζώνεις σταματημένος και μουγκρίζει ο κινητήρας και κουνιέται όλο το αμάξωμα αριστερά-δεξιά (επειδή είναι διαμήκης ο κινητήρας) δεν θα το έχει ποτέ κανένα ηλεκτρικό, όσα άλογα και να έχει!!! Οι ΜΕΚ είναι ζωντανοί οργανισμοί, σου μιλάνε! Τα ηλεκτρικά είναι <<νεκρά>>.
του κουνιεται ολο το αμαξωμα πως γινεται? αφου υπαρχουν βασεις μηχανης ελαστικες? τα δικα μου ειναι ακλονητα παντως. αλλα οντως αλλη χαρη το πολυκυλινδρο αμαξι. Ομως αυτο απο 5 κυλινδρους και πανω. 4κυλινδρα και 3κυλινδρα ειναι χαλια, καλυτερα ηλεκτρικο.
-
που όταν γκαζώνεις σταματημένος και μουγκρίζει ο κινητήρας και κουνιέται όλο το αμάξωμα αριστερά-δεξιά (επειδή είναι διαμήκης ο κινητήρας) δεν θα το έχει ποτέ κανένα ηλεκτρικό, όσα άλογα και να έχει!!!
Ευτυχώς! Αχρειαστες παρενέργειες λόγω των ατελειών των θερμικών. Παρωχημένα μοτερ που φαινεται το ποσο αθλια ειναι οταν οδηγήσεις εαν καλό ηλεκτρικό! Συνεχόμενη επιτάχυνση χωρις καμια διακοπή και κανένα σκαλοπάτι.
-
@criuser said in Νέα BMW 1 Series 2019:
ία 325 χαμηλή μέχρι να το πάρω και έκανα μπράτσα με το τιμόνι
Το έχεις ξαναγράψει αυτό, αλλά αν δεν έχεις τα μπράτσα να γυρίσεις το τιμόνι μιας 325, με υδραυλικό, ενώ είσαι γίγαντας... Ε τι να πω;
Δεν είπα ότι δεν είχα να το γυρίσω, αλλά πόσο βαρύ μου είχε φανεί το τιμόνι της, σε σχέση με αυτό της 2200 κιλών ΜΛ-350.
Επειδή ήταν και χαμηλωμένη, δεν ξέρω αν είχε κάποιο πιο ειδικό τιμόνι.
Δεν τα πηγαίναμε ποτέ καλά με τις μπεμβέ, οπότε δεν είχα και εμπειρία.
Είχα οδηγήσει την 520, τις Χ3 και Χ5 εκείνης της εποχής, αλλά και την εξαιρετική και την μοναδική μπεμβέ που θα αγόραζα αν μπορούσα την 645. Και αυτή είχε λογικής σκληρότητας τιμόνι και ίσιωνε τις στροφές με αρχοντικό τρόπο, ενώ η 325 με υστερικό τρόπο και άγχος.
-
@wantone said in Νέα BMW 1 Series 2019:
του κουνιεται ολο το αμαξωμα πως γινεται? αφου υπαρχουν βασεις μηχανης ελαστικες? τα δικα μου ειναι ακλονητα παντως. αλλα οντως αλλη χαρη το πολυκυλινδρο αμαξι. Ομως αυτο απο 5 κυλινδρους και πανω. 4κυλινδρα και 3κυλινδρα ειναι χαλια, καλυτερα ηλεκτρικο.
Αν είχες διαμήκη κινητήρα, θα το καταλάβαινες. Και η δική μου 330 είχε αυτό το κούνημα και η Ferrari 599 που οδήγησα το είχε!
-
@fanis75 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
που όταν γκαζώνεις σταματημένος και μουγκρίζει ο κινητήρας και κουνιέται όλο το αμάξωμα αριστερά-δεξιά (επειδή είναι διαμήκης ο κινητήρας) δεν θα το έχει ποτέ κανένα ηλεκτρικό, όσα άλογα και να έχει!!!
Ευτυχώς! Αχρειαστες παρενέργειες λόγω των ατελειών των θερμικών. Παρωχημένα μοτερ που φαινεται το ποσο αθλια ειναι οταν οδηγήσεις εαν καλό ηλεκτρικό! Συνεχόμενη επιτάχυνση χωρις καμια διακοπή και κανένα σκαλοπάτι.
Παραμένεις άσχετος, αν και αγαπημένος φίλος. Για αυτό ο Ρίμακ δεν μπορεί να πουλήσει το ηλεκτρικό μπρίκι του που έχει 2000 άλογα και η νέα Bugatti του θα έχει V16 μοτέρ, με δική του διαταγή (το VAG ήθελε να είναι ηλεκτρική)!!!
-
Παραμένεις άσχετος, αν και αγαπημένος φίλος. Για αυτό ο Ρίμακ δεν μπορεί να πουλήσει το ηλεκτρικό μπρίκι του που έχει 2000 άλογα και η νέα Bugatti του θα έχει V16 μοτέρ, με δική του διαταγή (το VAG ήθελε να είναι ηλεκτρική)!!!
Άσχετός ποτέ, απλα δεν εχω παρωπίδες ουτε είμαι κολλημένος στο παρελθόν «επειδη ετσι εμαθα», η τεχνολογια εξελισσεται! Και οσο εξαλειφει τα ελλατωματα τοσο καλυτερα. Εξαιρεση ενα αμερικανος βε οχτώ με απειρα κυβικά!
Μπουγκατι βλακειες, φαου βε δεν αχολούμαι!
-
Δεν θα μάθεις ποτέ. Αν οδηγήσεις; ένα ιταλικό V12 θα αναθεωρήσεις!
BMW 1 Series F70 (2024)