-
@cirus said in Toyota C-HR 2023:
@ss_76 said in Toyota C-HR 2023:
Και οι φυσικοί διακόπτες στον κλιματισμό από την δεκαετία του 60 είναι και κάνουν μια χαρά την δουλειά τους.
Οι οποίοι δεν έχουν απολύτως καμία σχέση καθώς τότε απλώς γύριζαν κλαπέτα κι άνοιγαν βάνα από το καλοριφέρ ενώ σήμερα χειρίζονται ηλεκτρονικά τον αυτόματο κλιματισμό. Αντίστοιχα με το παλιακή έξτρα οθονίτσα για αισθητήρες με τρύπα στον προφυλακτήρα σε σύγκριση με τις σύγχρονες εφαρμογές.
Το δικό μου το puma 3 χρόνων αυτοκίνητο είναι με φυσικούς διακόπτες για clima και ακόμα και σήμερα είναι πολύ πιο εύκολοι στο χειρισμό από οποιωσδηπωτε κλίμα σε οθόνη (στο ηλεκτρικό που έχω είναι στην οθόνη μόνο)
Τώρα τι να πω. Αν πρέπει για να στηρίξεις την γνώμη σου να βγάλεις μάπα όλους τους φυσικούς διακόπτες δεν θα σε ακολουθήσω σε αυτό. Ότι πιστεύεις
Μάλλον παρεξήγησες. Οι φυσικοί διακόπτες κλιματισμού είναι σαφώς πιο εύχρηστοι αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τα 60’s
-
@bill_hsd said in Toyota C-HR 2023:
@ss_76 said in Toyota C-HR 2023:
Και οι φυσικοί διακόπτες στον κλιματισμό από την δεκαετία του 60 είναι και κάνουν μια χαρά την δουλειά τους.
Οι οποίοι δεν έχουν απολύτως καμία σχέση καθώς τότε απλώς γύριζαν κλαπέτα κι άνοιγαν βάνα από το καλοριφέρ ενώ σήμερα χειρίζονται ηλεκτρονικά τον αυτόματο κλιματισμό. Αντίστοιχα με το παλιακή έξτρα οθονίτσα για αισθητήρες με τρύπα στον προφυλακτήρα σε σύγκριση με τις σύγχρονες εφαρμογές.
Η βασική διαφορά των εργοστασιακών αισθητήρων σε σχέση με τους aftermarket είναι ότι έχουν λειτουργία αυτόματου φρεναρίσματος σε περίπτωση εμποδίου, το οποίο είναι σωτήριο σε πολλές περιπτώσεις.
Είσαι σίγουρος ότι οι αισθητήρες παρκαρίσματος συσχετίζονται με τα συστήματα ασφαλείας?αλλιώς
Με αυτή τη λογικά η cult δεν θα χε συστήματα ασφαλειας -
@chris__7 said in Toyota C-HR 2023:
Είσαι σίγουρος ότι οι αισθητήρες παρκαρίσματος συσχετίζονται με τα συστήματα ασφαλείας?αλλιώς
Με αυτή τη λογικά η cult δεν θα χε συστήματα ασφαλειαςΜονο για το rear traffic alert εχουν σχέση.
-
Εχω καταλήξει στο CHR chic και είμαι μεταξύ 1.8 και 2.0.
Δεν έχω καταλάβει τις διαφορές τους και που οφείλεται αυτη η αύξηση 50+ ίππων.
Υπάρχει κανένα κατατοπιστικό άρθρο/βίντεο;
Μένω Κύπρο και η διαφορά στην τιμή ειναι 1500 ευρώ. -
@moysatos said in Toyota C-HR 2023:
Μένω Κύπρο και η διαφορά στην τιμή ειναι 1500 ευρώ.Αν δε σε επιβαρύνει οικονομικά το δίλιτρο πέρα από το 1500αρι πάρε το 2λιτρο.50 άλογα δεν είναι λίγα για ατμόσφαιρα
-
Μένω Κύπρο και η διαφορά στην τιμή ειναι 1500 ευρώ.1.8_----------98 ίππους θερμικός και 95 ο ηλεκτρικός
2,0_---------152 ίππους θερμικός και 113 ο ηλεκτρικόςΕννοείται ότι επιλέγεις δίλιτρο αν δεν υπάρχει άλλη επιβάρυνση
-
Μένω Κύπρο και η διαφορά στην τιμή ειναι 1500 ευρώ.Προφανώς το 2λιτρο, δεν υπαρχει ουτε συγκριση ούτε δίλλημα!
-
Οκ για τον θερμικό, περισσοτερα κυβικά καλύτερη απόδοση.
Η μπαταρία του υβριδικού έχει την ίδια χωρητικότητα, (Hybrid Vehicle Battery: Capacity Ah
4.08 Ah) πώς έχει καλύτερη απόδοση;-1.8 Electric Front Motor: Maximum Torque (Nm) 185 Nm
-2.0 Electric Front Motor: Maximum Torque (Nm) 206 NmΠροσπαθώ να καταλάβω το τεχνικό κομμάτι.
-
Μόνο από την μέγιστη ισχύ του κινητήρα έχουμε 54 άλογα διάφορα.
-
το 1.8 εδω ειναι με ημιακαμπτο όπως στο cc ?
-
Οκ για τον θερμικό, περισσοτερα κυβικά καλύτερη απόδοση.
Η μπαταρία του υβριδικού έχει την ίδια χωρητικότητα, (Hybrid Vehicle Battery: Capacity Ah
4.08 Ah) πώς έχει καλύτερη απόδοση;-1.8 Electric Front Motor: Maximum Torque (Nm) 185 Nm
-2.0 Electric Front Motor: Maximum Torque (Nm) 206 NmΠροσπαθώ να καταλάβω το τεχνικό κομμάτι.
Ίδια χωρητικότητα στην μπαταρία έχουν, προφανώς όχι ίδιο ηλεκτρικό κινητήρα!
Η ροπή και η ισχύς βγαίνουν από τον κινητήρα!
Η διάρκεια έχει να κάνει με την χωρητικότητα! -
@tkin73 said in Toyota C-HR 2023:
Όχι, όλα έχουν ανεξάρτητη.
-
Όντως τεχνικά χαρακτηριστικά που μπορούμε να δούμε?
-
Μένω Κύπρο και η διαφορά στην τιμή ειναι 1500 ευρώ.2λιτρο , ούτε καν σκέψη για αυτό.
Στην Κύπρο δεν υπάρχει φορος πολυτελείας στα 2λιτρα όπως εδώ που αναγκαστικά πάμε όλοι στα 1,8 και για τον φόρο και για την μεταπώληση . Είναι μια στρέβλωση της ελληνικής φορολογίας. Αλλιώς ούτε συζήτηση ότι το 2λιτρο είναι το ιδανικό και πολύ πιο δυνατό μοτερ
Αξίζει με το παραπάνω τα 1500 και παραπάνω ευρώ διαφορά
-
Όχι, όλα έχουν ανεξάρτητη.
αρα αλλο ενα ατου του chr σε σχεση με το cc πέρα από την μεγάλη διαφορά στο εσωτερικό της καμπίνας...το ταλεντο της τογιοτα πάντως να κοβει κατι να δινει κατι αλλο είναι κορυφαιο...με λίγους μηνες διαφορας τα 2 μοντελο και όμως το cc ηταν ηθελημενα ξεκάθαρα μια γενια πισω σε σχεση με το chr ... γιατι απλα αν το cc εβγαινε με ταμπλο τις οθονες και την ποιοτητα του chr ταυτοχρονα με τους χωρους που εχει ηδη θα ακυρωνε το chr , τωρα πουλανε και τα δυο πιο πολυ φυσικα το φουτουριστικό και πιο φρεσκο chr...
-
γιατι απλα αν το cc εβγαινε με ταμπλο τις οθονες και την ποιοτητα του chr ταυτοχρονα με τους χωρους που εχει ηδη θα ακυρωνε το chr , τωρα πουλανε και τα δυο πιο πολυ φυσικα το φουτουριστικό και πιο φρεσκο chr
Και θα εκανε και 5000€ παραπανω και δεν θα το επαιρνε κανεις. Ενω τωρα με 30.000€ παιρνεις οικονομικο, αυτοματο με χωρους.
-
Μπροστά στο συνοδηγό εχει περίεργη διαμόρφωση
είναι κλειστοφοβικό πίσω
πορτμπαγκαζ δεν εχει για διακοπές 4 ατόμων 15 μέρεςΟ ταξιτζής που είδα χθες στην Καμάρα όμως το μεταφράζει
Η συνοδηγός δεν θα μου κάνει ποτε καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση ΔΕΝ γίνεται
Το πίσω μέρος επίσης εξασφαλίζει ιδιωτικότητα , ο περίεργος γείτονας δεν θα μπορεί να διακρίνει ποιόν κατέβασες μετα τα μεσάνυκτα
Τις αποσκευές ενός ζευγαριού τις πάει άνετα μέχρι το αεροδρόμιοOμολογώ όμως οτι είναι τολμηρή επιλογή το chr για ταξί ενω υπάρχει το corolla cross.
-
@monman2 said in Toyota C-HR 2023:
είναι κλειστοφοβικό πίσω
πορτμπαγκαζ δεν εχει για διακοπές 4 ατόμων 15 μέρεςΟ ταξιτζής που είδα χθες στην Καμάρα όμως το μεταφράζει
Η συνοδηγός δεν θα μου κάνει ποτε καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση ΔΕΝ γίνεται
Το πίσω μέρος επίσης εξασφαλίζει ιδιωτικότητα , ο περίεργος γείτονας δεν θα μπορεί να διακρίνει ποιόν κατέβασες μετα τα μεσάνυκτα
Τις αποσκευές ενός ζευγαριού τις πάει άνετα μέχρι το αεροδρόμιοOμολογώ όμως οτι είναι τολμηρή επιλογή το chr για ταξί ενω υπάρχει το corolla cross.
Είδα κ εγώ ένα taxi chr την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, λες να είδαμε το ίδιο ή κυκλοφορούν πολλά;
-
@a-d-p said in Toyota C-HR 2023:
@monman2 said in Toyota C-HR 2023:
είναι κλειστοφοβικό πίσω
Είδα κ εγώ ένα taxi chr την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, λες να είδαμε το ίδιο ή κυκλοφορούν πολλά;
Όπως είπα τολμηρή επιλογή μάλλον το ίδιο είδαμε .
-
Αυτοί που λένε για χώρους....ορίστε μέχρι και για ταξί κάνει ...
Toyota C-HR 2023