-
Μιαν ανωμαλίαν την εχωμεν.
Αλλά εντάξει στα δικά μου μάτια φαίνεται φυσιολογικό. Θυμίζει πολύ τα psa εποχές 2000-2010. Πριν την νέα σχεδιαστική γραμμή ιδιαίτερα μέσα αν κρύψεις το σήμα λες πως είσαι σε psa του 2010 από άποψη χωρών και αίσθησης. Εγώ αυτό το βρίσκω πολύ θετικό. Στα σημερινά psa ενώ είναι εντυπωσιακότερα, νιώθεις κλειστοφοβία.
Στο βίντεο αυτό, έχει 1000 ευρώ έξτρα. Όπως blind spot, ασύρματο android auto, περιμετρικοί αισθητήρες 16 ιντσών ζάντες.
Το μοντέλο του 2022 έχει νομίζω πλέον έγχρωμη οθόνη ανάμεσα από τα όργανα. Ε ρε πολυτελειες!!!!
-
@alexandros-k said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Εγω μεταλ ακουω συνηθως ετσι κι αλλιως
Αλλα το street sandero δεν βλεπεται ρε συ Λαπ. Εσυ θα το επαιρνες ?
Δε το λες και άσχημο πάντως. Στο μπλε γράφει ωραία. Μην ξεχνάς πολλα δεν " βλέπονται" αλλά μπροστά στην πρακτικότητα και τις καθημερινές ανάγκες τα ξεχνάς όλα αυτά.
Παράδειγμα στην Ιαπωνία υπάρχουν τα boxy cars... Ψιλοχάλια αλλά βολεύει αφάνταστα!
-
Αμαξαρες!!!
-
Εγω μεταλ ακουω συνηθως ετσι κι αλλιως
Αλλα το street sandero δεν βλεπεται ρε συ Λαπ. Εσυ θα το επαιρνες ?
Χέβυ Μέταλ...
-
@lap said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Μιαν ανωμαλίαν την εχωμεν.
Θα συμφωνήσω με τον ανωτέρο ανώμαλον.
Έχει πάρει ένας γείτονας το stepway και το χαζέυω συνέχεια ενώ δεν θέλω. -
Οι συγκεκριμένοι απο το λιγο που εχω ακουσει , δεν μ αρεσαν και πολυ . Ειχα πει καποια στιγμη θα ακουσω πιο πολλά κομματια για να παρω μια καλυτερη ιδεα γι αυτους, αλλά δεν ακουσα ακομα.
Προτιμώ απο Ελληνες :
Dark Nightmare - The Human Liberty
ή Rotting Christ -
Προτιμώ απο Ελληνες :
Dark Nightmare - The Human Liberty
ή Rotting ChristOne Step from the Edge!?!!
Επίσης δες: Reflection & Achelus από Ελληνες, εξαιρετικοί αμφότεροι!!!
-
Οι χωριάτες από την παγουρόπολη (νερατζοκωλος speaking), δεν είναι ακριβώς heavy metal.
Είναι πολύ καλοί γενικά και ο συνδυασμός κλαρίνο με μέταλ, είναι κάτι αντίστοιχο με το κελτομεταλ.
Είμαι περίεργος να ακούσω κάτι αντίστοιχο με λύρα (κρητική ή ποντιακή).
Live είναι πολύ γαματοι!!! -
@nickthetrib said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Reflection or Achelus....ποντιακή λύρα!! O Στάθης είναι ποντιακής καταγωγής.
-
-
@fanis75 said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
@nickthetrib said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Τους ξέρω Φάνη! Δεν είναι η λύρα ενσωματωμένη συνολικά, ακούγεται σαν ξένο σώμα!
Δεν είναι σαν το κλαρίνο στους vic!
Θεωρώ ότι μια πιο επικη υλοποίηση (μην ξεχνάμε ότι η ποντιακή παραδοσιακή μουσική είναι πολεμική μουσική) θα έδινε άλλη χροιά!!!Υγ το σκίσαμε στο off topic!!!
-
Καλά το κάναμε το νήμα καλοκαιρινό...
@antoniokon αγάπη μου ελα παρε με από δω....
-
@lap said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Καλά το κάναμε το νήμα καλοκαιρινό...
@antoniokon αγάπη μου ελα παρε με από δω....
χαχα....δεν παίζεσαι
-
https://forum.4troxoi.gr/post/11000071964
μπάι σιβιλαμα σου λεω θα παρεις βιταρα δεν με ακους....
-
Α ρε γάτε, θα μας κανείς να αγοράσουμε τετρακίνητα και θα μας πετάξουν έξω από το σπίτι.
Σταμάτα, αυτά είναι για σένα, μη μας μετασχηματίζεις την προσωπικότητα
-
@fanis75 said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Την Παρασκευή με πήρε μια συνάδελφος και ταξιδέψαμε για καμιά ωρίτσα με το 6 μηνών Mazda 2 της. Είμασταν 4 άτομα μέσα και...έπαθα πλάκα! Είναι καταπληκτικό αυτοκίνητο! Σε ποιότητα κύλισης, συναγωνίζεται την επόμενη κατηγορία και θα έλεγα ότι κερδίζει και τα περισσότερα. Το ερωτεύτηκα, καταπληκτικό αμάξι. Δεν ένιωσα σε καμία περίπτωση ότι υστερεί κάπου σε δύναμη ή ελαστικότητα αν και οι αριθμοί φυσικά δε λένε ψέματα.
Τρομερή ποιότητα μέσα, κάνει πλάκα σε όλα της κατηγορίας του. Αφού σκέφτομαι να πάω να το πάρω και ας μη χρειάζομαι αμάξι της κατηγορίας του. Τόσο πολύ μου άρεσε! Επίσης, θεωρώ ότι τα λεφτά που κοστίζει είναι μάλλον λίγα για την ποιότητα που σου δίνει σε σχέση με τις τιμές του ανταγωνισμού (που είναι έως και αστείες σε κάποιες περιπτώσεις).
Από εμένα βουρ!!
(Η συνάδελφος το είχε σε ένα μπλεδάκι και ήταν ποίημα!) -
Ακριβως ετσι ειναι sargus
Ποια εκδοση εξοπλισμου ηταν , ξερεις ? -
Παραθέτω τι είχα γράψει τον Απρίλιο, αναζητώντας τον αντικαταστάτη του Grand Vitara...
"Mazda 2 1.5 90 hp mild hybrid...
Εμφάνιση πολύ καλή χωρίς ακρότητες...Διακριτικό τόσο όσο...Φοβερό το κόκκινο της φίρμας αλλά επίσης πολύ καλό το μπλε ραφ της έκθεσης...
Εσωτερικό το καλύτερο από όσα είδα. Αίσθηση πολυτέλειας και στιβαρότητας. Έκδοση Revolution με δερμάτινο σαλόνι. Πραγματικά νιώθεις ότι έχει φτιαχτεί με ιδιαίτερη προσοχή και είναι από τα λίγα σήμερα που μπορείς να βρεις made in Japan.
Καταπληκτικός επιλογέας ταχυτήτων. Σύστημα πολυμέσων όχι ιδιαίτερα μεγάλο αλλά με οθόνη αφής μόνο σταματημένος. Όταν κινείσαι, οι εντολές δίνονται από στρογγυλό χειριστήριο στην κεντρική κονσόλα στην βάση περίπου του χειρόφρενου. Το συνηθίζεις εύκολα και είναι πολύ πρακτικό και ασφαλές...
Το μόνο ατμοσφαιρικό. Test drive, προς τιμήν τους, μόνος μου και για μιάμιση ώρα! Αναρτήσεις πολύ καλές, σβελτάδα όταν το πίεζα, συμπαγές και ευχάριστο...Αν ήταν ετοιμοπαράδοτο ίσως να μην έβλεπα κανένα άλλο. Ήταν και το πρώτο που είδα...
Τιμή για την έκδοση Revolution 18.400 και για την πιο απλή αλλά καλά εξοπλισμένη Homura 17.700...Παράδοση εξάμηνο.."
-
Ακριβως ετσι ειναι sargus
Ποια εκδοση εξοπλισμου ηταν , ξερεις ?Όχι, δε γνωρίζω.
-
Καλώς εχόντων των πραγματων , της επομενη εβδομαδα θα παω να κλεισω το Μαζντακι 2 . Χρωμα δεν εχω αποφασισει ακομα
Και θελουν να δουν το Πεζω μου στο συνεργειο για να μου πουνε ακριβως την τιμη . Μου ειπε αν θες μας το αφηνεις εδω απο τωρα ή το κρατας εως οτου ερθει το Μαζντα. Εδω εχω ερωτηση , που ξεχασα να του την κανω. Αν τους το αφησω πριν ερθει το Μαζντα, θα ειναι στο ονομα μου? Θα παραδωσουμε πινακιδες ? Θα μεταβιβαστει? Γιατι δε νομιζω να πληρωσουν 2 φορες μεταβιβαση . Μια τωρα και μια οταν το αγορασει καποιος
Οδηγησα και το υβριδικο ΜαζντοΥαρις . Δεν με ενθουσιασε. Καλο για αυτους που δεν τους νοιαζει η οδηγηση ή ειναι ολη μερα στην πολη. Για μενα δεν ειναι στα μετρα μου ομως. Και πιο "φθηνο" εσωτερικο απο του γνησιου Μαζντα.
Ειδα και το Yaris , πολυ πλαστικουρα μεσα, ξενερωσα . Δεν το οδηγησα αυτο με τα 125 , αλλά οδηγησα το υβριδικο. Σαν το ΜαζντοΓιαρις , με την διαφορα οτι το υβριδικο Γαρις ειχε 17,000χλμ και το υβριδικο Μαζντα ειχε 1,300χλμ . Κι ομως αυτα τα χλμ διαφοράς εκαναν το Υαρις να μοιαζει πιο ταλαιπωρημενο. Οντως θα ηταν , αφου ειναι και test drive, αλλά η διαφορα ηταν εμφανης . Και καποιους λιγους τριγμους ειχε, και αεροδυναμικο θορυβο ειχε απο το δεξι παραθυρο . **Και αναρτηση που το αφηνε να πλεει στα πολλά. Ειδικα το Μαζντα που ηταν η φθηνη εκδοση και ειχε 185-65-15 , φορουσε καποια Κοντινενταλ , που ειχαν μαλακα πλαινα και στα πολλά το αμαξι ηταν λιγο βαρκα γιαλο. Και στα δυνατα φρεναρισματα βυθιζοταν το μπροστα μερος και ελαφρυνε το πισω . Δεν μου αρεσε. Θα μου πεις , αμαξι πολης ειναι , δεν ειναι σπορ. Οκ το ξερω, γι αυτο δεν μ αρεσε
Το Σουιφτ και το Σαντερο τα ειδα στατικα, δεν τα οδηγησα γιατι πηγα μεσημερι και ηταν μονος του ενας υπαλληλος, αλλά δεν με ενθουσιασαν . Καλο το Σουιφτακι μεσα, αλλά νομιζω το Μαζντα ειναι ανωτερο σε ποιοτητα . Στο δρομο δεν ξερω , ισως παω να το οδηγησω πριν κλεισω το Μαζντα
Το Σαντερο Στεπγουει κι αυτο καλους χωρους , λιγο υποδεεστερο σε ποιοτητα υλικων μεσα ,μεγαλο πορτ μπαγκαζ αλλά και ψηλη θεση οδηγησης , που δεν σε προδιαθετει για σπορ καταστασεις . Ισως το οδηγησω κι αυτο μαζι με το Σουιφτ, ειναι στην ιδια αντιπροσωπεια . Αααα, και μου τα μασαγαν κι αυτοι και οι άλλοι στην Τοyota για το ποσο μου παιρνουν το 207 . Ο ενας ελεγε να το βαλουμε αγγελια να δουμε τι ανταποκριση θα εχει ,ο αλλος δεν μου ελεγε τιμη κτλ.
Φταιω εγω που ολα συγκλινουν προς Μαζντα ?Edit: **Το υβριδικο Yaris φορουσε 205-45-17 και ηταν πιο σταθερο , πιο σφιχτο . Δεν επλεε οσο το υβριδικο Μαζντα με τα 185-65-15 . Εκαναν διαφορα οι τροχοι
Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο