-
3ο ufo εγώ!
Ακούστε τι έκαναν οι γυναίκες
Πήγαν σαν επιτροπή -4 μαζί- και πήραν καρότσι για την εγγονή μου ... το μεγαλύτερο που βρήκαν!
Δεν χωράει στο αυτοκίνητο του γιού
Δεν χωράει στο αυτοκίνητο του συμπέθερου
Στο μόνο που χωράει χωρίς να ρίξεις τα καθίσματα είναι το Yaris Cross !#monmantaliban -
5/5/2008 παραλαμβανω το μοναδικο καινουριο αυτοκινητο που αγορασα μεχρι και σημερα mazda2, 9/5/2008 παρκαρισμα σε υπογειο παρκιν σουπερ μαρκετ απο την κυρια μου, απωλειες πισω δεξια πορτα (εγινε αντικατασταση) και φρυδι πισω δεξιου φτερου, οτι εσκασα, εσκασα, κουβεντα δεν ειπα γιατι αυτα που μπορει να ξεστομισεις σε αναλογες περιπτωσεις (και ειδικα εμεις οι χοντρανθρωποι των συνεργειων) αφηνουν μονιμο αποτυπωμα στην αλλη και η γυναικα μου δεν το αξιζε αυτο, ας ηταν και πορσε αντι για το μαζντακι.
-
@ilias-a said in VW Tiguan 2024:
γιατι αυτα που μπορει να ξεστομισεις σε αναλογες περιπτωσεις (και ειδικα εμεις οι χοντρανθρωποι των συνεργειων) αφηνουν μονιμο αποτυπωμα στην αλλη και η γυναικα μου δεν το αξιζε αυτο, ας ηταν και πορσε αντι για το μαζντακι.Δεν παθαίνουν τίποτα. Αντέχουν. Είναι πιο σκληρές από όσο δείχνουν. Δεν το λέω εγώ. Το δείχνει το προσδόκιμο ζωής. Εσύ το έπνιξες και μείωσες το δικό σου !
-
@monman2 said in VW Tiguan 2024:
3ο ufo εγώ!
Πήγαν σαν επιτροπή -4 μαζί- και πήραν καρότσι για την εγγονή μου ... το μεγαλύτερο που βρήκαν!
Στο μόνο που χωράει χωρίς να ρίξεις τα καθίσματα είναι το Yaris Cross !#monmantalibanΑμεσα αλλαγη απο το καστημα που το αγορασαν με δοκιμη στο μπαγκαζ του γιου.
-
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
Δεν ξέρω τι διεγράφη και τι ειπώθηκε από posts άλλων, ούτε μετανιώνω χιλιοστό για όσα έγραψα. Αυτό που ξέρω είναι ότι είμαι άυπνος όλη νύχτα ενώ σηκώθηκα και έχω έρθει για δουλειά 2 ώρες νωρίτερα από τα νεύρα μου.
Τώρα, έξω από χορό πολλά τραγούδια λένε. Αν με έκραξαν γυναίκες να σκεφτούν το εξής. Την ημέρα του γάμου τους στο νυφικό τους να προκαλέσει κάποιος/α μια μικρή ψαλιδιά. Οι άντρες που πιθανώς με εκραξαν απλά εύχομαι να μην βρεθούν ποτέ στη θέση μου, γιατί ΜΟΝΟ τότε θα μπορούσαν να κατανοήσουν πως νιώθω (ακόμα).
Κατά τα άλλα επειδή δεν έχει φύγει χρώμα (ευτυχώς) η ζημιά αυτή δεν θα επισκευαστεί για να σπάσει επιτέλους τη γουρσουζιά. Η πιο ψύχραιμη αντίδραση που μπορώ να έχω είναι πάντως να μην την ξαναβάλω στο αμάξι από τη στιγμή που απέδειξε ότι δεν έχει τον παραμικρό σεβασμό. Αυτό που έκανε είναι ανεπίτρεπτο. 1000 άτομα να κλείσουν 100 φορές πόρτα καινούργιου οχήματος, μόνο που είναι καινούργιο το πιο πιθανό είναι να μην την κλείσουν με τη μια. Για να ανοίξεις λοιπόν με τέτοιο τρόπο την πόρτα ώστε να προκαλέσεις τέτοια ζημιά, άνευ λόγου και αιτίας, πρέπει να ανήκεις στην προμνησθείσα διεγραμμένη "κατηγορία/χαρακτηρισμό".
Χρήστο σα γιατρός θα σε συμβουλευα να χαλαρώσεις λιγάκι με το αμαξι....Βλέπω και ακούω τόσα καθημερινά που πιστεψε με δε πρεπει να σε απασχολούν τετοια μικροπραγματα.Μη πάθεις και τίποτα.
Ετσι εκανα και εγω με το Α5 τα πρωτα χρόνια ,ημουν και 32 χρονών βεβαια ,και δε κερδισα απολύτως τίποτα.
Η αποψη μου είναι οτι δεν εχει κανενα απολύτως νόημα η υπερβολική φροντίδα με κερώματα ωρών ή κεραμικές κτλ ειδικά σε καθημερινα αυτοκίνητα.Λίγο πάνω απο τα βασικά και τέλος.Καθαρισμα εσωτερικού & κινητηρα και πλύσιμο μονο.Τωρα για το χτυπηματακι στο πλαι δε προκειται να απασχολήσει και κανέναν αλλο... -
Γιατρέ μου με όλο το σεβασμό, πόσο υγιές είναι για τον οργανισμό να καταπίνεις τις μ@λ@κιες άλλων; Δεν γίνεται αυτό. Κάποια επίπτωση πρέπει να υπάρχει κυρίως ώστε να ταρακουνήσει τον υπαίτιο ώστε να διορθωθεί και να μην επαναλάβει τα λάθη του..
-
Δεν ειπαμε να τις καταπίνεις αλλά ουτε να αντιδράς υπερβολικά. Εντάξει ο βλάκας με τις μεμβρανες πρέπει να τα ακούσει αλλά η γυναίκα σου οχι.
Γενικά βέβαια στη θέση σου δε θα εκανα τίποτα απο ολα αυτα που έκανες στο αμάξι απο τη πρώτη μέρα.
Τελος πάντων στο ξαναλέω βρες μια χρυση τομή και ηρέμησε γιατι περυσι επαθα υπερκοιλιακη ταχυκαρδία απο τη πίεση και το αγχος και δεν ειχα αγχωθει με το αυτοκίνητα αλλά με σοβαρότερα θέματα.
Δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο υπάρχει και η μέση οδός.
Και ολα αυτα στα λέω εντελώς φιλικά σε γιατρός και γιος αστυνομικού... -
3ο ufo εγώ!
Στο μόνο που χωράει χωρίς να ρίξεις τα καθίσματα είναι το Yaris Cross !#monmantalibanΒρε συ Τάσε μου, εμείς τα είπαμε χθες βράδυ στο τηλέφωνο αυτά. Έπρεπε να πάρουν πιο μικρό καρότσι. Άλλο αυτό που λες όμως, και άλλο η τρέλα που περιέγραψε ο iceman. Εγώ τρόμαξα!!! Αφήνει τους επιβάτες να αναπνέουν μέσα, ή κρατάνε την ανάσα τους; Φαντάσου να είχε και καμία Ferrari... Ούτε στα 10 μέτρα δεν θα άφηνε κάποιον να πλησιάζει. Ο δε φίλος μας ο Γιώργος, που μαζί τρώγαμε προχθές στην κοπή της πίτας, έβαζε μέσα στην Ferrari 430 του όποιο παιδάκι του το ζητούσε. Αυτοκίνητο που το 2006 του κόστισε 260.000 Ευρώ, κοντά €400.000 σε σημερινά λεφτά. Εγκεφαλικό θα πάθαινε ο Στέφανος-iceman μόνον στην σκέψη...
-
@criuser said in VW Tiguan 2024:
Μπορεί αλλά τα αιρκρος είναι του 2018 και του 2020.
Δεν είναι παλιά.
Να μην σας δείξω φώτα μπροστινά της ΧΑΝΤΙΑ και πάθετε πλάκα.
Η να σας δείξω...
Σωστό φανάρι μικρό και ενσωματωμένο ωραια στην μάσκα τι να κάψει ο ήλιος;
Μην ξεχνάς η Πεζό ξεκίνησε την μόδα με τα φανάρια που άρχιζαν στον προφυλακτήρα και κατέληγαν στην μπροστινή κολώνα ...στα 3-4 χρόνια κατακίτρινα !Δεν είναι θέμα θέσης, είναι θέμα υλικού. Τα φανάρια της xantia είναι γυάλινα.
Τα κιτρινισμένα φανάρια ξεκίνησαν από τότε που τα έκαναν πλαστικά. -
5/5/2008 παραλαμβανω το μοναδικο καινουριο αυτοκινητο που αγορασα μεχρι και σημερα mazda2, 9/5/2008 παρκαρισμα σε υπογειο παρκιν σουπερ μαρκετ απο την κυρια μου, απωλειες πισω δεξια πορτα (εγινε αντικατασταση_ και φρυδι πισω δεξιου φτερου, οτι εσκασα, εσκασα, κουβεντα δεν ειπα γιατι αυτα που μπορει να ξεστομισεις σε αναλογες περιπτωσεις (και ειδικα εμεις οι χοντρανθρωποι των συνεργειων) αφηνουν μονιμο αποτυπωμα στην αλλη και η γυναικα μου δεν το αξιζε αυτο, ας ηταν και πορσε αντι για το μαζντακι.
Φίλε από όσα περιέγραψες, έχεις ντελικάτη ψυχή, όχι χοντρή!!! Δεν μπορώ να φανταστώ να κάνω την γυναίκα που αγαπώ να κλαίει για τέτοια θέματα. Το κλάμα είναι μόνον για αρρώστια ή θάνατο.
-
@realzeus said in VW Tiguan 2024:
5/5/2008 παραλαμβανω το μοναδικο καινουριο αυτοκινητο που αγορασα μεχρι και σημερα mazda2, 9/5/2008 παρκαρισμα σε υπογειο παρκιν σουπερ μαρκετ απο την κυρια μου, απωλειες πισω δεξια πορτα (εγινε αντικατασταση_ και φρυδι πισω δεξιου φτερου, οτι εσκασα, εσκασα, κουβεντα δεν ειπα γιατι αυτα που μπορει να ξεστομισεις σε αναλογες περιπτωσεις (και ειδικα εμεις οι χοντρανθρωποι των συνεργειων) αφηνουν μονιμο αποτυπωμα στην αλλη και η γυναικα μου δεν το αξιζε αυτο, ας ηταν και πορσε αντι για το μαζντακι.
Φίλε από όσα περιέγραψες, έχεις ντελικάτη ψυχή, όχι χοντρή!!! Δεν μπορώ να φανταστώ να κάνω την γυναίκα που αγαπώ να κλαίει για τέτοια θέματα. Το κλάμα είναι μόνον για αρρώστια ή θάνατο.
Ρε συ Δια πλάκα κάνεις. Το κλάμα το έχουν στο τσεπάκι οι γυναίκες.
Σιγά μην πάθουν κάτιΟσοι είναι αισθηματιες την πατάνε στη ζωή !
-
Κανόνας για μένα,
Για ότι διορθώνεται με λεφτά ΔΕΝ θα χαλαστώ.....
Ειδικά άμα μπορώ κ να το διαχειριστώ οικονομικά!
Θα στεναχωρηθώ πρόσκαιρα κ θα το διαχειριστώ.Το είπε κ ο γιατρός πιο πάνω. Θέματα υγείας (σοβαρά κ όχι τόσο σοβαρά) , είναι σοβαρά θέματα κ εκεί τα βάζεις σε μια σειρά κ αλλάζεις προσέγγιση.
Είμαι στο χώρο της αποκατάστασης κ όπως όλοι οι συνάδελφοι έχουμε δει πολλά άσχημα κ πάντα αναρωτιέμαι..Γιατί όχι σε εμένα ή τα παιδιά μου;
Στο χρόνο πάνω έπεσε στο καινούριο αυτοκίνητο μέσα σε πάρκιγκ αυτοκίνητο . Στο δεύτερο χρόνο στον περιφερειακό με χτύπησε. από πίσω μου αλλο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα αλλαγή προφυλακτήρα καπώ και μια βάση απορρόφησης στο πλαίσιο.
Προτιμώ όλα αυτά κ ακόμα παραπάνω από θέματα υγείας στην οικογένειά μου ( κ σε όλους φυσικά).
Κάποια πράγματα δυστυχώς δεν φτιάχνονται κ με όλα τα λεφτά του κόσμου....
-
@realzeus said in VW Tiguan 2024:
3ο ufo εγώ!
Στο μόνο που χωράει χωρίς να ρίξεις τα καθίσματα είναι το Yaris Cross !#monmantalibanΒρε συ Τάσο μου, εμείς τα είπαμε χθες βράδυ στο τηλέφωνο αυτά. Έπρεπε να πάρουν πιο μικρό καρότσι. Άλλο αυτό που λες όμως, και άλλο η τρέλα που περιέγραψε ο iceman. Εγώ τρόμαξα!!! Αφήνει τους επιβάτες να αναπνέουν μέσα, ή κρατάνε την ανάσα τους; Φαντάσου να είχε και καμία Ferrari... Ούτε στα 10 μέτρα δεν θα άφηνε κάποιον να πλησιάζει. Ο δε φίλος μας ο Γιώργος, που μαζί τρώγαμε προχθές στην κοπή της πίτας, έβαζε μέσα στην Ferrari 430 του όποιο παιδάκι του το ζητούσε. Αυτοκίνητο που το 2006 του κόστισε 260.000 Ευρώ, κοντά €400.000 σε σημερινά λεφτά. Εγκεφαλικό θα πάθαινε ο Στέφανος-iceman μόνον στην σκέψη...
Δεν είναι θέμα αξίας αμαξιού. Σιγά τα ακριβά και καλά αμάξια που είχα. Είναι θέμα σεβασμού στην περιουσία μου, στον κόπο μου να το αποκτήσω, στους κανονες που θέτω για να είμαι όπως θέλω, στην ανάγκη μου να ευχαριστηθώ κάτι χωρίς να μου σπάνε τις μπάλες.
Οπότε ναι όποιος δεν σέβεται να πάει να γαμηθει …
Ή στην περίπτωση μου μένει απέξω.
Στο τέλος απαγορεύω και στον ευατο μου να μπαίνει και γι αυτό τα σπρώχνω -
Χα χα το συμπέρασμα πάντως διαβάζοντας το παρόν νήμα είναι ότι όταν διαβάζεις σε αγγελία «ατρακάριστο», «άβαφο» είναι φίδι τεράστιο !
Κάτι ξέρω και δεν πλησιάζω μτχ
-
@georgemit said in VW Tiguan 2024:
Δεν είναι παλιά.
Η να σας δείξω...
Μην ξεχνάς η Πεζό ξεκίνησε την μόδα με τα φανάρια που άρχιζαν στον προφυλακτήρα και κατέληγαν στην μπροστινή κολώνα ...στα 3-4 χρόνια κατακίτρινα !Δεν είναι θέμα θέσης, είναι θέμα υλικού. Τα φανάρια της xantia είναι γυάλινα.
Τα κιτρινισμένα φανάρια ξεκίνησαν από τότε που τα έκαναν πλαστικά.για λόγους ασφαλείας και πολύ καλά έκαναν.
σκέψου να φας το γυαλί στην μάπα ως πεζός !!! -
@i-hasu said in VW Tiguan 2024:
Δεν είναι παλιά.
Η να σας δείξω...
Τα κιτρινισμένα φανάρια ξεκίνησαν από τότε που τα έκαναν πλαστικά.για λόγους ασφαλείας και πολύ καλά έκαναν.
σκέψου να φας το γυαλί στην μάπα ως πεζός !!!Ναι μιλάμε για το κιτρίνισμα όμως τώρα. Λόγους ασφαλείας και κυρίως κόστους.
-
Εχοντας χάσει τον πατέρα μου από καρκίνο στις 3/1 φέτος παλεύοντας για 5 χρόνια πραγματικά όλα αυτά είναι τόσο αστεία. Η καθημερινότητα και η ρουτίνα σας έχει παρασύρει. Οταν σας χτυπήσει καμπανάκι η υγεία όπως λέει ο kostis20 τότε θα αναθεωρήσετε.
-
@i-hasu said in VW Tiguan 2024:
Δεν είναι παλιά.
Η να σας δείξω...
σκέψου να φας το γυαλί στην μάπα ως πεζός !!!Ναι μιλάμε για το κιτρίνισμα όμως τώρα. Λόγους ασφαλείας και κυρίως κόστους.
Και βάρους και ελευθερίας διαμόρφωσης σχήματος ειδικά με την ελευση των LED που μπορείς να εχεις πολύ μικρα στοιχεία.
-
@dekouk said in VW Tiguan 2024:
Κανόνας για μένα,
Για ότι διορθώνεται με λεφτά ΔΕΝ θα χαλαστώ.....
Ειδικά άμα μπορώ κ να το διαχειριστώ οικονομικά!
Θα στεναχωρηθώ πρόσκαιρα κ θα το διαχειριστώ.Το είπε κ ο γιατρός πιο πάνω. Θέματα υγείας (σοβαρά κ όχι τόσο σοβαρά) , είναι σοβαρά θέματα κ εκεί τα βάζεις σε μια σειρά κ αλλάζεις προσέγγιση.
Είμαι στο χώρο της αποκατάστασης κ όπως όλοι οι συνάδελφοι έχουμε δει πολλά άσχημα κ πάντα αναρωτιέμαι..Γιατί όχι σε εμένα ή τα παιδιά μου;
Στο χρόνο πάνω έπεσε στο καινούριο αυτοκίνητο μέσα σε πάρκιγκ αυτοκίνητο . Στο δεύτερο χρόνο στον περιφερειακό με χτύπησε. από πίσω μου αλλο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα αλλαγή προφυλακτήρα καπώ και μια βάση απορρόφησης στο πλαίσιο.
Προτιμώ όλα αυτά κ ακόμα παραπάνω από θέματα υγείας στην οικογένειά μου ( κ σε όλους φυσικά).
Κάποια πράγματα δυστυχώς δεν φτιάχνονται κ με όλα τα λεφτά του κόσμου....
Αδελφέ όλα έχουν διαβαθμίσεις.
Δεν θα στεναχωρηθείς το ίδιο με ένα σοβαρό θέμα υγείας αλλά δεν μπορείς να πας για άλλα θέματα και στο άλλο άκρο.
Την ακούω πολύ τα τελευταία χρόνια αυτή την προσέγγιση και είναι μια χαρά δικαιολογία για ανιωθους, αδιάφορους, ωχαδελφιστες.
Ελα μωρέ τώρα και τέτοια έχουμε σοβαρότερα να ασχοληθούμε (που μπορεί ναι ποτέ να μη συμβεί)Απόλυτα δικαιολογημένος ο Χρήστος και όποιος απαιτεί τον ελάχιστο σεβασμό στους κόπους του, στα λεφτά του και στην όποια καυλα του.
Οπως είναι αυτοί άνθρωποι και θα στεναχωρηθούν αν ακούσουν ένα μπινελίκι (στις γυναίκες έτσι και αλλιώς από το ένα αυτί μπαίνουν από το άλλο βγαίνουν ) έτσι και εμείς άνθρωποι είμαστε και έχουμε πάντα με τα αμάξια μας ειδική σχέση !Θέματα σεβασμού είναι όλα αυτά
Έννοια που χανεται πια και έχουμε καταντήσει έτσι σαν κοινωνία ! -
Προς ενδιαφερόμενους…
Όταν παρκάρετε εσείς που οδηγάτε και κάπου απ έξω έχει εμπόδιο και μπορεί να βρει πόρτα επαναλαμβάνετε σε αυτόν που θα βγει από εκεί να προσέξει. Μπορεί να μην το έχει δει.
Όταν έρχεται η ώρα αγοράς καροτσιού ΔΕΝ το αγοράζει η μαμά/πεθερα/γυναίκα αλλά ο μπαμπάς/κατοχος του αυτοκινήτου.Χαλαρώστε και απολαύστε την ζωή σας. Συμβαίνουν τόσα πολλά πράγματα κάθε μέρα που δεν αξίζει να χαλιεστε ή να φέρεστε έτσι στους άλλους.
VW Tiguan 2024