-
Εκτακτο ανακοινωθεν.
Ολες οι αντιπροσωπιες αυτοκινητων προχωρουν σε lockdown επειτα απο ενημερωση που ειχαν απο το υπουργειο μεταφορων πως.......
ΠΟΥΛΗΣΑ ΤΟ XCEED .
Για οσους ρωτησουν το εδωσα γιατι εφτασα να κανω 7χιλ χλμ και πολλα σε κοντινες αποστασεις 500μ .
Οποτε βρεθηκε ενα πολυ καλο ζευγαρι που κανει 140 χλμ την ημερα πηγαινελα.
Το αυτοκινητο δοθηκε σε πολυ πολυ καλη τιμη (λογικη)και με πολυ πολυ καλο DEAL.
Παμε τωρα στην ερωτηση του μηνα.
Τι να παρω τωρα?
Οχι diesel.
Μονο βενζινη ή υβριδικο.
Θα χαρω πολυ να συμμετασχετε στον εφιαλτη των αντιπροσωπειων αυτοκινητων που προκειται να ξεκινησω. -
@alex-mix said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Εκτακτο ανακοινωθεν.
Ολες οι αντιπροσωπιες αυτοκινητων προχωρουν σε lockdown επειτα απο ενημερωση που ειχαν απο το υπουργειο μεταφορων πως.......
ΠΟΥΛΗΣΑ ΤΟ XCEED .
Για οσους ρωτησουν το εδωσα γιατι εφτασα να κανω 7χιλ χλμ και πολλα σε κοντινες αποστασεις 500μ .
Οποτε βρεθηκε ενα πολυ καλο ζευγαρι που κανει 140 χλμ την ημερα πηγαινελα.
Το αυτοκινητο δοθηκε σε πολυ πολυ καλη τιμη (λογικη)και με πολυ πολυ καλο DEAL.
Παμε τωρα στην ερωτηση του μηνα.
Τι να παρω τωρα?
Οχι diesel.
Μονο βενζινη ή υβριδικο.
Θα χαρω πολυ να συμμετασχετε στον εφιαλτη των αντιπροσωπειων αυτοκινητων που προκειται να ξεκινησω.Τι φούλ υβριδικό βγάζει η Κορέα ?
Αλλιώς αφού σου αρέσουν τα Asian, Τογιότα.
Μεταξύ μας πάντως με 7000 χλμ, μάλλον είσαι ιδανικός πελάτης φτηνού σχετικά ηλεκτρικού.
Μήπως να δεις ένα Τέσλα ?
-
Kona hybrid N-line κόκκινο!
-
@criuser said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Τι φούλ υβριδικό βγάζει η Κορέα ?
Kia niro,kona,tuscon.
Αλλα να σου πω την αληθεια crui δεν θελω να παω ξανα κορεα γιατι ενω εμεινα απολυτα ευχαριστημενος απο τους πωλητες δεν μου αρεσε καθολου το συνεργειο.Αλλιως θα ειχα παρει το xceed το βενζινη. -
@sabas_thess said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Kona hybrid N-line κόκκινο!
Το θέμα είναι να μην τον καταδικάσουμε τον άνθρωπο, με ένα αμάξι που δεν βλέπεται...
@criuser said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Τι φούλ υβριδικό βγάζει η Κορέα ?
Kia niro,kona,tuscon.
Αλλα να σου πω την αληθεια crui δεν θελω να παω ξανα κορεα γιατι ενω εμεινα απολυτα ευχαριστημενος απο τους πωλητες δεν μου αρεσε καθολου το συνεργειο.Αλλιως θα ειχα παρει το xceed το βενζινη.Για το Νίρο συμφωνώ.
Για τα υπόλοιπα, πρέπει να μας πεις τι θέλεις από χώρους, στύλ κλπ...
-
Toyota Yaris cross, Corolla Cross, Suzuki, τα κορεάτικα υβριδικά για εμένα δεν αξίζουν τα λεφτά που ζητούν…παρε κάτι άλλο.
-
-
Απο θεμα χωρων δεν με πολυνοιαζει.
2 ατομα ειμαστε πλεον σε καθημερινη βαση.
Ταβανι τα 32 με το ζορι αλλιως θα γινει ενα το ατομο.
Αυτα που σκεφτομουν ειναι
1.corolla 1.8 style
2.chr cult
3.ford puma 125ps
Αν δεν υπηρχε το 440ρι θα εμπαινε και το cx30
Γενικα δεν με πειραζει ειτε μεγαλο ειτε μικρο(οχι ομως πολυ μικρο) -
Αφου Toyota θα παρεις , γιατι να το κουραζουμε ?
Στο συνεργειο τι δεν σου αρεσε? Δεν σε αφηναν να εισαι παρων?
-
Απο θεμα χωρων δεν με πολυνοιαζει.
2 ατομα ειμαστε πλεον σε καθημερινη βαση.
Αυτα που σκεφτομουν ειναι
1.corolla 1.8 style
2.chr cult
3.ford puma 125ps
Αν δεν υπηρχε το 440ρι θα εμπαινε και το cx30
Γενικα δεν με πειραζει ειτε μεγαλο ειτε μικρο(οχι ομως πολυ μικρο)Τογιότα όπως σου είπαν.
Πάρε το chr.
Το πούμα είναι πολύ ακριβό για αυτό που είναι.
-
Σε κάθε μοντέλο αγοράζετε πάντα το facelift.
Τα πρώτα έχουν πολλά προς διόρθωση -
@alexandros-k said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Οχι οτι απορια ή θεμα ειχα μου ελεγαν ετσι κανει.Αυτη ηταν η σπαντηση για τα παντα.
Πχ μου βγαζει μνμ στο πινακα οργανων με το adblue ολος πινακας και δεν εφευγε.Παιρνω τηλ παω εκει καθομαι 2.5 ωρες και δεν ηξεραν ,το παιρνω το παταω στο δρομο ολα καλα.
Stqrt stop δεν ξαναδουλεψε ποτε πηγα 5 φορες γιατι η εφαρμογη εδειχνε προειδοποιηση 12v παω εκει μου λενε ετσι κανει γιατι δεν κανω χλμ για να φορτισει.Παω ταπο τα νευρα μου Γιαννενα Αγρινιο και πισω καπακι παλι δεν δουλευε.Ετσι κανει μου λεει το αμαξι αποθηκευει τον τροπο οδηγησης και αναλογα δουλευει.
Αραια και που πετουσε ζεστο αερα μονο του(οχι ελαφρως)τοσο που εσκαγες παω για σερβις το λεω ,ετσι κανει.
Μου βγαζει για ενημερωσεις στην οθονη παταω ενημερωση σφαλμα δικτυου επικοινωνηστε με αντιπροσωπο παιρνω τηλ...Ετσι κανει αστο .
Ισως ειμαι περιεργος εγω πειτε με και μ....κα αλλα εγω οταν σκαω 29 χιλ για την ναυαρχιδα και καλα θελω οτι πληρωσα να δουλευει ή τουλαχιστον να υπαρχει τεχνικη υποστηριξη.
Μετα σκεφτηκα στα απλα μου λενε ετσι κανει αν παθει κατι σοβαρο τι θα γινει?
Απο μπροστα γραφεια πωλησεις λογιστηριο δεν εχω παραπονο κανενα ισα ισα οτι και να ζητουσα τρεχανε για να εξυπηρετησουν.
Επισης ξεχασα 5 mail kia hellas καμμια απαντηση 6 mail και στο τελος αν δεν απαντησουν θα κινηθω νομικα..την επομενη μερα τηλ απο Αθηνα. -
@iceman7 said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Σε κάθε μοντέλο αγοράζετε πάντα το facelift.
Τα πρώτα έχουν πολλά προς διόρθωσηΣε αυτο συμφωνω γιατι απ οτι διαβαζω πολυ κατοχοι νεου chr εχουν πολλα θεματα με multimedia οθονη απο club και πανω.
-
Toyota ή Ford...μεταχειρισμένο ή καινούργιο. Άντε καλοτάξιδο!
-
Το puma έχει τα χαζά του και αυτό.
Κάτι πλαστικά που κόβονται, κάτι battery drain, γενικά μην περιμένεις σε κανένα αυτοκίνητο να βρεις την αρτιότητα. -
Α Α Χαχαχαχ κλαίω.
Καλοτάξιδο βρε
-
Ανέβα λίγο οικονομικά και πάρε Corolla 1.8 GR.
-
@alexandros-k said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Οχι οτι απορια ή θεμα ειχα μου ελεγαν ετσι κανει.Αυτη ηταν η σπαντηση για τα παντα.
Πχ μου βγαζει μνμ στο πινακα οργανων με το adblue ολος πινακας και δεν εφευγε.Παιρνω τηλ παω εκει καθομαι 2.5 ωρες και δεν ηξεραν ,το παιρνω το παταω στο δρομο ολα καλα.
Stqrt stop δεν ξαναδουλεψε ποτε πηγα 5 φορες γιατι η εφαρμογη εδειχνε προειδοποιηση 12v παω εκει μου λενε ετσι κανει γιατι δεν κανω χλμ για να φορτισει.Παω ταπο τα νευρα μου Γιαννενα Αγρινιο και πισω καπακι παλι δεν δουλευε.Ετσι κανει μου λεει το αμαξι αποθηκευει τον τροπο οδηγησης και αναλογα δουλευει.
Αραια και που πετουσε ζεστο αερα μονο του(οχι ελαφρως)τοσο που εσκαγες παω για σερβις το λεω ,ετσι κανει.
Μου βγαζει για ενημερωσεις στην οθονη παταω ενημερωση σφαλμα δικτυου επικοινωνηστε με αντιπροσωπο παιρνω τηλ...Ετσι κανει αστο .
Ισως ειμαι περιεργος εγω πειτε με και μ....κα αλλα εγω οταν σκαω 29 χιλ για την ναυαρχιδα και καλα θελω οτι πληρωσα να δουλευει ή τουλαχιστον να υπαρχει τεχνικη υποστηριξη.
Μετα σκεφτηκα στα απλα μου λενε ετσι κανει αν παθει κατι σοβαρο τι θα γινει?
Απο μπροστα γραφεια πωλησεις λογιστηριο δεν εχω παραπονο κανενα ισα ισα οτι και να ζητουσα τρεχανε για να εξυπηρετησουν.
Επισης ξεχασα 5 mail kia hellas καμμια απαντηση 6 mail και στο τελος αν δεν απαντησουν θα κινηθω νομικα..την επομενη μερα τηλ απο Αθηνα.Καταλαβα, γτπ δηλαδη το σερβις τους. Και ειναι και το αφεντικο εκει απο οτι εχω δει . Φαντασου και να μην ηταν
-
Δοκίμασε το ch r! Αν μπορείς το δίλιτρο
-
Αν κατάλαβα καλά γίνονται 7000χλμ το χρόνο; Γιατί αν είναι έτσι κρίμα να δωθουν σε καινούργιο αυτοκίνητο.
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ