-
@fanis75 said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
@bill_hsd said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Παρεμπιπτόντως, έκανα test drive το νέο C-HR. Όποιος λέει ότι είναι πιο γρήγορο ή πιο ήσυχο από το προηγούμενο C-HR, μάλλον δεν έχει οδηγήσει το προηγούμενο. Δεν είδα καμία απολύτως διαφορά.
Δεν έχω καταφέρει να το οδηγήσω ακόμα. Αλλά στην Κορόλα, το νέο κινητήριο σύνολο ειναι καλύτερο, δηλαδή και πιο γρήγορο και πιο αθόρυβο.
Ειλικρινά, Φάνη, δεν είδα καμία διαφορά.
Το άνοιξα πάνω-κατω στη Συγγρού στο ECO και στο SPORT, μια χαρά "μούγκριζε" το eCVT...
Μη σου πω ότι γενικά μου έδωσε και πιο βαριά αίσθηση από το δικό μου. -
Λοιπον το αποφασισα θα παω να αγορασω ενα ami απο Αθηνα και θα περασω να παρω τον cruiser να παμε βολτα
-
-
Αλεξ , κατηγοριας Yaris, 208 , Clio κτλ το αποκλειεις?
-
ας σοβαρευτουμε
#mono_vitara
1.4 mild hybrid gl+ allgrip -
@alexandros-k said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Αλεξ , κατηγοριας Yaris, 208 , Clio κτλ το αποκλειεις?
Οχι καθολου δεν τα αποκλειω
-
Ρε σύ, το νέο duster με 130 αλογα;;;;
-
https://www.autoplus.fr/wp-content/uploads/autoplus/2024/03/4217_218747_k2_k1_523948.jpg
Αλεξ λέει και παρα λεει!!!!!
Αν κρατήσει νορμαλ τιμες όπως στην Ευρώπη, 25-26Κ όπως το βλέπεις το κόβω με όλα μέσα και 18 ιντσών ζαντες και mhev
-
H Οπελ εχει κατι προσφορες
Ετσι λεει -
Ετσι λεειOpel δεν ξερω, εχουν εδω στη δουλεια 4 ατομα opel παλια βεβαια ολα εχπυν ξεθωριασει τα χρωμματα μια φορα το 3μηνο ειναι συνεργειο δεν μου εχουν κατσει καλα.
-
@alex-mix said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Ετσι λεειOpel δεν ξερω, εχουν εδω στη δουλεια 4 ατομα opel παλια βεβαια ολα εχπυν ξεθωριασει τα χρωμματα μια φορα το 3μηνο ειναι συνεργειο δεν μου εχουν κατσει καλα.
Αυτο με τα χρωματα τους το εχω προσεξει κι εγω.
Tωρα ειναι Στελλαντις ομως, ειναι καλαΧτυπα ενα Yaris υβριδικο. Σε 2-3 χρονια που θα το πουλησεις θα πιασει και καλη τιμη
-
Αυτο με τα χρωματα τους το εχω προσεξει κι εγω.
Tωρα ειναι Στελλαντις ομως, ειναι καλαΧτυπα ενα Yaris υβριδικο. Σε 2-3 χρονια που θα το πουλησεις θα πιασει και καλη τιμη
Χαχα με εχετε παρει ολοι στο ψιλο.Αυτο που θα παρω τωρα θα μεινει στανταρακι 7 με 8 χρονια .Αλλιως το επομενο θεμα που θα γραψω στο φορουμ ειναι ζητειται νυφη
-
Λοιπον το αποφασισα θα παω να αγορασω ενα ami απο Αθηνα και θα περασω να παρω τον cruiser να παμε βολτα
Δεν χωράνε και οι δύο μέσα στο πλάτος
-
@criuser said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Δεν χωράνε και οι δύο μέσα στο πλάτος
Ενω στο υψος θα μας παρει σιγουρα
-
Μπήκα μέσα στο ύψος κάτι λέει. Στο πλάτος έχει θέμα για τους ευρυστερνους.
-
Αυτο το Toyota Corolla 20231.8 Hybrid GR Sport που ποσταρανε στα Γιαννενα στα 28,000€ . καινουριο τωρα εχει 33 βλεπω
Επειδη σε Toyota εχεις λοκαρει , ειναι καλη ευκαιρια νομιζω . Δανειο δεν ξερω αν και πως μπορεις να παρεις, αλλά ψαξτο . Καινουριο αμαξι , 5,000 κατω ειναι δελεαστικο
-
@alex-mix To Qashqai το έχεις οδηγήσει;
Εδώ το N-Conecta με τον καλό εξοπλισμό:
https://cartalk.gr/nissan-qashqai-1-3-dig-t-158-hp-mild-hybrid-xtronic-4x2/ -
Αυτο το Toyota Corolla 20231.8 Hybrid GR Sport που ποσταρανε στα Γιαννενα στα 28,000€ . καινουριο τωρα εχει 33 βλεπω
Επειδη σε Toyota εχεις λοκαρει , ειναι καλη ευκαιρια νομιζω . Δανειο δεν ξερω αν και πως μπορεις να παρεις, αλλά ψαξτο . Καινουριο αμαξι , 5,000 κατω ειναι δελεαστικο
Το εχω δει πατριδα .Μου το πε και ο Γιωργος παραπανω(δεν θυμαμαι να γραψω σωστα το ψευδωνυμο)θα ρωτησω και toyota μηπως μπορει να γινει τιποτα εκει με δοσεις.
-
@nasosto said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
@alex-mix To Qashqai το έχεις οδηγήσει;
Εδώ το N-Conecta με τον καλό εξοπλισμό:
https://cartalk.gr/nissan-qashqai-1-3-dig-t-158-hp-mild-hybrid-xtronic-4x2/Μου φαινεται μεγαλο σε ογκο κατα τα αλλα μια χαρα τιμη
-
Το εχω δει πατριδα .Μου το πε και ο Γιωργος παραπανω(δεν θυμαμαι να γραψω σωστα το ψευδωνυμο)θα ρωτησω και toyota μηπως μπορει να γινει τιποτα εκει με δοσεις.
Καλό το Corolla GR (αν και το συγκεκριμένο στο πολυφορεμένο γκρι 1G3 της Toyota δεν με τρελαίνει), αλλά πάνω που συνηθισες σε crossover, η επιστροφή σε hatchback, μάλλον θα σου φανεί συμβιβασμός.
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ