-
Όταν είδα τις τιμές προχθές έβαλα το Formentor αγγελία βρήκα μέχρι και αγοραστή
Είδα όμως μετά στα τεχνικά χαρακτηριστικά 300l πορτ μπαγκαζ , φαντάζομαι έχει την μπαταρία εκεί ?
Κατέβασα την αγγελία γιατί οκ είπαμε να βάζουμε μπαγκαζιέρα το καλοκαίρι αλλά τα 300L είναι πολύ λίγα
Θέλω να δω αν είναι και πιο άνετο στην θέση του οδηγού γιατί άλλος ένας παράγοντας σημαντικός ήταν η πολύ στένη θέση που έχει το τωρινό μοντέλο .Κατα τα άλλα προσωπικά δεν μου αρέσει η οθόνη , άντε πες την συνηθίζεις
Είχε φυσικούς διακόπτες , πήγαν και τα έβαλαν όλα στην οθόνηΑπο την άλλη 170 αλογάκια , 28 κιλά ροπής , αυτόματο και με τον εξοπλισμό που αναφέρει θα σαρώσει όλη την ελληνική αγορά σε όποιον δεν θέλει SUV
-
-
@dstou said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Η τιμή είναι : επιτελούμε κοινωνικό λειτούργημα, στηρίζουμε τους νέους, τις μονογονεικές οικογένειες, τους βιοπυγμάχους, το χαμηλοσυνταξιούχο.
Ταυτόχρονα 'μιλάει' και στην ψυχή του καγκουρίνου με το έκτυπο '1' στην πίσω πόρτα. Με ένα σετ θεόχοντρα λάστιχα ποιός τον πιάνει.
Θα κόψει μονέδα.Η τιμή σημαίνει πως θα προτιμηθεί πολύ εύκολα ως δεύτερο ή τρίτο αυτοκίνητο ευκατάστατης οικογένειας για τον υιό ή την κόρη. Θα παίξει πολύ επίσης στο leasing. Τέλος να σημειώσω πως τα οδικά της χαρακτηριστικά θα είναι με την αναλλοίωτη σφραγίδα bmw. Το μόνο αρνητικό που της βρίσκω είναι η μάσκα που αν δεν είχε το σήμα μπροστά, φέρνει σε απωανατολιτικες υλοποιήσεις. Ένα αουντι, μια bmw , μια Merc οφείλουν να ξεχωρίζουν από elegance σχεδιαστικές γραμμές και αυτή η μάσκα δεν ταιριάζει. Οι θιασώτες αυτών των αυτοκινήτων έχουν διαφορετικές απόψεις για το καλαίσθητο και πολύ αυστηρότερες θα συμπληρώσω.
-
Ποσό είχε η 118 με τα 136 hp και αυτόματο ; Αν θυμάμαι καλά περί τα 28 k
Μια κατηγορία πάνω στα ίδια λεφτά και καλύτερο εξοπλισμό!
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δεν θα είναι τουλάχιστον το ίδιο καλή στο δρόμο !Well done bmw
-
@red_monster said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Ποσό είχε η 118 με τα 136 hp και αυτόματο ; Αν θυμάμαι καλά περί τα 28 k
Μια κατηγορία πάνω στα ίδια λεφτά και καλύτερο εξοπλισμό!
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δεν θα είναι τουλάχιστον το ίδιο καλή στο δρόμο !Well done bmw
Τόσο είχε σε προσφορά προ COVID ,μετά την προσφορά είχε περίπου 32.500 - 33.000 η sportline αλλά με λιγότερο εξοπλισμό (ούτε camera , ούτε αναδιπλούμενοι καθρέφτες)
-
Να πω και γω τη γνώμη μου. Έξω μου αρέσει το σχέδιο, αποτελεί έναν συνδυασμό σπορ στοιχείων και κομψότητας. Τα φώτα ημέρας μπροστά είναι copy paste του Kia Xceed!
Η τιμή ήταν μια ευχάριστη έκπληξη!
Όμως ρε παιδιά τι εσωτερικό είναι αυτό! Παίζει να είναι το πιο αδιάφορο άνευρο άτονο εσωτερικό που έχω δει! Πήραν δύο τετράγωνες οθόνες με τεράστια bezel και της κότσαραν στο ταμπλό! Και έχει κάτι φωτάκια διακοσμητικά στο κέντρο της κονσόλας που θυμίζουν παιδικό δωμάτιο! -
Πλέον ξεχάστε πολυτέλειες και αισθητική στο εσωτερικό. Τα ηλεκτρονικά βοηθήματα που μπαίνουν από τη βασική έκδοση + αυτόματο κιβώτιο πρέπει να αντισταθμιστούν με την πτώση της ποιότητας στο εσωτερικό (έλλειψη κουμπιών με τη λειτουργία μέσω οθόνης βλ. tesla λογική) και οπουδήποτε μπορούν να κόψουν φυσικά (πλαστικά εσωτερικού, θυρών κλπ).
Η σπαρτιάτικη φιλοσοφία λογικά θα επικρατήσει και όποιος θέλει premium αυτοκίνητο (και εσωτερικό φυσικά) θα πρέπει να επιλέξει και premium μοντέλο, δηλαδή 50Κ. Η σειρά 1 δεν είναι premium ούτε αυτός ήταν ο στόχος της bmw, όπως και η X1, στόχος αυτών των αυτοκινήτων είναι να διεισδύσουν στην μαζική αγορά όπως το έχει κάνει και στο παρελθόν επιτυχημένα η εταιρεία. -
Στις παρουσιάσεις στα σάιτ μιλάνε ότι στα 28600 είναι το χειροκίνητο.
Το αυτόματο σε τι τιμή ξεκινάει ?
-
@criuser said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Αν δεν κάνω λάθος δεν θα το βγάλουν με χειροκίνητο
-
@criuser said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Δεν υπάρχει χειροκίνητο. 29 κοστίζει το αυτόματο. Εξαιρετικό!
-
28970 από οτι διάβασα ξεκινάει η 120 με χειροκίνητο κιβώτιο! Άρα με αυτόματο υπολογίστε στα 32000. Και παλι πολυ καλη τιμή εαν σκεφτείς οτι το polo με τον 1000αρη και 95 άλογα ξεκινάει από τα 25000! Αυτο που δεν μου αρέσει καθόλου ειναι, η έλλειψη φυσικών πλήκτρων! Και δυο μαζί οθόνες ενωμένες, αλλα μερσεντές! Υποκειμενικά πάντα!
-
Εγώ πάλι διάβασα ότι θα βγαίνει μόνο αυτόματο…
-
-
@atari70 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
28970 από οτι διάβασα ξεκινάει η 120 με χειροκίνητο κιβώτιο! Άρα με αυτόματο υπολογίστε στα 32000. Και παλι πολυ καλη τιμή εαν σκεφτείς οτι το polo με τον 1000αρη και 95 άλογα ξεκινάει από τα 25000! Αυτο που δεν μου αρέσει καθόλου ειναι, η έλλειψη φυσικών πλήκτρων! Και δυο μαζί οθόνες ενωμένες, αλλα μερσεντές! Υποκειμενικά πάντα!
Που το διάβασες;
Παντού διαβάζω αυτό:
"Στη βάση της γκάμα τοποθετείται η 120, με έναν 1.500άρη κινητήρα mild hybrid που αποδίδει 170 ίππους και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο. Οι επιδόσεις της είναι σβέλτες, με το 0-100 km/h να ολοκληρώνεται σε 7,8”. Όσο για την τιμή της; Με τον υπερπλήρη βασικό εξοπλισμό, διαμορφώνεται στις €28.960."
-
Μας μπέρδεψε το ντράιβ.
Στον τίτλο γράφει χωρίς το σήμα i και χειροκίνητο κιβώτιο.
Δεν μπήκε το δεύτερο χωρίς για να είναι σαφές.
Στο κείμενο γράφει με αυτόματο.Οντως είναι σε πολύ καλή τιμή.
-
28.960 τιμή,δεν υπάρχει χειροκινητο
-
Φωτό σε λίγο,θα σπάσει ταμεία με αυτη την τιμη
-
@tsofras said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Είδα όμως μετά στα τεχνικά χαρακτηριστικά 300l πορτ μπαγκαζ , φαντάζομαι έχει την μπαταρία εκεί ?
Δες εδώ πως είναι. Στην αρχή δείχνει την 135 που έχει 380L και μετά τα "hybrid"
Είπα και εγώ δε γίνεται να είναι τόσο τέλειο! 300L πράγματι είναι λίγα, βέβαια θα πάω να το δω από κοντά γιατί φαίνεται να έχει καλό σχήμα.
-
@supergeorge said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@tsofras said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Δες εδώ πως είναι. Στην αρχή δείχνει την 135 που έχει 380L και μετά τα "hybrid"
Είπα και εγώ δε γίνεται να είναι τόσο τέλειο! 300L πράγματι είναι λίγα, βέβαια θα πάω να το δω από κοντά γιατί φαίνεται να έχει καλό σχήμα.
Ο χώρος αποσκευών είναι αστείος,τραγικά μικρος
-
Τι ν τον κανεις παραπάνω;;;; Βάζεις thule
BMW 1 Series F70 (2024)