-
Για την εγκατάλειψη της υπαίθρου, φταίει η πασοκίλα, οι διορισμοί στο δημόσιο, οι πρόωρες συντάξεις και το ότι όλοι αυτοί με τον σίγουρο μισθό, ήθελαν την ησυχία τους και αντιδρούσαν σε κάθε είδος επένδυση, πέρα από τους γνωστούς κορμοράνους της αριστεράς...
Και όχι μόνο για τα χωριά, αλλά και τις κωμοπόλεις.
Εξαίρεση όπου βρέθηκε κάποιος φωτισμένος δήμαρχος, κοινοτάρχης, κάτοικος, που άντεξε να αναμετράται με τους διορισμένους μισθωτούς βλάκες, μέχρι να καταλάβουν οι περισσότεροι τι οφέλη θα έχουν.
Παράδειγμα το Νυμφαίο, ίσως και άλλα.
-
@dimsabas said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
@iceman7 said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Τώρα σοβαρά; Ενάμιση χρόνο μετά, ξαναβάζεις τα ψέμματα του τύπου που και καλά δεν μπορούσε να φτάσει στη Σπάρτη; Σε τι ακριβώς αποσκοπεί αυτό; Ο τύπος έγινε ρεζίλι τον Οκτώβρη του 21 κι ασχολείστε ακόμα με αυτό;
Εγω σήμερα το είδα.
Αλλά περιγράφει ακριβώς την κατάσταση ! -
To μόνο "ρεζίλι" στην ηλεκτροκίνηση είναι ο "αδέσμευτος και αντικειμεινικός Τύπος" που προσπαθεί με τα χίλια ζόρια να μας πασάρει μια μορφή αυτοκίνησης που γενικότερα είναι δύσκολη και σε αυτή τουλάχιστον τη φάση βολεύει ελάχιστους. Και αυτό χωρίς να πιάνουμε υποκειμενικά θέματα όπως αίσθησηενός ηλεκτρικού vs ενός θερμικού κτλ. που μπορεί να διαφωνούμε.
-
@dimsabas said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Τώρα σοβαρά; Ενάμιση χρόνο μετά, ξαναβάζεις τα ψέμματα του τύπου που και καλά δεν μπορούσε να φτάσει στη Σπάρτη; Σε τι ακριβώς αποσκοπεί αυτό; Ο τύπος έγινε ρεζίλι τον Οκτώβρη του 21 κι ασχολείστε ακόμα με αυτό;
Εγω σήμερα το είδα.
Αλλά περιγράφει ακριβώς την κατάσταση !Γελοιότητες περιγράφει. Αν θες να είσαι αντικειμενικός, ΑΥΤΗ είναι η κατάσταση.
https://cartalk.gr/sti-monemvasia-id-3-afto-pou-den-eftane-sti-sparti/
-
Χωρίς παρεξήγηση, αλλά το παραπάνω άρθρο έχει τόσες πολλές άγνωστες λέξεις, που ακόμη και εγώ που θεωρητικά ξέρω κάτι λίγα για τα αυτοκίνητα, αδυνατώ να κατανοήσω αυτή τη δοκιμή.
Φυσικά εγώ σε ταξίδι αποκλείεται να έμπαινα σε μία τέτοια δοκιμασία. Ούτε καν μέχρι το σούπερ μάρκετ.
Βενζινάδικο, 2 λεπτά για βενζίνη και αυτά. Και μία φορά το χρόνο σέρβις.
Ο χρόνος είναι πολύτιμος για να σπαταλιέται στο MS Project για τον χρονοπρογμματισμό μίας μετάβασης με αυτοκίνητο.
-
@criuser said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Παράδειγμα το Νυμφαίο, ίσως και άλλα.
Το Νυμφαίο, η Μακρυνίτσα, η Αράχωβα, η Δημητσάνα, ο Παλαιός Παντελεήμονας, το άλλο στο Καϊμακατσαλάν, δεν είναι και λίγα τα παραδείγματα... χωριό λέμε αυτό που κατοικείται τα γουηκέντ και γεμίζει Αθηναϊκές πινακίδες, προσεχώς από μπαταριοκίνητα.
Θάνατος στους Κορμοράνους. -
@piliourits said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Τα ορεινά χωριά που λέτε, τα έχουν ξεγραμμένα, ή με μεγαλύτερη ακρίβεια ΓΡΑΜΜΕΝΑ στα @@ αφού δεν στέλνουν ούτε λεωφορείο 2-3 φορές τη βδομάδα, αλλά έχουν άπλα για παρκάρισμα να τραβήξεις μπαλατέζα με ρευματοκλοπή από στύλο της ΔΕΗ χωρίς να το δει κανένας ποτέ, ουδέν κακό αμιγές καλού.
Το ίδιο και στα πάρκα στις πόλεις που μια χαρά ανεβαίνουν τα σουβάκια, στην υγειά του Μυτιληναίου με δυο «τσιμπιδάκια» κι ας φορτίζει αργά... σόλβντ κι αυτό το πρόμπλεμ.Ήδη έχω σταμπαρει δύο τρεις αδέσποτες πρίζες. Επιδότηση δίνουν, στην Αθήνα οι λινατσες στην Πανεπιστημίου κλείνουν τριετία, αλλά δίνει τσάμπα ρεύμα, άμα περνάω στα έξοδα το λογαριασμό της ΔΕΗ, και μου φέρουν και καμμία χαβανέζα να μου κάνει αέρα με κλαδί από σπάνιο φοίνικα το Καλοκαίρι, το πακέτο δείχνει ακαταμάχητο. Αν θέλει ο άλλος να οδηγεί το Ματσατσουτσου 1,0 glx και να μου δώκει 8.000 οχι μόνο δεν θα πω όχι αλλά θα τον κλείσω μέσα για να μπορώ εγώ να ανοίγω στα φανάρια. Από φαγητό θα τον ταιζω συνθετικό κρέας επιπέδου σκυλοτροφης. Χαλάμε εμείς χατίρια.
-
@taxidiwtis said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Ένα προς ένα τα λάθη του κυρίου
Εκεί που συζητάνε για το Σπαθοβούνι και προσπαθούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους και να καταλήξουν σε συμπέρασμα για το αν υπάρχει φορτιστής και που βρίσκεται και κακώς δεν πέρασε πρώτα από Δελφούς να πάρει χρησμό απ' το Μαντείο για το ταξίδι, είναι ενδεικτικό τί αξία έχει η αποδόμηση των «δήθεν» προβλημάτων της σημερινής μπαταριοκίνησης... χαρά στο κουράγιο όποιου έκατσε και το είδε το βίντεο.
-
Εκεί που συζητάνε για το Σπαθοβούνι και προσπαθούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους και να καταλήξουν σε συμπέρασμα για το αν υπάρχει φορτιστής και που βρίσκεται και κακώς δεν πέρασε πρώτα από Δελφούς να πάρει χρησμό απ' το Μαντείο για το ταξίδι, είναι ενδεικτικό τί αξία έχει η αποδόμηση των «δήθεν» προβλημάτων της σημερινής μπαταριοκίνησης... χαρά στο κουράγιο όποιου έκατσε και το είδε το βίντεο.
Πριν ενάμισυ χρόνο ήταν στη φάση δοκιμων , τώρα λειτουργεί 100 % (είναι υποχρεωμένοι να έχουν στα σεα)
Η πρόοδος σε αυτό το διάστημα κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή
Βάλε την περιοχη σου (ευρύτερη) και θα εκπλαγεις
-
Ωραίο το plugshare
Στη πρώτη σελίδα μου βγάζει αυτό:
-
Πάτα το x αριστερά του "Βόλος" ώστε να κλείσει το μενού του filter
Λογικά θα εμφανιστεί ο χαρτης -
Ωραίο το plugshare
Στη πρώτη σελίδα μου βγάζει αυτό:
Πάτα τα όλα μαζί!
-
Το κέντρο της Θεσσαλονίκης έχει πολύ δρόμο μέχρι να πάει στην ηλεκτροκίνηση...
-
Πόση γραφικότητα
-
Πόση γραφικότητα
Χαχα! Αυτοί είναι οι εκπρόσωποι;!
Όλη αυτή η συζήτηση νομίζω αποδεικνύει γιατί είμαστε πολύ μακριά ακόμη..400 διαφορετικές συνιστώσες που μάλιστα ρωτάνε και ο ένας τον άλλο για επιβεβαίωση ή γνώση!
Μάλιστα σε έναν του έκανε εντύπωση γιατί φορτισαν όρθιοι, και δεν έκατσαν σε παγκάκι!
Δηλαδή για να πας Σπάρτη θες φόρτιση και στο πήγαινε, και στο έλα, με ταχυφορτιστες σίγουρα, και ταχύτητα μέχρι 120χλμ από ότι βλέπω.
Εν το μεταξύ, επειδή γινόταν χαμός Πάτρα, πήγαμε Ακράτα και σε ορεινές περιοχές εκεί. Αύριο θα φύγουμε για Αθήνα και δεν νομίζω να χρειαστεί να βάλω καύσιμο πουθενά αν και ξέρω κάποιον καλό εδώ και συνήθως προτιμώ να φουλαρω (πολύ ακριβός βέβαια).. έλεγα να γράψω και καταναλώσεις, αλλά θα γινόταν χαμός στους γνωστούς κύκλους, οπότε προτιμώ να αυτολογοκριθω τέτοια μέρα..
Ήθελα να ήξερα αν αυτές τις μέρες Πάτρα είχαμε καμία τραγελαφική ιστορία με κάποιο ηλεκτρικό..
-
Αυτοί είναι Μότιδες. Γνωστοί στο χώρο του youtube.
Ξέρετε πόσοι Μότιδες υπάρχουν; Πολλοί.Το ίντερνετ εκτός των άλλων χρησιμοποιείται και για εισόδημα ή/και για δόλωμα για πωλήσεις (έμμεσες ή άμεσες).
-
Μου θυμίζει 1993....
- Και που θα βρίσκω τώρα αμόλυβδ?
- Στο χωριό δεν έχει αμόλυβδη και εαν βάλουν ο βενζινάς θα κλέβει μάλλον?
- Ξερετε πόσο έχει ένας καταλύτης και πόσο λιγο κρατάει?
- Που να μπλέξεις τώρα με ψεκασμούς και ηλεκτρονικά, ενώ το καρμπυαρατέρ ο μαστρο-Κίτσος που πάω 30 χρόνια ξέρει και το ρυθμίζει με το αυτί.
- Σκευωρία είναι για να μας παίρνουν τα λεφτά, δεν μολύνουν τα αμάξια αλλά βρήκαν κόλπο να πουλάνε ακριβή βενζίνα.
- Επιδοτούν αυτούς που έχουν λεφτά για αμάξι και όχι τον απλό κόσμο.
-
@fanis75 said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Μου θυμίζει 1993....
Μα καμμία σχέση.
Πιο πολύ θυμίζει μέρες ανόδου του χρηματιστηρίου.
Ανακαλύψανε τον τροχό τότε μερικοί, αλλά πίσω είχε η αχλάδα την ουρά... -
@manast said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
@fanis75 said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Μου θυμίζει 1993....
Μα καμμία σχέση.
Πιο πολύ θυμίζει μέρες ανόδου του χρηματιστηρίου.
Ανακαλύψανε τον τροχό τότε μερικοί, αλλά πίσω είχε η αχλάδα την ουρά...Απορώ με τόσους φίλους της ηλεκτροκίνησης εδώ μέσα γιατί έχουμε τόσες λίγες "πωλήσεις".. τελικά βλέπω εγώ και ο Piliou να παίρνουμε πρώτοι!
-
Όποιος έχει δική του θέση πάρκινγκ, το να φεύγει κάθε μέρα με 500 χλμ αυτονομίας να κάνει τις δουλειές του μεσα στην πόλη είναι μια χαρά.
Γενικά μέχρι να πέσουν οι τιμές τους έχουμε ακόμα δρόμο.
Δεν είναι εύκολο για όσους πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές και φορολογουνται, να βρουν εύκολα τα ποσά που ζητούν οι πρώτες γενιές τους. Όσο περνάει ο καιρός ομως θα πέφτει το κόστος τους θα μπορούν και να τα αγοράσουν και οι βαριά φορολογούμενοι Έλληνες. Αλλά και πάλι θα είναι για όσους έχουν δικό τους χωρο στάθμευσης.
Πρέπει να γίνει μεγάλη επανάσταση στις μπαταρίες για να επιλεχθούν από την πλατιά μάζα
Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση