-
@dimitrioskosmas said in Peugeot 3008 (2024):
το θεμα ειναι μη σε αφησει μαλακα στον δρομο
Δεν ξέρω τι μπορεί να κρασάρει σε ένα EV και να σε αφήσει μλκα στο δρόμο.
Προς το παρόν το PHEV δεν μου έχει κάνει κιχ.
Ελπίζω ότι μέχρι το 2026 που τελειώνει η 4ετια της μίσθωσης να συνεχίσει έτσι, γιατί στον Γάτο έχει βγάλει ουκ ολίγα. -
@katafractos17 said in Peugeot 3008 (2024):
@dimitrioskosmas said in Peugeot 3008 (2024):
το θεμα ειναι μη σε αφησει μαλακα στον δρομο
Προς το παρόν το PHEV δεν μου έχει κάνει κιχ.
Ελπίζω ότι μέχρι το 2026 που τελειώνει η 4ετια της μίσθωσης να συνεχίσει έτσι, γιατί στον Γάτο έχει βγάλει ουκ ολίγα.Μην τα λες αυτά, γιατί χαλάς το αφήγημα του γάτου, που εκμεταλλεύονται οι κακόγουστοι τογιοταίοι και άλλοι για να βγάλουν γλώσσα.
Βέβαια όταν βλέπουν τα γαλλικά την δαγκώνουν...
Ελπίζω μαλακά να μην πονέσουν.
To εσωτερικό του Χ1 σχεδιαστικά έχει από την κονσόλα στην οθόνη, 3 - 4 κομμάτια σαν να είναι από παλιότερα μοντέλα. Ασε που οι αεραγωγοί οι εσωτερικοί είναι αλλού από του συνοδηγού, χωρίς λόγο.
Νομίζω ότι σχεδιαστικά δεν υπάρχει σύγκριση, το Χ1 φαίνεται παλιότερο μέσα από το υπάρχον 7ετίας 3008.
Εξωτερικά έχω ένα ενδοιασμό για την μπροστινή όψη του νέου 3008, πάντως το υπάρχον μια χαρά στέκεται δίπλα στον βάρβαρο τεύτονα.
-
Όταν θα βγει στην παραγωγή το καινούργιο, λογικά θα αρχίσουν τα συγκριτικά τεστ μεταξύ τους και εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να τα δούμε 1vs1 καλύτερα.
-
μην το λες.....
Youtube VideoΠάρα πολλά, ειδικά εαν είναι Στελάντις. Στο Αβέντζερ π.χ (δεν με άφησε) απλά σταμάτησε να λειτουργεί ο κλιματισμός....το έσβησα, το άναψα ξανά και έστρωσε. Πάντως ηλεκτρικό Στέλλα με τίποτα δεν θα αγόραζα (μόνο λήζινγκ) για τα επόμενα 5-10 χρόνια. Ο πρότερος βιος και η εμπειρία (νοτ) με ό,τι έχει να κάνει με ηλεκτρισμό είναι εγγύηση ότι θα έχουν άπειρα προβλήματα.
Τώρα εαν σας αρέσει αυτό το εσωτερικό που είναι εντυπωσιακό αλλά μετά το βαριέσαι και δεν έει και εργονομία, πάω πάσσο...περί ορέξεως. Πάντως με bmw δεν υπάρχει σύγκριση, έτη φωτός μπροστά η bmw σαν αμάξι.
-
Παρόλα αυτά για εμένα υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο δίλημμα μεταξύ του νέου 3008 και τις Χ1
Όντως η νέα Χ1 είναι πάρα πολύ καλο αυτοκίνητο σχεδιαστικά, ξεχωρίζει αρκετά από το γνωστό μοτίβο σχεδίασης των βαβαυρων την τελευταία 3ετια μέσα - έξω.
Για την χώρα μας πάντως λόγω τιμής παραμένει εξαιρετική τίμια επιλογή.
Το νέο 3008 είναι μια posh επιλογή στην EV έκδοση για φραγκατους μοντέρνους καταναλωτές.
Ειδικά αν παραμείνουν τα φορολογικά προνόμια των ηλεκτρικών στην χώρα μας είναι κορυφαία επιλογή στα 50.000+
Είναι πιο όμορφο από όλα τα Tesla αυτή την στιγμή και πιο λογική επιλογή και από το πολύ καλό Kia EV6 προς το παρόν.
-
-
-
-
-
-
Θα ξαναπάρει ο γάτος το καινούργιο, για να έχει να το σπάει 8 χρόνια...
-
@criuser said in Peugeot 3008 (2024):
Θα ξαναπάρει ο γάτος το καινούργιο, για να έχει να το σπάει 8 χρόνια...
-
Έχει κανείς άποψη για το υβριδικό με το e-dcs6 από άποψη ομαλότητας λειτουργίας/θόρυβο και αναμενόμενης αξιοπιστίας; Ένα άρθρο έχω βρει μόνο που το ψιλό θάβει :
https://www.autocar.co.uk/car-review/peugeot/3008/first-drives/peugeot-3008-136-e-dcs6-hybrid-2023-first-drive -
@jamesd said in Peugeot 3008 (2024):
Έχει κανείς άποψη για το υβριδικό με το e-dcs6 από άποψη ομαλότητας λειτουργίας/θόρυβο και αναμενόμενης αξιοπιστίας; Ένα άρθρο έχω βρει μόνο που το ψιλό θάβει :
https://www.autocar.co.uk/car-review/peugeot/3008/first-drives/peugeot-3008-136-e-dcs6-hybrid-2023-first-driveΆποψη χωρίς να το οδηγήσω δεν έχω, για ομαλότητα, λειτουργία κλπ. Αλλά για αξιοπιστία ναι έχω άποψη....γνωστή και τώρα ακόμα χειρότερα γιατί μιλάμε για διπλοσύμπλεκτο (άρα εκ κατασκευής ευαίσητο και αναξιόπιστο) και μα΄ζι και Πεζώ....τι άλλο θες?!?!
-
Εβγα Γάτε μέσα από τον Φάνη...
-
Ή έστω Δέλτα Γάτε μέσα από τον Φάνη
-
Κρύο...
Ως παγωτό μες στο χειμώνα...
-
Τουλάχιστον δεν λιώνει
-
@lap said in Peugeot 3008 (2024):
Τουλάχιστον δεν λιώνει
Μόνο αυτό δεν παθαίνει!!!
Και δεν είναι σίγουρο ότι δεν το παθαίνει! -
@jamesd said in Peugeot 3008 (2024):
https://www.autocar.co.uk/car-review/peugeot/3008/first-drives/peugeot-3008-136-e-dcs6-hybrid-2023-first-driveαπαπαπα
Peugeot 3008 (2024)