-
@lap said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Και με σκέτο βενζίνη καλά είσαι.....
Μήπως να έβλεπες κάποιο Skoda. Έτσι βαρετά που είναι στην σχεδίαση, θα πηγαίνεις και εσυ καθημερινά στο ίδιο δρομολόγιο για τα υπόλοιπα 280 χρόνια θα πέφτεις πιο εύκολα για ύπνο το βράδι.
Εεε οχι και 280 χρονια 43 ειμαι με 23 χρονια ενσυμα μην μου το χαλας .
-
Πάρε και ένα σκοντα έτσι μαύρο, βασική έκδοση.....
Πω πω πω κάτι υπνους που θα κανεις στην δουλεια! -
@lap said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Πάρε και ένα σκοντα έτσι μαύρο, βασική έκδοση.....
Πω πω πω κάτι υπνους που θα κανεις στην δουλεια!Οχι ρε την Κουλα θα παω να παρω μτχ και οπου θα σε βρισκω θα κορναρω
-
Αχ!!!
-
Πάρε ένα 3 αιρκρος στην βασική που δεν είναι και τόσο βασική στα 18800.
https://www.citroen.gr/models/c3-aircross/configurator.html/Finitions.html#/Περίληψη
-
@criuser said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Πάρε ένα 3 αιρκρος στην βασική που δεν είναι και τόσο βασική στα 18800.
https://www.citroen.gr/models/c3-aircross/configurator.html/Finitions.html#/Περίληψη
Tι να το κάνει ρε συ το Ερκρος? Άχρηστο για τις διαδρομές που κάνει.
-
@alex-mix said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Ασχετο ενα ευρωπαϊκο που μου αρεσει πολυ σαν εμφανιση αλλα ταυτοχρονα με φοβιζει γιατι δεν ξερω τιποτα για την εταιρεια (εκτος πως ανηκει stellantis) ειναι το jeep avenger.
Ρίξε μια ματιά και στο 2008. Πρωταθλητής στην κατηγορία του. Το είχα μόλις για ένα μήνα και δε χορταινα να το οδηγω. Άνεση, οικονομία ελέω ντίζελ, ποιότητα, πολυχρηστικότητα, ομορφιά, πολύ καλή ηχομόνωση, ποιότητα ήχου από ραδιόφωνο ή Android auto Spotify απλά εξαιρετική, χώροι για 5 μα και αποσκευών άνω του μέσου όρου. Μπορώ να γράφω μέχρι αύριο για δαυτο. Συστήματα ασφαλείας με σωστές και έγκαιρες επεμβάσεις και πόσα ακόμη.
Δε χάνεις τπτ να το έβλεπες. -
Είναι μεγαλόσωμος, άρα είναι άνετος στο μπες βγές, είναι άνετος μέσα, είναι άνετος στο ταξίδι, έχει 110 γρήγορα άλογα και του μένουν και λεφτά.
-
Ένας λόγος παραπάνω να το δεί. Εξαιρετική θέση οδήγησης και όλες οι πληροφορίες εκεί που πρέπει.
-
Επειδή δεν έχω διαβάσει όλο το νήμα, ψάχνεις για καινούριο ή μεταχειρισμένο;
Που κινείσαι; Πόλη ή επαρχιακό;
Το θέλεις και για ταξίδια;
Χιλιόμετρα λίγα, το θυμάμαι, γύρω στα 7.000.
Η μόνη ένσταση που έχω είναι ότι η εποχή είναι λίγο εως πολύ περίεργη για να πουλήσεις θερμικό και να πάρεις πάλι θερμικό, από την άποψη ότι είχες καινούριο αυτοκίνητο και θα χρυσοπληρώσεις κάτι αντίστοιχο. -
Η εμπειρία μου με το Πεζώ 2008 με έκανε να δω με άλλο μάτι τη Στέλλα.
-
@spi_duster said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Ε, εντάξει 1 μήνα το είχες... Στα σοροπια ήσασταν
-
@gtsartsal said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
@spi_duster said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Ε, εντάξει 1 μήνα το είχες... Στα σοροπια ήσασταν
Εδώ άλλοι βγάζουν κρίση για αυτοκίνητο που έκαναν ένα κύκλο το τετράγωνο ή βλέποντας το στατικό στην έκθεση. Εγώ που έγραψα και κάπου 2500χλμ . Να μη πω τπτ?
-
Εγώ κάνω 2500 χλμ γύρω γύρω στο τετράγωνο!
-
@georgemit said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Επειδή δεν έχω διαβάσει όλο το νήμα, ψάχνεις για καινούριο ή μεταχειρισμένο;
Που κινείσαι; Πόλη ή επαρχιακό;
Το θέλεις και για ταξίδια;
Χιλιόμετρα λίγα, το θυμάμαι, γύρω στα 7.000.
Η μόνη ένσταση που έχω είναι ότι η εποχή είναι λίγο εως πολύ περίεργη για να πουλήσεις θερμικό και να πάρεις πάλι θερμικό, από την άποψη ότι είχες καινούριο αυτοκίνητο και θα χρυσοπληρώσεις κάτι αντίστοιχο.Επαρχια ,ταξιδι αντε να πω 1 με 2 κανεις δεν ξερει αν θα κανει και που αλλα για σιγουρια θα πω 2,περισσοτερο καινουργιο καινουργιο ψαχνω.
Το προηγουμενο ηταν diesel τωρα κοιταω ή βενζινη ή υβριδικο.Ταβανι 32.
Crui αν πηγαινα σε γαλλικο θα κοιτουσα 2008 ή avenger(κατι μου κλικ).
Βουνα ραχουλες δεν ανεβαινω μονο οπου υπαρχει ασφαλτος παω βουνο οποτε vitara βγαινει απο το παιχνιδι.
Ταχυτητες ειμαι νορμαλ πχ το kia connect μου εβγαλε τον προηγουμενο μηνα μεσο ορο ταχυτητας 57χλμ.
Χλμ συνολο καπου στα 10 με 12 το χρονο θα φτασει το ανωτερο 8 με 9 το λιγοτερο.
Ηλεκτρικο δεν παιζει γιατι με την δουλεια και μετα καπακι χωραφια θα κανω μονιμα ωτοστοπ γιατι θα εχω ξεχασει να φορτισω.Επισης δεν μπορω να σχεδιαζω τη διαδρομη κτλ κτλ αρκετο τρεξιμο και αγχος εχω δεν χρειαζεται παραπανω.
Υ.Γ μην με παρεξηγησετε οσοι εχετε ηλεκτρικο,καλοταξιδο να ειναι απλα εγω δεν μπορω. -
Για πες όταν πάρεις τις αντιπροσωπείες και τι αναμονή για παραλαβή σου δίνουν.
Ίσως έχεις πάλι προσφορές από ακυρώσεις.
-
@antonakis said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Για πες όταν πάρεις τις αντιπροσωπείες και τι αναμονή για παραλαβή σου δίνουν.
Ίσως έχεις πάλι προσφορές από ακυρώσεις.
Κορολα εχω βρει 3 με 4 ετοιμοπαραδοτα
-
Chr 2 που ειναι τελωνειο
-
@alex-mix said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Chr 2 που ειναι τελωνειο
Ένα περιποιημένο facelift C-HR 1ης γενιάς, 2ετίας-3ετίας, ελληνικό με εγγύηση και καλό εξοπλισμό (GR απλό ή και Ultimate) είναι ό,τι πρέπει.
Το χρησιμοποιείς all around, καταργώντας το Corolla, απολαμβάνεις οδήγηση και οικονομία καθημερινά και όταν δεν το οδηγείς, θα κάθεσαι να το χαζεύεις πίνοντας τον καφέ σου...
Παρεμπιπτόντως, έκανα test drive το νέο C-HR. Όποιος λέει ότι είναι πιο γρήγορο ή πιο ήσυχο από το προηγούμενο C-HR, μάλλον δεν έχει οδηγήσει το προηγούμενο. Δεν είδα καμία απολύτως διαφορά. Για ποιότητα εσωτερικού (πλαστικά κλπ.), καλύτερα να μη μιλήσω, το έχεις διαπιστώσει εξάλλου κι εσύ ότι έπεσε ποιοτικά.
Υ.Γ. Καλές οι Γαλλιδούλες, αλλά δεν είναι για μακροχρόνια συμβίωση, για κανένα leasing για 3-4 χρόνια και μέχρι εκεί...Επίσης και τα σύγχρονα κορεάτικα δεν μου γεμίζουν το μάτι.
Αποδεικνύεται διαχρονικά ότι όποιες εταιρείες την είδαν "premium", έπεσαν αισθητά σε ποιότητα και αξιοπιστία. -
@bill_hsd said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Παρεμπιπτόντως, έκανα test drive το νέο C-HR. Όποιος λέει ότι είναι πιο γρήγορο ή πιο ήσυχο από το προηγούμενο C-HR, μάλλον δεν έχει οδηγήσει το προηγούμενο. Δεν είδα καμία απολύτως διαφορά.
Δεν έχω καταφέρει να το οδηγήσω ακόμα. Αλλά στην Κορόλα, το νέο κινητήριο σύνολο ειναι καλύτερο, δηλαδή και πιο γρήγορο και πιο αθόρυβο.
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ