-
@fanis75 said in Μικρό αυτοκίνητο πόλης: mazda 2 vs citroen c3 vs ότι άλλο μου προτείνετε εσείς...:
@clockwork21r said in Μικρό αυτοκίνητο πόλης: mazda 2 vs citroen c3 vs ότι άλλο μου προτείνετε εσείς...:
Το αυτόματο της Mazda είναι το Skyactiv drive. Είναι εσωτερικής παραγωγής της Mazda εδώ και χρόνια. Δεν φαίνεται να πατάει στο CVT της AISIN
Δεν μίλησα για CVT αλλά για το 6αρι.
Έχει αναπτύξει και δικό της κλασικό αυτόματο με μετατροπέα ροπής.
-
Καλημέρα σε όλους. Μου δίνει συνάδελφος - αν το αποφασίσω - Toyota yaris hybrid αυτόματο 05/2018 με 90.000km.
Φοράει τον 1.5 κινητήρα των 100hp. Σε επίπεδο εξοπλισμού είναι η βασική έκδοση.
Το αυτοκίνητο είναι ιδιωτικό, 1ο χέρι, ατρακάριστο, Ελληνικής αντιπροσωπίας με όλα τα service στην ώρα του και στην αντιπροσωπεία.
Μου προτείνει να κάνει ένα μεγάλο service, να φτιάξει και κάποιο γδάρσιμο στο δεξί φτερό και να το πάρω στα 13.000e.
Όσοι έχετε το ίδιο αυτοκίνητο, παρακαλώ τη γνώμη σας. Εάν αξίζει, τι ευαισθησίες εχει το συγκεκριμένο μοντέλο, τι να περιμένω τα επόμενα 2-3 χρόνια. Γενικά ότι νομίζετε ότι θα βοηθήσει.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
Λίγο φθηνότερο θα το ήθελα
...
Παρόλα αυτά. Πάρτο. -
@lap said in Μικρό αυτοκίνητο πόλης: mazda 2 vs citroen c3 vs ότι άλλο μου προτείνετε εσείς...:
...
Παρόλα αυτά. Πάρτο.Και εγώ θα το ήθελα λίγο φθηνότερο, αλλά δυσκολεύομαι...Στο car.gr παίζουν από 13800 έως 15.000 +
Ίσως αν χρειάζεται καινούργια λάστιχα να μπουν και αυτά στο πακέτο. -
@green_dragon said in Μικρό αυτοκίνητο πόλης: mazda 2 vs citroen c3 vs ότι άλλο μου προτείνετε εσείς...:
@lap said in Μικρό αυτοκίνητο πόλης: mazda 2 vs citroen c3 vs ότι άλλο μου προτείνετε εσείς...:
...
Παρόλα αυτά. Πάρτο.Και εγώ θα το ήθελα λίγο φθηνότερο, αλλά δυσκολεύομαι...Στο car.gr παίζουν από 13800 έως 15.000 +
Ίσως αν χρειάζεται καινούργια λάστιχα να μπουν και αυτά στο πακέτο.Θα ήταν καλή τιμή αν είχε αρκετά πιο λίγα χλμ.
Αν το κρατήσεις 4 χρόνια πας στη 10ετια.
Μια βλαβη να σου βγάλει μπαίνεις μέσα.
Θα θέλει αμορτισέρ, ίσως και δίσκους σε λίγο καιρό.
Για μένα πας σε καινούριο i10 ή picantoκαι τα δύο με εγγύηση 5-7 χρόνια ενώ η kia έχει και δωρεάν σέρβιςΕδιτ....τώρα ξαναδιάβασα για αυτόματο υβριδικό....οριακά αξίζει αν με το σέρβις σου βάλει και λαστιχα
-
Στα ίδια χρήματα περίπου 13.000, παίζει και ένα mazda 2 του 2020, αυτόματο με κινητήρα βενζίνης 90hp και 70.000km.
Μιας και οι τιμές στα καινούργια έχουν ξεφύγει, σκέφτηκα να ρίξω μια ματιά και στα μεταχειρισμένα αυτής της κατηγορίας. -
Οδήγησε το γιατί για εκείνης της εποχής ακούγονταν διάφορα ιδιαίτερα στο ταξίδι.
-
Παιδια καλησπερα εχοντας το smart for 2 εδω και 5 χρονια ψάχνομαι μηπως βρω καποιο να το αντικαταστήσω..
Εχω το μοντέλο του 2019 το τελευταιο με κινητηρα εσωτερικής καύσεως .
Μου τη σπαει λιγο το θεμα αξιοπιστίας,το αγχος μη το κλέψουν και τα φρένα που ειναι χαλια...
Περα απ το fiat 500 που δε το γουσταρω καθολου σε μεγέθη οσο γινεται πιο κοντα στο smart ποια θα προτείνατε?Το aygo δε το βγαζει πλεον και εχω τσεκάρει Hyundai I 10 και Kia picanto...
Ποια η γνωμη σας?
Ευχαρισρω -
@eddiedimitris1981 said in Μικρό αυτοκίνητο πόλης: mazda 2 vs citroen c3 vs ότι άλλο μου προτείνετε εσείς...:
Παιδια καλησπερα εχοντας το smart for 2 εδω και 5 χρονια ψάχνομαι μηπως βρω καποιο να το αντικαταστήσω..
Μου τη σπαει λιγο το θεμα αξιοπιστίας,το αγχος μη το κλέψουν και τα φρένα που ειναι χαλια...
Περα απ το fiat 500 που δε το γουσταρω καθολου σε μεγέθη οσο γινεται πιο κοντα στο smart ποια θα προτείνατε?Το aygo δε το βγαζει πλεον και εχω τσεκάρει Hyundai I 10 και Kia picanto...
Ποια η γνωμη σας?
Ευχαρισρωρε συ δημ, σου επεσε μεγαλο το ραβ?
ειδες για να ψωνιζεις τουοτα?
χαχαχαχαάιγκο βγαζει αλλα ειναι χαλι, εχω ενα
ματσουντα 2 αυτοματακι επομενως και καλοριζικοφερτο για δοκιμη στο γραφειο
-
@gatoz said in Μικρό αυτοκίνητο πόλης: mazda 2 vs citroen c3 vs ότι άλλο μου προτείνετε εσείς...:
εχω ενα
ματσουντα 2 αυτοματακι επομενως και καλοριζικοΚαλησπέρα. Έχεις το mazda 2 σε αυτόματο? Χρονολογίας? Είσαι ευχαριστημένος ? Κατανάλωση σε κίνηση?
Ευχαριστώ -
@gatoz said in Μικρό αυτοκίνητο πόλης: mazda 2 vs citroen c3 vs ότι άλλο μου προτείνετε εσείς...:
@eddiedimitris1981 said in Μικρό αυτοκίνητο πόλης: mazda 2 vs citroen c3 vs ότι άλλο μου προτείνετε εσείς...:
Ποια η γνωμη σας?
Ευχαρισρωρε συ δημ, σου επεσε μεγαλο το ραβ?
ειδες για να ψωνιζεις τουοτα?
χαχαχαχαάιγκο βγαζει αλλα ειναι χαλι, εχω ενα
ματσουντα 2 αυτοματακι επομενως και καλοριζικοφερτο για δοκιμη στο γραφειο
Το rav ρε συ το εχω για εκτος...Προσπαθω να αποφύγω τη μηχανη οσο μπορω Γι αυτο το παλεύω με μικρα...Το Mazda νομιζω δεν ειναι τοσο μικρο...Το i10 δεν ειναι αρκετα μικρούλη τηρουμένων των αναλογιών?
-
Το Mazda 2 είναι κατηγορία Β (σουπερμινι), ενώ τα aygo, picanto είναι αμέσως από κάτω, δηλαδή κατηγορία Α (μίνι).
-
@gomi said in Μικρό αυτοκίνητο πόλης: mazda 2 vs citroen c3 vs ότι άλλο μου προτείνετε εσείς...:
εχω ενα
ματσουντα 2 αυτοματακι επομενως και καλοριζικοΚαλησπέρα. Έχεις το mazda 2 σε αυτόματο? Χρονολογίας? Είσαι ευχαριστημένος ? Κατανάλωση σε κίνηση?
ΕυχαριστώΝομίζω το έχω ένα που έγραψε ο @gatoz , πήγαινε στο aygo...
Υ.Γ. για να απαντήσει αμέσως ο Γάτος, έπρεπε μέσα στο κείμενο να αναφέρεις και τον @criuser ...
χτυπάει καμπανάκι...
-
Το aygo δε το βγαζει πλεον
Το βγάζει και είναι και πολύ καλό (κάπου έχω γράψει όταν το οδήγησα), το καλύτερο της κατηγορίας Α, αλλά είναι ακριβό - έως και εδικαιολόγητα ακριβό.
-
Τελικά, το πιο γρήγορο στην κατηγορία, ποιό είναι;
Το Suzuki? -
Ποια η γνωμη σας?
ΕυχαρισρωΣε καινούργιο i10 , picando, panda, Ignis, augo
Σε μεταχειρισμένο αφού σου την σπάει το fiat 500 υπάρχει και το ford ka και τα παραπάνω φυσικά και το Toyota iq
-
Κοιτώντας στο site της Toyota βλεπω μονο aygo X δεν βλεπω απλο...ειστε σίγουροι οτι βγαινει και το μικρο?
-
Κοιτώντας στο site της Toyota βλεπω μονο aygo X δεν βλεπω απλο...ειστε σίγουροι οτι βγαινει και το μικρο?
Μόνο Augo X υπάρχει πια. Αυτό είναι ο αντικαταστάτης του.
-
Aygo*
-
Μικρό αυτοκίνητο πόλης: mazda 2 vs citroen c3 vs ότι άλλο μου προτείνετε εσείς...