-
@dimmad said in B-SUV Και όχι Μόνο:
Ειρήνη ημών εν Χριστό αδερφοί.
Αν δείτε στο αρχικό post μιλάω ΜΟΝΟ για full extra με ΟΛΟ τον εξοπλισμό εκδόσεις
Αυτό σημαίνει ότι.
Το Χ1 φτάνει 55000 με 60000
To Q2 ομοίως.
Το Μίνι Plug in 53000+
To Formentor Plug in 50000+Τα 40000 με 45000 είναι για Full Hybrid με ότι όφελός θα υπάρχει από μεριά κατανάλωσης.
Ενώ τα 35000 με 40000 Είναι για mild Hybrid ώστε να έρθουν μια ή άλλη με τα full Hybrid σε βάθος χρόνου.
Ο τρόπος αγοράς είναι 50% προκαταβολή και το υπόλοιπο σε 48 μήνες
Αυτομάτως τα Lexus/Toyota είναι ακόμα 5000€ ποιο ακριβά σε βάθος 4ετηιας λόγο του μεγαλυτέρου επιτοκίου στην αγορά 8.9%
Ενώ Ford με 2.9% είσαι σε πολύ καλύτερη μοίρα με έξτρα επιβάρυνση 1300€
Όσο για το Jeep Avanger Summit 1.2 E-Hybrid Full Extra Είσαι στα 37140 με άγνωστο για την ώρα επιτόκιο αλλά και με καταναλώσεις πολύ κοντά στα Lexus /Toyota.
Ο στόχος είναι τα 4.25μ Μαξ μήκους λόγο χώρου στάθμευσης.
Και οι ανάγκες είναι ακριβός για Αυτό το μέγεθος 2 άτομα 40 κιλά Σκύλος. Και με δυνατότατα να πατάς εκτός ασφάλτου ( όχι εξτρεμ καταστάσεις)
Εχεις καποια εταιρεια για να το αποσβεσεις? Γιατι τα ποσα που αναφερεις για τετοια αυτοκινητα ειναι αστρονομικα ειδικα αν μιλαμε για χρηματοδοτηση με ληστρικο επιτοκιο.
-
@wantone said in B-SUV Και όχι Μόνο:
Αν δείτε στο αρχικό post μιλάω ΜΟΝΟ για full extra με ΟΛΟ τον εξοπλισμό εκδόσεις
Αυτό σημαίνει ότι.
To Q2 ομοίως.
Το Μίνι Plug in 53000+
To Formentor Plug in 50000+Τα 40000 με 45000 είναι για Full Hybrid με ότι όφελός θα υπάρχει από μεριά κατανάλωσης.
Ενώ τα 35000 με 40000 Είναι για mild Hybrid ώστε να έρθουν μια ή άλλη με τα full Hybrid σε βάθος χρόνου.
Αυτομάτως τα Lexus/Toyota είναι ακόμα 5000€ ποιο ακριβά σε βάθος 4ετηιας λόγο του μεγαλυτέρου επιτοκίου στην αγορά 8.9%
Όσο για το Jeep Avanger Summit 1.2 E-Hybrid Full Extra Είσαι στα 37140 με άγνωστο για την ώρα επιτόκιο αλλά και με καταναλώσεις πολύ κοντά στα Lexus /Toyota.
Και οι ανάγκες είναι ακριβός για Αυτό το μέγεθος 2 άτομα 40 κιλά Σκύλος. Και με δυνατότατα να πατάς εκτός ασφάλτου ( όχι εξτρεμ καταστάσεις)
Εχεις καποια εταιρεια για να το αποσβεσεις? Γιατι τα ποσα που αναφερεις για τετοια αυτοκινητα ειναι αστρονομικα ειδικα αν μιλαμε για χρηματοδοτηση με ληστρικο επιτοκιο.
Όχι ακόμα, αλλά τι να κάνω ν μην πάρω αυτοκίνητο ???
-
@criuser said in B-SUV Και όχι Μόνο:
@iceman7 said in B-SUV Και όχι Μόνο:
@teo-mak said in B-SUV Και όχι Μόνο:
@gtsartsal said in B-SUV Και όχι Μόνο:
Ρε σεις παιδιά πραγματικά, σεβαστες οι προτάσεις όλων, αλλά κάτι Χόντα, Μάζντα και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις τις διαβάζω μόνο μέσα στο φόρουμ αυτό.
Όπως έχει φτάσει η κατασταση σήμερα μόνο Τογιότα υπάρχει σε υβριδικά
BMW σε premium
Tesla σε ηλεκτρικά.
Άντε και κανά vag και ford αν θες βενζίνη μόνο.
Γαλλικά, νισσαν και λοιπά ιαπωνικά πλην Τογιότα μόνο αν μου τα χάριζανΟ νηματοθετης ανέφερε για Φορντ πούμα 38-39 και βενζίνη.
Γιατί να μη ρίξει μια ματιά και στο Χόντα στα ίδια λεφτά. Και είναι και υβριδικό
Επίσης, αν δεν τον ενοχλεί το δίλιτρο εκεί κοντά βγαίνει και το cx30.
Το οποίο είναι πολύ ποιοτικό, καμιά σχέση με τα Τογιότα.Εσείς σωστά προτείνατε στο Δημήτρη.
Γενικό ήταν το δικό μου σχόλιο.
Και αν εξαιρέσεις που τα γαλλικα πουλάνε (ανεξήγητα για εμένα - sorry criuser) τα υπόλοιπα που προτείνονται συχνα στο φορουμ έχουν απίστευτα χαμηλες πωλήσειςΜου θυμισες την διαφήμιση που ρωτούσε ο τύπος τον κάτοχο Ferrari αν του βγήκε καλό γιατί δεν έχει δει πολλά στον δρόμο .
Αμάξια που δεν πουλάνε ως καινούργια δεν πουλάνε και ως μτχ. Οποτε απορρίπτονται γιατί δεν αντέχεται να μπαγιατευει η αγγελία στο car.
Πάντως εγώ το 2020 πήρα ένα βενζίνης αυτόματο αιρκρος με 15000 στα 16200, έκανα 30000 χλμ και το πούλησα 1 χρόνο μετά στα 17800 και πήρα το πετρέλαιο με 8500 χλμ στα 19800 και τώρα το πουλάω στα 65000 άνετα στα 18-19.
Εχεις κάνει τέτοιο ντιλ ?
Πες μου για νόρμαλ περιόδους βρε συ Βασίλη. Όχι τώρα που έχουν πάει στο θεό τα καινούργια.
Εδώ έδωσα γιαρις υβριδικό με 100 χιλιάδες χλμ 7ετιας με τιμή αγορας 16,4 στα 14. -
Αυτό σημαίνει ότι.
To Q2 ομοίως.
Το Μίνι Plug in 53000+
Μετά είναι και τα κόστη συντήρησης για Toyota/Lexous είσαι μέσω όρο 200€ το χρόνο
Για Ford Θα μας απαντήσει ο @cirus
Για Jeep δεν έχω ιδέα.
Και οι ανάγκες είναι ακριβός για Αυτό το μέγεθος 2 άτομα 40 κιλά Σκύλος. Και με δυνατότατα να πατάς εκτός ασφάλτου ( όχι εξτρέμ καταστάσεις)
Χρηματοδότηση δες και αττικής. 6,9 και όχι παρακράτηση.
Όπως τα περιγράφεις πάρε με 44 chr premiere -
Αυτό σημαίνει ότι.
To Q2 ομοίως.
Το Μίνι Plug in 53000+
Να παρεις αυτοκινητο αλλα να κανεις μια ορθολογικη επιλογη. Δεν βολευεσαι με CHR 1.8 ?
-
Ακριβώς.
Πεταμένα χρήματα.
Και επειδή πρόκειται για Toyota, δυό φορές πεταμένα. -
Αυτό σημαίνει ότι.
To Q2 ομοίως.
Το Μίνι Plug in 53000+
Να παρεις αυτοκινητο αλλα να κανεις μια ορθολογικη επιλογη. Δεν βολευεσαι με CHR 1.8 ?
Η πρεμιερ έκδοση με τα πάντα όλα όμως πάνω βγαίνει μόνο σε διλιτρο.
Ο μοναδικός μου ενδοιασμος αλλά παιρνεις και 197 -
@katafractos17 @wantone @iceman7
Δεν είναι ότι δεν το έχω σκεφτεί αλλά θα πρέπει να βγάλω οικοδομική άδεια για ν χτίσω 10 πόντους έξτρα parking.
-
Μου αρέσει που συνεχίζετε και του γράφετε για CHR, ενώ διευκρίνισε ότι λόγω θέσης στάθμευσης πρέπει να είναι max μέχρι 4,25 μέτρα.
-
Δεν είναι ότι δεν το έχω σκεφτεί αλλά θα πρέπει να βγάλω οικοδομική άδεια για ν χτίσω 10 πόντους έξτρα parking.
δεν το ειχα προσεξει, ειναι μεγαλος περιορισμος αυτο.
-
Οκ.
Με τον περιορισμό του μήκους που έβαλες αργότερα, δεν μπορείς να πας σε πολλά από τα μοντέλα που μπήκαν.
Παρόλα αυτά εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι καλύτερο να βάλεις μεν καλό εξοπλισμό αλλά σε πράγματα που χρειάζεσαι και σε εξυπηρετούν περισσότερο και τα υπόλοιπα που θα σου μείνουν να τα φας σε κάτι άλλο.
Πολλά λεφτά για τα συγκεκριμένα B SUV, αλλά και για πολλά άλλα της κατηγορίας.
Εγώ θα περίμενα να δω και την Junior. -
@katafractos17 said in B-SUV Και όχι Μόνο:
Οκ.
Με τον περιορισμό του μήκους που έβαλες αργότερα, δεν μπορείς να πας σε πολλά από τα μοντέλα που μπήκαν.
Παρόλα αυτά εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι καλύτερο να βάλεις μεν καλό εξοπλισμό αλλά σε πράγματα που χρειάζεσαι και σε εξυπηρετούν περισσότερο και τα υπόλοιπα που θα σου μείνουν να τα φας σε κάτι άλλο.
Πολλά λεφτά για τα συγκεκριμένα B SUV, αλλά και για πολλά άλλα της κατηγορίας.
Εγώ θα περίμενα να δω και την Junior.Η Junior είναι στο Scope αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα ξεκινάει από 35000 με την φόρα που Έχει πάρει η Αλφα
-
Σου έβαλα το λινκ, από 31900 η πλούσια εισαγωγική έκδοση και έφτασε στα 36 αν θυμάμαι καλά με ηλιοροφή και αλκαντάρα σαλόνι και κάτι ψιλά ακόμη.
-
@criuser said in B-SUV Και όχι Μόνο:
Σου έβαλα το λινκ, από 31900 η πλούσια εισαγωγική έκδοση και έφτασε στα 36 αν θυμάμαι καλά με ηλιοροφή και αλκαντάρα σαλόνι και κάτι ψιλά ακόμη.
@cruiser
Τώρα το είδα.Τα 38000 Ιταλίας πόσο λες να φτάνουν στην Ελλάδα?
Είναι ακριβός το ίδιο μηχανικό σύνολο με το Avenger
-
Η ford είναι στο μέσο ορο στα Service Μιας που ρώτησες. Ούτε πολύθ ακριβη ούτε πολύ φτηνη.
το δικό μου st έχει καθε 20000χλμ (ή 2 χρόνια οποιο έρθει πρώτο) αλλαγη λαδιών ασχετα που εγώ τα αλλάζω κάθε 7000 ή 10000. το μικρό service εχει κανα 200ρι πάνω κάτω και το μεγάλο κανα 450ρι στο ST το 1.5
στο baby st που πουλάνε τώρα 1000κυβικά 170HP δεν τα γνωρίζω νωμίζω είναι κάθε 15000χλμ αλλαγη λαδιών
στο ST ενα μεγάλο έξοδο είναι τα λάστιχα για τις 19ρες. Αν βαλεις τα michelen 4s είναι κανα 1000ρικο η αλλαγη
σε αλλη μάρκα (καλό λάστιχο όχι οτι να ναι ) βρίσκεις και με 750
-
Για μενα με τους περιορισμούς σε μηκος που έχεις και με αυτα που θες
PUMA ST ή AR Junior οτι σαρέσει εσένα περισσότερο
Δεν είναι επιλογή που γίνεται με ορθολογικα κριτήρια να τα βάλεις κάτω και πολύ. ΠΙΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ πιο πολύ ΕΣΥ είναι, γιατι με αυτα τα χρηματα σε μη full extra ξερεις ότι παίρνεις μεγαλύτερα και "καλύτερα" αυτοκίνητα
Θα σε συμβούλευα να αποφύγεις το απλό PUMA 155 full extra γιατι πολύ απλά το ST με μικρή διαφορά σε χρήματα είναι αλλο αμάξι. μονο σε εμφάνιση είναι ίδια. αλλο πιο στιβαρο πλαίσιο φοράει, πιο καλό τιμόνι αναρτησεις, φρένα, ολα καλύτερα. Σε καμία περιπτωση μην πάρεις το απλό full extra αν είναι να φτασεις εκεί, θα το μετανιωσεις μετα. Δεν είναι απλά μερικά αλογα παραπάνω, αλλο αμάξι είναι
-
Σαν κινητήρας,κιβώτιο ναι. Aλλάζει μόνο η ιπποδύναμη (κι επομένως κι οι επιδόσεις) στην Alfa με 136hp αντί 100 του jeep.
-
@panormus772 said in B-SUV Και όχι Μόνο:
Σαν κινητήρας,κιβώτιο ναι. Aλλάζει μόνο η ιπποδύναμη (κι επομένως κι οι επιδόσεις) στην Alfa με 136hp αντί 100 του jeep.
Βαλε και το μισό ταμπλό γιατί αν δεις την 4δα κουμπιά στην μέση μαζι με τους αεραγωγούς στο 1 κατω και στο αλλο πάνω απο την οθόνη ειναι το ίδιο εξάρτημα
-
Δημήτρη σκέψου το chr πάντως
Δεν ειναι τόσο μεγαλύτερο από το Yaris cross και είναι πληρέστερο αμάξι ενώ και ποιοτικά δεν ειναι μεν lexus αλλά σίγουρα είναι πολύ καλύτερο από το Yaris crossΕαν παει κάποιος σε 2λιτρο CHR παίρνει το Lexus UX (εγινε και facelift τώρα με το 5ης γενιάς υβριδικό σύνολο!!) και τελειώνει η υπόθεση, τι να συζητάμε.
-
@fanis75 said in B-SUV Και όχι Μόνο:
Δημήτρη σκέψου το chr πάντως
Δεν ειναι τόσο μεγαλύτερο από το Yaris cross και είναι πληρέστερο αμάξι ενώ και ποιοτικά δεν ειναι μεν lexus αλλά σίγουρα είναι πολύ καλύτερο από το Yaris crossΕαν παει κάποιος σε 2λιτρο CHR παίρνει το Lexus UX (εγινε και facelift τώρα με το 5ης γενιάς υβριδικό σύνολο!!) και τελειώνει η υπόθεση, τι να συζητάμε.
Βρε συ κάτω από 47 γυμνό δεν βλέπω UX ενώ το Chr premiere έχει τα πάντα πάνω
B-SUV Και όχι Μόνο