-
Πηγαμε με τη γυναίκα το Σάββατο 21/9 το ειδαμε , όμορφο στιβαρό , πόρτες, λαμαρίνες.
Είχα ενα yaris 118 hybrid απο τη δουλεία ένα χρόνο, έχω ένα cupra plugin hybrid πάλι απο τη δουλειά.
Λοίπον το οδήγησα, είναι κοντά οδηγηκα στο cupra δηλαδη αρκετη κινηση ηλεκτρικα, one pedal driving σηματικο για χαλαρη οδηγηση στην πολη, μαζι με τις μαλακές αναρτησεις νομιζω οτι είναι πιο άνετο απο yaris.Τέλος το παρήγγειλα, κερασί lux
-
Πω-πω. Αυτός είναι πελάτης. Ψεκάστε σκουπίστε , τελειώσαμε.
Περιμένουμε εντυπώσεις
-
@lap said in MG3 Hybrid+ 2024:
Πω-πω. Αυτός είναι πελάτης. Ψεκάστε σκουπίστε , τελειώσαμε.
Περιμένουμε εντυπώσεις
οποιος ψάχνεται για αμαξι του μεγέθους και δεν αποκλείει τα κινέζικα λόγω προκαταλήψεων και πάει να το δει και να το κάνει test drive εχοντας τα χρήματα απλά το παραγγελνει
γιατι πολύ απλά δεν υπάρχει καλύτερο αμαξι σε αυτο το μέγεθος, full hybrid με ολα μεσα και αυτή την τιμή!!!!!
-
Καλορίζικο!
Το παράγγειλες ως ιδιωτική αγορά;
Θα χει ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθούν οι τιμές τους ως μεταχειρισμένα, θα ακολουθήσουν τα Τογιότα; -
@piliourits said in MG3 Hybrid+ 2024:
Καλορίζικο!
Θα χει ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθούν οι τιμές τους ως μεταχειρισμένα, θα ακολουθήσουν τα Τογιότα;Ναι ως ιδιωτική, πηγαινε ελα παιδια σχολειο, δουλιές, μετακίνηση στην πόλη
-
Μιλάμε...beta tester μου! Που ήσουν κρυμμένος τόσο καιρό;;; Έγινες φίλος μου
-
Καλορίζικο!
.....θα ακολουθήσουν τα Τογιότα;Τα Toyota είναι πολύ αργά για να ακολουθήσουν, αυτό έχει 0-100 σε 7
-
@ataim said in MG3 Hybrid+ 2024:
Καλορίζικο!
.....θα ακολουθήσουν τα Τογιότα;Τα Toyota είναι πολύ αργά για να ακολουθήσουν, αυτό έχει 0-100 σε 7
Για τιμες μεταπωλησης λεει ο Πηλιου, οχι για επιδοσεις.
-
@fanis75 said in MG3 Hybrid+ 2024:
@ataim said in MG3 Hybrid+ 2024:
Καλορίζικο!
Για τιμες μεταπωλησης λεει ο Πηλιου, οχι για επιδοσεις.
Εγώ το πήρα για ειρωνικό σχόλιο
-
Καλορίζικο!
Θα χει ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθούν οι τιμές τους ως μεταχειρισμένα, θα ακολουθήσουν τα Τογιότα;Δεν νομίζω να έχουν τόσο καλή μεταπώληση όσο τα Toyota.
Γιατί έχει κανας άλλος Ευρωπαίος κατασκευαστής τέτοια μεταπώληση σαν τα Toyota να έχει ο Κινέζος.
-
@cirus said in MG3 Hybrid+ 2024:
Καλορίζικο!
Θα χει ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθούν οι τιμές τους ως μεταχειρισμένα, θα ακολουθήσουν τα Τογιότα;Δεν νομίζω να έχουν τόσο καλή μεταπώληση όσο τα Toyota.
Γιατί έχει κανας άλλος Ευρωπαίος κατασκευαστής τέτοια μεταπώληση σαν τα Toyota να έχει ο Κινέζος.
Η Βρετανία είναι πλοηγός, εκεί πρέπει να κυκλοφορούν καμιά 5ετια και από όσο είδα έχουν θέματα αξιοπιστίας.
Μάλιστα ένας σχολίασε από κάτω: μπορεί να έγιναν κινέζικα τα MG, αλλά η αξιοπιστία παραμένει αγγλική . Εσύ που ταξιδεύεις πολύ, έχεις άποψη; -
@a-d-p said in MG3 Hybrid+ 2024:
@cirus said in MG3 Hybrid+ 2024:
Καλορίζικο!
Η Βρετανία είναι πλοηγός, εκεί πρέπει να κυκλοφορούν καμιά 5ετια και από όσο είδα έχουν θέματα αξιοπιστίας.
Μάλιστα ένας σχολίασε από κάτω: μπορεί να έγιναν κινέζικα τα MG, αλλά η αξιοπιστία παραμένει αγγλική . Εσύ που ταξιδεύεις πολύ, έχεις άποψη;Δεν ταξιδεύω πολύ προς Αγγλία. Πάω πολύ σπάνια και δεν έχω καθόλου εικόνα για μεταχειρισμένα αλλά φαντάζομαι είναι εύκολο κάποιος να μπει carwow και άλλα ψάχτιρια μεταχειρισμένων στην Αγγλία να δει τιμές
-
Έσκασε review από φίλο ελλάδα με 2Κ χλμ https://www.mgevs.com/threads/first-2000-km-with-mg3.18733/
Το δίκο μου έρχεται τέλη Νοέμβρη
-
-
Περιμένω σχόλια...
https://www.facebook.com/100018739477569/videos/1534407287958071/
-
@georgekn said in MG3 Hybrid+ 2024:
Περιμένω σχόλια...
Απίστευτο.....
-
Πω πω. Εάν πατάει τέρμα γκάζι, τότε υπάρχει θέμα. Καις ε αλλά mg3 έλεγαν πως πέφτει η απόδοση όταν οδηγείς πολλά χιλιόμετρα σε ανάβαση αλλά όχι φυσικά έτσι. Φοβαμαι πως υπάρχει θέμα με το συγκεκριμένο
-
Αυτό είναι λεπτομέρειες, το βασικό είναι ότι είναι φθηνό και βγάζει 200 άλογα..............
-
Επιτέλους, μπράβο στους δοκιμαστές, το ίδιο θα συμβεί και σε όλα τα hev/phev τα οποία φέρουν αδύναμους θερμικούς και "περίεργα" συστήματα μετάδοσης, όπως bigster, sealu dmi, zs hybrid max, κλπ.
-
@georgekn said in MG3 Hybrid+ 2024:
Περιμένω σχόλια...
Γνωστό είναι αυτό, δεν είναι κάτι καινούργιο. Όποιος κάνει τον κόπο να αφιερώσει μερικές ώρες διάβασμα γιανα καταλάβει πως λειτουργούν όλα αυτά και γιατί η Τογιότα το έχει κάνει τόσο - φαινομενικά- πολύπλοκο και επιμένει στο e-cvt (πλανητικό) μπορεί να εξηγήσει τι συμβαίνει και γιατί.
MG3 Hybrid+ 2024