-
@v_a said in Toyota C-HR 2023:
Bmw 2 active tourer
Ωραίο αμάξι, αλλά απορρίπτεται για πολλούς λόγους.
-
@georgemit said in Toyota C-HR 2023:
Ωραίο χρώμα αυτό το πράσινο.
Δεν το χω σε πρασινο σε μαυρο το εχω απλα βαριομουν να παω να βγαλω φωτο το δικο μου
-
Και μπήκες στο δικό σου , ταξιδέψεις ως την αντιπροσωπεία και έβγαλες ένα πράσινο που είχαν εκεί;
-
@alex-mix said in Toyota C-HR 2023:
@georgemit said in Toyota C-HR 2023:
Ωραίο χρώμα αυτό το πράσινο.
Δεν το χω σε πρασινο σε μαυρο το εχω απλα βαριομουν να παω να βγαλω φωτο το δικο μου
Nαι το θυμάμαι. Γενικά έχει πολύ ωραία χρώματα xceed και ειδικά το fl.
-
@diriras said in Toyota C-HR 2023:
Όμορφο και το βαθυ κοκκινο, σχεδον κερασί.
Η πρωτη φωτο δειχνει το πισω παραθυρο να φαινεται σχεδον κανονικων διαστάσεωνΛέτε να είναι ο κωδικός (2TB-3U5/202) ;;
-
-
Χωρις υποβραχιονιο κ αεραγωγους πισω...2023.
Ρε ελεος με τις μ@λακιες των Ιαπωνων σε κατι τετοια θεματα. -
@chrisk6 said in Toyota C-HR 2023:
Ρε ελεος με τις μ@λακιες των Ιαπωνων σε κατι τετοια θεματα.Ναι αλλα έχει type-c
-
Ρε ελεος με τις μ@λακιες των Ιαπωνων σε κατι τετοια θεματα.Συμφωνώ θα έπρεπε τουλάχιστον τεμπέλη
-
@miata_4ever said in Toyota C-HR 2023:
Ρε ελεος με τις μ@λακιες των Ιαπωνων σε κατι τετοια θεματα.Συμφωνώ θα έπρεπε τουλάχιστον τεμπέλη
Σε αυτο το επιπεδο επρεπε κ τα 2.
Μεγαλη δουλεια πισω οι αεραγωγοι. -
Επιτέλους και ένα πολύ αναλυτικό βίντεο.
Εξαιρετικό για τους μπροστα.
Τους πισω εντελώς χεσμενους. Μέχρι και εκεί που ακουμπάει το χέρι στην πόρτα σκληρό πλαστικό... -
@gchris7 said in Toyota C-HR 2023:
Έχεις δίκιο για τις πίσω θέσεις.
Παρόλο που βελτιώθηκε λίγο η ορατότητα, δυσκολεύει το μπες βγες (όπως σωστά είχε εντοπίσει ο bill_hsd). Χάνει λίγο την επιθετικότητα του 1ου chr...
Αλλά θα σκίσει σε πωλήσεις (λόγω εμφάνισης, υβριδικοτητας), αυτό είναι δεδομένο. -
Τους πισω εντελώς χεσμενους. Μέχρι και εκεί που ακουμπάει το χέρι στην πόρτα σκληρό πλαστικό...
Ετσι ειναι ολα. Και το Κουγκα ειχε τρομερη διαφορα η πισω με με την εμπρος πορτα. Δινουν σημασια στο μερος οπου καθεται αυτός που πληρώνει…!!
-
@fanis75 said in Toyota C-HR 2023:
Τους πισω εντελώς χεσμενους. Μέχρι και εκεί που ακουμπάει το χέρι στην πόρτα σκληρό πλαστικό...
Ετσι ειναι ολα. Και το Κουγκα ειχε τρομερη διαφορα η πισω με με την εμπρος πορτα. Δινουν σημασια στο μερος οπου καθεται αυτός που πληρώνει…!!
Οχι δεν κατάλαβες, μιλάω για εκεί που ακουμπάει ο αγκώνας. 8:59 στο βιντεο. Στις πόρτες γενικα προφανώς σιγά μην έβαζαν μαλακά πλαστικά, εδώ δεν έχουν αλλά κι άλλα.
-
Οχι δεν κατάλαβες, μιλάω για εκεί που ακουμπάει ο αγκώνας. 8:59 στο βιντεο. Στις πόρτες γενικα προφανώς σιγά μην έβαζαν μαλακά πλαστικά, εδώ δεν έχουν αλλά κι άλλα.
Για εκει λεω και εγω! Στο Κουγκα μπροστα ειχε δερματινη και αφρολεξ μεσα και πισω ηταν σκετο πλαστικό!
-
Για εκει λεω και εγω! Στο Κουγκα μπροστα ειχε δερματινη και αφρολεξ μεσα και πισω ηταν σκετο πλαστικό!
Δεν το ηξερά για το Κουγκα, τραγικο... Το puma είναι και αυτο έτσι αλλά εντάξει αυτό είναι b suv υποτίθεται.
C suv με πλαστικά για τους αγκώνες πίσω δεν πρέπει να υπάρχει άλλο. Το duster ίσως? Δεν θυμάμαι. -
Δεν το ηξερά για το Κουγκα, τραγικο... Το puma είναι και αυτο έτσι αλλά εντάξει αυτό είναι b suv υποτίθεται.
C suv με πλαστικά για τους αγκώνες πίσω δεν πρέπει να υπάρχει άλλο. Το duster ίσως? Δεν θυμάμαι.Για το προηγουμενο λεω. Το νεο δεν εχω προσέξει.
-
Άλλο ένα video από την ίδια έκθεση. Κάτι μου λέει ότι το αυτοκίνητο θα γίνει best seller.
-
@nasosto said in Toyota C-HR 2023:
Κάτι μου λέει ότι το αυτοκίνητο θα γίνει best seller.
Προφανώς, αφου ειναι πανέμορφο και μοναδικό στην κατηγορία του. Μπονους ολα τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα.
-
@nasosto said in Toyota C-HR 2023:
Κάτι μου λέει ότι το αυτοκίνητο θα γίνει best seller.
Προφανώς, αφου ειναι πανέμορφο και μοναδικό στην κατηγορία του. Μπονους ολα τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα.
Ωωωωχχχ βλεπω να το παιρνεις και να δινεις την κορολα .Χρωμα θα σου διαλεξω εγω γιατι φοβαμαι θα διαλεξεις αυτο το χρυσο .Στον λογο μου δεν θα ειναι μαυρο
Toyota C-HR 2023