-
@nasosto said in Toyota C-HR 2023:
Πωλούνται στην ίδια περίπου τιμή. Ποιο από τα δύο; Το πρώτο ή το δεύτερο; Το Kona ή το C-HR?
Βομβαρδίστε (με απαντήσεις) ελεύθερα!Ευκολακι....CHR
-
Chr
-
CHR!!!!!!
-
Πωλούνται στην ίδια περίπου τιμή. Ποιο από τα δύο; Το πρώτο ή το δεύτερο; Το Kona ή το C-HR?
Βομβαρδίστε (με απαντήσεις) ελεύθερα!Δεν υπάρχει καν σύγκριση...απέχουν παρασάγκας. Προφανώς C-HR.
-
Βομβαρδίστε (με απαντήσεις) ελεύθερα!Γεια σου φίλε,
Επειδή τα έχω και τα 2 στην λίστα το καλύτερο που έχεις να κανεις είναι να πας να οδηγήσεις το υβριδικό ΚΟΝΑ. Εμένα δεν με βόλεψε στην οδήγηση, το ECO είναι σαν να οδηγάς 70 άλογα και στο Sport που ξύπνησε μου εκαψε 8l/100.
Το ΚΟΝΑ έχει πλαστικουρα μέσα αλλά έχει 100 λίτρα πορτπαγκαζ παραπάνω από CHR, περισσότερους χώρους παντού και ειδικά για τους πίσω και ανεξάρτητη αναρτηση.
Επίσης έχει καλή ηχομόνωση. Για την ώρα το Κονα εχει πολύ καλούς χρόνους παράδοσης, το CHR για αρχή με προπαραγγελία έχει 5-6 μήνες και μετά 12 μήνες...Πιστεύω ότι οδηγικά το CHR θα είναι πιο ενδιαφερον από το Kona με προβλήματα όμως στην ορατότητα, ειδικά εντός Αθήνας.
-
Γιατί, δεν έχει ανεξάρτητη ανάρτηση το ΤΟΥΟΤΑ;
-
@diriras said in Toyota C-HR 2023:
Το ΚΟΝΑ έχει και ανεξάρτητη αναρτηση.
To ιδιο και το C-HR και λογικά και καλύτερα ρυθμισμένη.
-
Βομβαρδίστε (με απαντήσεις) ελεύθερα!Εννοείται το CHR βρε!
Λογικά απο κοντά - το έχω ξαναγράψει - θα είναι απίστευτα όμορφο στο μάτι , δεν υπάρχει τίποτα ανάλογο στην αγορά αυτή την στιγμή, και φουτουριστικό , και σπορτ , και premium!
Ειδικά σε γυναίκες που δεν έχουν ιδέα απο αυτοκίνητα θα κάνει μεγάλο γκελ σχεδιαστικά , όπως βλέπουμε εμείς την Urus και την Purosangue θα το βλέπουν.Τελευταία μου αρέσει πολύ και το Sportage που το βλέπω συχνά και κυρίως σε αυτό το χρώμα
Και ένα Bayon είδα επίσης σε αυτό το χρώμα και μου άρεσε πολύ!
-
Κανένα από τα δύο, πάρε XCEED!
-
@the_dynamite said in Toyota C-HR 2023:
Κανένα από τα δύο, πάρε XCEED!
Αν τον ενδιαφέρει σε SUV, το SPORTAGE, διαφορετικά το XCEED που είναι και crossover -
-
Είστε σίγουροι ότι το 1.8 έχει ανεξάρτητη ανάρτηση; Δεν το έχω διαβάσει πουθενά για αυτό το ρωτάω.
Ούτε αντιπροσωπεία γνώριζαν κάτι.
Ποιος ψήνεται να το δούμε από κοντά;
-
θα πήγαινα για την ειδική αλλά τώρα ακόμα καλύτερα, αν και δεν νομίζω να αφήσουν τον κόσμο να μπει μέσα
-
Εμενα αλλο μου εκανε εντυπωση μια μερα που μπηκα απο το car σε σελιδα εμπορου,εγραφε κανονικα τις εγγυησεις εκτος απο τα 11 ετη μπαταριας.Μηπως το πανε στα 8? Λεω εγω τωρα.
Επισης ισως να συμφερει να το παρει καποιος με προγραμμα flex αν και ποτε δεν το καταλαβα τι εννοει. -
@alex-mix said in Toyota C-HR 2023:
Εμενα αλλο μου εκανε εντυπωση μια μερα που μπηκα απο το car σε σελιδα εμπορου,εγραφε κανονικα τις εγγυησεις εκτος απο τα 11 ετη μπαταριας.Μηπως το πανε στα 8? Λεω εγω τωρα.
Επισης ισως να συμφερει να το παρει καποιος με προγραμμα flex αν και ποτε δεν το καταλαβα τι εννοει.Ελέγχετε πάντα τις εγγυήσεις πριν αγοράσετε.
Δεν ισχύουν οι ίδιες εγγυήσεις σε όλα τα Toyota.
Μόνο τα ιδιωτικά αγορασμένα Toyota έχουν εγγύηση 6 χρόνια για το αυτοκίνητό και 11 χρόνια για την υβριδική μπαταρία, εφόσον συντηρούνται εμπρόθεσμα στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο. -
Έτσι! Τα leasing έχουν.....νομίζω 3 έτη εγγύηση για τη μπαταρία
-
@lap said in Toyota C-HR 2023:
3 εγγύηση και 5 για τη μπαταρία.
-
@iceman7 said in Toyota C-HR 2023:
@lap said in Toyota C-HR 2023:
3 εγγύηση και 5 για τη μπαταρία.
Σωστά.
Χωρίς δυνατότητα επέκτασης. -
Ωραίο το σύστημα αυτό της ΤΟΥΟΤΑ (δεν το γράφω και τόσο ειρωνικά) 11 χρόνια συντήρηση με κόστη 200€ μόνο η αλλαγή λαδιων, θα χει εισπράξει κάνα πεντοχιλιαρο η καθε επισημη αντιπροσωπεία ανα αυτοκίνητο για το τακτικό σέρβις/αναλώσιμα, οπότε γιατί να μη δώσει και 11 και 15 χρόνια εγγύηση... (καθώς στα 11 χρόνια θα χουν γίνει ιμάντες, δισκοπλακες, επισκευές από τρακάρισμα κλπ κλπ πιθανόν πολλές φορές)
-
Λίγο πολύ με όλες τις μεγάλες εγγυήσεις αυτό συμβαίνει . Έχω την εντύπωση πως - αν είναι να σου βγάλει βλάβη που να την καλύπτει η εγγύηση και όχι να τα ρίχνουν στην χρήση και στον καιρό - μέχρι 3-4 χρόνια εγγύηση είναι ότι πρέπει
Toyota C-HR 2023