-
Ρε και 24'' να μπορούσαν να βάλουν μερικοί στο χατσμπακάκι πόλης τους και με 305/35 λάστιχο θα το έκαναν. Ο κάγκουρας πλατύπους δεν πιάνεται πουθενά.
-
@dstou said in MazdoYaris hybrid:
Ρε και 24'' να μπορούσαν να βάλουν μερικοί στο χατσμπακάκι πόλης τους και με 305/35 λάστιχο θα το έκαναν. Ο κάγκουρας πλατύπους δεν πιάνεται πουθενά.
@dstou said in MazdoYaris hybrid:
Τα μεγάλα ζαντολάστιχα τα θέλουν πολλοί. Επιτέλους ξύπνησαν και οι γιαπωνέζοι οι οποίοι ήταν πολύ καρμίριδες σε κάτι τέτοια.
πες τα χρυσόστομε!
όμως εμμένω στην άποψη πώς τι να τα κάνεις σε αμάξι πόλης
κι όταν αρκετοί από τους κατόχους δεν ξεμακραίνουν από τη πόλη για Χ Ψ λόγους?εννοώ για τις μεγάλες ζάντες
συν ότι με το λεπτό προφιλ δεν αποσβαίνεις & κραδασμούς λες & αγόρασες αγωνιστικό.....αλλά είπαμε κάγκουρες ορισμένοικι εμένα μου αρέσουν πχ τα φαρδιά ελαστικά όταν κοιτάω 1 super car από πίσω αλλά όπως σωστά ανέφερες σε hatcback?
δεν έχει νόημα! τα μυαλά στα κάγκελα που λέμε. αλλά γούστα είναι αυτά τι να κάνουμε -
Πρέπει να υπάρχει μία λογική αναλογία ανάλογα το αυτοκίνητο και την χρήση κατά τη γνώμη μου.. έχω κάποιες σταθερές στο μυαλό μου, αλλά είναι και γούστα αυτά.. τώρα ένα Corsa με 18αρα αγγίζει τα όρια της υπερβολής..
-
Εμένα κοπαναει λόγω ελαστικών. Στρίβει σαν μύγα, αλλά έχω άγχος μη πέσω σε λακούβες.
-
@dublin said in MazdoYaris hybrid:
Πρέπει να υπάρχει μία λογική αναλογία ανάλογα το αυτοκίνητο και την χρήση κατά τη γνώμη μου.. έχω κάποιες σταθερές στο μυαλό μου, αλλά είναι και γούστα αυτά.. τώρα ένα Corsa με 18αρα αγγίζει τα όρια της υπερβολής..
Κορσα με 18αρα δεν θα σπινιαριζε ουτε σε λαδια απανω...
(εξαιρειται το OPC) -
εντελώς όμως!.....
@chrisk6 said in MazdoYaris hybrid:
Κορσα με 18αρα δεν θα σπινιαριζε ουτε σε λαδια απανω...
(εξαιρειται το OPC)......αν και θα σωνόταν στο θεμα αυτό ναι
-
ξέρει κανείς μήπως στο mazd@yaris το νεο
κατι που ειναι σαν ηχείο ή εξαερισμός (δεν έχω ιδέα) στη μέση του ταμπλό τι είναι?ειναι στη πίσω πλευρά προς το παρμπριζ αν μπορω να γινω καλύτερα κατανοητός...
ήχο δεν έβγαζε ούτε μπάσο φαινεται να βγαζει, αν δεν είναι ηχείο τότε τι άραγε;; -
Ηχείο είναι αλλά μάλλον στην έκδοση που το είδες δεν είχε
-
@lap said in MazdoYaris hybrid:
στη CHIC?;
δεν νομίζω ρε συ τι δηλαδή να είναι για future proof λες?μεγάφωνο για το carkit (συνομιλία handsfree κλπ) δεν νομίζω πάλι να είναι διότι έχει επάνω στην οροφή αν θυμάμαι καλά....
-
Αισθητηρας βροχης/φωτος ?Για ηχειο μοιαζει , τωρα το ειδα
-
H Mazda εξοπλίζει πιο ορθολογικα, καλύτερα, το "υιοθετημένο" από την Τoyota... H μαμά, κάνει υπερβολές σε κάποιες εκδόσεις βάζει πάνω πολλές "καγκουριες" ...
Σε ένα αμάξι για οικονομικη οδήγηση και χρήση, χωρίς σπορ χαρακτήρα (αν και στιβαρό όπως μου φάνηκε το mazdoyaris στον δρόμο) κοτσάρει πάνω διχρωμιες, σηματάκια GR, ζαντολαστιχα υπερβολικά, φωτισμούς δαπέδου κλπ που ανεβάζουν το κόστος χωρίς ιδιαίτερη χρηστικότητα.
Το Mazda 2 hybrid θεωρώ ότι είναι σοφά εξοπλισμένο, όπως και το ορίτζιναλ Μazda 2. -
@christostsp said in MazdoYaris hybrid:
Το Mazda 2 hybrid θεωρώ ότι είναι σοφά εξοπλισμένο, όπως και το ορίτζιναλ Μazda 2.
Μακάρι να έβγαινε και Mazda 2 Cross με σωστό εξοπλισμό....χτές θα το έπαιρνα για εμένα!!
-
@swiftachy said in MazdoYaris hybrid:
@lap said in MazdoYaris hybrid:
στη CHIC?;
δεν νομίζω ρε συ τι δηλαδή να είναι για future proof λες?μεγάφωνο για το carkit (συνομιλία handsfree κλπ) δεν νομίζω πάλι να είναι διότι έχει επάνω στην οροφή αν θυμάμαι καλά....
ηχείο είναι κεντρικό, το έχει και το Scross
-
κατι που ειναι σαν ηχείο ή εξαερισμός (δεν έχω ιδέα) στη μέση του ταμπλό τι είναι?ειναι στη πίσω πλευρά προς το παρμπριζ αν μπορω να γινω καλύτερα κατανοητός...
ήχο δεν έβγαζε ούτε μπάσο φαινεται να βγαζει, αν δεν είναι ηχείο τότε τι άραγε;;emergency e-call ηχείο λειτουργεί ακόμα και χωρίς ρεύμα σε περίπτωση ατυχήματος.
-
@dimmad said in MazdoYaris hybrid:
ήχο δεν έβγαζε ούτε μπάσο φαινεται να βγαζει, αν δεν είναι ηχείο τότε τι άραγε;;emergency e-call ηχείο λειτουργεί ακόμα και χωρίς ρεύμα σε περίπτωση ατυχήματος.
@Dimmad
ΜΠΡΑΒΟ Δημήτρη!!!γιατί ηχείο μουσικής σας το είπα ρε παιδιά ότι δεν είναι διότι δεν έβγαζε από καμία πηγή μέσων ούτε πειράζοντας τα μπρος-πισω//δεξια-αριστερά ηχεία ούτε μπάσο ή tweeter
εξάλλου δεν γραφει σε καμία εκδοση περί 5 ή 7 ηχείων...
-
@fanis75 & @christostsp
ορθώς έχετε εντοπίσει τις διαφορές!
κι εγώ με φιλαράκι που το γλυκοκοιτάμε στα ίδια έχουμε εστιάσει αλλά ξέρετε οι περισσότεροι ίδια τα βλέπουν κι η συντριπτική πλειοψηφία yaris θα λένε όταν το κοιτάνε στο δρόμο τώρα που θα αρχίσουν να κυκλοφορούν εν ελλάδιπχ στο suzuki που έχω ή σε άλλα εξ Ιαπωνίας πόσοι ΕΚΕΙ ΕΞΩ γνωρίζουν ότι η εγγύηση ΜΟΝΟ για τα πρώτα 3 έτη είναι της εκάστοτε Ιαπωνικής και μετά είναι της εκάστοτε εγχώριας τοπικής δηλαδή αντιπροσωπείας ως πόλος έλξης?
τέλος πάντων
-
@alexandros-k said in MazdoYaris hybrid:
Μπορουμε και στο Αππ της Μαζντα να βλεπουμε εξέλιξη παραγγελιας?
Όταν λάβω αριθμό πλαισίου θα σου πω γιατί τώρα δε βλέπω κάτι
Για να ξεκαθαρίσουμε το θέμα με το NDA η εταιρία που εργάζομαι δουλεύει για την Toyota και το development του app που τώρα έχει πολλά προβλήματα ναι.
Αυτο δεν μου απαγορεύει να αγοράσω ότι αμάξι θέλω πάμε παρακάτω.
Το Mzada έγινε παραγγελία μέσα Σεπτεμβρίου.
μέσα Δεκεμβρίου ήρθε το mail στον αντιπρόσωπο ότι το όχημα μπήκε στην σειρά παραγωγής.Φλεβάρη θα είναι εδώ.
θα σου γυρίσω unboxing video για να πιστεις μην σε χάσουμε από πελάτη.@Dimmad ήρθε τελικά το αμαξάκι τώρα που κοντεύει Απρίλης?
Φλεβάρης & Μάρτης που γράφατε δεν....
Αριθμός Πλαισίου εμφανίσθηκε;; μακάρι
στις αντιπροσωπείες mazd@ συνεχίζουν να επιμένουν στο 6 με 7 άντε το πολύ 8 μήνες ως απάντηση!
για να δούμε ποιες εκδόσεις θα καταφτάσουν πρώτες.... -
@fanis75 & @christostsp
ορθώς έχετε εντοπίσει τις διαφορές!
κι εγώ με φιλαράκι που το γλυκοκοιτάμε στα ίδια έχουμε εστιάσει αλλά ξέρετε οι περισσότεροι ίδια τα βλέπουν κι η συντριπτική πλειοψηφία yaris θα λένε όταν το κοιτάνε στο δρόμο τώρα που θα αρχίσουν να κυκλοφορούν εν ελλάδιπχ στο suzuki που έχω ή σε άλλα εξ Ιαπωνίας πόσοι ΕΚΕΙ ΕΞΩ γνωρίζουν ότι η εγγύηση ΜΟΝΟ για τα πρώτα 3 έτη είναι της εκάστοτε Ιαπωνικής και μετά είναι της εκάστοτε εγχώριας τοπικής δηλαδή αντιπροσωπείας ως πόλος έλξης?
τέλος πάντων
Πάντως δεν γνωρίζει όλος ο κόσμος τι ακριβώς συμβαίνει.
Φίλος που ψάχνουμε 2 χρονια τώρα σχεδόν, με έχει πρήξει, έχει φάει κόλλημα με το Berlingo της Toyota, και δεν με πιστεύει ότι είναι rebranded Berlingo! "Μα είναι Toyota, καμία σχέση με Citroen"!
Ότι και να του έχω δείξει δεν πιστεύει τίποτα..
-
Φίλος που ψάχνουμε 2 χρονια τώρα σχεδόν, με έχει πρήξει, έχει φάει κόλλημα με το Berlingo της Toyota, και δεν με πιστεύει ότι είναι rebranded Berlingo! "Μα είναι Toyota, καμία σχέση με Citroen"!
Ειναι γραμμενο σε πολλά σημεια στο ιντερνετ οτι ειναι της PSA . Αν δεν το πιστευει προβλημα του
-
@alexandros-k said in MazdoYaris hybrid:
Ειναι γραμμενο σε πολλά σημεια στο ιντερνετ οτι ειναι της PSA . Αν δεν το πιστευει προβλημα του
Μα του τα δείχνω! Και δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Toyota "καταδεχθηκε" να φτιάξει μοντέλο "μαζί" με την Citroen (ότι το έχει φτιάξει όλο η Citroen δεν πείθεται με τίποτα..)
Προφανώς είναι άσχετος με αυτοκίνητα, με έχει τρελάνει, μεταχειρισμένα βλέπουμε, όλες τις αντιπροσωπείες κάνα 2 φορές..δεν εστιάζει καν, από μεταχειρισμένα πολυμορφικά, σε van, σε B suv, Focus παλιά..με έχει κάψει.. αλλά φίλος όμως, δεν τους αφήνεις έτσι τους φίλους!
MazdoYaris hybrid