-
FYI, τα hybrid πεζά από ότι διαβάζω πάνε σε καδένα και όχι σε wet belt.
https://www.media.stellantis.com/em-en/peugeot/press/peugeot-3008-5008-hybrid-peugeot-introduce-its-new-48v-hybrid-technologyΤο κιβώτιο που «φοράνε» είναι της Punch powertrains (DT2), μέσω της νέας συνεργασίας του στελάντις. Ο θεός και ψυχή του τι θα είναι από άποψη αξιοπιστίας. Και ένα link:
https://www.media.stellantis.com/at-de/opel/press/groupe-psa-selects-punch-powertrain-technology-for-its-future-electrified-transmission-systemsΑπό τα spes είναι wet clutch αλλά καινούργιο πράγμα, δηλαδή επίφοβο να βγάλει θέματα όπως κάθε τι μη δοκιμασμένο.
-
Νέο πράγμα, αδοκίμαστο και δοκιμάζεται σε Γαλλικό και δη Πεζώ....καλά θα πάει και αυτό...χαχαχα!! Punch, δηλαδή Βέλγικο μαγαζί που το τρέοχυν Κινέζοι....μάλιστα....
-
8 χρόνια εγγύηση πλέον Πεζό, που σημαίνει ότι οι λάτρες των τρόλει, παίρνουν δρόμο προς το αμαξοστάσιο....
-
@criuser said in Peugeot 3008 (2024):
8 χρόνια εγγύηση πλέον Πεζό, που σημαίνει ότι οι λάτρες των τρόλει, παίρνουν δρόμο προς το αμαξοστάσιο....
Εεε και? Απλά σημαίνει ότι δεν θα πληρώνεις τις ζημιές...το αποτέλεσμα ίδιο είναι, θα έχεις αυτοκίνητο αλλά θα είναι σαν να μην έχεις, αφού θα το έχει ο Ρεμούνδος!
-
Μόνο στο ηλεκτρικό 3008 8 χρόνια που δεν χαλάει εύκολα, αν δώσει στα ΜΕΚ θα πέσει έξω.
-
Κρίμα.
Και ήμουν έτοιμος να κλείσω θερμικό Peugeot με 8 χρόνια εγγύηση...Τώρα που είναι και VFM θα ήταν καλή περίπτωση...
-
Θα δείξει για τα θερμικά.
-
Μωρέ τιμές να ρίξει μπας και ξαναπάρω κανά Peugeot και ας έχει και δύο χρόνια εγγύηση. Χέστηκα πατόκορφα για τα 8 χρόνια.
-
@storm said in Peugeot 3008 (2024):
Μωρέ τιμές να ρίξει μπας και ξαναπάρω κανά Peugeot και ας έχει και δύο χρόνια εγγύηση. Χέστηκα πατόκορφα για τα 8 χρόνια.
Στην allure υπάρχουν ελπίδες για καμια προσφορά στο απερχόμενο, το επόμενο λογικά θα πρέπει να τιμολογηθεί πλησίον της X1 όποτε δεν ξέρω αν αξίζει. Όπως και να έχει υπάρχουν και φθηνά που κανείς τη δουλειά σου, δεν το λες και αμαξάρα το 3008, πάντα κατα την προσωπική μου άποψη…
-
Ευτυχώς που πρόλαβα και πήρα αυτό που πήρα με 16 χιλιάρικα, γιατί με τις σημερινές τιμές ούτε Panda δεν θα αγόραζα.
Η Peugeot είναι πολύ ακριβή για μένα. Εγώ μέχρι 20 χιλιάρικα και πολλά λέω. Και φυσικά αποκλείεται να πέσουν οι τιμές της (στα SUV) κάτω από 20 χιλιάρικα.
-
-
-
-
που θαβει ουσιστικα το νεο μοντελο πως δεν ειναι φαν σαν το παλιο
-
Μιλάει για το ηλεκτρικό που είναι 800 κιλά βαρύτερο από το παλιό...
Θα δούμε και τα θερμικά...
Προσωπικά όπως γνωρίζεις δεν είμαι φαν και αδιαφορώ για τους φαν..
-
-
@katafractos17 said in Peugeot 3008 (2024):
Βαλε και την μεταφραση , κριμα να παθουμε εγκεφαλικο χρονιαρες μερες και με καυσωνα.
-
Για 1650 κιλά τα 136 άλογα είναι λίγα , εκτός αν σε ενδιαφέρει μόνο να δείχνει ωραίο.
-
Οντως είναι 220 κιλά πιο βαρύ από το προηγούμενο αυτόματο πετρέλαιο με τα ίδια σχεδόν άλογα.
Δεν ξέρουμε γιατί.
Στην Γαλλία πάντως προς το παρόν έχει κινητήρες τον υβριδικό με τα 136, τον φεβ με τα 195 και με 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, και τον μικρό ηλεκτρικό με τα 210.
Αναμένονται οι μεγαλύτερες ιπποδυνάμεις στα ηλεκτρικά με 230 και 326 άλογα.
Οι κάτοχοι αυτόματων ντίζελ, αλλά και οι κάτοχοι των άσπαστων φεβ 300 ίππων, θα έχουν άριστες τιμές μεταπώλησης.
.
.
.
.
.
.Υ.Γ. αν μετά από αυτό το σχόλιο δεν γυρίσει ο γάτος, θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Ευρωπαϊκό θα πάρουν στα 200 χρόνια της ομάδας, άρα ούτε από εκεί έχουμε ελπίδα να επιστρέψει...
-
@jamesd said in Peugeot 3008 (2024):
Για 1650 κιλά τα 136 άλογα είναι λίγα , εκτός αν σε ενδιαφέρει μόνο να δείχνει ωραίο.
Ευτυχώς τουλάχιστον διόρθωσαν (not!) το πρόβλημα με τον ιμάντα.
Peugeot 3008 (2024)