-
@dstou said in BMW 1 Series F70 (2024):
Πόσο πάει το αντίστοιχο σε Α-κλάσε?
Kάπου 8.000 πάνω (αλλά νομίζω ότι τώρα εχει μια έκπτωση 3.000).Αλλά ίσως έχει το μισό εξοπλισμό από την Bmw που είναι και πιο ευχάριστη οδηγικά.
Είναι ευκαιρία τώρα η 1,ότι και να λέμε... -
@iceman7 said in BMW 1 Series F70 (2024):
Το γιαρις όμως καίει 3,5 στην πόλη ενώ ο άσσος τα διπλα στην καλύτερη.
Εξαρτάται τι θέλει κανείς.Ακριβως ειναι τι θελει κανεις,οσο καλο οικονομικο και εμπορικο να ειναι το yaris δεν παυει να ειναι ενα υπερεκτιμημενο αυτοκινητο πολης γιατι πολυ απλα με τα ιδια περιπου χρηματα παιρνεις πολυ περισσοτερο αυτοκινητο μεγαλυτερης κατηγοριας με καλυτερη ποιοτητα που σιγουρα δε θα το βαρεθεις οπως το yaris,η ζωη εξαλου ειναι μικρη
-
@panormus772 said in BMW 1 Series F70 (2024):
Kάπου 8.000 πάνω (αλλά νομίζω ότι τώρα εχει μια έκπτωση 3.000).Αλλά ίσως έχει το μισό εξοπλισμό από την Bmw που είναι και πιο ευχάριστη οδηγικά.
Είναι ευκαιρία τώρα η 1,ότι και να λέμε...Αν συγκριθεί με την Α180. Για την Α200 δεν το συζητάμε καν. Ξεφεύγει πολύ η τιμή.
-
το yaris δεν παυει να ειναι ενα υπερεκτιμημενο αυτοκινητο πολης γιατι πολυ απλα με τα ιδια περιπου χρηματα παιρνεις πολυ περισσοτερο αυτοκινητο μεγαλυτερης κατηγοριας με καλυτερη ποιοτητα που σιγουρα δε θα το βαρεθεις οπως το yaris
Χμμμ, The price is right λένε οι φίλοι και σύμμαχοι αμερικάνοι.
Τίποτε (σχεδόν) δεν είναι υπερτιμημένο ή υποτιμημένο σε μια ελεύθερη αγορά. Και αν είναι, είναι για λίγο.
Ένα μπεστ σέλλερ με 12 μήνες αναμονή και ανοιχτή τιμή εξόφλησης, εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να έχει άλλη τιμή. Έχει αυτή που πρέπει. Το αυτό και το 120ι, αλλά και όλα τα ιχ. Βασικά όλα τα αγαθά έχουν την τιμή που πρέπει. Γιατί? Γιατί αν μπορούσαν να έχουν μια άλλη τιμή, θα την είχαν. -
@mike-1 said in BMW 1 Series F70 (2024):
Το γιαρις όμως καίει 3,5 στην πόλη ενώ ο άσσος τα διπλα στην καλύτερη.
Εξαρτάται τι θέλει κανείς.Ακριβως ειναι τι θελει κανεις,οσο καλο οικονομικο και εμπορικο να ειναι το yaris δεν παυει να ειναι ενα υπερεκτιμημενο αυτοκινητο πολης γιατι πολυ απλα με τα ιδια περιπου χρηματα παιρνεις πολυ περισσοτερο αυτοκινητο μεγαλυτερης κατηγοριας με καλυτερη ποιοτητα που σιγουρα δε θα το βαρεθεις οπως το yaris,η ζωη εξαλου ειναι μικρη
Εξαρτάται πάντα τι αναγκες έχεις και που κυκλοφορείς.
Αυτοκίνητο που είναι καλό παντού δεν υπάρχει.
Ιδανικά θες ενα καθημερινο για πόλη και ένα για βόλτες.
Αλλά αν πας 2-3 βόλτες το χρόνο και κινείσαι κάθε μέρα πόλη, το γιαρις θα σου βγάλει από οικονομία και κοστη χρήσης ένα ακόμα αυτοκίνητο στην 5ετια.Αν δεν υπήρχαν οι περιορισμοί της καθημερινότητας όχι μόνο Ασσο αλλά 3αρα θα είχαμε όλοι.
-
το yaris δεν παυει να ειναι ενα υπερεκτιμημενο αυτοκινητο πολης γιατι πολυ απλα με τα ιδια περιπου χρηματα παιρνεις πολυ περισσοτερο αυτοκινητο μεγαλυτερης κατηγοριας με καλυτερη ποιοτητα που σιγουρα δε θα το βαρεθεις οπως το yaris
Τίποτε (σχεδόν) δεν είναι υπερτιμημένο ή υποτιμημένο σε μια ελεύθερη αγορά. Και αν είναι, είναι για λίγο.
Ένα μπεστ σέλλερ με 12 μήνες αναμονή και ανοιχτή τιμή εξόφλησης, εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να έχει άλλη τιμή. Έχει αυτή που πρέπει. Το αυτό και το 120ι, αλλά και όλα τα ιχ. Βασικά όλα τα αγαθά έχουν την τιμή που πρέπει. Γιατί? Γιατί αν μπορούσαν να έχουν μια άλλη τιμή, θα την είχαν.Δεν συμφωνω, εχει μια τιμη που καποιος τη βαζει και μετα αν θα βρουν κοσμο να το αγορασει. Η Τογιοτα εχει πελατεια απο παλια θα παρουν οτιδηποτε τους πουλανε.
Αν αυτοι που πουλανε ολα τα αγαθα του ιδιου ειδους ερθουν μαζι και συμφωνησουν τιμες τοτε λεγεται καρτελ. Αρα δεν θα ειναι η τιμη που καθοριζεται απο την ζητηση.
Και παιζουν και ληζιγκ και εταιρικα που εκει δεν ξερεις πως επιλεγοντε αυτοκινητα.
Παντως αν δεις την γκαμα της Τογιοτα εχει πολυ ποιο αξιολογα αυτοκινητα απο το Γιαρις, δηλ αν ειχε μονο το γιαρις μαλλον θα ειχε κλεισει.
-
@nx84 said in BMW 1 Series F70 (2024):
Είναι ευκαιρία τώρα η 1,ότι και να λέμε...Αν συγκριθεί με την Α180. Για την Α200 δεν το συζητάμε καν. Ξεφεύγει πολύ η τιμή.
Δεν υπάρχει πλέον Α180 νομίζω, μετά το facelift η πρώτη έκδοση είναι η Α200 αν θυμάμαι καλά.
-
Αν δεν υπήρχαν οι περιορισμοί της καθημερινότητας όχι μόνο Ασσο αλλά 3αρα θα είχαμε όλοι.
Εγώ 5αρα ή 7αρα θα είχα, η 3αρα ειναι μικρή για τα γούστα μου. Βασικά μια 5αρα για καθε μέρα και την 7αρα για τα ταξίδα! Και μια Κορβέτα για γούστα.
-
@fanis75 said in BMW 1 Series F70 (2024):
Αν δεν υπήρχαν οι περιορισμοί της καθημερινότητας όχι μόνο Ασσο αλλά 3αρα θα είχαμε όλοι.
Εγώ 5αρα ή 7αρα θα είχα, η 3αρα ειναι μικρή για τα γούστα μου. Βασικά μια 5αρα για καθε μέρα και την 7αρα για τα ταξίδα! Και μια Κορβέτα για γούστα.
Άγαλμα θα σου έκανε ο φίλος μου ο Λεωνίδας στην paintbull
-
Άγαλμα θα σου έκανε ο φίλος μου ο Λεωνίδας στην paintbull
Σιγά μην με έβλεπε ποτέ! Δεν ασχολούμαι με τέτοιες βλακεις - σίδερα ειναι και βουλιάζουν. Σιγά μην σκάσω, ένα εργαλείο ειναι για να με εξυπηρετεί, ότι να το υπηρετώ.
-
@babisstinson said in BMW 1 Series F70 (2024):
Δεν υπάρχει πλέον Α180 νομίζω, μετά το facelift η πρώτη έκδοση είναι η Α200 αν θυμάμαι καλά.
Σε πρώτη φάση ναι την είχε σταματήσει, αλλά πλέον διατίθεται κανονικά. Ξεκινάει στα 38000
-
@babisstinson said in BMW 1 Series F70 (2024):
Σε πρώτη φάση ναι την είχε σταματήσει, αλλά πλέον διατίθεται κανονικά. Ξεκινάει στα 38000
A ok δεν το είχα πάρει πρέφα. Μάλλον είδαν ότι οι πωλήσεις δεν πήγαν αναμενόμενα και έβγαλαν και χαμηλότερη έκδοση. Η Σειρά 1 στα λεφτά της κλέβει εκκλησία πλέον.
-
Ένα μπεστ σέλλερ με 12 μήνες αναμονή και ανοιχτή τιμή εξόφλησης, εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να έχει άλλη τιμή. Έχει αυτή που πρέπει. Το αυτό και το 120ι, αλλά και όλα τα ιχ. Βασικά όλα τα αγαθά έχουν την τιμή που πρέπει. Γιατί? Γιατί αν μπορούσαν να έχουν μια άλλη τιμή, θα την είχαν.Ολα ειναι σχετικα,οι αμερικανοι που ανεφερες αγοραζουν καποια αυτοκινητα στην μιση τιμη η και λιγοτερο απο οτι στην Ευρωπη που μεχρι να ερθει το αυτοκινητο μας εχουν ξεκωλιασει στους φορους.Και επειδη υποτιθεται οτι ειμαστε νοημων οντα και εχουμε καποια κριση δεν σημαινει οποιαδηποτε τιμη μας επιβαλει το εκατοστε brand ειναι και η σωστη,βεβαια με μενα μπορει να μην συμφωνει κανενας η μπορει να συμφωνει 3 και ο κουκος,δεν εχει σημασια,το 120 αν δεν κανω λαθος ερχεται στην Ελλαδα 10 χιλιαρικα φθηνοτερα απο οτι στην υπολοιπη Ευρωπη(τουλαχιστον προς το παρον)και το yaris παλι αν δεν κανω λαθος ειναι φτηνοτερο σε πολλες χωρες της Ευρωπης,αρα λοιπον ερχομαι και ξαναλεω οτι ολα ειναι σχετικα με το τι ειναι λαθος και σωστο,φυσικα η toyota με το moto της οικονομιας της αξιοπιστιας και της εξελιγμενης υβριδικης τεχνολογιας θα βρει αγοραστες να σκασουν το 30αρι για το yaris,εμεις απλα λεμε την γνωμη μας
-
Προστέθηκαν άλλα δύο χρώματα για την σειρά 1 στο διαμορφωτή: κόκκινο -σπάνιο για BMW- μεταλλικό [Fire red] και ασημί μεταλλικό [Βrooklyn grey] μόνο όμως για έκδοση Μ.
-
Εντυπωσιακά ποιοτικό, όμορφο, δεν με χωράει σωστά στη θέση του οδηγού, αν εξαιρέσεις τον χώρο για τα πόδια κατα τα αλλά είναι πολύ στριμωγμένο για ψηλούς οδηγούς…παρεμπιπτόντως εξαιρετικό ηχοσύστημα.
-
Άρχισαν όμως ήδη κι οι τροποποιήσεις/αλλαγές στο στάνταρ εξοπλισμό.
Εκεί που μέχρι την περασμένη βδομάδα ήταν στάνταρ οι φωτιζόμενες διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού (aluminium graphite) σε αεραγωγούς και κεντρική κονσόλα και στον βασικό εξοπλισμό, τώρα χρέωση 286euro (350 με ΦΠΑ)...
-
Αγοράζεις αμάξι και παίζεις λαχείο.
Άλλο βλέπεις, άλλο παραγγελνεις, άλλο παραλαμβάνεις. Φταίω εγώ που παίρνω πάντα ετοιμοπαράδοτα ; -
Πολύ όμορφο απο κοντά, άδικο νομίζω το hate που έχει φάει εξωτερικά. Όμορφη εικόνα και μέσα. , μου λειπουν καποιοι βασικοί διακόπτες πχ κλιματισμού, αν και φαντάζομαι μπορείς να το χειριστείς μέσω της εφαρμογής σε περίπτωση προβλήματος. Τα 300 λιτρα σαν χώρος αποσκευών είναι πολύ λίγα και είναι το μεγάλο του μειονέκτημα.
-
Άλλο βλέπεις, άλλο παραγγελνεις, άλλο παραλαμβάνεις. Φταίω εγώ που παίρνω πάντα ετοιμοπαράδοτα ;Αυτό δεν το κατάλαβα που λες. Εφόσον αναφέρεται αναλυτικά ο εξοπλισμός (βασικός συν εξτρά) που κάνεις παραγγελία στο συμφωνητικό, γίνεται να στον αλλάξουν;
-
@mcmalam said in BMW 1 Series F70 (2024):
Άλλο βλέπεις, άλλο παραγγελνεις, άλλο παραλαμβάνεις. Φταίω εγώ που παίρνω πάντα ετοιμοπαράδοτα ;Αυτό δεν το κατάλαβα που λες. Εφόσον αναφέρεται αναλυτικά ο εξοπλισμός (βασικός συν εξτρά) που κάνεις παραγγελία στο συμφωνητικό, γίνεται να στον αλλάξουν;
Βεβαίως και αλλάζουν αν όχι βασικά εξαρτήματα, κάποια μικρα που δεν αναφεορντια παντού.
Πχ είχα παραγγειλει τη νέα Χ1 με φως στο ντουλαπάκι και κάτι ωραια μαρσπιέ και αν τελικά δεν ακύρωνα θα το έπαιρνα χωρίς αυτά που εντωμεταξύ είχαν αφαιρεθεί μονομερως από το βασικό εξοπλισμό
BMW 1 Series F70 (2024)