-
@fanis75 said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
@diriras said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
19αρες ετσιθελικα σε 1.8
Από Σεπτέμβριο θα υπάρχει και η έκδοση C-ULT με 17αρες. Για online προπαραγελία μόνο δεν είναι διαθέσιμη.
Ρε εσυ Φανη το γνωριζουμε, το θεμα ειναι οτι η C-ULT και η C-LUB σου τρωνε τα full LED και πρεπει να πας σε C-HIC τωρα ποσοι θα παρουν το βασικο C-ULT με 17αρες και 8αρα οθονη μεσα βασικη εκδοση δεν ξερω μαλλον οι λιγοτεροι, θα χανει πολυ το αμαξι, εξαλλου στη τουοτα το πουλανε για στυλ
-
Εγώ οδήγησα το Hyundai Kona Hybrid στην αντιπροσωπεία της Συγγρού, πολύ εξυπηρετικοί οι πωλητές.
............................
Συμπερασμα... Μυλοςωραίο ποστ. Εμπορικότερο και από επαγγελματία. Και μπράβο για την ορθογραφία!
-
Το Honda ειναι οτι πρεπει για οικογενειακό, δεν ξερω γιατι εχει παει τοσο απατο σε πωλησεις? Μαλλον λογω εμφανιση και κοστους. Αυτη η εκδοση που οδηγαω ομως ειναι υπεροχη!
Εχει παει απατο γιατι η τιμη του είναι τραγικη και το πορτπαγκαζ ακόμα τραγικότερο, σε βαθμο που παύει πλέον να θεωρείται οικογενειακο.
Εχει οντως φοβερους χωρους για τους πισω αλλα τι να το κανει μια οικογένεια με 2 παιδια οταν το πορτπαγκαζ ειναι πιο μικρο και απο ibiza?
-
Ρε εσυ Φανη το γνωριζουμε, το θεμα ειναι οτι η C-ULT και η C-LUB σου τρωνε τα full LED και πρεπει να πας σε C-HIC
Εεε δεν μπορείς να τα έχεις όλα, το ξέρουμε αυτό με τους Ιάπωνες, πουλάνε πακέτα και όχι custom εξοπλισμό όπως οι Γερμανοί. 2 σημειώσεις:
-
Full Led εχουν όλα, απλά δεν έχουν τα σουπερ ντουπερ led οι πρώτες εκδόσεις, αλλά είναι full led, δεν υπάρχει λάμπα αλογόνου πουθενά.
-
Οι 18αρες ειναι σαν τις 17αρες στο προηγούμενο, από πλεύρας προφίλ ελαστικού.
-
-
@gtsartsal said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
@bill_hsd said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
@gtsartsal said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Εσύ τέρμα τα Τογιότα, εγώ τέρμα τα BMW - τα έχουν κάνει άσχημα και δεν εχω και λεφτά! Εαν είχα τόσα λεφτά, bmw θα κοίταζα πολύ δύσκολα.
Έτσι ακριβώς.
Τυχαίο που πολλοί κλασικοί BMWδακηδες φύγαμε τρέχοντας και καταλήξαμε σε σύγχρονα Toyota;
Προσωπικά, ξέρω τουλάχιστον 4-5 περιπτώσεις...Ωριμάζετε.
Είναι όπως στην πολιτική.
Από αριστερά προς δεξιά.Εγώ ακριβώς ανάποδα το βλέπω πάντως,ειδικά με το C-HR...
Αν αυτό το αυτοκίνητο σας κάνει "παππουδέ", σηκώνω τα χέρια ψηλά...Ποιος σου είπε ότι ωρίμανση σημαίνει γηρατειά?
Πολύ ωραίο το έχεις το chr!
Σε ευχαριστώ πολύ.
-
GR Sport μόνο σε δίλιτρο...
19αρες ετσιθελικα σε 1.8Δεν πειράζει, να κρατήσουν αξία και τα δικά μας 1800cc GR Sport 1ης γενιάς...
Παρεμπιπτόντως, δεν έχω κανένα θέμα με τις 19ρες στο 1800 C-HR μου με τα 122 (υποτιθέμενα) άλογα.
-
Έπαιξα λίγο με τον διαμορφωτή και είδα οτι επανήλθε στις χρωματικές επιλογές ο Αμέθυστος.
Ως πρώην ιδιοκτήτης iQ που με το ζόρι και χίλιες δικαιολογίες κατάφερα και το πήρα σε μαύρο γιατί η γυναίκα ήθελε φυσικά χρώμα αμέθυστο είναι κάτι που επιβάλει προσεκτική αναγνώριση στις αντιπροσωπείες ώστε όποτε πάω με την γυναίκα να μην υπάρχει CH-R με αυτό το χρώμα γιατί βλέπω το YC να πωλείται με συνοπτικές διαδικασίες -
@monman2 said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Έπαιξα λίγο με τον διαμορφωτή και είδα οτι επανήλθε στις χρωματικές επιλογές ο Αμέθυστος.
Χρωματάρα!! Αλλά εγώ θα το πάρω σε κόκκινο
-
Χρωματάρα!! Αλλά εγώ θα το πάρω σε κόκκινο
Σε κόκκινο θα το έπαιρνα και εγω, coupe είναι του ταιριάζει και μετα απο 20 χρόνια θέλω πάλι ενα κόκκινο αυτοκίνητο !
-
Η 2.0 έκδοση χάνει λπτ στον αποθηκευτικό χώρο; Λογικά θα χάνει ακόμη περισσότερο στις AWD.
-
Δεν νομιζω παντως Hyundai και να σε αφησει την σημερον ημερα απο κιβωτιο, εχεις παραδειγματα?
παραδείγματα δεν έχω αλλά θα σου πω το εξής, όταν πήγα να αγοράσω από καρέντα το Α1 ήθελα το dsg, με ρωτάει εκεί ο πωλητής, δεν ξέρεις να οδηγείς μάνουαλ; του λέω ξέρω. τότε μου λέει άστο το dsg, το αυτοκίνητο είναι χρηματοκιβώτιο με εξαίρεση το dsg, έχει μόνιμα βλάβες, εε όπως καταλαβαίνεις με έπεισε, θεωρώ οτι δεν κάνει καθόλου για εντός πόλης μετακίνηση, για αναβάσεις, εθνική σίγουρα είναι μια χαρά.
-
Ως πρώην ιδιοκτήτης iQ που με το ζόρι και χίλιες δικαιολογίες κατάφερα και το πήρα σε μαύρο γιατί η γυναίκα ήθελε φυσικά χρώμα αμέθυστο είναι κάτι που επιβάλει προσεκτική αναγνώριση στις αντιπροσωπείες ώστε όποτε πάω με την γυναίκα να μην υπάρχει CH-R με αυτό το χρώμα γιατί βλέπω το YC να πωλείται με συνοπτικές διαδικασίεςΥπήρχε και στο τωρινό C-HR ο Αμέθυστος (9ΑΗ), αλλά δεν με τρελαίνει, ήταν αρκετά σκούρο, σχεδόν μαύρο.
Γνώμη μου, αφήστε τα "μπορδοροδοκόκκινα" και πάρτε ένα φωτεινό χρώμα, να δίνει όγκο και να αναδεικνύει τις γραμμές και τα κοψίματα της σχεδίασης. -
Γνώμη μου, αφήστε τα "μπορδοροδοκόκκινα" και πάρτε ένα φωτεινό χρώμα, να δίνει όγκο και να αναδεικνύει τις γραμμές και τα κοψίματα της σχεδίασης.
Δεν έχει φωτεινά χρώματα, μόνο το κόκκινο και το ροζ χρυσό στις ακριβές εκδόσεις. Κίτρινο και περτικαλί γιοκ. Ασημένιο αηδία και λευκό πέρλα έχει βρωμίσει ο τόπος. Επίσης το κόκκινο πέρλα είναι πάρα πολύ φωτεινό.
-
Γνώμη μου, αφήστε τα "μπορδοροδοκόκκινα" και πάρτε ένα φωτεινό χρώμα, να δίνει όγκο και να αναδεικνύει τις γραμμές και τα κοψίματα της σχεδίασης.
Δεν έχει φωτεινά χρώματα, μόνο το κόκκινο και το ροζ χρυσό στις ακριβές εκδόσεις. Κίτρινο και περτικαλί γιοκ. Ασημένιο αηδία και λευκό πέρλα έχει βρωμίσει ο τόπος. Επίσης το κόκκινο πέρλα είναι πάρα πολύ φωτεινό.
Ισχύει αυτό που λες, αλλά δεν θα έπαιρνα κόκκινο σε τέτοιο αυτοκίνητο, για πολλούς και διάφορους λόγους (μεταπώληση κλπ.), όπως το βλεπει βέβαια ο καθένας...Και στο τωρινό C-HR δεν πούλησε πολύ το κόκκινο (3U5).
Ευτυχώς, διατήρησε και στη νέα γενιά το αποκλειστικό για τις GR Sport (Ultimate Edition) εκδόσεις, μεταλλικό χρώμα Ανοιχτό γκρι (1Κ6). -
Πάρε ένα φωτεινό μαύρο.
-
@groover1972 said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Εγώ οδήγησα το Hyundai Kona Hybrid στην αντιπροσωπεία της Συγγρού, πολύ εξυπηρετικοί οι πωλητές.
Το πρόβλημα στο συγκεκριμένο παιδιά είναι ότι στο default πρόγραμμα ECO απλά ΔΕΝ τραβάει το αμάξι, ένιωθα οτι οδηγούσα 80 αλόγα αυτοκίνητο είναι πραγματικά τάφος και επικίνδυνο σε ανοιχτό δρόμο να πας με το ECO, 0-100 μπορεί και να εχει 14 δευτερόλεπτα, τουλάχιστον σε αίσθηση. Οταν έβαλα το Sport το αμάξι ξύπνησε, αλλα ξύπνησε και η κατανάλωση που έγραψε 8.1 και σχεδόν πάντα ο κινητήρας ηταν ανοιχτός.
Το 1.8 κινητηρα της Τουοτα το εχω οδηγήσει αρκετα στην καινουργια Corolla στην Toyota Polis κηφησιας, οποίος ενδιαφέρεται εκει να παει καθως το οδηγας ΜΟΝΟΣ σου, έτσι οπως επρεπε να γινεται παντού. Εννοείται αρκετά πιο γρήγορος και σε αίσθηση και παντού σε σχέση με ΚΟΝΑ! Πιστεύω πως το CHR παρόλο το αυξημενο βαρος θα ειναι πιο οικονομικό και πιο γρήγορο απο ΚΟΝΑ 100%
Τωρα θα οδηγώ για μια εβδομαδα το Honda HRV ADVANCE HYBRID και οφείλω να ομολογήσω οτι παρόλο που δεν το ειχα στην λιστα μου το αμαξι τα έχει ολα!
Χώρους, κατανάλωση, ποιοτητα εσωτερικού, επιδόσεις.. Ειναι ενα ολοκληρωμένο αυτοκινητο θεωρώ περισσότερο απο τα άλλα 2 σαν ανταγωνιστές αλλα... εχει και μειονεκτήματα.Αναλυω τα υπερ και τα κατα καθως ειμαι και υποψήφιος αγοραστής.
Hyundai KONA Hybrid.
Υπερ:
Tο πιο φθηνο απο ολα, και με αρκετα δωρα και στην Disticitive και στην Nline εκδοση.
Οι μεγαλυτεροι χωροι συνολικα στις πισω θέσεις και στο πορτπαγκαζ
Πολύ καλη ηχομόνωση, εμεινα εκπληκτος ειδικα για Hyundai και πολυ καλή ποιότητα κύλισης με τις 18αρες και την ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση
Κατα
Επιδόσεις, σιγουρά ειναι το πιο αργό απο ολα
Ποιοτητα εσωτερικού επιεικώς μέτρια, εργονομικά θεματα πχ οι διακοπτες αλλαγής ECO σε SPORT τεντώνεσαι να τους αλλαξεις και δεν βλέπεις την αλλαγη ταχύτητας απο D σε R, πρέπει να σκύψειςHonda HRV Advance Hybrid
Υπερ:
Αρκετα καλη ποιότητα εσωτερικού στην Advance έκδοση με διχρωμιες μέσα το τονιζω
Εργονομικό όσο δεν παει, οι διακόπτες και το infotainment menu ειναι παιχνιδακι το εμαθα σε 10 λεπταΟι χωροι του ειναι πολυ καλοι, magic seats, πισω απο την θεση μου (1.87) παίζω μπάλα, και το πορτπαγκαζ αν και ειναι απο τα μικρότερα της κατηγορίας ειναι ορθογώνιο και εκμεταλλεύσιμο 100%
Επιδόσεις πολυ καλές (σε σχεση με ΚΟΝΑ) τραβάει αρκετά καλά εως τα 140 που το πήγα
Καλες καταναλώσεις οταν το μαθεις, μια βολτα στο ECO απο Νεα Ιωνια μέχρι Καλαμακι απο Κηφισό 3.8/100 και στο γύρισμα απο Αττική οδό (επιασα και 140) 5.2/100
Κατα
Αρκετά θορυβώδης εσωτερικά, ειδικά σε επιταχύνσεις και πάνω απο τα 90.Ο κινητηρας σε full επιτάχυνση ακούγεται ίσως πιο πολυ και απο την προηγουμένη Corolla 122hp.
Ποιότητα κύλισης και ανάρτησης σιγουρα κατώτερη απο Kona, με τις 18αρες αναπηδούσε αρκετα σε εγκάρσιες και δυστυχώς ειχα και διάφορους ηχούς απο τα πισω καθισματα σε καθε λακκούβα, σαν ελατηριο εκαναν
Σε εξωτερική εμφάνιση ειναι το πιο ουδετερο-αδιαφορο απο τα 3, σε λευκο με μαυρη διχρωμια στην οροφή στους καθρεφτες και εσωτερικα βλεπετε αλλα εχει και 38000 σε αυτη την έκδοση
Toyota CHR 2024
Υπερ:
Θεωρώ ικανοποιητικές επιδόσεις, συμφωνα και με τον ανταγωνισμό και απο οτι εχω δει απο τον 1,8 140 hp στην CorollaΘεωρώ καλύτερες καταναλώσεις απο τους ανταγωνιστες του.
Θεωρώ καλύτερη ποιότητα εσωτερικού ειδικά απο Κona
Θεωρω τον καλυτερο σχεδιασμό εξωτερικά και απο τα 3 σύμφωνα με οσα εχουμε δει
Θεωρω καλη ποιότητα κύλισης/ηχομόνωσης ειδικα σε σχεση με Honda
Κατα
Τελικη τιμη του και εξηγω. Πιστευα οτι η εκδοση C-lub ειναι οτι πρεπε για εμενα και με 33900 ξεμπερδεύω (δεν με νοιάζουν ηλεκτρικά/θερμαινόμενα καθίσματα πορτπαγκαζ και φανφαρες) και ταυτόχρονα γινόταν το πιο value και απο τα 3 αλλα! Η κυριά Toyota μας δουλεύει καθώς η έκδοση C-lub ΔΕΝ εχει τα μπροστινά LED που έχετε δει σε ΟΛΑ τα διαφημιστικά βίντεο μέχρι τώρα, αλλα αντιθέτως εχει κατι πετσοκομμένα που αλλαζουν ολη την εικονα του αυτοκίνητου. (κατι αντίστοιχο με την βασικη Corolla Cross που σε αναγκάζει να πας στην Style θες δεν θες)
Ετσι για εμενα που πρέπει αναγκαστικά να παω στην CHIC για να πάρω τα full LED ετσιθελικα μου βάζουν και τις 19αρες (αν ειναι δυνατόν σε υβριδικό με 140 αλογα) και ολα τα αλλα ηλεκτρικα φρου φρου που για εμενα ειναι άχρηστα και η τιμη διαμορφώνεται στις 36.400,00 € κάνοντας το πια πανάκριβο (πιο ακριβο και απο την Toyota Corolla Cross Style 2.0)!!!Οι χώροι του θα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ απο τους χειρότερους της κατηγορίας, με πληροφοριες απο οτι οι πισω θέσεις και ο χωρος αποσκευών θα μείνουν σχεδον ίδιοι και απαραλαχτοι με το προηγουμενο μοντέλο γιαυτο στην Toyota δεν εχουν πει τπτ ακόμα και περιμένουν παραγγελίες!!!
Η ποιότητα εσωτερικού στις πισω θέσεις θα ειναι η χειρότερη απο τους ανταγωστες του (full πλαστικουρα) χωρίς καν κεντρικό υποβραχιονιο λες και ειναι Sport κουπε και κλιματισμό (μιλαμε για C-SUV)
Η κλειστοφοβία και η μαυρίλα στις πισω θέσεις ειναι ίσως και deal braker για οικογένειες με παιδιά, στο καινούργιο φαινεται λιγο καλυτερα απο το παλιό αλλα μπροστά θα εχει μερα και πισω σκοτάδι
Μάλιστα ειχα και ενημέρωση οτι δεν παιρνεις το CHR για οικογενειακό!!! Δηλ το παίρνεις για στυλ...Οι χωροι θα ειναι και αυτοι οι χειροτεροι του ανταγωνισμου ειδικα στις πισω θεσεις αλλα για εμενα και στο πορτπαγκαζ που θα δηλωνει πχ 390 λιτρα, αλλα εκμεταλευσιμα το Honda θα εχει σιγουρα παραπανω
Συμπερασμα... Μυλος
ωραίο ποστ. Εμπορικότερο και από επαγγελματία. Και μπράβο για την ορθογραφία!
Έχουμε πει να μην κάνουμε παράθεση ολόκληρα τα posts, διότι γεμίζει τον server
-
Το ασημί έτσι όπως το βλέπω στα βίντεο και στις φωτο δείχνει να είναι matt τύπου cybertrack και του παει πολύ. Δεν μοιάζει με το ασημί του παλιού chr
-
Που είναι ο υποψήφιος αγοραστής που θα μας έβαζε καμία φωτογραφία.... Ακόμα αυτός ο καφές;
Πλάκα κάνω....
Και εμένα αυτό το ματτ ασημί μου αρέσει πολυ
-
@lap said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Που είναι ο υποψήφιος αγοραστής που θα μας έβαζε καμία φωτογραφία.... Ακόμα αυτός ο καφές;
Πλάκα κάνω....
Και εμένα αυτό το ματτ ασημί μου αρέσει πολυ
Εμενα λες lap? οτι ειχα απο φωτος τις εβαλα
-
Ωχ σόρρυ, δεν είδα την προηγούμενη σελίδα. Οκ ωραίος!!!!
Toyota C-HR 2023