-
Το είδα χθες σε λευκό...Είναι πολύ ωραίο, ειδικά απο πίσω.Awd μάλιστα!
-
-
-
@kostis20 said in Toyota C-HR 2023:
Το είδα χθες σε λευκό...Είναι πολύ ωραίο, ειδικά απο πίσω.Awd μάλιστα!
Εγω αντιθετα το είδα από πίσω και δεν μου αρεσε καθόλου!
Γουστα είναι αυτα!Το πρώτο πιο ομορφο στα ματια μου αλλά θα το συνηθισουμε... ευτυχως η τογιοτα δεν αποτελει πια επιλογη για εμενα οπότε δεν θα μπω και σε διλημμα!
-
@iceman7 said in Toyota C-HR 2023:
ευτυχως η τογιοτα δεν αποτελει πια επιλογη για εμενα οπότε δεν θα μπω και σε διλημμα!
Και καλά κάνεις!! Αυτά ειναι για εμάς που δεν έχουμε για σοβαρά αμάξια. Και εγώ θα ήθελα η Τογιότα να μην είναι επιλογή....χαχαχα....ίσως κάποτε καταφέρω να πάρω το Τέσλα που θέλω!
-
@fanis75 said in Toyota C-HR 2023:
@iceman7 said in Toyota C-HR 2023:
ευτυχως η τογιοτα δεν αποτελει πια επιλογη για εμενα οπότε δεν θα μπω και σε διλημμα!
Και καλά κάνεις!! Αυτά ειναι για εμάς που δεν έχουμε για σοβαρά αμάξια. Και εγώ θα ήθελα η Τογιότα να μην είναι επιλογή....χαχαχα....ίσως κάποτε καταφέρω να πάρω το Τέσλα που θέλω!
Δεν γνωρίζω τι παίζει από διαθεσιμότητα αλλά βλέπω σχεδόν κάθε μέρα και από ένα. Το άσπρο πέρλα είναι κούκλα!
-
Χαμός γίνεται.
Κάργα λεφτά. Πρέπει να είμαι ο πιο φτωχός όλων γύρω μου
-
@lap said in Toyota C-HR 2023:
Χαμός γίνεται.
Τουλάχιστον το αξίζει, είναι ένα straight to the point και λειτουργικό αυτοκίνητο.
-
Χαμός γίνεται.
Τσιγγουνης εισαι οχι φτωχος .Εδω δεν ερχεσαι μεχρι την Αρτα
-
Χαμός γίνεται.
Φτωχός αλλά τίμιος!
-
Το δίλιτρο σε πραγματικές συνθήκες!
Οι άνθρωποι έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό αυτοκινητο!
Φαντάζομαι θα στρίβει σαν το σημερινό!!!
84% του χρόνου μετακίνησης ο κινητήρας ήταν σβηστος!
-
-
-
Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, τo εικονιζόμενο (GR Sport Ultimate Edition 2ης γενίας) βγαίνει πλέον μόνο σε δίλιτρο και κοστίζει από 44550 ως δικίνητο, από 46550 ως τετρακίνητο και από 48750 ως δικίνητο plug-in. Και μοιάζει πολύ με τις απλές εκδοσεις του C-HR.
Καμία σχέση με το GR Sport Ultimate Edition της 1ης γενιάς, που ξεχωρίζει εντελώς από τις υπόλοιπες πιο απλές εκδοσεις και, κατά τη γνώμη μου (και αρκετών άλλων), είναι ομορφότερο από το 2ης γενιάς C-HR.
Περί ορέξεως... -
To καινούριο είναι τόσο άσχημο που κάνει το παλιό να δείχνει Maserati 3200GT. Πονάνε τα μάτια μου μ' ένα λευκό που χει έρθει στη γειτονιά.
-
Το δίλιτρο σε πραγματικές συνθήκες!
Οι άνθρωποι έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό αυτοκινητο!
Φαντάζομαι θα στρίβει σαν το σημερινό!!!
84% του χρόνου μετακίνησης ο κινητήρας ήταν σβηστος!
Εντάξει αυτοί σέβονται και τα όρια ταχύτητας παντού...
Εμείς σε αυτούς τούς δρόμους θα πηγαίναμε τουλάχιστον με τη διπλή ταχύτητα...και με κατανάλωση +30%... -
Έχει σε κάποια σημεία που πηγαίνει με 70 σε στενό δρόμο.
Γενικά είναι εκπληκτικό πως με 200 άλογα, τεράστιες ζάντες, αεροδυναμική suv γράφει τέτοια νούμερα.
-
@bill_hsd said in Toyota C-HR 2023:
plug-in. Και μοιάζει πολύ με τις απλές εκδοσεις του C-HR.
Καμία σχέση με το GR Sport Ultimate Edition της 1ης γενιάς, που ξεχωρίζει εντελώς από τις υπόλοιπες πιο απλές εκδοσεις και, κατά τη γνώμη μου (και αρκετών άλλων), είναι ομορφότερο από το 2ης γενιάς C-HR.Διαφωνω και τα 2 ομορφα τα βρίσκω και το καινούργιο πιο όμορφο.
Ομως περι ορέξεως κολοκυθόπιτα, οτι αρέσει στον καθένα δεν υπάρχει σωστό και λάθος.
Σταματάω εδώ γιατι την γνώμη μου την ξέρεις για τα υπόλοιπα εκτός εμφάνισης και δεν είναι του παρόντος να πω πάλι τα ίδια.....
-
@cirus said in Toyota C-HR 2023:
Καμία σχέση με το GR Sport Ultimate Edition της 1ης γενιάς, που ξεχωρίζει εντελώς από τις υπόλοιπες πιο απλές εκδοσεις και, κατά τη γνώμη μου (και αρκετών άλλων), είναι ομορφότερο από το 2ης γενιάς C-HR.Διαφωνω και τα 2 ομορφα τα βρίσκω και το καινούργιο πιο όμορφο.
Ομως περι ορέξεως κολοκυθόπιτα, οτι αρέσει στον καθένα δεν υπάρχει σωστό και λάθος.
Σταματάω εδώ γιατι την γνώμη μου την ξέρεις για τα υπόλοιπα εκτός εμφάνισης και δεν είναι του παρόντος να πω πάλι τα ίδια.....
Το σχόλιο μου αφορούσε περισσότερο την τραγική τιμή του νέου C-HR καθώς και ότι ακόμα και την top spec έκδοση να πάρεις (GR Sport Ultimate), πέραν των συμβιβασμών του δίλιτρου, αυτή δεν ξεχωρίζει τόσο όσο στο 1ης γενιάς C-HR.
-
@cirus said in Toyota C-HR 2023:
Το σχόλιο μου αφορούσε περισσότερο την τραγική τιμή του νέου C-HR καθώς και ότι ακόμα και την top spec έκδοση να πάρεις (GR Sport Ultimate), πέραν των συμβιβασμών του δίλιτρου, αυτή δεν ξεχωρίζει τόσο όσο στο 1ης γενιάς C-HR.
δεν σε έπιασα, νόμιζα μόνο την εμφάνιση σχολίαζες. Δεν είμαι και ειδικός να ξέρω πολλα περισσότερα για τις εκδόσεις το αφήνω πάνω σου που γνωρίζεις σαφώς περισσότερα από μενα.
Εγώ μόνο για την εμφάνιση σχολίασα που και το παλιό και το νεο μαρεσουν για την σπορ σχεδίαση (που δυστηχώς δεν ανταπεξέρχονται αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Ακόμα και που σαρέσει το παλιό περισσότερο και είναι δεκτό δεν μπορώ να δεκτώ ότι δεν σαρέσει και το καινούργιο καθόλου. Η σχεδίαση του βασίζεται πολύ στο παλιό
Toyota C-HR 2023