-
@chrisk6 said in αγορά sport χαρακτήρα μικρομεσαίου- μεταχειρισμένου:
Ο άνθρωπος ένα μωρό έχει κ για τα επόμενα 10-15χρονια δεν νομίζω το παιδί πίσω να είναι τοσο ψηλό ώστε να ενοχλείτε. Μακάρι να γίνει κ 2 μέτρα αλλά θεωρητικά δεν θα έχει θέμα.
Τώρα αν κάποιος βάζει ψηλούς ανθρώπους πίσω να κοιτάξει τους χώρους.
Εγώ δεν διάλεξα το αυτοκίνητο που αγόρασα με το σκεπτικό αν χωράει κάποιος καλά πίσω άνω του 1.80.
Τα παιδιά μου να μπαίνουν κ εμείς μπροστά είμαστε κουλ.
Καλά να είμαστε σε 15 χρόνια το ξαναβλέπουμε...αν ήταν σπορ δεν θα πείραζε καθόλου αλλά ούτε σπορ, ούτε χώρους πίσω, ούτε χώρο αποσκευων και γκουμούτσα για παρκινγκ με αυτούς τους χώρους πάει πολύ.
γιαυτο πρότεινα αλλα που είναι πραγματικα σπορτιφ, οχι μόνο αυτοκόλλητα GR
-
@cirus said in αγορά sport χαρακτήρα μικρομεσαίου- μεταχειρισμένου:
@chrisk6 said in αγορά sport χαρακτήρα μικρομεσαίου- μεταχειρισμένου:
Ο άνθρωπος ένα μωρό έχει κ για τα επόμενα 10-15χρονια δεν νομίζω το παιδί πίσω να είναι τοσο ψηλό ώστε να ενοχλείτε. Μακάρι να γίνει κ 2 μέτρα αλλά θεωρητικά δεν θα έχει θέμα.
Τώρα αν κάποιος βάζει ψηλούς ανθρώπους πίσω να κοιτάξει τους χώρους.
Εγώ δεν διάλεξα το αυτοκίνητο που αγόρασα με το σκεπτικό αν χωράει κάποιος καλά πίσω άνω του 1.80.
Τα παιδιά μου να μπαίνουν κ εμείς μπροστά είμαστε κουλ.
Καλά να είμαστε σε 15 χρόνια το ξαναβλέπουμε...αν ήταν σπορ δεν θα πείραζε καθόλου αλλά ούτε σπορ, ούτε χώρους πίσω, ούτε χώρο αποσκευων και γκουμούτσα για παρκινγκ με αυτούς τους χώρους πάει πολύ.
γιαυτο πρότεινα αλλα που είναι πραγματικα σπορτιφ, οχι μόνο αυτοκόλλητα GR
Δεν κρίνω το CHR καθεαυτό.
Εγώ έχω ψηφίσει Civic ούτως η άλλως.
Απλά η κουβέντα πίσω χώροι σε οικογένειες μέχρι 2 παιδιά είναι λίγο εκτός κατ εμέ.
Το θέμα είναι να πάρει κάτι να το ευχαριστηθεί κ οδηγικά θεωρώ. -
@alekos86_eng said in αγορά sport χαρακτήρα μικρομεσαίου- μεταχειρισμένου:
η απάντηση είναι η γνωστή. Διότι δεν είχα την οικονομική δυνατότητα
Καλή προίκα ε;
Τυχεράκια... -
@kkostask said in αγορά sport χαρακτήρα μικρομεσαίου- μεταχειρισμένου:
Προσωπική άποψη γιατί μπήκα και στα δυο…
Στο chr πέρα από τα μικρά παράθυρα και το κλειστοφοβικό, έχεις αρκετό χώρο για να κάθεσαι άνετα.
Στη Corolla, αφού έβαλα το κάθισμα στα μέτρα μου, μπήκα με πολύ μεγάλη δυσκολία και ένιωθα σαν σαρδέλα…τι να τα κάνω τα μεγάλα παράθυρα που ασφυκτιούσα? Και είμαι μόνο 1,82. Στο 208 μου κάθεσαι πιο άνετα πάντως.Δεν ξέρω πως ασφυκτιούσες στην Corolla όταν έχει 10 πόντους μεγαλύτερο μεταξόνιο (2.64μ έναντι 2.54μ του 208).
-
@bassstarlet said in αγορά sport χαρακτήρα μικρομεσαίου- μεταχειρισμένου:
η απάντηση είναι η γνωστή. Διότι δεν είχα την οικονομική δυνατότητα
Καλή προίκα ε;
Τυχεράκια...
Μπα... 8 χρόνια δουλειά για να μαζευτεί το ποσό!!!
Aν είχα προίκα θα μου έπαιρναν χωρίς να με ρωτήσουν ένα ξενερουά Octavia με χώρους, και δώρο σετ ξυραφάκια γιατι έγινα γαμπρός και πρέπει να σοβαρευτώ επιτέλους....
Αλλα θα το πούλαγα κρυφά για χατήρι ενός σπορ κ θα λεγα ότι μου του έκλεψαν... -
Στο chr πέρα από τα μικρά παράθυρα και το κλειστοφοβικό, έχεις αρκετό χώρο για να κάθεσαι άνετα.
Στη Corolla, αφού έβαλα το κάθισμα στα μέτρα μου, μπήκα με πολύ μεγάλη δυσκολία και ένιωθα σαν σαρδέλα…τι να τα κάνω τα μεγάλα παράθυρα που ασφυκτιούσα? Και είμαι μόνο 1,82. Στο 208 μου κάθεσαι πιο άνετα πάντως.Έχουμε την ίδια προσωπική άποψη πάντως... Στη HB Corolla σφηνωναν τα πόδια μου ...
Θα πουν κάποιοι δεν έβαλες σωστά το κάθισμα του οδηγού... Ε το έβαλα όπως με βόλευε.
Το 208 όντως το νιώθεις πιο άνετο, λογικά επειδή δεν κάθεσαι πάνω σε πάγκο με μπαταρίες. -
@bill_hsd said in αγορά sport χαρακτήρα μικρομεσαίου- μεταχειρισμένου:
@fanis75 said in αγορά sport χαρακτήρα μικρομεσαίου- μεταχειρισμένου:
Μην μπερδεύεσαι με τον γραπτό λόγο. Αν σου τα έλεγα από κοντά θα καταλάβαινες ότι είναι πλακίτσα για να σας πικάρω
μιλάμε τώρα για σύγκριση αυτού με οποιοδήπωτε FORD ή το CIVIC που αναφέρθηκε ???? νταξει απλά το βρισκώ αστειοΠάντα δεκτή η πλάκα!! Να με πικάρεις, δεν με απασχολεί....πέστα σε αυτούς τους μόνο_βιτάρα, χαχαχα. Εγώ είμαι bmwδάκιας μόνο.
Δεν συνέκρινα με φορντ ή σιβίκ, αν και για εμένα είναι πιο καλό οδηγικά από το Puma ( οχι το δικό σου), όχι όμως από το Focus. Συνέκρινα και με τα υπόλοιπα και είναι σίγουρα πιο καλοστημένα (σε στρίψιμο και αίσθηση) από Α3 και βασική σειρά 1 F20 - αν και ο Άσσος είναι πολύ κοντά, απλά λόγω πισωκούνας είναι πιο αισθητή η έλλειψη δύναμης.
Και εγώ (πρώην) BMWδακιας είμαι...
Με την τροπή που έχει πάρει τα τελευταία χρονια η BMW, δεν νομίζω να ξαναγυρίσω ευκολα.
Πάντως, ευτυχώς που τα γράφεις κι εσύ τα καλά του C-HR, Φάνη, γιατί σε λιγο θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε.Ευχαριστώ για όλες τις διαφορετικές γνώμες!
Να σας πω την αμαρτία μου εγώ ένα roadster ονειρευόμουν πάντα, ή κανα scirocco ή mini cooper 3πορτο, αλλά δεν έβγαινα οικονομικά παλαιότερα!
τώρα που βγαίνω για ένα καλό μεταχειρισμένο, όμως, έχω μωρό ..αλλά κ πάλι, ένα αμάξι να το γουστάρουμε κ λίγο ρε παιδιά, τα Octavia είναι γι αυτούς που θέλουν άνεση και πρακτικότητα, αλλά όχι για ατομα που βλέπουν πιο ''παθιασμένα'' το αυτοκίνητο!!
μια χαρά μπορείς να γουστάρεις και με 5D
ford focus 1,5 ή 1.0 ecoboost και honda civic 3-5χρόνων αν θες να με ακούσεις είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις για αυτά που ζητάς
και σπορτιφ, φοβερα τιμόνια και στριψιμο και αν και δεν βαζουν φωτιά στην ασφαλτό έχουν καλές επιδόσεις
δεν νομίζω ότι υπάρχουν καλύτερα αμάξια σε 5d που να βολέψουν και οικογένεια και το ανήσυχο σου πνεύμα καλύτερα από αυτά τα 2
τριτο θα έβαζα το HUYNDAI το i30 N-line hybrid fastback (πανέμορφο και αυτό) 160Hp αν μπορείς να το βρεις μεταχειρισμένο
Τα focus έχουν εξαιρετικό τιμόνι και στην έκδοση s-line δείχνει κ μυώδες μέσα έξω.
Στο Αudi Α3 το εσωτερικό με τους στρογγυλούς αεραγωγούς και τη μίνιμαλ αισθητική είναι σουπερ, ενώ οι φετιχιστές δε θα χορταίνουν την υφή από τα υλικά του...
Αλλά στο Civic η γραμμή του δίνει την αίσθηση coupe, το πλάγιο και όχι κάθετο τελείωμα του πίσω παρμπρίζ, είναι κάτι το ξεχωριστό σε design! -
@elteo said in αγορά sport χαρακτήρα μικρομεσαίου- μεταχειρισμένου:
Στη Corolla, αφού έβαλα το κάθισμα στα μέτρα μου, μπήκα με πολύ μεγάλη δυσκολία και ένιωθα σαν σαρδέλα…τι να τα κάνω τα μεγάλα παράθυρα που ασφυκτιούσα? Και είμαι μόνο 1,82. Στο 208 μου κάθεσαι πιο άνετα πάντως.Δεν ξέρω πως ασφυκτιούσες στην Corolla όταν έχει 10 πόντους μεγαλύτερο μεταξόνιο (2.64μ έναντι 2.54μ του 208).
Οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια, πιστεύω ότι παίζει ρόλο και η διαρρύθμιση του εσωτερικού. Και επειδή βγαίνοντας από την Corolla μπήκα στο 208 για να φύγω αυτή είναι η αίσθηση που μου έμεινε.
-
Και επειδή βγαίνοντας από την Corolla μπήκα στο 208 για να φύγω αυτή είναι η αίσθηση που μου έμεινε.
Πάντως η Κορόλα είναι πολύ πιο άνετη πίσω από το 208, δεν έχουν σχέση. Πίσω από εμένα (1.80 ύψος) κάθομαι ΟΚ (όχι άνετα) στην Κορόλα, στο 208 απλά δεν χώραγα!
-
Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν προφανώς αλλά στην Κορόλλα ένιωσα ότι θα μου έδιναν το 10αρι της Κομανέτσι ενώ στο 208 απλά μπήκα,κάθισα και μπορούσα να κουνήσω τα πόδια μου…στη Κορόλλα με τίποτα…θα με κάνετε να πάω να το ξαναδώ….
-
focus δεν έχω βρει και τα καλύτερα για reliability, αλλά λέει τις μηχανές τις φοράνε σε πολλές εταιρίες.. και το "μακριά από αυτόματο/dsg" φαίνεται να είναι το μόνο κοινό suggestion..
αναρωτιέμαι, τι θα πρέπει να κοιτάμε σε μεταχειρισμένα focus-άκια; έτος/μηχανή
(βλέπω έχει και 2 μοντέλα στο car gr)
-
Και το 3 αυτοκινητάρα , δεν το είχα ψάξει.
Sedan https://www.car.gr/classifieds/cars/view/333951850-mazda-3
Έβγαινε 1.5 βενζίνη ατμοσφαιρικό;;;;
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/334070802-mazda-3Μην σου πώ και το προηγούμενο μια χαρά είναι , αλλά θεωρώ πως δεν έπρεπε να έχει πανω απο 14.000 ευρώ.
-
@groot said in αγορά sport χαρακτήρα μικρομεσαίου- μεταχειρισμένου:
focus δεν έχω βρει και τα καλύτερα για reliability, αλλά λέει τις μηχανές τις φοράνε σε πολλές εταιρίες.. και το "μακριά από αυτόματο/dsg" φαίνεται να είναι το μόνο κοινό suggestion..
αναρωτιέμαι, τι θα πρέπει να κοιτάμε σε μεταχειρισμένα focus-άκια; έτος/μηχανή
(βλέπω έχει και 2 μοντέλα στο car gr)
ΜΑΚΡΙΑ από ΑΥΤΟΜΑΤΑ γενικά σε FORD. Μιλάμε για πολλες βλάβες
μονο τα τελυταια 2-3 χρόνια φαινεται να αλλαξαν σε κάτι της προκοπής
-
νομιζω μακρια απο οτιδηποτε DSG σε μεταχειρα
τα 2 απο car πως τα βλεπεις; τρωγονται;
είχα βρει και αυτό spota αλλά το χαίρεται άλλος..
-
κοιτα αν δεν τα δει μηχανικός να εξακριβώσει τα γραφόμενα δεν γίνεται τίποτις
Σαν αμάξια φαίνονται εξαιρετικά (δεν λέω για τιμή γιατί αυτό είναι κάτι που το έχει αλλιώς ο καθένας στο μυαλό του)
ο 1,5 ecoboost που φοράνε πάντως ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ και δεν βγαίνει πια σε focus. Αν έψαχνα Focus με αυτόν θα το έπαιρνα όχι με τον χιλιάρι
καιει παραπάνω φυσικά από τον 1000ρι αλλά μιλάμε για διαμάντι κινητηρα πολυβραβευμένο
Πολύ δύναμη στις μεσαίες και δεν ζορίζεται πουθενα
Το PUMA ST μου τον ΙΔΙΟ κινητηρα φοράει απλά είναι στα 200Hp αντι 150
αποφάσισαν στην FORD ότι ήταν πολύ καλός και τον βάζουν μόνο στα ST (φιεστα και πουμα) βγαζοντας τον από τα focus
Μονο μία εκδοση που έμπαινε στο παλιό KUGA ειχε ελάττωμα (μεγαλο κιόλας που θα έπρεπε να κάνουν ανακλιση αλλά το έκαναν αβαβα). Μακρια από παλια KUGA (οχι το καινουργιο) με αυτόν τον κινητήρα
ΥΓ ΑΝ οδηγήσεις focus με αυτόν τον κινητήρα σε test drive και είναι σε καλή κατάσταση απλά δεν υπάρχει περιπτωση να πας να δεις αλλο αμάξι μετά........
-
ο 1,5 ecoboost που φοράνε πάντως ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ και δεν βγαίνει πια σε focus. Αν έψαχνα Focus με αυτόν θα το έπαιρνα όχι με τον χιλιάρι
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ μοτέρ....με είχε ενθουσιάσει όταν το οδήγησα, τόσο με 150 όσο και με 180 άλογα. Καμία σχέση με τον 155αρι mHEV 1000αρι, είναι πολύ ανώτερος κινητήρας ο 1.500.
-
-
@gatoz said in αγορά sport χαρακτήρα μικρομεσαίου- μεταχειρισμένου:
από mobile.de ,πόσο περίπου παραπάνω βγαίνει τελική τιμή, υπολογίζοντας, μεταφορές, τελωνεία κλπ ?
-
Σαν αμάξια φαίνονται εξαιρετικά (δεν λέω για τιμή γιατί αυτό είναι κάτι που το έχει αλλιώς ο καθένας στο μυαλό του)
καιει παραπάνω φυσικά από τον 1000ρι αλλά μιλάμε για διαμάντι κινητηρα πολυβραβευμένο
αποφάσισαν στην FORD ότι ήταν πολύ καλός και τον βάζουν μόνο στα ST (φιεστα και πουμα) βγαζοντας τον από τα focus
Μονο μία εκδοση που έμπαινε στο παλιό KUGA ειχε ελάττωμα (μεγαλο κιόλας που θα έπρεπε να κάνουν ανακλιση αλλά το έκαναν αβαβα). Μακρια από παλια KUGA (οχι το καινουργιο) με αυτόν τον κινητήρα
ΥΓ ΑΝ οδηγήσεις focus με αυτόν τον κινητήρα σε test drive και είναι σε καλή κατάσταση απλά δεν υπάρχει περιπτωση να πας να δεις αλλο αμάξι μετά........
Στο focus, όπως έκαναν και στη VW, έχουν πίσω ανάρτηση ημιάκαμπτο στις βασικές εκδόσεις, κρατώντας την καλή των πολλαπλών συνδέσμων - που έγραψε ιστορία στο 1ης γενιάς focus - για τις εκδόσεις 180 ίππων και πάνω.
-
Στο focus, όπως έκαναν και στη VW, έχουν πίσω ανάρτηση ημιάκαμπτο στις βασικές εκδόσεις, κρατώντας την καλή των πολλαπλών συνδέσμων - που έγραψε ιστορία στο 1ης γενιάς focus - για τις εκδόσεις 180 ίππων και πάνω.
Και με ημιακαμπτο αν το βρεις με τον 1,5 φοβερό είναι απλά είναι λιγότερο άνετο για τους πίσω
Σίγουρα η πολλαπλών συνδέσμων είναι προτιμητέα αλλά κυρίως ανεση στους πίσω προσφέρει. Και αυτό με τον ημιάκαμπτο είναι τρομερο σε αίσθηση και κρατήματα μην έχεις καμία αμφιβολία γιαυτο
αγορά sport χαρακτήρα μικρομεσαίου- μεταχειρισμένου