Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    E
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 41
    • Best 0
    • Groups 0

eddiedimitris1981

@eddiedimitris1981

Please enter occupation - Please enter your interests

0
    Profile views
    41
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

eddiedimitris1981 Unfollow Follow

Latest posts made by eddiedimitris1981

• RE: Νέο Toyota RAV4

@bill_hsd said in Νέο Toyota RAV4:

@eddiedimitris1981 said in Νέο Toyota RAV4:

Το Nx με τον ιδιο εξοπλισμό εβγαινε 15 + χιλιαρικα εξτρα ....παιρνοντας υποψη ολο το δικτυο της Toyota νομιζω αξιζει παραπανω το Rav...Σιγουρα ειναι πιο ομορφο το nx αλλα ειναι θεωρω μεγαλη η διαφορα...

Έχω το C-HR σε GR Sport Ultimate έκδοση και συμφωνώ ότι ο εξοπλισμός των GR είναι υπερπλήρης.
      Το σχόλιο για το NX αφορά τη λόγω κυβικών (2500cc) κατηγορία που παίζει με το (P)HEV RAV4. Ουσιαστικά ίδια αυτοκίνητα είναι.
      Σε αυτή την κατηγορία, λοιπόν, προσωπικά θα κοίταζα κάτι πιο premium από Toyota (βλέπε Lexus), έστω και με φτωχότερο εξοπλισμό, ώστε ως ιδιώτης να έχω και κάποιες ελπίδες μεταπώλησης αργότερα.
      Αν είναι leasing, αλλάζει το πράγμα.
      Αντίστοιχο σχόλιο για συγκριση του (αδελφού με το RAV4 PHEV) Suzuki Across με τον premium ανταγωνισμό έχει και το άρθρο του @dimsabas , με το οποίο και συμφωνώ πλήρως.
      Από εκεί και πέρα, όπως το βλέπει ο καθένας.

Αρχικα ειμαι της θεωρίας να εχεις οσο γινεται καλυτερο αμαξι χωρις να ασχολουνται οι αλλοι μαζι σου...Με το rav περνας under the radar...Οσον αφορα το θεμα μεταπωλησης οταν στην αρχική τιμη αγορας η διαφορα ειναι +15κ δε νομιζω οτι βγαίνεις χαμένος μετα απο πχ 5 χρονια πας να πουλήσεις το αμαξι...
      Επισης στη Lexus για το θεμα service μου ειπαν οτι εχουν ενα στο Γέρακα αντίθετα με την Toyota που ολοι γνωρίζουμε...Ο μονος λογος που μου εκανε κλικ περισσοτερο το Nx ηταν η εμφανιση που το θεωρω πολυ πιο ωραιο...Στο εσωτερικο απ την αλλη ισως το rav μου αρεσει περισσοτερο...
      Τελοσπαντων με τη διαφορα την οικονομικη που εχουν θα επρεπε το Nx να προσφερει πολλα περισσοτερα που για μενα δε τα προσφερει...Αν φτάσεις σε αυτο το κοστος πας και βαζεις εξτρα και παιρνεις το Rx που εκει οντως ειναι κατι διαφορετικο.
      Υ.Γ.Εξωτερικα το Rav ειδικα πισω δε μου αρεσει καθολου αλλα το εβαλα στην ακρη αυτο το θεμα

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      E
      eddiedimitris1981

Το Nx με τον ιδιο εξοπλισμό εβγαινε 15 + χιλιαρικα εξτρα ....παιρνοντας υποψη ολο το δικτυο της Toyota νομιζω αξιζει παραπανω το Rav...Σιγουρα ειναι πιο ομορφο το nx αλλα ειναι θεωρω μεγαλη η διαφορα...

Αν εχεις μοριακά σπιτι ανετα βγαζεις την καθημερινοτητα αποκλειστικα με ρεύμα..75χλμ τουλαχιστον θα τα βγαλει.

Με αφόρτιστη μπαταρια υπολογίζεις στην Εθνικη καπου 6.5 αλλα με γρήγορη οδήγηση

Τα 306 άλογα μια χαρα ειναι για το βαρος του

E
      eddiedimitris1981

ειμαι κατοχος της phev έκδοσης απ τον Οκτώβριο και εχω ηδη 12k km ...
      Διαθέσιμη ειχε την gr εκδοση και αυτη πηρα
      Γενικοτερα παρα πολυ ευχαριστημένος για οποια απορια μου λετε

E
      eddiedimitris1981
    • RE: Μικρό αυτοκίνητο πόλης: mazda 2 vs citroen c3 vs ότι άλλο μου προτείνετε εσείς...

Κοιτώντας στο site της Toyota βλεπω μονο aygo X δεν βλεπω απλο...ειστε σίγουροι οτι βγαινει και το μικρο?

E
      eddiedimitris1981
    • RE: Μικρό αυτοκίνητο πόλης: mazda 2 vs citroen c3 vs ότι άλλο μου προτείνετε εσείς...

@gatoz said in Μικρό αυτοκίνητο πόλης: mazda 2 vs citroen c3 vs ότι άλλο μου προτείνετε εσείς...:

@eddiedimitris1981 said in Μικρό αυτοκίνητο πόλης: mazda 2 vs citroen c3 vs ότι άλλο μου προτείνετε εσείς...:

Παιδια καλησπερα εχοντας το smart for 2 εδω και 5 χρονια ψάχνομαι μηπως βρω καποιο να το αντικαταστήσω..
      Εχω το μοντέλο του 2019 το τελευταιο με κινητηρα εσωτερικής καύσεως .
      Μου τη σπαει λιγο το θεμα αξιοπιστίας,το αγχος μη το κλέψουν και τα φρένα που ειναι χαλια...
      Περα απ το fiat 500 που δε το γουσταρω καθολου σε μεγέθη οσο γινεται πιο κοντα στο smart ποια θα προτείνατε?Το aygo δε το βγαζει πλεον και εχω τσεκάρει Hyundai I 10 και Kia picanto...
      Ποια η γνωμη σας?
      Ευχαρισρω

ρε συ δημ, σου επεσε μεγαλο το ραβ?
      ειδες για να ψωνιζεις τουοτα?
      χαχαχαχα

άιγκο βγαζει αλλα ειναι χαλι, εχω ενα
      ματσουντα 2 αυτοματακι επομενως και καλοριζικο

φερτο για δοκιμη στο γραφειο

Το rav ρε συ το εχω για εκτος...Προσπαθω να αποφύγω τη μηχανη οσο μπορω Γι αυτο το παλεύω με μικρα...Το Mazda νομιζω δεν ειναι τοσο μικρο...Το i10 δεν ειναι αρκετα μικρούλη τηρουμένων των αναλογιών?

E
      eddiedimitris1981

Παιδια καλησπερα εχοντας το smart for 2 εδω και 5 χρονια ψάχνομαι μηπως βρω καποιο να το αντικαταστήσω..
      Εχω το μοντέλο του 2019 το τελευταιο με κινητηρα εσωτερικής καύσεως .
      Μου τη σπαει λιγο το θεμα αξιοπιστίας,το αγχος μη το κλέψουν και τα φρένα που ειναι χαλια...
      Περα απ το fiat 500 που δε το γουσταρω καθολου σε μεγέθη οσο γινεται πιο κοντα στο smart ποια θα προτείνατε?Το aygo δε το βγαζει πλεον και εχω τσεκάρει Hyundai I 10 και Kia picanto...
      Ποια η γνωμη σας?
      Ευχαρισρω

E
      eddiedimitris1981
    • RE: Rav 4 Hybrid

Ετερόρρυθμη έχω νομίζω 29% είναι ο φόρος ....Άσε φίλε τα έχω κάνει σκατα όσον αφορά το θέμα με τους φόρους ....Εντωμεταξύ σε περίπτωση φόρτισης άντε εγώ που έχω τη δουλειά Περιστέρι να βάλω έξω φορτιστή.Σε μια βδομάδα κάποιος θα τον ξηλώσει.
      Πάντως νταξει δεν είχα ποτέ πολύ καλό αυτοκίνητο αλλά δε με χαλάνε τα Toyota ..Απροβλημάτιστα είναι τυχαίνει έχω δίπλα και τον Πασπαλιάρη γενικά μου αρέσει το συγκεκριμένο.

Θα πάρω τη Δευτέρα ένα τηλ να δω ακριβώς ποσό θα μου βγει.Προφανώς δεν είναι θέμα ανάγκης αλλά γουστάρω κιόλας μα το πάρω .

Απ την άλλη η 330 xdrive η plug in περνάει τα 40 λτπφ 😞

E
      eddiedimitris1981

Πάντως στην προσφορά για το rav η λτπφ είναι 29859 ευρώ το τσέκαρα μια στην προσφορά που μου έκαναν

E
      eddiedimitris1981

Γατε να σε ρωτησω μια ο συνεταιρος που φορτιζει?

Επισης η bmw 330 e επειδη συμπτωματικα τη χαζευα και αυτη φτανει στα 55 περιπου η τελικη τιμη με τους φορους τι παιζει?Και αν πεις οτι περνας τις 40 εστω και οριακα νομιζω παλι δεν ειναι δραματικα τα πραγματα εφοσον ειναι plug in

E
      eddiedimitris1981

Πχ η bmw 3 330e που ειναι plug in φορολογικα τι παιζει?Η τιμη αποκτησης ειναι πανω απο 50 χιλιαρικα

E
      eddiedimitris1981
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ