-
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
Ωραία έχω ερώτηση μια που είμαστε στο ζήτημα. Έχει δύο keyless modes. Ένα proximity και ένα που πιάνεις χειρολαβή και ξεκλειδώνει. Έτσι και αλλιώς προτιμώ τον 2ο. Στην ουσία όμως θεωρείτε ότι το 2ο mode είναι λίγο πιο "safe" γιατί ίσως να μην ξεκινάει να εκπέμπει κωδικούς από απόσταση το κλειδί;
το proximity πως δουλευει? το πιανεις χειρολαβη ειναι το comfort access που αυτο ειχε προβληματα σε μερικα μοντελλα και το εκλεβαν τον κωδικο με μηχανημα απο μακρια.
-
Ωραία έχω ερώτηση μια που είμαστε στο ζήτημα. Έχει δύο keyless modes. Ένα proximity και ένα που πιάνεις χειρολαβή και ξεκλειδώνει. Έτσι και αλλιώς προτιμώ τον 2ο. Στην ουσία όμως θεωρείτε ότι το 2ο mode είναι λίγο πιο "safe" γιατί ίσως να μην ξεκινάει να εκπέμπει κωδικούς από απόσταση το κλειδί;
Στο δικό μου πάντως που ξεκλειδώνει πιάνοντας την χειρολαβή, έβαλα άτομο να κάθεται στην πόρτα και εγώ άλλαζα θέση. Μετά τα 2 μέτρα απόσταση από το κλειδί keyless δεν ξεκλειδώνει, οπότε λογικά δεν εκπέμπει το κλειδί.
-
Ειστε σιγουροι οτι το proximity αφορά και το ξεκλειδωμα?
-
Proximity εννοώ όταν ξεκλειδώνει ενώ πλησιάζεις. Θεωρώ ότι είναι πιο safe όταν να πρέπει να πιάσεις χειρολαβή για να ξεκλειδώσει. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Υπάρχουν φυσικά και τα Faraday bags αλλά είπαμε πληρώνουμε χρυσάφι για να κάνουμε τη ζωή μας λίγο πιο εύκολη. Ειδικά με μικρό παιδί το keyless και το αυτόματο άνοιγμα (είτε με κλειδί είτε με πόδι) το λες και must have...
-
Nαι το κατάλαβα για αυτο μου φανηκε περίεργο.Δεν εχω δει συστημα που να ξεκλειδώνει μόλις πλησιασεις.Σε όλα πρεπει να πιάσεις τη χειρολαβη .
-
@kostis20 said in VW Tiguan 2024:
Nαι το κατάλαβα για αυτο μου φανηκε περίεργο.Δεν εχω δει συστημα που να ξεκλειδώνει μόλις πλησιασεις.Σε όλα πρεπει να πιάσεις τη χειρολαβη .
καποια ρενω το εκαναν εδω και αρκετα χρονια. Απο τα καινουρια αυτοκινητα, το κανει σιγουρα το βολβο ex30 και ισως και αλλα βολβο, αλλα δεν το εχω δει,
-
Ναι νομίζα οτι δε το χρησιμοποιουν για λόγους ασφαλείας.
-
@kostis20 said in VW Tiguan 2024:
Renault Clio του 2022...
-
@a-d-p said in VW Tiguan 2024:
Μια χαρά την αφήνουν και την κάνει την δουλειά της, αλλά μετά...... υπάρχει η αναστολή....
Χθες μου έλεγε ένας αστυνομικός που ήταν ενίσχυση στο Κακουργιοδικείο και άργησε να επιστρέψει.... δίκαζαν κάποιους για 16 (δεκαέξι) κλοπές κτλ πιάσανε τις 5 το απόγευμα από το πρωί και τελικά τους άφησαν ελεύθερους με αναστολή......
Εγώ το έχω φιλοσοφήσει
Στη φυλακή κοστίζουν και βαρύνουν τον προϋπολογισμό, ενώ έξω να κλέβουν, επιμερίζεται το κόστος στους πολίτες, κάτι σαν έμμεση φορολογίαΕνω με την θανατικη ποινη και δεν θα επιβαρύνουν κανεναν και δεν θα ξανακλεψουν.
-
Όχι ότι εκμαίευσα την καθοριστική πληροφορία αλλά επιβεβαίωσα σήμερα τηλεφωνικά πως η πλάτη των εμπρός καθισμάτων είναι δερμάτινη-Tep και όχι ύφασμα.
Αυτά είναι τα άγχη του αγοραστή - μπαμπά βρέφους. Αν τα παπουτσάκια θα λερώνουν το κάθισμα.
Για το πίσω κάθισμα προσανατολίζομαι σε αντίστοιχο αδιάβροχο κάλυμμα ώστε να προστατεύσω όσο μπορώ το αμάξι αλλά και να καθαρίζει εύκολα, όσο το παιδί είναι μικρό. Καμιά πρόταση;
-
Όχι ότι εκμαίευσα την καθοριστική πληροφορία αλλά επιβεβαίωσα σήμερα τηλεφωνικά πως η πλάτη των εμπρός καθισμάτων είναι δερμάτινη-Tep και όχι ύφασμα.
Αυτά είναι τα άγχη του αγοραστή - μπαμπά βρέφους. Αν τα παπουτσάκια θα λερώνουν το κάθισμα.
Για το πίσω κάθισμα προσανατολίζομαι σε αντίστοιχο αδιάβροχο κάλυμμα ώστε να προστατεύσω όσο μπορώ το αμάξι αλλά και να καθαρίζει εύκολα, όσο το παιδί είναι μικρό. Καμιά πρόταση;
καποιο αδιαβροχο καλυμμα που θα τοποθετησεις κατω απο το καθισματακι του παιδιου. Αν ριξει ρουκετα ομως δεν σε σωζει τιποτα. Οπως και να εχει, το παιδακι να 'ναι καλα, και το καθισμα το καθαριζεις με βιολογικο οταν μεγαλωσει και βγει το καθισμα. Αν και οι συγχρονες οδηγιες ειναι, εστω και booster, να εχει μεχρι τα 8 χρονια αν θυμαμαι καλα.
-
Καλυμμα σε ταπετσερη απο λεπτο αλουμινοπανο.
-
Life k more έχουν δερματίνη tep πίσω κ πλάγια, η βασική είναι μόνο ύφασμα, δεν είχε κάποιο στην έκθεση η Καρεντα για να το έβλεπες;
-
Εγώ χρησιμοποιώ αυτό από το προηγούμενο αυτοκίνητο, είναι δοκιμασμένο κ αποτελεσματικό, μιας κ έχουμε συχνούς εμετούς.
https://www.skroutz.gr/s/40706668/FreeOn-Prostateytiko-Kathismatos-Gri-Deluxe.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share -
@A-d-P ευχαριστώ πολύ για το link.
Στην Karenta μου έβγαλαν και μου έδειξαν για λίγο το εκθεσιακό life γιατί η έκθεση ήταν γεμάτη Golf ένεκα της εκδήλωσης Golf 50 yrs anniversary. Το td ήταν R-line. Οπότε ελάχιστη σημασία έδωσα στους πίσω χώρους, ίσα να δω πόσο άνετα χωράω "πίσω μου". Όταν συνειδητοποίησα πως κάθομαι άνετα το μυαλό μου ήταν να μπω όσο πιο γρήγορα γίνεται στο R-line για td...
-
https://www.car.gr/s/ezuzsodk/
https://www.car.gr/s/zmc7erhr/Αρχίσαμε να πουλάμε τα test drive
Διεγράφησαν οι αγγελίες, σε 2 βδομάδες.....τι κι αν είχαν 47000€, έχει τρόπους η Καρεντα να πουλήσει
-
Διεγράφησαν οι αγγελίες, σε 2 βδομάδες.....τι κι αν είχαν 47000€, έχει τρόπους η Καρεντα να πουλήσει
Πριν πάρω το T-Roc πέρυσι παρακολουθούσα πολύ καιρό τα ελαφρώς μεταχειρισμένα μήπως βρω κάποια ευκαιρία. Κοντά σε τιμές καινούργιου τα πουλούσαν όλα, ήθελα να ήξερα που τα δίνουν, πραγματικά με την απορία θα μείνω...
-
έχει τρόπους η Καρεντα να πουλήσει
Όχι απαραίτητα.
Το ανεβοκατέβασμα αγγελιών και η ανταλλαγή αμαξιών μεταξύ μαντράδων είναι μέθοδος για να φαίνεται δήθεν κινητικότητα στις αγοραπωλησίες. -
@polistas said in VW Tiguan 2024:
έχει τρόπους η Καρεντα να πουλήσει
Όχι απαραίτητα.
Το ανεβοκατέβασμα αγγελιών και η ανταλλαγή αμαξιών μεταξύ μαντράδων είναι μέθοδος για να φαίνεται δήθεν κινητικότητα στις αγοραπωλησίες.Το έχω σκεφτεί κι εγώ αυτό....
-
@andya3 said in VW Tiguan 2024:
Πριν πάρω το T-Roc πέρυσι παρακολουθούσα πολύ καιρό τα ελαφρώς μεταχειρισμένα μήπως βρω κάποια ευκαιρία. Κοντά σε τιμές καινούργιου τα πουλούσαν όλα, ήθελα να ήξερα που τα δίνουν, πραγματικά με την απορία θα μείνω...
Εταιρικά ίσως....rent a car , leasing....... κάποιος που έδωσε την ανταλλαγή την mercedes του σε "καλή τιμή" ........ίσως και κάποιος αντιπρόσωπος για test drive....
ή μπορεί να μην πουλήθηκαν και απλώς να διέγραψαν την αγγελία, όπως ανέφερε ο @polistas
VW Tiguan 2024