-
είναι ο βαγκιρκ... -
@vagkirk said in VW Tiguan 2024:
Πριν δω το θέμα αυτό , έβλεπα το review του Στέφου για το CX5 που ανέβασε φίλος στο σχετικό τοπικό και η σύγκριση είναι αναπόφευκτη.
Απλά αστείο προϊόν μάρκετινγκ, μουφα αναβαθμίσεις με παλιά υλικά.
Εμφανισιακά είναι σαν πρησμένο taigo , μέσα η κεντρική οθόνη είναι απλά αστεία.
Έχουν παραδώσει τα οπλα οι Γερμανοί, είναι σε πανικό.
Οι PSAοι με το νέο 3008 πρέπει να κατουρηθηκαν στα γέλια με το Tiguan.
Μιας και λέτε για design, quoteαρω το δικό μου σχόλιο τον Σεπτέμβριο του 2023 που πρωτοπαρουσιάστηκε το νέο Tiguan.
Πήρα 8 like και comment από CriuserΤα ίδια έλεγα και για το 8αρι Golf όταν παρουσιάστηκε.
Είναι όμως τελικά όπως με τις γυναίκες, εντυπωσιακές και στυλατες Γαλλίδες προκαλούν τη φαντασία, το ίδιο και οι γλυκές και εξωτικές Ιαπωνεζουλες και Κορεατισες με το σφιχτό @@@@@άκι, αλλά λίγο το πολύ κρασί , το τσιγάρο, κάποια συμπλεγματα και σύνδρομα, στο τέλος της μέρας αυτό που θέλει κάθε άνδρας είναι μια γερμανιδουλα Χέλγκα για να νιώσει ολοκληρωμένος και πραγματικά ευτυχισμένος.
Θα σου κάνει γερά παιδιά , θα τα μεγαλώσει σωστά , δεν θα πάθει κατάθλιψη για το πώς άλλαξε το σώμα της , θα σου φτιάξει ένα νόστιμο κοκκινιστό , και το βράδυ ανάσκελα με ανοιχτά πόδια και τις τεράστιες βυζάρες της θα σου τον κάνει πέτρα για να σε δεχτεί μέσα της για 5 λεπτάκια ηδονής και ανακούφισης μετά από μια δυσκολη μέρα χωρίς να θέλει προκαταρκτικά , 10 στάσεις, και μισή ώρα να ψάχνεις το σημείο G , φαντασιώσεις για sex στα όρθια κάτω από φεγγάρι σε γραφικό σοκάκι στο νησί χωρίς να σας πάρουν χαμπάρι κλπ χαζομάρες.
Αυτή είναι η μαγεία των Golf/Tiguan, βαρβατα , βαυαρικά, τεκτονικά, ζήτω το χιλιόχρονο Ράιχ, ανάθεμα τους ψευτοφιλελεδες Τσώρτσιλ, Ρούζβελτ που έκαναν μάγκα τον Στάλιν και τον κομμουνισμό...
Έπος ποστ....τι γέλιο θεέ μου έριξα ρε φίλε!
-
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
Γιατί από πού προκύπτει η ανωτερότητα της Toyota στο ADAS, στην παθητική ασφάλεια ή στις αναρτήσεις; Τι λέτε ρε παιδιά σοβαρά τώρα; Διαβάστε τα νήματα, ούτε οι αισθητήρες βροχής τους είναι up to date! Που μέχρι την προηγούμενη γενιά τα Corolla έστριβαν χειρότερα από τα παιδικά καροτσάκια low budget; Στρίβει καλύτερα το Corolla από το Golf, το CC από το Tig; Ή μήπως φταίει ο VAG που έχει εξελίξει το DCC+ και δίνει χαρακτήρα ακόμα στα οχήματά της όταν τον στερούνται; Κανένα πλεονέκτημα πλην της οικονομίας και της θεωρητικής αξιοπιστίας.
Εδώ να θυμηθούμε που στο rav4 στα κρας τεστ πλαγιομετωπικα είχαν ενισχύσει μόνο την αριστερή πλευρά του οδηγού γιατί έτσι γίνονταν οι προσομειωσεις!!!
Όταν δοκίμασαν από την άλλη πλευρά το τεστ ήταν σα τραπουλοχαρτο η ασφάλεια!!! -
Στην εμπρόσθια ήταν
-
@lap said in VW Tiguan 2024:
Στην εμπρόσθια ήταν
Σωστά lap. Εμπρός ήταν αλλά αν θυμάσαι τρακαρουν εμπρός αριστερά με αντίθετα διερχόμενο όχημα ή σταθερό αντικείμενο. Ο λόγος είναι ότι στις μετωπικές πάντα το αριστερό μπροστά είναι που δέχεται τις περισσότερες φορές τη καταπονηση
-
@realzeus said in VW Tiguan 2024:
@sabas_thess Χρηστάρα μου ελπίζω να είσαι καλά. Χαίρομαι πολύ όταν βλέπω τέτοιους προβληματισμούς, για αγορά αυτοκινήτου 40 χιλιάδων. Αν θες την άποψή μου, προχώρα με το Tiguan, είναι πολύ καλό αυτοκίνητο. Έχει το προηγούμενο μοντέλο (το turbodiesel 4x4 με τα τα 210 άλογα) φίλος-συμφορουμίτης, ο οποίος είχε/έχει πολύ βαριά χαρτιά στον χώρο της αυτοκίνησης (Ferrari, Rolls Royce, Mercedes SL κλπ) και δηλώνει ενθουσιασμένος. Δεν είδα ποιο μοντέλο σε ενδιαφέρει, αλλά αν μπορείς να πας σε τετρακίνητο, είναι σαφώς προτιμότερο από πολλές απόψεις, τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου. Επίσης η ρυθμιζόμενη ανάρτηση DCC φαίνεται εξαιρετική επιλογή.
Μια χαρά είμαι Αλέξανδρε και το ίδιο εύχομαι για εσένα. Θα προχωρήσω με το Tig ναι γιατί ουσιαστικά εναλλακτικές "δεν έχω". Το f/l Formentor έχει μικρό χώρο αποσκευών για τις ανάγκες μου, το νέο Kodiaq είναι 4.77m μήκος ενώ αμφότερα δεν κλειδώνουν τιμή παραγγελίας. Τετρακίνητο το Tig μόνο diesel 2l και τα νεφρά μου τα χρειάζομαι ακόμα οπότε δεν παίζει να φτάσω σε τέτοια budget! Για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα ψήθηκα άσχημα για τετρακίνητο οπότε σκεφτόμουν σοβαρά την επιλογή Sportage αλλά σύντομα συνειδητοποίησα ότι δεν υφίσταται καμία ανάγκη μου για off-roading. Άρα εκ.της ατόπου απαγωγής με το καλό μάλλον την Τρίτη πάω για td κλπ.
-
Παιδιά με μπόλικη δόση ειρωνείας ήταν η τελευταία φράση για την επικράτηση αυτοκινητιστικά των Γερμανών και μαζί των συμμάχων τους Ιαπώνων στα πλαίσια της καφενειακης κόντρας που έχουμε κατά καιρούς σε διάφορα θέματα εδώ μέσα.
Προς Θεού δεν εννοώ στήριξη της Ναζιστικής ιδεολογίας, η οποία αν θέλετε να το συζητήσουμε πιο σοβαρά έχει πλέον κυριεύσει μασκαρεμενη ξανά την ανθρωπότητα και από τα δύο στρατόπεδα αν πούμε πως υπάρχει δίπολο, στυγνοί φονιάδες ΗΠΑ και Ισραήλ , δικτάτορας Πούτιν, δυστοπικη κυρίαρχη Κινεζική αυτοκρατορία, αποκτηνωση, εξιληθιοποιηση του ανθρώπινου είδους και πλήρες φσκελωμα με τα ΜΚΔ , απόλυτος έλεγχος κάθε προσπάθειας αντίδρασης με κυματοθραύστη κοινωνικά φαινόμενα και κινήματα τύπου Woke κλπ δημιουργήματα του ίδιου του συστήματος για αποπροσανατολισμό και σύγχυση.
Lada ,Moskvich , κινέζικα κακόγουστα κακέκτυπα και την Τουνη των αυτοκινήτων την Peugeot δεν θέλω , αν πρέπει να διαλέξω στρατόπεδο αυτοκινητιστικά θέλω να μείνουν μόνο τα VAG και τα Toyota.
-
Πάρε Σιτροέν να δεις την υγειά σου...
-
Παιδιά με μπόλικη δόση ειρωνείας ήταν η τελευταία φράση για την επικράτηση αυτοκινητιστικά των Γερμανών και μαζί των συμμάχων τους Ιαπώνων στα πλαίσια της καφενειακης κόντρας που έχουμε κατά καιρούς σε διάφορα θέματα εδώ μέσα.
Προς Θεού δεν εννοώ στήριξη της Ναζιστικής ιδεολογίας, η οποία αν θέλετε να το συζητήσουμε πιο σοβαρά έχει πλέον κυριεύσει μασκαρεμενη ξανά την ανθρωπότητα και από τα δύο στρατόπεδα αν πούμε πως υπάρχει δίπολο, στυγνοί φονιάδες ΗΠΑ και Ισραήλ , δικτάτορας Πούτιν, δυστοπικη κυρίαρχη Κινεζική αυτοκρατορία, αποκτηνωση, εξιληθιοποιηση του ανθρώπινου είδους και πλήρες φσκελωμα με τα ΜΚΔ , απόλυτος έλεγχος κάθε προσπάθειας αντίδρασης με κυματοθραύστη κοινωνικά φαινόμενα και κινήματα τύπου Woke κλπ δημιουργήματα του ίδιου του συστήματος για αποπροσανατολισμό και σύγχυση.
Lada ,Moskvich , κινέζικα κακόγουστα κακέκτυπα και την Τουνη των αυτοκινήτων την Peugeot δεν θέλω , αν πρέπει να διαλέξω στρατόπεδο αυτοκινητιστικά θέλω να μείνουν μόνο τα VAG και τα Toyota.
Λίγο ασυνέπεια να θέλεις να παραμείνει εταιρεία που ίδρυσε ο Αδόλφος, δεν νομίζεις?
-
Ειχα δει κατι βιντεακια με παρουσιασεις του mk3 στο youtube και απο τοτε ελεγα δεν βλεπονται αυτες τις ζαντες και σκεφτηκα ε θα εχει στον διαμορφωτη και αλλες επιλογες, και τοτε διαπιστωσα οτι δεν υπαρχει ουτε μια που να βλεπεται στοιχειωδως. Συγκρινετετες με suzuka, valencia, sebring, estoril του mk2............το χαος.
-
@kkostask said in VW Tiguan 2024:
Λίγο ασυνέπεια να θέλεις να παραμείνει εταιρεία που ίδρυσε ο Αδόλφος, δεν νομίζεις?
Και τι να προτιμήσω;
Τους πουρκουαδες δοσίλογους, ή τους απογόνους του Μουσολίνι;Για να λέμε και την αλήθεια ο καημένος ο Αδόλφος φθηνά αυτοκίνητα για τον λαό του ήθελε να δώσει και να τονώσει την εγχώρια βιομηχανία.
Και εδώ που τα λέμε ποιος Αδόλφος, ο μίσος πλανήτης σήμερα γλύφει τα ζαρωμένα παπάρια του " they're eating the dogs they're eating the cats they're eating the pets" και χειροκροτεί όρθιος κάποιον που σφάζει χιλιάδες γιουφτους αμάχους ανοιχτά χωρίς ούτε καν το περιτύλιγμα των στρατοπέδων συγκέντρωσης τρομοκρατών, αντιφρονούντων,αντιπάλων κλπ , αρουραίοι σου λέει να ξεβρωμισει ο πλανήτης.
-
Για κομμουνιστής καλά τα λες...
-
Μα τι πάθατε όλοι μέσα στο ΣΚ και έχετε ξεσαλώσει; Βουρ στις δουλειές σας αύριο, να ξελαμπικαρετε
-
@dettol said in VW Tiguan 2024:
Μα τι πάθατε όλοι μέσα στο ΣΚ και έχετε ξεσαλώσει; Βουρ στις δουλειές σας αύριο, να ξελαμπικαρετε
Ένα βήμα πριν από τα ραντεβού θανάτου είμαστε!!!
-
@antonmone said in VW Tiguan 2024:
@dettol said in VW Tiguan 2024:
Ένα βήμα πριν από τα ραντεβού θανάτου είμαστε!!!
και οχι τιποτα αλλο, αλλα ειμαστε και μεσηλικες (στην καλυτερη). Στην πρωτη κλωτσια που παει να φυγει, θα φυγει γοφος και θα μας κοροϊδευουνε μετα
-
Καλημέρα και καλή εβδομάδα...
-
Barry white πρωινιάτικα ;;;;
-
Δεν έχει ώρα η καλή μουσική. Άσε που μπορεί να είναι σερί και να επιστρέφει από καμία εμπειρική βραδιά ο άνθρωπος...
-
@lap said in VW Tiguan 2024:
Barry white πρωινιάτικα ;;;;
Ναι, έπαιζε το σχετικό folder και είχε παρεισφρήσει ο B. W.
Ακολουθεί δεύτερη φωτό...
-
Και μια μέσα από την Αθήνα...
VW Tiguan 2024