-
@dimmad said in MazdoYaris hybrid:
@fanis75 said in MazdoYaris hybrid:
Είπα μπήκε στην παραγωγή δεν είπα ότι είναι έτοιμο
Μερικες ώρες κανει να κατασκευαστεί.
Το ότι έρχεται mail πως μπαίνει σε γραμμή παραγωγής δεν υποδηλώνει ότι κάποιος ξεκίνησε να το συναρμολογεί αλλά ότι έχει πάρει σειρά. Όταν έρθει το mail με τον αριθμό πλαισίου είναι έτοιμο και μετά Θέλει 1 μήνα βαριά για αν έρθει.
Με αφορμή αυτό που λες, αφού μας ενημερώνουν για τον αριθμό πλαισίου (από το εργοστάσιο φαντάζομαι) που θα παραλάβουμε, είναι δυνατόν να πάρει κάποιος τη σειρά προτεραιότητας άλλου;
Το ρωτώ γιατί σε μια πρόσφατη συζήτηση που πέτυχα στο νήμα του Yaris, μέλος είχε την πεποίθηση πως κάποιος κυκλοφορεί με το αμάξι που προοριζόταν για τον ίδιο. -
@johndoe said in MazdoYaris hybrid:
@fanis75 said in MazdoYaris hybrid:
Είπα μπήκε στην παραγωγή δεν είπα ότι είναι έτοιμο
Μερικες ώρες κανει να κατασκευαστεί.
Το ότι έρχεται mail πως μπαίνει σε γραμμή παραγωγής δεν υποδηλώνει ότι κάποιος ξεκίνησε να το συναρμολογεί αλλά ότι έχει πάρει σειρά. Όταν έρθει το mail με τον αριθμό πλαισίου είναι έτοιμο και μετά Θέλει 1 μήνα βαριά για αν έρθει.
Με αφορμή αυτό που λες, αφού μας ενημερώνουν για τον αριθμό πλαισίου (από το εργοστάσιο φαντάζομαι) που θα παραλάβουμε, είναι δυνατόν να πάρει κάποιος τη σειρά προτεραιότητας άλλου;
Το ρωτώ γιατί σε μια πρόσφατη συζήτηση που πέτυχα στο νήμα του Yaris, μέλος είχε την πεποίθηση πως κάποιος κυκλοφορεί με το αμάξι που προοριζόταν για τον ίδιο.Δεν έρχεται σε εσένα ούτε στον καθένα ξεχωριστά αλλά έρχεται σε αυτόν που το παρήγγειλε δηλαδή τον εισαγωγέα.
Το ότι εγώ κάλεσα την αντιπροσωπεία που έκανα την παραγγελία να μάθω αν ήρθε το mail και έλαβα επιβεβαίωση άλλο ζήτημα.
Δεν είναι απίθανο σενάριο του φίλου που έγραψε (το είδα και γω) εξαρτάται από τον έμπορο και τι έχει στο μυαλό του.
Από τον έμπορο φεύγει μια παραγγελία με αριθμό, κανένας δεν ξέρει ποιος την έκανε στην Τοyota\Mazda έχουν άπλα μια παραγγελία και αυτή κάποια στιγμή θα πάρει 1 αριθμό πλαισίου.
-
Μάλιστα. Κατάλαβα τι λες.
Η εφαρμογή στην οποία κάνουμε λογαριασμό με τα στοιχεία μας μετά από την παραγγελία, στην περίπτωση μου, MyToyota, που αναφέρει τα στάδια της παραγγελίας και τον αριθμό της, δεν παίζει κάποιο ρόλο; Δηλαδή θέλω να πω, μήπως έχει τα στοιχεία μας και κάποιος άλλος πέρα από τον έμπορο. Εισαγωγέας π.χ. -
Η εφαρμογή στην οποία κάνουμε λογαριασμό με τα στοιχεία μας μετά από την παραγγελία, στην περίπτωση μου, MyToyota, που αναφέρει τα στάδια της παραγγελίας και τον αριθμό της, δεν παίζει κάποιο ρόλο; Δηλαδή θέλω να πω, μήπως έχει τα στοιχεία μας και κάποιος άλλος πέρα από τον έμπορο. Εισαγωγέας π.χ.Δυστυχώς δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό γιατί έχω υπογράψει N.D.A. με την Toyota Europe λόγο της δουλειάς μου και το συγκεκριμένο App
-
Δυστυχώς δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό γιατί έχω υπογράψει N.D.A. με την Toyota Europe λόγο της δουλειάς μου και το συγκεκριμένο App
Εεε καλά τότε. Θα περιμένω κανα χρόνο μήπως καταλάβω μόνος μου.
-
Μπορουμε και στο Αππ της Μαζντα να βλεπουμε εξέλιξη παραγγελιας?
-
@alexandros-k said in MazdoYaris hybrid:
Μπορουμε και στο Αππ της Μαζντα να βλεπουμε εξέλιξη παραγγελιας?
Όταν λάβω αριθμό πλαισίου θα σου πω γιατί τώρα δε βλέπω κάτι
-
https://cartalk.gr/mazda-yaris-toyota-yaris-poio-apo-2-symferei-perissotero/
mazda 2 hybrid είναι 8 μήνες με βάση την κεντρική αντιπροσωπεία της Αθήνας τη MAZDA AutoOne https://www.google.com/maps/place/Mazda+AutoOne/@37.8717835,23.7558205,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x14a1bf12cd71f9b9:0xb971fee9c4f9d583!8m2!3d37.8717835!4d23.7580145
ο Δημήτρης Σαμπαζιώτης του CarTalk δεν ξέρω από που πήρε αυτή την απάντηση καθώς από τον Αύγουστο που ξεκίνησε η διαθεσιμότητα προ-παραγγελίας έως τώρα συνεχίζουν να λένε τους 8 μήνες. μάλιστα ο Σαριμπαλήδης με τις διαθεσιμότητες ή χρόνο παράδοσης είχε κάνει φέτος σχετικό βίντεο στο YouTube οπου καλούσε (δεν μπορώ να ξέρω αν είναι στημένο) διάφορες αντιπροσωπείες & λέγανε άλλα αντί άλλων διότι έχουν τη κάλυψη ότι κάποια αντιπροσωπεία μπορεί να έχει διαθέσιμο ή να της έχει μείνει κομμάτι από κάποια ΕΚΔΟΣΗ συνεπώς τρέχα γύρευε
τώρα αν τελικώς έρθει σε λιγότερους ή περισσότερους μήνες είναι άλλο θέμα που θα εξαρτηθεί κι από άλλους παράγοντες προφανώς παγκοσμίως!
αυτό που έχει διαπιστωθεί αν το ψάξετε σε ιστοσελίδες & forum περι yaris καθώς είναι "πιασάρικο" μοντέλο........είναι ότι συνήθως οι "επαρχιώτες" dealers λενε καμιά φορά από 3 έως 6 μήνες λιγότερους δήθεν ότι έχουν κάποιο μοντέλο νωρίτερα αλλά τελικώς διαπιστώνεται ότι μετά τους λενε μετά & μετά που περίπου στον ίδιο χρόνο με τους dealers αθήνας-σαλονίκης έρχεται στο τέλος ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ μυθικοτραγικες καταστάσεις!
οι ενδιαφερόμενοι ας μην πολυ-πιστεύουν τα πάντα καλύτερα
το ΠΡΟΒΛΗΜΑ το έχει φυσικά ο ΠΕΛΑΤΗΣ-ΠΟΛΙΤΗΣ αφού και το ότι σου δίνουν την προκαταβολή πίσω ΔΕΝ εχει αξία αφού όπως σωστά λέει στο τέλος του άρθρου ο Σαμπαζιώτης θα χεις χάσει ΧΡΟΝΟ & φτου κι απ'την αρχή οπότε σχεδόν δεμένο σε έχουν δηλαδή!!!
συν ότι και να παραγγείλεις αλλού μετά 2πλασιάζεις το χρόνο απόκτησηςνα χαμε να λέγαμε δηλαδή.......προφανώς ορισμένοι αποσκοπούν στη δημιουργία εντυπώσεων
η πραγματικότητα είναι από έρευνα φίλου που θέλει νέο αμάξι ότι η renault δίνει τιμή με δέσμευση σε ορισμένα (νομίζω περιορισμένα?)
και η mazda στο συγκεκριμένο του νήματος ενώ κάποια τα έχει ήδη διαθέσιμα καθώς δεν είναι toyota ή vw που έχουν μεγάλο πελατολόγιο φυσικά & δεν προλαβαίνουν να εξυπηρετήσουν λογικό δεν σας φαίνεται?αν κάποιος ξέρει άλλη με δέσμευση τιμής θα είχε ΑΞΙΑ θεωρώ να μάθουμε
-
Η εφαρμογή στην οποία κάνουμε λογαριασμό με τα στοιχεία μας μετά από την παραγγελία, στην περίπτωση μου, MyToyota, που αναφέρει τα στάδια της παραγγελίας και τον αριθμό της, δεν παίζει κάποιο ρόλο; Δηλαδή θέλω να πω, μήπως έχει τα στοιχεία μας και κάποιος άλλος πέρα από τον έμπορο. Εισαγωγέας π.χ.Δυστυχώς δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό γιατί έχω υπογράψει N.D.A. με την Toyota Europe λόγο της δουλειάς μου και το συγκεκριμένο App
χμμμ υπάρχουν μυστικά & κατασκοπεία δηλαδή.....
του ρίχνει κάτι & μετά δεν μπορεί να απαντήσει διότι έχει υπογράψει περί μη δημοσιευσεως (NDA) συμφωνητικό με την ευρωπαϊκή TOYOTA και το APP της αλλά αν δεν κάνω λάθος δεν είναι κάποιος dealer ή πωλητής κλπ.......λέει ότι παρήγγειλε κάποιο mazda αν θυμάμαι σωστά? από posts πιο πίσω. κάποιοι ίσως έχουν αλτσχάιμερ.....δεν μας έφταναν οι πολιτικοί μας ρε γμτ με τα αλλ'αντ'άλλα!
αυτό που ξέρουμε είναι ότι φτιάχνονται στο ίδιο εργοστάσιο αλλά υπό διαφορετικά badges ε?
ορισμένοι φαίνεται αλλού υπογράφουν, αλλού τρων πίνουν κι αλλού παν & τα δίνουν! μάλισταγια τη ΤΟΥΟΤΑ γνωρίζουμε παραδόσεις φυσικά λόγω προηγούμενου ιστορικού. για τη MAZDA στο mazdoyaris θα μάθουμε τους προσεχείς μήνες τι ισχύει για Ελλάδα & θα δούμε ποιοι ήξεραν τι μας έλεγαν & ποιοι μας έλεγαν μην πω τι καλύτερα. καθώς βέβαια τα μόνα mazda 2 hybrid που κυκλοφορούν είναι της εταιρείας των συνεργατών της & αν κάποιο mazda ηρθε από άλλη μεγάλη ευρωπαϊκή χώρα όπου εχουν ήδη δοθεί αρκετά στη κυκλοφορία, δλδ με πινακίδες ξένης χώρας για να ξέρουμε τι λέμε, τι γράφουμε & τι βλέπουμε γύρω μας.....
λυπάμαι που είμαι καυστικός αλλά έτσι έχει η κατάσταση & η πραγματική αλήθεια. αρκετά παραμύθια φάγαμε από τους πολιτικούς σαν πρόβατα που ήμασταν η πλειοψηφία.....μην ρίχνουμε & μεταξύ μας παραμύθια & ραδιο αρβύλες ετσι?;
καιρός γαρ εγγυς με την μαζδα! οψόμεθα λοιπόν
-
@swiftachy said in MazdoYaris hybrid:
χμμμ υπάρχουν μυστικά & κατασκοπεία δηλαδή.....
του ρίχνει κάτι & μετά δεν μπορεί να απαντήσει διότι έχει υπογράψει περί μη δημοσιευσεως (NDA) συμφωνητικό με την ευρωπαϊκή TOYOTA και το APP της αλλά αν δεν κάνω λάθος δεν είναι κάποιος dealer ή πωλητής κλπ.......λέει ότι παρήγγειλε κάποιο mazda αν θυμάμαι σωστά? από posts πιο πίσω. κάποιοι ίσως έχουν αλτσχάιμερ.....δεν μας έφταναν οι πολιτικοί μας ρε γμτ με τα αλλ'αντ'άλλα!
αυτό που ξέρουμε είναι ότι φτιάχνονται στο ίδιο εργοστάσιο αλλά υπό διαφορετικά badges ε?
ορισμένοι φαίνεται αλλού υπογράφουν, αλλού τρων πίνουν κι αλλού παν & τα δίνουν! μάλισταγια τη ΤΟΥΟΤΑ γνωρίζουμε παραδόσεις φυσικά λόγω προηγούμενου ιστορικού. για τη MAZDA στο mazdoyaris θα μάθουμε τους προσεχείς μήνες τι ισχύει για Ελλάδα & θα δούμε ποιοι ήξεραν τι μας έλεγαν & ποιοι μας έλεγαν μην πω τι καλύτερα. καθώς βέβαια τα μόνα mazda 2 hybrid που κυκλοφορούν είναι της εταιρείας των συνεργατών της & αν κάποιο mazda ηρθε από άλλη μεγάλη ευρωπαϊκή χώρα όπου εχουν ήδη δοθεί αρκετά στη κυκλοφορία, δλδ με πινακίδες ξένης χώρας για να ξέρουμε τι λέμε, τι γράφουμε & τι βλέπουμε γύρω μας.....
λυπάμαι που είμαι καυστικός αλλά έτσι έχει η κατάσταση & η πραγματική αλήθεια. αρκετά παραμύθια φάγαμε από τους πολιτικούς σαν πρόβατα που ήμασταν η πλειοψηφία.....μην ρίχνουμε & μεταξύ μας παραμύθια & ραδιο αρβύλες ετσι?;
καιρός γαρ εγγυς με την μαζδα! οψόμεθα λοιπόν
Καλημέρα.
Για να ξεκαθαρίσουμε το θέμα με το NDA η εταιρία που εργάζομαι δουλεύει για την Toyota και το development του app που τώρα έχει πολλά προβλήματα ναι.
Αυτο δεν μου απαγορεύει να αγοράσω ότι αμάξι θέλω πάμε παρακάτω.
Το Mzada έγινε παραγγελία μέσα Σεπτεμβρίου.
μέσα Δεκεμβρίου ήρθε το mail στον αντιπρόσωπο ότι το όχημα μπήκε στην σειρά παραγωγής.Φλεβάρη θα είναι εδώ.
θα σου γυρίσω unboxing video για να πιστεις μην σε χάσουμε από πελάτη. -
ι για την Toyota και το develop
τότε αναμένουμε βυσματία......μην εξαφανιστείς ε
-
Δεν έχω λόγο να πάω κάπου κάλεσα και σήμερα στην αντιπροσωπεία της Mazda όπου έκανα την παραγγελία και ρώτησα αν έχουν λάβει αριθμό πλαισίου και η απάντηση ηταν αρνητική.
Η ημερομηνία παράδοσης κατά την παραγγελία ήταν Μάρτης με την εκτίμηση των 6 μηνών πιστεύω ότι θα έρθει νωρίτερα.
Ε θα μάθουμε σύντομα.
δεν είναι ένα
-
Δεν έχω λόγο να πάω κάπου κάλεσα και σήμερα στην αντιπροσωπεία της Mazda όπου έκανα την παραγγελία και ρώτησα αν έχουν λάβει αριθμό πλαισίου και η απάντηση ηταν αρνητική.
Η ημερομηνία παράδοσης κατά την παραγγελία ήταν Μάρτης με την εκτίμηση των 6 μηνών πιστεύω ότι θα έρθει νωρίτερα.
Ε θα μάθουμε σύντομα.
δεν είναι ένα
τώρα έγινε Μάρτης ο Φλεβάρης ο κουτσός......
το δεν έχεις λόγο να πας κάπου που κολλάει στο ότι αναμένουμε & μην εξαφανιστείς δικό μου που παραθεσες?
ΕΛΕΟΣ ελληνικά μιλάμε χώρια συνεννοούμαστε. το γύρισες μάλλον στη τρελίτσα
τα NDA που έγραψες & ξαναέγραψες είναι για ανθρώπους που λένε λίγα & δεν γράφουν δημόσια ό,τι τους....... τέλος πάντων δεν ασχολούμαι
-
εμφανισιακά [για μένα] πιο όμορφο το 2, ειδικά σε ένα κερασί μεταλλικό χρώμα που το είδα. αν και από το πλάι φαίνεται ο εμπρός πρόβολος σαν να ειναι μακρύτερος...
έχει κάποιος απαντήσεις από εταιρεία leasing αμεσες για toyota και για mazda ?
-
άπνοια......
-
άπνοια......
εγω πάντως το μνημόνευσα στο τοπικό του yaris cross
-
@monman2 said in MazdoYaris hybrid:
άπνοια......
εγω πάντως το μνημόνευσα στο τοπικό του yaris cross
ωραίος! ευχαριστούμε. εξάλλου στο θέμα κινητήρα & ηλεκτρομοτέρ ίδια είναι το απλό με το cross...δεν είχα σκεφτεί να σας διαβάσω εκει.
σε διάβασα.....πολλά σου post ΧΡΗΣΙΜΑ! μπράβοπροσωπικά έχω κάνει υλοποιήσεις για το τελευταίο SUZUKI swift για full LED, αεροτομή σαν του sport & fin shark κεραία, τοποθέτηση πυροσβεστήρα στο "χέρι" του οδηγού κλπ κλπ σε παλιότερα ποστ....για όποιον ενδιαφέρεται
btw απορώ με την οπισθοδρομικότητα της SUZUKI να μην έχει κεραία τύπου shark...
στη ΤΟΥΟΤΑ απορώ την εμμονή με τους μεγάλες τροχο-ζάντες 17'' στη chic που ανεβάζουν κατανάλωση & ρύπους όταν μιλάμε για αυτοκίνητο κυρίως ΠΟΛΕΩΣ!!!
στο "μοδάτο" θέμα διαθεσιμότητας πάντως οι επαρχιακοί dealers το παράκαναν να δίνουν ημερομηνίες νωρίτερα κυρίως στο yaris (mazda δεν έχει τόσα) τα οποία κατόπιν φυσικά δεν τηρούνται & σου λένε υπομονή & αναμονή κλασικά....αφού αν ακυρώσεις ΦΤΟΥ ΚΙ ΑΠΤΗΝ ΑΡΧΗ οπουδηποτε αλλου πας σε έχουν "πιασμένο" σίγουρο τι να λέμε
στη MAZDA δυστυχώς δεν γνωρίζουν (δεν έμαθαν) & πολλά για το αυτοκίνητο συνεπώς όσοι είναι γνώστες επισκέπτονται κι ένα toyota όπου οι πωλητές της το γνωρίζουν καλύτερα. μου το μετέφερε φίλος που ενδιαφέρθηκε για το αυτοκινητάκι.....περιοχή Αθήνα
-
Τα μεγάλα ζαντολάστιχα τα θέλουν πολλοί. Επιτέλους ξύπνησαν και οι γιαπωνέζοι οι οποίοι ήταν πολύ καρμίριδες σε κάτι τέτοια.
-
αν κάποιος ξέρει άλλη με δέσμευση τιμής θα είχε ΑΞΙΑ θεωρώ να μάθουμε
Στην Hyundai έχει δέσμευση τιμής, με την παραγγελία και την προκαταβολή κλειδώνεις την τιμή.
-
@dstou said in MazdoYaris hybrid:
Τα μεγάλα ζαντολάστιχα τα θέλουν πολλοί. Επιτέλους ξύπνησαν και οι γιαπωνέζοι οι οποίοι ήταν πολύ καρμίριδες σε κάτι τέτοια.
16 & 17'' για πόλη να τα κάνεις τι?
είπαμε >κατανάλωση & >ρύπους
στη βδομάδα μπορεί να μην είναι διαφορά αλλά στο μήνα & έτος....!
MazdoYaris hybrid