-
Γαλλική δοκιμή....αναρωτιέμαι ποιο θα βγάλουν καλύτερο!?!?!
-
Είναι 2 τά γαλλικά
-
-
Δες το με κλειστό ήχο.
Θα καταλάβεις...
-
-
Οχι βίντεο για αμάξια τα βλέπω.
Απλά περνάω γρήγορα τα χωροταξικά...
Τις πολιτικο-κοινωνικές αναλύσεις δεν βλέπω.
-
Ο Στέφου στην δοκιμή του ΜG ZS MAX λέει ότι συμπεριφέρεται σαν αυτοκίνητο των 100 120 η 130 αλόγων παρ όλα τα 197 άλογα που έχει ο υβριδικός ... Συμφωνείτε;;;;
-
Το λέει για όταν πέφτει η μπαταρία. Δηλαδή εάν το εξαντλήσεις.
Ειδάλλως ναι νιώθεις τα πολλά άλογα
Εγώ που το οδήγησα σε μια απλή βόλτα όταν το πατουσες, το αυτοκίνητο άρπαζε ΠΑΡΑ πολύ καλά.Επίσης το τιμόνι μου φάνηκε πιο κοφτερό από ότι είπε ο Στέφου.
-
@lakis-karalakis said in MG ZS:
Ο Στέφου στην δοκιμή του ΜG ZS MAX λέει ότι συμπεριφέρεται σαν αυτοκίνητο των 100 120 η 130 αλόγων παρ όλα τα 197 άλογα που έχει ο υβριδικός ... Συμφωνείτε;;;;
Το mg3 εμένα μου έδωσε την εντύπωση των 200 ίππων, το zs όχι, ίσως το μεγαλύτερο βάρος και η καλύτερη μόνωση να παίζουν σημαντικό ρόλο.
-
Εσύ δεν είσαι κάτοχος; Εσύ τι γνώμη έχεις;
Εγώ που το έκανα ένα τεστ της πλάκας των 4-5 χλμ μαζί με τον πωλητή να σου πω για 197 άλογα δεν μου έκανε εντύπωση. Αλλά ούτε και για 100-120 που λέει αυτός. Μου έδωσε την αίσθηση ενός λίγο καλύτερου suv 150 αλόγων. Άρπαζε όταν το γκαζωνες εκεί σε ένα φάσμα 80-115 αλλά μετά αρχιζε να κρεμάει.
Και για να το κάνω πιο ιντριγκαδορικο το cc το 2.0 197 μου είχε δώσει την εντύπωση ότι είναι πιο ζωντανό από το zs ήταν πιο ρομαλεο από τα 120 και πάνω...
Το θέμα με αυτό το αμάξι είναι ότι θέλει στοργή και προδερμ για να έχεις διαρκώς την θεωρητική ιπποδύναμη.
Πιθανόν αυτό ισχύει για όλα τα υβριδικα αλλά την ρετσινια την τρώνε οι νέοι στον χώρο.
Ποιος τολμά να πει κάτι για τα καθιερωμένα Τογιότα υβριδικα με τις εκατομμύρια πωλήσεις;
Την φροντίδα και την προδερμ μπορώ να την λάβω υπόψη μου δεν ξέρω τι γίνεται με την αξιοπιστία του υβριδικού δεν έχει δοκιμαστεί και φοβάμαι μήπως η καλή τιμή αγοράς κρύβει δράκο στο τέλος.
Το υβριδικό σύστημα με την μπαταρία του καλύπτεται κανονικά από την 7 έτη εγγύηση; Αυτή είναι ή 7 ή 150Κ; -
Εσύ δεν είσαι κάτοχος; Εσύ τι γνώμη έχεις;
Εγώ που το έκανα ένα τεστ της πλάκας των 4-5 χλμ μαζί με τον πωλητή να σου πω για 197 άλογα δεν μου έκανε εντύπωση. Αλλά ούτε και για 100-120 που λέει αυτός. Μου έδωσε την αίσθηση ενός λίγο καλύτερου suv 150 αλόγων. Άρπαζε όταν το γκαζωνες εκεί σε ένα φάσμα 80-115 αλλά μετά αρχιζε να κρεμάει.
Και για να το κάνω πιο ιντριγκαδορικο το cc το 2.0 197 μου είχε δώσει την εντύπωση ότι είναι πιο ζωντανό από το zs ήταν πιο ρομαλεο από τα 120 και πάνω...
Το θέμα με αυτό το αμάξι είναι ότι θέλει στοργή και προδερμ για να έχεις διαρκώς την θεωρητική ιπποδύναμη.
Πιθανόν αυτό ισχύει για όλα τα υβριδικα αλλά την ρετσινια την τρώνε οι νέοι στον χώρο.
Ποιος τολμά να πει κάτι για τα καθιερωμένα Τογιότα υβριδικα με τις εκατομμύρια πωλήσεις;
Την φροντίδα και την προδερμ μπορώ να την λάβω υπόψη μου δεν ξέρω τι γίνεται με την αξιοπιστία του υβριδικού δεν έχει δοκιμαστεί και φοβάμαι μήπως η καλή τιμή αγοράς κρύβει δράκο στο τέλος.
Το υβριδικό σύστημα με την μπαταρία του καλύπτεται κανονικά από την 7 έτη εγγύηση; Αυτή είναι ή 7 ή 150Κ;Επειδη με ρωτας θα σου πω..Για το τιμονι δεν συμφωνω...Για τις μεγαλες κλισεις στις στροφες βλακειες..δεν σου προκαλει βεβαια αισθηση σιγουριας αλλα οι κλισεις ειναι μεσα στο οριο..μην ξεχναμε οτι ειναι ψηλο αμαξι ..ειναι suv..για μετα τα 140 εμενα μου φαινεται καλο στην επιταχυνση ..δεν αισθανθηκα κρεμασμα..δεν ειμαι ομως σιγουρος γιατι ποτε δεν οδηγησα αμαξι 200 ιππων για να εχω μετρο συγκρισης..για τα 120 αλογα που λεει ο αγαπητος κατα τα αλλα Γιαννης δεν συμφωνω..ειναι ταχυτερο του ΑRCANA των 140 -145 ιππων που οδηγησα.Για το στοργη και προδερμ συμφωνω απολυτα..θελει αγαπη κι οχι βια..σταδιακο πατημα γκαζιου κι οχι σανιδωμα..μουγκριζει σαν να διαμαρτυρεται στο σανιδωμα...Για το ξεφορτισμα στην ανηφορα εχω γραψει πολλες φορες..οσο για το ΤΟΥΟΤΑ ΥΑRIS CSOSS το full υβριδικο ειναι ψοφιμι..ρεπριζ για κλαματα..αργο και θορυβωδες..ο θερμικος μπαινει συνεχεια σε λειτουργια με θορυβο..Να μην γραψω για τριγμους και τετοια..ειναι ομως πιο οικονομικο..στην δοκιμη εγραψε 4,5 ..ενω το mg 5,5...
-
Το corolla cross το έκανες δοκιμή πριν ψωνίσεις;
-
-
Δεν ξέρω, αλλά το Mg3 που οδήγησα (μόλις είχε πρωτοέρθει, ίσως έχει σημασία για το software), με τίποτα δεν το έκανες 197 άλογα...120/130 με το ζόρι. Δεν είχε σχέση ότι μόνο με άλλα b hatch των 200 ίππων, αλλά ουτε καν με το Μόνο μου των 175 ίππων, πολύ πιο αργό και νωχελικό στις επιταχύνσεις.
-
Μάλλον το είχες στο eco. Γράφει 0-100 6,8" και 80-120 5,1"
-
-
παντως ότι και να λεμε το zs ειναι με διαφορα η πιο συμφερουσα αγορα για φουλ υβριδικό μεταξυ των κατηγοριων b & c cuv. Ακόμα και μεταπωληση να βαλει καποιος στον υπολογισμό ειναι η οικονομικότερη επιλογη
-
Δεν ξέρω, αλλά το Mg3 που οδήγησα (μόλις είχε πρωτοέρθει, ίσως έχει σημασία για το software), με τίποτα δεν το έκανες 197 άλογα...120/130 με το ζόρι. Δεν είχε σχέση ότι μόνο με άλλα b hatch των 200 ίππων, αλλά ουτε καν με το Μόνο μου των 175 ίππων, πολύ πιο αργό και νωχελικό στις επιταχύνσεις.
Νωχελικό στις επιταχύνσεις;;φιλαρακι ηρεμα παντα ρωταω ,εισαι σιγουρος οτι μπηκες στο mg3 ;;;γιατι με τα πολλα τεστ ντραιβ με διαφορετικες μάρκες μπερδευεσαι ...εγω οδηγησα σε τεστ ντραιβ 115 ,120 130 και στο τελος Arcana me 140hp..οταν οδηγησα το βαρυτερο mg zs max το παρηγγειλα σε ενα λεπτο...
-
Η μπαταρία αδειάζει στα δύο λεπτά......
Χαχαχα...
Έλα καλό ήταν!!!
-
Καλησπέρα σε όλους, θα προσπαθήσω να απαντήσω σε πολλά ζητήματα με την ελπίδα ότι θα τα καταφέρω.
- Όλα τα υβριδικά οχήματα έχουν σχεδιαστεί για χαμηλές καταναλώσεις σε αστικούς και ημιαστικούς κύκλους. Άσχετα με τους ίππους που διατείνονται ότι σωρεύουν, δεν αποτελούν sport cars.
- Το υβριδικό ZS (του οποίου είμαι ιδιοκτήτης από πέρυσι), είναι ένα μεγάλο, βαρύ όχημα που κινείται με αξιοπρέπεια στις πλείστες των περιπτώσεων. Η όποια περίσσεια των ίππων, έχει ως σκοπό την ενεργητική ασφάλεια. Αν θέλουμε διαρκείς επιδόσεις, υπό όλες τις συνθήκες, λογικά έχουμε προμηθευτεί λάθος τύπο οχήματος.
- Έχω οδηγήσει Subaru Forrester 2000 cc, Mitsubishi Outlander 2400 cc, Volvo S60 1800 cc και πολλά ακόμη οχήματα με λιγότερους ίππους και αναφέρω τα εξής: όσον αφορά τις επιδόσεις, μέχρι κάποια χιλιόμετρα, τα κοιτά στα μάτια. Απόδειξη αυτού είναι το πως εξαφανίζεται, αιφνιδιάζοντας όσους το απαντούν για πρώτη φορά στον δρόμο τους. Για κάποιον υποψιασμένο, το ZS τελικά θα ηττηθεί από οχήματα με παραπλήσιους θερμικούς ίππους και σίγουρα από άλλα με μεγαλύτερη τελική. Εκεί όμως που δεν θα το νικήσει κανένα από τα παραπάνω 3, είναι η κατανάλωση.
Συνοψίζοντας: Αν θέλουμε να είναι φτηνό και μεγάλο και γρήγορο συνεχώς, κάποια από όλες τις παραμέτρους, δεν χωρά στην εξίσωση.
MG ZS