-
Ρε παιδιά τι έφτιαξαν τα άτομα εκεί στην Xiaomi!!!
Δεν έχω δει ακόμη οδηγικά τι λέει καθώς δεν έχω βρει σχετικό review, είδα την είδηση παραπάνω πως έχει ακαμψία πλαισίου αγωνιστικής κατασκευής οπότε περιμένουμε πολύ καλά αποτελέσματα.
Αλλά στα μπλιμπλικια και τις οθόνες νομίζω ξεπέρασαν οτιδήποτε υπάρχει αυτή την στιγμή στην αγορά!
Παρατηρήστε το user interface και την ταχύτητα με την οποία λειτουργούν τα πάντα, και αυτόν τον διαχωρισμό της οθόνης σε 3 μέρη.
Σε κάποιο μάλιστα βιντεάκι είδα το απίστευτο να φέρνει ως αιωρούμενη προβολή που έκανε overlap , την οθόνη του κινητού, σαν screen mirroring που την μετακινουσες σε όποιο σημείο ήθελες και σε όποιο μέγεθος και το χειρίζεσαι από το την οθόνη του αυτοκινήτου!!!!!
Κουμπάκια κάτω από την οθόνη που είναι αποσπώμενα, κουμπάκια στην κονσόλα και το τιμόνι, λεβιεδες φλας , ταχυτήτων κλπ , άπειρους αποθηκευτικούς χώρους, αναμονες σε διάφορα σημεία για μελλοντικά gadget και έτοιμες υποδοχές και τέλεια διασύνδεση με το λειτουργικό του αυτοκινήτου για ipad και ταμπλέτες πίσω από τα προσκέφαλα.
Μιλάμε είναι λες και άκουσαν και πήραν στα σοβαρά όλες τις επιθυμίες και τις ιδέες των πιθανών αγοραστών και τις έκαναν πράξη σε κόντρα της λογικής μάρκετινγκ αρμεγματος της apple, Tesla κλπ και μάλιστα σε λογικό κόστος, που για να τα προσφέρουν αυτά θα τα έδιναν σταδιακά με αναβαθμίσεις και νέα μοντέλα μέχρι το 2035.
Τρομακτικό επίσης είναι το γεγονός πως -επειδή είμαι fanboy τους στα κινητά από το 2010 - ενώ τους πήρε 10 περίπου χρόνια να φτιάξουν κινητό ναυαρχίδα αντάξιο της apple και της Samsung, με το πρώτο τους αυτοκίνητο φαίνεται να πιάνουν standards κορυφαίων αυτοκινητοβιομηχανιών.
Ολόκληρη apple, με τερατώδη, σχεδόν σατανικά οικονομικά μεγέθη εγκατέλειψε το project δημιουργίας ηλεκτρικού αυτοκινήτου.
-
@dettol said in Xiaomi forum:
Εγώ αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί το αμάξι κατέβηκε σε τοσο χαμηλό υπόγειο. Νομίζω δεν είχε κάνει όλη τη γύρα στα υψηλότερα επίπεδα.
Αυτή είναι η απορία μου για την θέση πάρκινγκ .
Που ήξερε ότι έπρεπε να κατέβει σε συγκεκριμένο επίπεδο ;
Στην οθόνη έδειχνε μια προκαθορισμένη πορεία με μπλε χρώμα. Υποθέτω ότι ο υπολογιστής έχει καταγράψει την συγκεκριμένη πορεία και την επαναλαμβάνει . -
@teo-mak said in Xiaomi forum:
Εγώ αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί το αμάξι κατέβηκε σε τοσο χαμηλό υπόγειο. Νομίζω δεν είχε κάνει όλη τη γύρα στα υψηλότερα επίπεδα.
Αυτή είναι η απορία μου για την θέση πάρκινγκ .
Που ήξερε ότι έπρεπε να κατέβει σε συγκεκριμένο επίπεδο ;
Στην οθόνη έδειχνε μια προκαθορισμένη πορεία με μπλε χρώμα. Υποθέτω ότι ο υπολογιστής έχει καταγράψει την συγκεκριμένη πορεία και την επαναλαμβάνει .Μάλλον πήγε σε εκείνο το σημείο διότι εκεί ήταν οι φορτιστές. Πάντως συμπεριφέρθηκε σωστά όταν αλλά οχήματα του έκλεισαν το δρόμο. Έχουμε ξαναδεί πάντως αντίστοιχη επίδειξη self driving από το αμάξι της huawei. Ανάθεμα και αν καταλαβαίνω ποσο αληθινά είναι αυτά τα τεστ.
-
Σε άλλα βίντεο είδα ότι είσαι στο υπόγειο πάρκιν και σου βγάζει στο interface τις διαθέσιμες θέσεις, όταν επιλέξεις μια, παρκάρει μόνο του. Τα μικροτρακαρισματα στις κάθετες θέσεις είναι ρουτίνα, με τέτοια συστήματα αποφεύγονται.
-
-
το λιγουρευεστε;
ω ναι ..... είναι τοσο εκπληκτικο. Shut up and take my money αν τα είχα και ερχοταν.
εχει οτι θα ηθελα σε ενα αυτοκινητο αυτου του μεγέθους.
Το μονο που με σωζει είναι οτι δεν θα πάρω τοσο μεγάλο αυτοκίνητο σε διαστάσεις ξανα. Αλιως θα ειχα μεγάλο πρόβλημα οταν θα ερθει με το καλό.
Πανεμορφο, η χαρά του gadgeτακια, υπέροχο εσωτερικο. Πραγματικα δεν του λείπει απολύτως τίποτα
και κοροιδευαν οι κλασικες αυτοκινητοβιομηχανίες και χλέβαζαν δεν είναι κινητο ενα αμάξι να μπορειτε να φτιάξετε ολοι........ και στην πρώτη προσπάθεια η xiaomi εφτιαξε κάτι που είναι οτι καλύτερο!!!!!
-
το λιγουρευεστε;
Καλα μου τα έλεγε τις προαλλες φίλος πωλητής σε premium μάρκα. Μάλιστα κοιτάνε να το φέρουν άμεσα και κάνουν recruiting.
Θα χυθεί αίμα.
Οι παραδοσιακοί θα ματώσουν άγρια.
Προσπαθούν μάταια να πουλήσουν ηλεκτρικα με εκπτώσεις, επιτόκια συντομοτερους χρονους αναμονής αλλά φεύ.Όπως τη βλέπω την κατάσταση σήμερα.
Είτε πας σε ηλεκτρικό περιμένοντας λίγο ίσως byd, xiaomi
Είτε μένεις με ότι καλό (ειδικά premium) έχεις (ή αγοράζεις κανα καλό τέτοιο μτχ)
Είτε στα χαμηλά πας σε κανα υβριδικό Τογιότα. -
Δεν νομίζω ότι η ΕΕ θα επιτρέψει να έρθουν κινέζικα εδώ έτσι εύκολα, θα τους βάλει φοροκαπέλο και θα τα στείλει αδιάβαστα. Ο μόνος τρόπος είναι να έχεις παραγωγή εντός ΕΕ ακριβώς όπως έκανε η Tesla.
-
Τα κινέζικα είναι ήδη εδώ.
-
-
Αυτος ο δρομος ειναι διπλης κατευθυνσης.
-
Μόνο που δεν πουλάνε οι Ευρωπαίοι ιδιαίτερα στην Κίνα, ενώ μέχρι πριν λίγα χρόνια τουλάχιστον, οι ευρωπαϊκές εταιρείες έπρεπε να έχουν κινέζο συνέταιρο εκεί και μάλιστα να έχει αυτός την πλειοψηφία.
-
Λέτε?
Τη δραστηριοποίηση του σε έναν καινούριο τομέα, αυτόν της ηλεκτροκίνησης σχεδιάζει ο Όμιλος Quest. Ως “όχημα” γι’ αυτή την επέκταση θα χρησιμοποιηθεί η στρατηγική συνεργασία με την Xiaomi, της οποίας το ηλεκτρικό αυτοκίνητο SU7 ταράζει τα νερά της αυτοκινητοβιομηχανίας!
Υπενθυμίζεται ότι η Info Quest αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο και διανομέα του συνόλου των προϊόντων της κινεζικής εταιρείας στην Ελλάδα και τη Ρουμανία, στο πλαίσιο μίας στρατηγικής συνεργασίας που μετράει πολλά χρόνια.https://www.newsauto.gr/news/pote-erchonte-stin-ellada-ta-aftokinita-tis-xiaomi/
-
@dstou said in Xiaomi forum:
Λέτε?
Τη δραστηριοποίηση του σε έναν καινούριο τομέα, αυτόν της ηλεκτροκίνησης σχεδιάζει ο Όμιλος Quest. Ως “όχημα” γι’ αυτή την επέκταση θα χρησιμοποιηθεί η στρατηγική συνεργασία με την Xiaomi, της οποίας το ηλεκτρικό αυτοκίνητο SU7 ταράζει τα νερά της αυτοκινητοβιομηχανίας!
Υπενθυμίζεται ότι η Info Quest αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο και διανομέα του συνόλου των προϊόντων της κινεζικής εταιρείας στην Ελλάδα και τη Ρουμανία, στο πλαίσιο μίας στρατηγικής συνεργασίας που μετράει πολλά χρόνια.https://www.newsauto.gr/news/pote-erchonte-stin-ellada-ta-aftokinita-tis-xiaomi/
γιατι όχι, απλά το συγκεκριμενο αμάξι έχει κάνει ΠΑΤΑΓΟ στην κίνα, εχει πουληθει ήδη οτι θα κατασκευαστεί φέτος. Δεν βλέπω συντομα να ερθει ευρωπη και δη Ελλαδα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ειναι οτι δεν προλαβαινουν να παράγουν τοσα αμάξια!!!!!!
Για το 2028 το βλέπω με αυτους τους ρυθμούς. Το εχει στην εκθεση της XIAOMI εδω στην Σανγκαη, αν βρω ευκαιρία θα πεταχτω να το δω από κοντά. αλλά είναι δυσκολο γιατι σχολάω αργα ρε γαμώτο
-
Συν ότι μπαίνουν μέσα ένα σκασμό λεφτά για κάθε αυτοκίνητο που παράγουν.
-
Κίρους, τώρα που είσαι 'κει σιαπέρα, βρες καμιά αντιπροσωπεία να πάρουμε συνεταιρικά. Όχι αναγκαστικά αυτοκινήτου, κάτι που να πουλάει, κι ας είναι ότι θέλει.
-
Εγώ πάντως έβαλα παραγγελία σήμερα για ένα Xiaomi βραστήρα, αφου με έπεισε η φθηνή οθόνη που πήρα πέρυσι, οπότε δεν αποκλείεται κι αμάξι κάποια στιγμή...
-
-
Ωχ άρχισε κιόλας η λάσπη εναντίον τους.
Πρέπει να έχουν χεστει πάνω τους κάποιοι που σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα κατάφεραν τόσα πολλά.
-
Εγώ παρατηρώ κάτι άλλο.
Σύγκρινε τουςbloggers και δημοσιογράφους εκει με τους δικούς μας. Που οι δικοί μας από το πρωί ως το βράδυ σκοπός τους είναι να ωραιοποιούν αυτοκίνητα και να δοξάζουν εισαγωγείς. Και στο τέλος να προσλαμβάνονται από τους εισαγωγείς για να διευθύνουν το επικοινωνιακό κομμάτι, δηλαδή να αξιολογούν τους υπόλοιπους πρώην συναδέλφους τους κατά ποσο ωραιοποιούν τα προϊόντα που εκπροσωπούν.
Εκεί αυτοι δεν αφήνουν τίποτα που να μην κρίνουν αυστηρά και αναλύσουν.
Δηλαδή σαν καταναλωτές έχουν υψηλές απαιτήσεις.
Xiaomi forum