-
Ειπα και εγώ πως θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω.
Μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με την Junior ! -
Μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με την Junior !Προσπαθούν να αναστήσουν την φίρμα και παίρνουν υφιστάμε μοντέλα, κοτσάρουν 37 σηματάκια Αλφα όπου βρου και βουαλά! Ένα μέτριο Β σουβ της σειράς ειναι το οποίο επιπλέον έχει αστειους χώρους και δεν ειναι και όμορφο...ειδικά πίσω δεν βλέπεται.
-
Πάντως θα ήταν ενδιαφέρον ένα πραγματικό τέστ ανάμεσα στα δύο.
-
-
-
Μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με την Junior !Προσπαθούν να αναστήσουν την φίρμα και παίρνουν υφιστάμε μοντέλα, κοτσάρουν 37 σηματάκια Αλφα όπου βρου και βουαλά! Ένα μέτριο Β σουβ της σειράς ειναι το οποίο επιπλέον έχει αστειους χώρους και δεν ειναι και όμορφο...ειδικά πίσω δεν βλέπεται.
1)Θεωρώ ότι είναι λίγο άτοπο να συγκριθούν δύο μοντέλα από τη στιγμή που η πλουσιότερη έκδοση του ενός (speciale) έχει 31.000, όσο η εισαγωγική του άλλου. Στην cool, το lbx έχει 8.000 ευρώ πάνω.
2)Αν και alfista, θα προτιμούσα σίγουρα -εφόσον είχα τα φράγκα- το lbx, ΑΝ έβγαινε με τον δίλιτρο της toyota. Το υπάρχον μοτέρ δε με καλύπτει.
3)Επειδή τα οδήγησα back to back με απόσταση λίγων ωρών, να αναφέρω μόνο ότι το lbx πίσω έχει πιο "αστείους" χώρους από την junior. Προερχόμενος από giulietta (που έχει μικρούς χώρους πίσω), όταν μπήκα στο lbx ξενέρωσα τη ζωή μου. -
@vigilantius__1985 said in LEXUS LBX:
Επειδή τα οδήγησα back to back με απόσταση λίγων ωρών, να αναφέρω μόνο ότι το lbx πίσω έχει πιο "αστείους" χώρους από την junior. Προερχόμενος από giulietta (που έχει μικρούς χώρους πίσω), όταν μπήκα στο lbx ξενέρωσα τη ζωή μου.
Σεβαστή κάθε άποψη!
Εγώ όταν έκατσα πίσω και στα 2 με την θέση του οδηγύ ρυθμισμένη για εμένα, στo LBX ήμουν στριμωγμένος, στην junior απλά δεν χώραγα!
Τώρα για κινητήρες, στα 136 αμμότεροι, καλύτερο το σύνολο της Λέξους. Στα ηλεκτρικά ειναι άλλη ιστορία.
-
Ίδια λεφτα έχει με το Q2 1500 (31500€) αλλά και πάλι είναι καλύτερη αγορά το lexus
Με 3 εξτρα το κιου 2 φτανει 40κ
Το έχεις δει; Η ποιότητα των υλικών του lbx είναι έτη φωτός μπροστά από αυτά του Q2
Youtube Video -
Το έχεις δει; Η ποιότητα των υλικών του lbx είναι έτη φωτός μπροστά από αυτά του Q2
Το ξέρω, δεν είπα κάτι διαφορετικό! Αλλά ειναι το μόνο "πρίμιο" B suv που υπάρχει στην αγορά, εκτός του LBX. Οπότε με αυτό θα το συγκρίνω και ναι το LBX ειναι έτη φωτος μπροστά σε όλα (εκτός των επιδόσεων).
-
Επειδή τα οδήγησα back to back με απόσταση λίγων ωρών, να αναφέρω μόνο ότι το lbx πίσω έχει πιο "αστείους" χώρους από την junior. Προερχόμενος από giulietta (που έχει μικρούς χώρους πίσω), όταν μπήκα στο lbx ξενέρωσα τη ζωή μου.
Σ
Εγώ όταν έκατσα πίσω και στα 2 με την θέση του οδηγύ ρυθμισμένη για εμένα, στo LBX ήμουν στριμωγμένος, στην junior απλά δεν χώραγα!
ιστορία.
Κινδυνεύεις να γίνεις @criuser των Toyota
-
Σεβαστή κάθε άποψη!
Τώρα για κινητήρες, στα 136 αμμότεροι, καλύτερο το σύνολο της Λέξους. Στα ηλεκτρικά ειναι άλλη ιστορία.
Η αλήθεια είναι ότι μου φάνηκε λίγο πιο φαρδύ το lbx και αρκετά πιο άνετη για τα γόνατα η junior. Βέβαια και τα δύο δε διακρίνονται για τους πίσω χώρους.
Από πλευράς επιδόσεων, η junior είναι κάπως καλύτερη (με πολύ υψηλότερη τελική μάλιστα) και χωρίς να νομίζεις ότι οδηγάς jumbo 747 όταν την πιέζεις:
https://zeperfs.com/en/duel13000-12049.htmΑπό πλευράς μηχανολογίας, το να συγκρίνουμε μοτέρ Stellantis με μοτέρ Lexus, συνιστά ασέβεια το λιγότερο.
-
Το ξέρω, δεν είπα κάτι διαφορετικό! Αλλά ειναι το μόνο "πρίμιο" B suv που υπάρχει στην αγορά, εκτός του LBX. Οπότε με αυτό θα το συγκρίνω και ναι το LBX ειναι έτη φωτος μπροστά σε όλα (εκτός των επιδόσεων).
Και λέει ότι δεν θα βγάλει νέο Q2.....
-
-
-
Ούτε καν, καμια σύγκριση
Αν και alfista, θα προτιμούσα σίγουρα -εφόσον είχα τα φράγκα- το lbx, ΑΝ έβγαινε με τον δίλιτρο της toyota. Το υπάρχον μοτέρ δε με καλύπτει.
Εγώ πιστεύω πως αν ερχόταν με 2λιτρο μοτέρ θα χάλαγε τελειως η συνταγή διότι αλλάζει η κατηγορία με ΦΠ, κατανάλωση, τέλη κλπ
Ασε που εκει θα έπρεπε να κοντραριστεί με άλλα best seller πχ CX-30
Δεν είναι τυχαίο πως όλοι βγάζουν hybrid με 136ΗΡ με τα ίδια specs : DS3, Alfa Junior, Tonale , 3008 κλπ -
Ούτε καν, καμια σύγκριση
Αν και alfista, θα προτιμούσα σίγουρα -εφόσον είχα τα φράγκα- το lbx, ΑΝ έβγαινε με τον δίλιτρο της toyota. Το υπάρχον μοτέρ δε με καλύπτει.
Εγώ πιστεύω πως αν ερχόταν με 2λιτρο μοτέρ θα χάλαγε τελειως η συνταγή διότι αλλάζει η κατηγορία με ΦΠ, κατανάλωση, τέλη κλπ
Ασε που εκει θα έπρεπε να κοντραριστεί με άλλα best seller πχ CX-30
Δεν είναι τυχαίο πως όλοι βγάζουν hybrid με 136ΗΡ με τα ίδια specs : DS3, Alfa Junior, Tonale , 3008 κλπΤέλη κυκλοφορίας δεν θα είχε όπως δεν έχει και το cc με το δίλιτρο μοτέρ λόγω χαμηλών ρύπων. Εάν κρίνω από το cc που είναι πιο βαρύ από το lbx, δίλιτρο θα πετούσε, 0-100 κάτω από 7΄΄ (το cc έχει κάτω από 8΄΄). Έπρεπε να το φέρουν με δύο μοτέρ και να υπάρχει δυνατότητα επιλογής, είναι αρκετοί αυτοί που δεν έχουν πρόβλημα ούτε με τον φόρο πολυτελείας ούτε με τα τεκμήρια. Όταν φθάνεις τα 35-40Κ για bsuv το τελευταίο που σε απασχολεί είναι ο φόρος πολυτελείας.
-
Σ
ιστορία.
Να έπαιρνε και μέρισμα τουλάχιστον...
-
Σ
ιστορία.
Όπως εσύ κύριε μέτοχε???
-
@nickthetrib said in LEXUS LBX:
Σ
ιστορία.
Όπως εσύ κύριε μέτοχε???
Είναι ιδεολόγος σαν και εσάς ο Φάνης...
-
-Η junior με μικρες ζαντες και οχι με τις 20αρες που νε μουνα τελικα δεν..με 17αρες δεν βλεπετε..+το πισω μερος που νε ασχημο..
-Οποιος κανει δοκιμη στο lexus θα παρατηρησει οτι η χαμηλοτερη θεση του οδηγου ειναι πιο κοντα σε hatch παρα σε suv..αντιστοιχος οταν την σηκωσεις τερμα ψηλα (suv) εχει μεγαλη διαφορα το ανω απ το κατω σημειο..αν τη δοκιμασει κανεις με τη θεση του οδηγου οσο πιο ψηλα μπορει ωστε να μην βρισκει το κεφαλι του και ειναι ανετα μπροστα και εχοντας παντα σταθερη τη θεση στο μπροστα πισω θα δει οτι στα πισω καθισματα ο χωρος σχεδον θα διπλασιαστει..και σε αλλα μοντελα γινετε αυτο αλλα εδω ειναι αρκετα μεγαλυτερη και εμφανη η διαφορα..
Οποιος το δει απο κοντα ας το τσεκαρει λιγο αυτο που γραφω..
Εγω (1,83) πηγα ταξιδι και ο απο πισω μου εκατσε 1,85 και δεν παραπονεθηκε..σηκωσα τερμα ψηλα το καθισμα σε σχεση μ αυτο που οδηγαω κανονικα..βεβαια εκει θα ηθελα και λιγο ποιο ψηλα να παει η θεση του τιμονιου αλλα δεν μπορουμε να τα χουμε και ολα σ αυτη τη ζωη
LEXUS LBX