-
Έλα ρε lap αφού είναι το ίδιο αμάξι από κάτω με λίγο μακιγιάζ.
Περιμένεις μαγικό χαλί? Κάπου γίνεται οικονομία για το βάρος και το κέρδος. -
Ε ναι εντάξει δεν λέω! Θα μου πεις από βίντεο τι θα καταλάβεις;;;
Αλλά όσο μπορώ οντως ακούω μια πιο ήσυχη ανάρτηση αλλά παράλληλα ακούω σε κάποιες λακούβες αυτό το "κλουκ" κυρίως της επαναφοράς του αμορτισέρ!
Δηλαδή αμέσως αναγνώρισα τον ήχο, έστω και σε βίντεο!
Κατά τα αλλά παρα το έναν λιγότερο κύλινδρο το βάρος αυξήθηκε, όπως λένε σε ηχομόνωση!
Εάν ποτέ φτιάξουν swift με γαλλική ηχομόνωση θεωρώ πως θα αγγίξει την τελειότητα!
Το αυτοκινητο ως σειρά δεν πάσχει πουθενά άλλου παρα μονάχα σε αυτό!
Το νέο σαφώς θα ναι καλύτερο αλλά δεν ξέρω κατά ποσο!
-
Από ότι βλέπω, εξακολουθεί να είναι 5τάχυτο
-
Αν δεν κάνω λάθος με πιο μακρύ γρανάζωμα στην 5η σχέση χοντρικά κατά 400-500 σαλ!
Δηλαδή η 5η στο νέο είναι σαν 6η στο παλιό
-
Τώρα έκλεψα χρόνο και είδα όλο το βιντεο του pov!
Σε ένα σημείο περνά ράγες σιδηροδρόμου με όσα έρχεται!
Και δεν τραντάζεται το σύμπαν!
Αυτό στο σημερινό απλά δεν γίνεται! Πρέπει να κόψεις ταχύτητα οπωσδήποτε!
-
@lap said in Suzuki Swift (2024):
Τώρα έκλεψα χρόνο και είδα όλο το βιντεο του pov!
Σε ένα σημείο περνά ράγες σιδηροδρόμου με όσα έρχεται!
Και δεν τραντάζεται το σύμπαν!
Αυτό στο σημερινό απλά δεν γίνεται! Πρέπει να κόψεις ταχύτητα οπωσδήποτε!
Καλά δεν είναι μετρό σύγκρισης οι ευρωπαϊκές σιδηροδρομικες διαβάσεις...με τις δικές μάς.
-
@antoniokon said in Suzuki Swift (2024):
Το κόστος που λέγαμε.
Επίσης τελική 165 km/h.
-
Ηλεκτρικό είναι;
-
@super-t said in Suzuki Swift (2024):
Το κόστος που λέγαμε.
Επίσης τελική 165 km/h.
ΕΣΥ έχεις πιάσει πάνω από 140 χλμ/ ωρα τα τελευταία χρόνια;
-
Το κόστος που λέγαμε.
Επίσης τελική 165 km/h.
Το Baleno booster jet που είχα 200ριζε
-
Αυτό είναι αμαξάρα. Μη το αναφέρεις..... έρχονται μνήμες στο μυαλό μου.
-
Το κόστος που λέγαμε.
Επίσης τελική 165 km/h.
Το τωρινό τι τελική έχει δλδ?
Βασικά θυμάμαι που έλεγες ότι σε μερικές ανηφόρες με acc κατεβάζεις ταχύτητα εθνική. -
Το τωρινό με τα 90, 180 χλμ/ωρα.
Σε ένα ταξίδι ας πουμε 300-400 χλμ κατεβαζεις 3-5 φορες και αυτό σε ανηφόρες και φουλ φορτωμένο το αυτοκινητο.
Γενικα τραβάει με την 5η του άνετα.
-
Έχουμε κακομαθει με τα μικρά τούρμπο.
Αν δημιουργεί ένα ερώτημα η μικρότερη τελική, είναι πως πάνε οι ρεπρίζ πάνω από 100 μέχρι το όριο, για ένα προσπέρασμα Εθνική. -
Παντως το 1.3 το Swift που ειχαμε το 2008 ηταν πολυ μακρυ (5η και 4Κ στα 145 αν θυμαμαι καλα) για τα κυβικα του.
Αλλα το ατιμο ταξιδευε ωραια-γρηγορα και σχετικα οικονομικα.
Εχω δει την βελονα να περναει τα 180 και να τελειωνει το οργανο σε μια κατεβασια απο την Λαρισα. Επαιζα φωτα σε ενα Μ3 να τον φοβισω...ευτυχως δεν πατησε να εξαφανιστει και να μεινω με τον διακοπτη στο χερι!! -
@antonakis said in Suzuki Swift (2024):
Έχουμε κακομαθει με τα μικρά τούρμπο.
Αν δημιουργεί ένα ερώτημα η μικρότερη τελική, είναι πως πάνε οι ρεπρίζ πάνω από 100 μέχρι το όριο, για ένα προσπέρασμα Εθνική.Ισχυει, αλλά για κάποιον λόγο, τα μοτέρ της Suzuki ενώ έχουν χαμηλά χαρακτηριστικα έχουν καλά μοιρασμένη τηβ ροπή τους σε συνάρτηση με το γραναζωμα και το διαφορικό τους.
Γενικά για δύο άτομα, δεν νιώθεις να σου λείπει δύναμη συγκριτικά με ένα Turbo των 100 αλόγων και 250 κιλά βαρύτερο.
-
Το προηγούμενο είχε πολύ κακή ηχομόνωση σε βαθμό να είναι λόγος απόρριψης
-
@chrisk6 said in Suzuki Swift (2024):
Παντως το 1.3 το Swift που ειχαμε το 2008 ηταν πολυ μακρυ (5η και 4Κ στα 145 αν θυμαμαι καλα) για τα κυβικα του.
Εχω δει την βελονα να περναει τα 180 και να τελειωνει το οργανο σε μια κατεβασια απο την Λαρισα. Επαιζα φωτα σε ενα Μ3 να τον φοβισω...ευτυχως δεν πατησε να εξαφανιστει και να μεινω με τον διακοπτη στο χερι!!Το ταξίδι στην εθνική μαζί του είναι σαν να είσαι σε χρονοκάψουλα, μετά τα 110 km/h νομίζεις ότι είσαι στα '70.
Είναι ένα μικρό όμορφο μανιτζέβελο αυτοκίνητο πόλης που δεν συμπαθεί καθολου την εθνική οδό -
Για το προηγούμενο έχω πει και το έχω μετρήσει.
Έχει ίδια ηχομόνωση με γαλλικό του c segment που ήταν στην αγορά ως καινούργιο μέχρι το 2010-2012. Αυτό ( το προηγούμενο ) βγήκε το 2017.
Οπότε είχε ηχομόνωση ενός αυτοκινήτου της επόμενης κατηγορίας και μιας γενιάς πίσω.
Όποιος ήταν εντάξει από άποψη ηχομόνωσης με αυτοκινήτο του 2006-2010 και μάλιστα του c segment. Θα ειναι εντάξει και με το προηγούμενο swift.
Μάλιστα από τα 110 χλμ/ώρα και κάτω είναι αισθητά πιο ήσυχο, πιο πάνω λόγω σχήματος ακούς θορυβο από το μπροστινό παρμπρίζ και όντως ανεβαίνει ένα σκαλοπάτιΓια τις πιο προηγούμενες γενιές δεν γνωρίζω.
Όλα τα άλλα είναι.....τζερτζελος
-
@red_monster said in Suzuki Swift (2024):
@chrisk6 said in Suzuki Swift (2024):
Εχω δει την βελονα να περναει τα 180 και να τελειωνει το οργανο σε μια κατεβασια απο την Λαρισα. Επαιζα φωτα σε ενα Μ3 να τον φοβισω...ευτυχως δεν πατησε να εξαφανιστει και να μεινω με τον διακοπτη στο χερι!!Το ταξίδι στην εθνική μαζί του είναι σαν να είσαι σε χρονοκάψουλα, μετά τα 110 km/h νομίζεις ότι είσαι στα '70.
Είναι ένα μικρό όμορφο μανιτζέβελο αυτοκίνητο πόλης που δεν συμπαθεί καθολου την εθνική οδόΟταν εχεις ενα τα κανεις ολα.
Γι αυτο που ηταν μια χαρα στεκοταν.
Απλα ηθελε 2-3 ποντους χαμηλωμα και λιγο φαρδυτερο ελαστικο.
Ταξιδευε με καλες ταχυτητες ακοπα και οικονομικα.
Δεν το συγκρινα με ''κουρσα'' προφανως.
Suzuki Swift (2024)