-
μονο εγω βλεπω αντιχειρα ή γενικα κατι στρογγυλο να εχει ζουληξει την επιφανεια?
-
Εγώ βλέπω μόνο δαχτυλιές και μικρές εκδορές στο ασημί σιρίτι.
-
@georgemit said in VW Tiguan 2024:
@gtsartsal said in VW Tiguan 2024:
Η φθορά πάνω το κουμπί είναι τόσο έντονη όσο φαίνεται στη φωτογραφία;
Μου φαίνεται απίστευτο.Έτσι όπως τη βλέπω, μου μοιάζει να έχει αλλοιωθεί και σκιστεί το υλικό σε εκείνο το σημείο ....Μόνο σε μένα φαίνεται ασήμαντη;
Τι να σου πω....
Οι φωτογραφίες πολλές φορές ξεγελανε.
Εμένα μου φαίνεται ότι το υλικό έχει διαβρωθεί.
Βέβαια,μπορεί και να μην βλέπω καλά. -
Κύριοι στο κουμπί αυτό που βλέπετε είναι δακτυλικό αποτύπωμα από κοντά. Η ζημιά όπως σωστά παρατήρησαν παραπάνω είναι στο σιρίτι πέριξ.
-
Αυτό τι είναι;
-
αφης δεν ειναι; και να το πιεσε καποιος περισσοτερο γιατι να μην δουλευει;. μαλλον πρεπει να το βγαλουν να δουν απο πισω πως φαινεται
παντως αν ειναι βαθουλωμα θα πρεπει να το καταλαβεις οταν το ακουμπας.
-
Αυτό τι είναι;
Έχει ένα ελάχιστο φυσικό βαθούλωμα το κουμπί αφής (προφανώς για να έχεις υποτυπώδες feedback). Παραταύτα αυτού που έχεις κυκλώσει είναι το δακτυλικό μου αποτύπωμα υπό περίεργη γωνία.
-
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
Αυτό τι είναι;
Έχει ένα ελάχιστο φυσικό βαθούλωμα το κουμπί αφής (προφανώς για να έχεις υποτυπώδες feedback). Παραταύτα αυτού που έχεις κυκλώσει είναι το δακτυλικό μου αποτύπωμα υπό περίεργη γωνία.
Τόσο ευαίσθητο είναι εκείνο το κομμάτι, στο κουμπί;
Εγώ θα έλεγα να πας σε ένα εξουσιοδοτημένο, να μην πεις λέξη για μεμβράνες και να τους δείξεις τι κάνει. Έχω την εντύπωση ότι όντως έχει κολλήσει εσωτερικά στο πάτημα, δεν είναι κάτι σημαντικό, μπορεί να στο φτιάξουν αμέσως. Και δεν φαίνεται κάτι περίεργο στις φωτογραφίες, μεταξύ μας.
-
Βρε κάποια χοντρή μαλακια έχει γίνει εκεί και έχει κάνει κάποια πατέντα για να το φτιάξει επιδιορθώσει.
Σίγουρα υπάρχει χτύπημα γιατί υπάρχει γρατζουνιά στην ασημένια λωρίδα λίγο πιο χαμηλά.
Το σημείο γύρω από το σύμβολο του on off είναι σαν ένα μπαλωμενο - ραμμένο κομμάτι μέτα από σπάσιμο και κάτι έχει κάνει για να εξαφανίσει τα σημεία συγκολισης του πλαστικού, σαν να τα έχει τρίψει, να τα έχει λειάνει , να έχει βάλει και λίγο πινέλο, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω.
-
φαινεται η φθορα στο ασημενιο τμημα, οντως δεν θα επρεπε να εχει γινει.
-
Δύσκολα θα βγάλεις άκρη με τον μάστορα
Θα σου πει,εσύ το έκανες,μετά από τόσες μερες που το Φέρες και άλλες τέτοιες παπαριές.
Από προσωπική εμπειρία στο αυτοκίνητο οι περισσότερες βλάβες γινόντουσαν από τσαπατσουλιες των μαστόρων τα πρώτα 5 χρόνια που το πήγαινα σε αντιπροσωπεία. Μετά τους χαιρέτησα και σταμάτησαν.
Μακριά από συνεργεία,εγκαταστάτες,ηλεκτρολόγους,φανοποιους,κτλ. Μόνο στα απαραίτητα service και ότι μπορείς κάντο μόνος σου
-
Απλά πράγματα. Την απόδειξη από την αντιπροσωπεία θα την πάω στο μαγαζί του. Να δείτε στα φώτα δουλειά που έκανε. Στα πίσω βλέπω να του λέω στον έλεγχο της Παρασκευής να τις ξηλώσει τις ppf. Όπως γωνιάζει το φώς έχουν κάνει μύτη. Και η μεμβράνη του εμπρόσθιου παρμπρίζ έχει κάνει ήδη φουσκάλες, την βλέπω και αυτή για ξηλωμα. Δεν ξέρω πόσο μπορεί να διορθωθεί και εάν μπορεί αλλά αυτή τη στιγμή εμποδίζει το οπτικό μου πεδίο,πέρα του ότι παίζει μπουζούκι με τα νεύρα μου υπενθυμίζοντάς μου συνεχώς την πραγματική ζημιά στο αμάξι...
-
Εμένα που έγδαραν το τιμόνι μετά από βαφή προφυλακτήρα στην αντιπροσωπεία, δεν μπορούσα να το αποδείξω όμως.
-
@red_monster said in VW Tiguan 2024:
@georgemit said in VW Tiguan 2024:
Δε νομίζω να μπουν στον κόπο να ανοίξουν την οθόνη, θα την αλλάξουν στα πλαίσια της εγγύησης.
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται η ασχετοσύνη και ο ερασιτεχνισμος των Ελλήνων μαστορων.
Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τους πρώην μαθητές επαλ που εμπιστευομαστε. Μια ζωή ανεύθυνοι ήταν, τώρα θα αποκτήσουν συνείδηση και υπευθυνότητα;Οι πρώην μαθητές επαλ είναι οι μόνοι που θέλουν να λερώσουν τα χέρια τους, οι λοιποί μόνο δουλειά γραφείου -μην βραχούμε κιόλας- κοστούμι πλην παρασκευής που είναι καζουαλ φταιντει και 1200 καθαρά στα 35-40 έτη.
Μα αυτό ακριβώς λέμε, από αυτούς που θέλουν να βραχούν κάποιοι με θέματα αντιεπαγγελματισμου θα έκαναν πολύ καλύτερο στην κοινωνία αν επέλεγαν να μην βραχούν. Έτσι θα έμεναν στο επάγγελμα οι λιγότερο αμπαλοι και θα έπαιρναν και περισσότερα λεφτά. Ο ερασιτεχνισμός κάνει ζημιά σε όλους τους κλάδους απλά τον βρίσκεις άφθονο σε αυτήν την ομάδα εργαζομένων.
-
Απλά πράγματα. Την απόδειξη από την αντιπροσωπεία θα την πάω στο μαγαζί του. Να δείτε στα φώτα δουλειά που έκανε. Στα πίσω βλέπω να του λέω στον έλεγχο της Παρασκευής να τις ξηλώσει τις ppf. Όπως γωνιάζει το φώς έχουν κάνει μύτη. Και η μεμβράνη του εμπρόσθιου παρμπρίζ έχει κάνει ήδη φουσκάλες, την βλέπω και αυτή για ξηλωμα. Δεν ξέρω πόσο μπορεί να διορθωθεί και εάν μπορεί αλλά αυτή τη στιγμή εμποδίζει το οπτικό μου πεδίο,πέρα του ότι παίζει μπουζούκι με τα νεύρα μου υπενθυμίζοντάς μου συνεχώς την πραγματική ζημιά στο αμάξι...
Δώσε και κάποιο στοιχείο από τον μερακλή που πήγες, για να ξέρουμε να τον αποφύγουμε.
-
Χωρίς παρεξήγηση κακώς έβαλες μεμβράνες. Με τόσους αλμπάνηδες καλύτερα ένα κουρτινάκι για τα παιδιά πίσω και τέλος. Οι μεγάλοι αντέχουμε την ζέστη. Σιγά το πράγμα.
-
sabas_thess υπαρχει περιπτωση να εβγαλαν τη νικελ στεφανη για να περασουν τη μεμβρανη? Αν ναι δες μηπως οπως το κουμπωσαν κραταει το κουμπι πατημενο.
Ο διακοπτης ειναι αφης ή τον πατας και κανει κλικ-κλικ? -
Αφής είναι το σκέφτηκα και εγώ δεν παίζει αυτό. Ίσως προσπάθησε το βλήμα να βγάλει τη στεφάνη και έκανε τη ζημιά.
Το κατάστημα είναι το κάτωθι:
-
This post is deleted! -
Αφής είναι το σκέφτηκα και εγώ δεν παίζει αυτό. Ίσως προσπάθησε το βλήμα να βγάλει τη στεφάνη και έκανε τη ζημιά.
Το κατάστημα είναι το κάτωθι:
Τοτε ριξε μια ακομη ματια συμμετρικα αριτερα και δεξια τη στεφανη στην πανω αριστερη μερια του κουμπιου και αντιστοιχα στην δεκια πλευρα, απο οτι μπορω να δω απο τη φωτο νομιζω οτι η στεφανη εχει υποχωτησει εκει, ισως επηρεαζει τη λειτουργια του κουμπιου.
VW Tiguan 2024