-
@criuser said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Μπήκα μέσα στο ύψος κάτι λέει. Στο πλάτος έχει θέμα για τους ευρυστερνους.
Θα βγουμε οι μισοι απο τα παραθυρα .Βολτα παντως θα παμε
-
Έτσι όπως σε βλέπω Άλεξ για TOYOTA σε κόβω. Σίγουρα πολύ καλές επιλογές και το CHR και το Corolla. Αν κάνεις κάποιο test drive σε οποιοδήποτε αμάξι, πες μας την εμπειρία σου. Κι εγώ υποψήφιος αγοραστής είμαι.
-
@gatoz said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
ας σοβαρευτουμε
#mono_vitara
1.4 mild hybrid gl+ allgripΟ άνθρωπος μας είπε ότι έχει αγροτικό.
-
@teo-mak said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
ας σοβαρευτουμε
#mono_vitara
Ψαχνει και γυναίκα, με τζιπακι εχει ελπιδα, με τα σερβιετουοτα παλι οχι
-
@alexandros-k said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Αυτο το Toyota Corolla 20231.8 Hybrid GR Sport που ποσταρανε στα Γιαννενα στα 28,000€ . καινουριο τωρα εχει 33 βλεπω
Επειδη σε Toyota εχεις λοκαρει , ειναι καλη ευκαιρια νομιζω . Δανειο δεν ξερω αν και πως μπορεις να παρεις, αλλά ψαξτο . Καινουριο αμαξι , 5,000 κατω ειναι δελεαστικο
Και είναι και στο χρώμα που θέλει...και δίπλα του...το σύμπαν όλο συνωμοτεί...
-
@bill_hsd said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
@alex-mix said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Αυτο το Toyota Corolla 20231.8 Hybrid GR Sport που ποσταρανε στα Γιαννενα στα 28,000€ . καινουριο τωρα εχει 33 βλεπω
Επειδη σε Toyota εχεις λοκαρει , ειναι καλη ευκαιρια νομιζω . Δανειο δεν ξερω αν και πως μπορεις να παρεις, αλλά ψαξτο . Καινουριο αμαξι , 5,000 κατω ειναι δελεαστικο
Το εχω δει πατριδα .Μου το πε και ο Γιωργος παραπανω(δεν θυμαμαι να γραψω σωστα το ψευδωνυμο)θα ρωτησω και toyota μηπως μπορει να γινει τιποτα εκει με δοσεις.
Καλό το Corolla GR (αν και το συγκεκριμένο στο πολυφορεμένο γκρι 1G3 της Toyota δεν με τρελαίνει), αλλά πάνω που συνηθισες σε crossover, η επιστροφή σε hatchback, μάλλον θα σου φανεί συμβιβασμός.
Και εμένα τον πρώτο μήνα κάπως μου φάνηκε...τώρα το έχω ξεχάσει...
Με χάλασε ότι πρέπει να μπαίνω βγαίνω με μηδέν χιλιόμετρα στην ράμπα του γκαράζ και ότι ίσως στα μικροακουμπηματα από τα παρκαρίσματα των άλλων είναι πιο εύκολο να γίνει ζημιά.
Τώρα 3 μήνες σχεδόν μετά μου έχουν φύγει τα παραπάνω άγχη...και απολαμβάνω το καλύτερο στρίψιμο στήσιμο...άνεση ενος C χατσμπακ...
Πεζοδρόμια και εκτός δρόμου...δεν πατάω ποτέ...μόνο σε κάνα πατημένο κομμάτι για καμιά παραλία.
-
ας σοβαρευτουμε
#mono_vitara
Τότε ένα ranger είναι ότι πρέπει για να το παίξει "γαιοκτήμονας" Τζέι Αρ.
Κοπελουδες θα σφάζονται στα ποδαρια 'τ.
-
Α χαχα κλαιω.Αγροτικο δεν εχω (δεν το χρειαζομαι)απλα οτι ειναι για ψιλοφορτωμα το φορτωνω στο corolla.
@gatoz με εχεις σιγουρο δηλαδη πως θα με χωρισει η γυναικα -
ας σοβαρευτουμε
#mono_vitara
Τότε ένα ranger είναι ότι πρέπει για να το παίξει "γαιοκτήμονας" Τζέι Αρ.
Κοπελουδες θα σφάζονται στα ποδαρια 'τ.
Που τον θυμηθηκες τον Τζεη αρ .Πωωω ρε φιλε ποσα χρονια πισω με πηγες
-
Α χαχα κλαιω.Αγροτικο δεν εχω (δεν το χρειαζομαι)απλα οτι ειναι για ψιλοφορτωμα το φορτωνω στο corolla.
@gatoz με εχεις σιγουρο δηλαδη πως θα με χωρισει η γυναικαρε οταν ψαχνεις τουοτα τι να σε κανει? για ψωνια στο σουπερμαρκετ γκοφρετες και μωρομαντηλα ή να πληρωνεις λογαριασμους? ε? ρωτα εκει που δουλευεις για ενεσεις τεστο ή παρε #mono_vitara μηπως σωθεις
-
@gatoz με εχεις σιγουρο δηλαδη πως θα με χωρισει η γυναικαρε οταν ψαχνεις τουοτα τι να σε κανει? για ψωνια στο σουπερμαρκετ γκοφρετες και μωρομαντηλα ή να πληρωνεις λογαριασμους? ε? ρωτα εκει που δουλευεις για ενεσεις τεστο ή παρε #mono_vitara μηπως σωθεις
Χαχα
-
Τι έχουν τα μωρομαντιλα και οι γκοφρέτες;;;
-
@georgekn said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
@bill_hsd said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Το εχω δει πατριδα .Μου το πε και ο Γιωργος παραπανω(δεν θυμαμαι να γραψω σωστα το ψευδωνυμο)θα ρωτησω και toyota μηπως μπορει να γινει τιποτα εκει με δοσεις.
Καλό το Corolla GR (αν και το συγκεκριμένο στο πολυφορεμένο γκρι 1G3 της Toyota δεν με τρελαίνει), αλλά πάνω που συνηθισες σε crossover, η επιστροφή σε hatchback, μάλλον θα σου φανεί συμβιβασμός.
Και εμένα τον πρώτο μήνα κάπως μου φάνηκε...τώρα το έχω ξεχάσει...
Με χάλασε ότι πρέπει να μπαίνω βγαίνω με μηδέν χιλιόμετρα στην ράμπα του γκαράζ και ότι ίσως στα μικροακουμπηματα από τα παρκαρίσματα των άλλων είναι πιο εύκολο να γίνει ζημιά.
Τώρα 3 μήνες σχεδόν μετά μου έχουν φύγει τα παραπάνω άγχη...και απολαμβάνω το καλύτερο στρίψιμο στήσιμο...άνεση ενος C χατσμπακ...
Πεζοδρόμια και εκτός δρόμου...δεν πατάω ποτέ...μόνο σε κάνα πατημένο κομμάτι για καμιά παραλία.
Όπως τη βρίσκει ο καθένας, αλλά νομιζω δεν είναι τυχαία η εμπορική επιτυχία των Crossovers/SUVs.
Παίρνεις περισσότερο αμάξι, σε σχεση με ένα αντίστοιχης κατηγορίας hatchback, και το πουλάς και ευκολότερα (όλοι "τζιπάκι" θέλουν πλέον...), ενώ οι όποιες τυχόν διαφορές σε στρίψιμο-στήσιμο-άνεση είναι πλέον αμελητέες και μάλλον μη ανιχνεύσιμες από έναν μέσο χρήστη, όπως εμείς. -
E όχι ακριβώς. Πληρώνεις αρκετά περισσότερο για να πάρεις και περισσότερο αμάξι, τόσο στην απόκτηση όσο και στη χρήση. Οι δε διαφορές σε οδηγική συμπεριφορά είναι παραπάνω από εμφανείς για τον οποιονδήποτε άσχετα εάν είναι εκτός του πεδίου ενδιαφέροντος της συντριπτικής πλειοψηφίας.
Επομένως, ναι τυχαία δεν είναι η επικράτηση των suv/crossover αλλά σίγουρα αυτό δεν έχει να κάνει με την πραγματική αξία τους.
-
@stefan147 said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
E όχι ακριβώς. Πληρώνεις αρκετά περισσότερο για να πάρεις και περισσότερο αμάξι, τόσο στην απόκτηση όσο και στη χρήση. Οι δε διαφορές σε οδηγική συμπεριφορά είναι παραπάνω από εμφανείς για τον οποιονδήποτε άσχετα εάν είναι εκτός του πεδίου ενδιαφέροντος της συντριπτικής πλειοψηφίας.
Επομένως, ναι τυχαία δεν είναι η επικράτηση των suv/crossover αλλά σίγουρα αυτό δεν έχει να κάνει με την πραγματική αξία τους.
Εν προκειμένω, έχω την αίσθηση ότι αναφερόμαστε σε σύγκριση Corolla H/B με C-HR και όχι οποιοδήποτε άλλο SUV/Crossover.
ΟΚ, είναι ακριβότερο το C-HR απο το Corolla, αλλά στη χρήση τους δεν νομίζω να έχουν καμία ουσιαστική διαφορά, ούτε σε επίπεδο κόστους συντήρησης, ούτε σε επίπεδο οδικής συμπεριφοράς.
Ίδια αυτοκίνητα είναι στην ουσία, απλά το C-HR έχει μεγαλύτερη πρακτικότητα, λόγω μεγαλύτερης απόστασης από το έδαφος και μεγαλύτερου εσωτερικού χώρου λόγω ύψους οροφής.
Δεν βάζω στην εξίσωση το stance του καθε αυτοκινήτου στον δρόμο, όπου το C-HR νομίζω ότι υπερέχει αισθητά, λόγω σχεδιασμού/όγκου κλπ. -
Ο μόνος πάντως που έχει βγάλει γκόμενα με Σουζουκι, θα είναι ο Λαπ, ούτε καν ο γάτος...
-
@piliourits said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Ο μόνος πάντως που έχει βγάλει γκόμενα με Σουζουκι, θα είναι ο Λαπ, ούτε καν ο γάτος...
Ο γατος εβγαλε με παπι
και τωρα μπορει να βγαλει με παπι 25ετιας
Απ την αλλη ο Λαπ δεν ξερουμε αν εχει βγαλει γκομενα Καν
-
Έχουμε βγάλει με ματίζ. Θα σέβεστε1!1!1!
-
@taxiarxis said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Έχουμε βγάλει με ματίζ. Θα σέβεστε1!1!1!
Να μπει γυναικα σε ματιζ ? μονο αν ηταν ολη μερα στο μαντρι κι ηθελε να ξεφυγει .
Δεν κανουμε κανα τοπικ . Με τι χρεπι εχουμε βγαλει γκομενα και δεν το πιστευαμε.
-
Alex, αν δεν πάρεις CHR/Corolla για κοίτα το:
Youtube Videomild προς full hybrid,απόσταση από το έδαφος 20εκ.,με ικανοποιητικές γωνίες προσέγγισης και διαφυγής για light offroad (έχει κι επιλογές grip control). Mαζεμένων διαστάσεων και σ'αυτό το χρωματάκι είναι μπάνικο.
Δεν είναι Suzuki,αλλά είναι αξιόλογο με τιμή κάτω από το όριο που έθεσες.Αν θες περιμένεις 5-6μήνες και το hybrid τέτρα (4xe) που θα "σβήσει" το #mono vitara..
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ