-
@a-d-p said in Dacia Duster 3rd gen (2024):
@v_a said in Dacia Duster 3rd gen (2024):
Με ψήνει άσχημα...
Αναρωτιέμαι αν το lpg με τα 100, κινεί άνετα αυτό το κτήνοςΑν έχεις κάποια άλλη απορία, μπορώ να τους ρωτήσω
Ευχαριστώ πολύ.
Εννοείται ότι το 130αρι είναι πιο λογική επιλογή
(μέχρι να δεις την τιμή του lpg στα πρατήρια) -
Με ψήνει άσχημα...
Αναρωτιέμαι αν το lpg με τα 100, κινεί άνετα αυτό το κτήνοςΈχουν δύο συνάδελφοί μου το προηγούμενο, το πήραν πέρυσι. Ευχαριστημένοι είναι με την ισχύ, φυσικά δεν κάνουν κόντρες, την οικογένεια τους κουβαλάνε. Ειδικά Το κόστος καυσίμων είναι αστείο, έμειναν χρήματα στην τσέπη τους, γιατί και οι 2 κάνουν πολλά χλμ την μέρα.
Έτσι όπως τα λες μήπως να μπαινουν όλοι μαζί στο ενα από τα δυο να μοιράζονται τα έξοδα;;;
-
@lap said in Dacia Duster 3rd gen (2024):
Με ψήνει άσχημα...
Αναρωτιέμαι αν το lpg με τα 100, κινεί άνετα αυτό το κτήνοςΈχουν δύο συνάδελφοί μου το προηγούμενο, το πήραν πέρυσι. Ευχαριστημένοι είναι με την ισχύ, φυσικά δεν κάνουν κόντρες, την οικογένεια τους κουβαλάνε. Ειδικά Το κόστος καυσίμων είναι αστείο, έμειναν χρήματα στην τσέπη τους, γιατί και οι 2 κάνουν πολλά χλμ την μέρα.
Έτσι όπως τα λες μήπως να μπαινουν όλοι μαζί στο ενα από τα δυο να μοιράζονται τα έξοδα;;;
Θα μπορούσαν, είναι και άνδρας - γυναίκα, όχι ότι αυτό θα αποτελούσε ανασταλτικό παράγοντα -
-
-
Είπαμε δεν ενδιαφέρεται ο υποψήφιος αγοραστής πλέον για το αν έχει 2 συστήματα παραπάνω.
Εδώ εκατομμύρια δεν φοράνε τις ζώνες γιατί τους χαλάνε τα ρούχα.
-
70% στην ασφάλεια επιβατών. Ρε, μπας κι είμαστε 15 χρόνια πίσω; Αντίστοιχα έλαμψε και το νέο Swift. Λάπηηηηηηη!!!!!
-
Άσε...είμαστε εδώ στα κεντρικά της Suzuki και υπάρχει μια βουβαμάρα. Περιμέναμε με σαμπάνιες τα αποτελέσματα και φάγαμε άκυρο.
Τουλάχιστον έχει τζάμπα φαγητό και τρώμε από αυτό.
-
Ξαναλέω ότι οι πελάτες δεν θέλουν να πληρώσουν για 5 αστέρια, όταν το αυτοκίνητο είναι οικονομικής κατηγορίας.
-
Το παρήγγειλε συγγενής μου. 1.3 τούρμπο, ήπιο υβρίδιο, τετρακούνα, αρκετό εξοπλισμό. 29 και κάτι ψιλά θα του πάει. Έχει κλείσει να δώσει 9 χήνες ένα ντάστερ πετρέλαιο 6ετίας, 4χ2 με τον βασικό, και θα δώσει και άλλα 20 κας.
Προσωπικά θεωρώ λάθος σήμερις να πας από 5.5 λίτρα πετρέλαιο σε 7 λίτρα βενζίνης. Και γενικά να δώσεις ένα άψογο ιχ και άλλες 20 χήνες καπέλο για να πας σε ένα όμοιό του, αλλά απλώς με καλύτερη καμπίνα.
29 για ένα ντάστερ με χειροκίνητο σαζμάν! -
@dstou said in Dacia Duster 3rd gen (2024):
20 χήνες καπέλο για να πας σε ένα όμοιό του, αλλά απλώς με καλύτερη καμπίνα.
Πολύ ταχύτερο, τετρακίνητο και γενικά πιο εξελιγμένο στα πάντα. Το αν αξίζει 20 χιλιάδες διαφοράς είναι άλλο θέμα. Όμως αν θέλει καινούριο, τετρακίνητο και ικανό εκτός δρόμου, υπάρχει μόνον αυτό και το Vitara.
-
Δε χρειάζεται το τετρακίνητο, του το φόρτωσε ο πωλητής. Επίσης δεν τρέχει, π.χ. πάει με 120 χαω στην εθνική, κλάιν δηλαδήΣ.
Η αναβάθμιση της καμπίνας είναι θεαματική και το απολαμβάνεις από το πρώτο δευτερόλεπτο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μακράν το μεγαλύτερο προσόν του.
Επειδή το προηγούμενο ντάστερ είχε αγοραστεί με δικιά μου προτροπή, και αφού είχε έρθει μαζί μου σε ένα ταξίδι-αστραπή στο village, ήταν κομμένο και ραμμένο στις ανάγκες του, οι οποίες δεν έχουν αλλάξει έκτοτε. Όπως λέει και ο ίδιος, 'το παλιό είχε μόνο ένα μείον, τα καθίζματα'.
Απλά, τον γαργάλαγαν τα λεφτά στην τσέπη. 29 καφετιά για ντάστερ χειροκίνητο και με 7λ/100 είναι πολλά λεφτά! -
Τις τελευταίες μέρες πάντως έχω δει 2 Duster 3d gen 4x4 όπου και στα 2 έλειπαν τα πίσω μικρά τετράγωνα καπάκια όπου βρίσκεται το σημείο ρυμούλκησης. Ήταν κάτι που επισήμανε και ο Ρουμάνος που έχει το κανάλι Duster cool travels, ότι το καπάκι έτσι όπως είναι φτιαγμένος ο μηχανισμός του αργά ή γρήγορα θα φύγει από τις λακκούβες. Βέβαια παραείναι γρήγορα νομίζω...
-
Δεν ξερω αν το σηκωνει το σκαρι του αλλα εγω αν το επαιρνα θα το επαιρνα lpg.
-
Επίσης δεν τρέχει, π.χ. πάει με 120 χαω στην εθνική
Επιδόσεις δεν σημαίνει μόνο τελικές στις εθνικές, αλλά και επιταχύνσεις (π.χ. προσπεράσεις). Τώρα εσύ ξέρεις αν ο συγκεκριμένος εκμεταλλεύεται έτσι το αυτοκίνητο του.
-
-
Το παρήγγειλε συγγενής μου. 1.3 τούρμπο, ήπιο υβρίδιο, τετρακούνα, αρκετό εξοπλισμό. 29 και κάτι ψιλά θα του πάει. Έχει κλείσει να δώσει 9 χήνες ένα ντάστερ πετρέλαιο 6ετίας, 4χ2 με τον βασικό, και θα δώσει και άλλα 20 κας.
Προσωπικά θεωρώ λάθος σήμερις να πας από 5.5 λίτρα πετρέλαιο σε 7 λίτρα βενζίνης. Και γενικά να δώσεις ένα άψογο ιχ και άλλες 20 χήνες καπέλο για να πας σε ένα όμοιό του, αλλά απλώς με καλύτερη καμπίνα.
29 για ένα ντάστερ με χειροκίνητο σαζμάν!Συμφωνώ, καλύτερα να τα έτρωγε τα 20.000 σε ταξίδια και διακοπές παρά σε αναβαθμισμένο duster και με χειρότερη κατανάλωση
-
Πολύ καλο. Με καλή κατανάλωση.
όπως το βλέπουμε στο βίντεο (η τοπ έκδοση) κοστίζει 26500 στη Γερμανία
-
Εγώ ήμουν έτοιμος να πω οκ δεν πειράζει, αφού ήθελε το 4χ4. Δεν έχει πολλές επιλογές. Αλλά είπες ότι δεν το χρειάζεται καν, οπότε είναι μια προσωπική ανανέωση. Αλλά πολλά τα χρήματα για dacia χωρίς πολλά πολλά, το έχουμε πει αρκετές φορές.
Σε χώρους πάντως και σε ύψος είναι άπαιχτο! Αυτό δε μπορεί να μην το παραδεχτείς! -
@xenos said in Dacia Duster 3rd gen (2024):
Εγώ ήμουν έτοιμος να πω οκ δεν πειράζει, αφού ήθελε το 4χ4. Δεν έχει πολλές επιλογές. Αλλά είπες ότι δεν το χρειάζεται καν, οπότε είναι μια προσωπική ανανέωση. Αλλά πολλά τα χρήματα για dacia χωρίς πολλά πολλά, το έχουμε πει αρκετές φορές.
Σε χώρους πάντως και σε ύψος είναι άπαιχτο! Αυτό δε μπορεί να μην το παραδεχτείς!Θα πάω να κάνω τεστ ντραιβ το lpg.
Αν σέρνει το κουφάρι του αξιοπρεπώς, με ψήνει άσχημα
Dacia Duster 3rd gen (2024)