-
Με συγχωρείς αλλά σε ερώτηση για τα dacia επέλεξες να τα κατηγοριοποίησεις με βάση ένα μοντέλο τους, το duster
Η εταιρία βρίσκεται σε φάση ανανέωσης με νέες πλατφόρμες και εσύ επέλεξες να δείξεις την παλαιότερη. Για αυτό τόνισα την διαφορά μεταξύ των δύο μοντέλων τους.
Όσον αφορά το ποσοστο δεν ειναι δική μου ιδέα. Το διάβασα σε γαλλικό άρθρο όταν δοκίμασε το clio5 vs sandero.Στην πόλη ανέφερε πως δεν υπάρχει διαφορά ενώ σε ανοιχτό δρόμο είναι 10 % καλύτερο σε αίσθηση πατήματος και ηχομόνωση το clio5. Μια χαρά είναι το ποσοστό.Διοτο το clio είναι καλύτερο όπως είναι φυσικό αλλά πόσο καλύτερο είναι η ερώτηση που όλοι σκέφτονται.
Τελικά ποιος ρωτάει και τι; Έχω μπερδευτεί
-
Ψάχνοντας για μεταχειρισμένο παρατηρώ ότι τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει και πολύ.
Ο ένας μου λέει το αμάξι τέλειο. Τον ρωτάω πότε άλλαξε τελευταία φορά ιμάντα και μου λέει ποτέ, δεν χρειάζεται.
Άλλος μου βγάζει λόγο για το πόσο καλό είναι το δικό του και μετά από σκληρή συνέντευξη μου λέει ότι το έφερε από τη Γερμανία.
Τρίτος με βλέπει ψημένο, του λέω στείλε φωτός το αρχείο των σέρβις να δω ότι είναι οκ, ενδιαφέρομαι να το πάρω ....εξαφανίζεται (έχει πολλή δουλειά) και κάνει ανανέωση την αγγελία του.
Τελευταίος, τον ρωτάω ποια έκδοση είναι; Α δεν ξέρω. Οθόνη έχει τη μικρούλα ή τη μεγάλη με την κάμερα; Α, έχει την οθόνη μου λέει. Εννοούσε τη μικρούλα. Επίσης του ξέφυγε ότι ήταν από μάντρα το αμάξι.
Δε λέω, εγώ έχω τα θέματα μου, αλλά βλέπω ότι είμαστε για τα σίδερα.
-
Αυτή είναι η αγορά παλαιόθεν.
-
@xenos said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Ψάχνοντας για μεταχειρισμένο παρατηρώ ότι τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει και πολύ.
Ο ένας μου λέει το αμάξι τέλειο. Τον ρωτάω πότε άλλαξε τελευταία φορά ιμάντα και μου λέει ποτέ, δεν χρειάζεται.
Άλλος μου βγάζει λόγο για το πόσο καλό είναι το δικό του και μετά από σκληρή συνέντευξη μου λέει ότι το έφερε από τη Γερμανία.
Τρίτος με βλέπει ψημένο, του λέω στείλε φωτός το αρχείο των σέρβις να δω ότι είναι οκ, ενδιαφέρομαι να το πάρω ....εξαφανίζεται (έχει πολλή δουλειά) και κάνει ανανέωση την αγγελία του.
Τελευταίος, τον ρωτάω ποια έκδοση είναι; Α δεν ξέρω. Οθόνη έχει τη μικρούλα ή τη μεγάλη με την κάμερα; Α, έχει την οθόνη μου λέει. Εννοούσε τη μικρούλα. Επίσης του ξέφυγε ότι ήταν από μάντρα το αμάξι.
Δε λέω, εγώ έχω τα θέματα μου, αλλά βλέπω ότι είμαστε για τα σίδερα.
Δεν ξέρω για το χρώμα, https://www.spotawheel.gr/buy-b/suzuki/used-2018-suzuki-vitara/8906
-
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/326131772-honda-hr-v
ρίξε μια ματιά και σε hrv
-
Χιλιάρι vitara και λοιποί τάφοι ούτε για αστείο..
-
@mastoras78 said in Προσιτό SUV made in Japan;:
δεν ειναι ταφος καρδια μου...
μια χαρα παει
καλυτερα απο οσο υποθετεις -
@gatoz said in Προσιτό SUV made in Japan;:
μια χαρα παει , Gia Vitara...
καλυτερα απο οσο υποθετεις -
@criuser said in Προσιτό SUV made in Japan;:
μια χαρα παει , Gia Vitara...
καλυτερα απο οσο υποθετειςγρηγοροτερο απο σε τριο καρνιβαλ αλφα ταφ μαζουτ....
-
Όποιος πάρει 1000άρη Vitara δεν νομίζω ότι έχει στο μυαλό του να πηγαίνει λιμανάκια για στροφιλίκια ή να βγαίνει στο Σείριο να τελικιάζει...
Άλλωστε το Vitara δεν είναι το μοναδικό 1000άρη turbo suv. Υπάρχουν και άλλα που είναι και ποιο βαριά.
Εύκολα θα έπαιρνα 1000άρη Vitara. Μια χαρά αυτοκίνητο.
-
Επειδή το έχει ο μπατζανακης μου και πολύ πρόσφατα πήγαμε με δαύτου Ιερισσό,με 4 άτομα και μπαγκάζια,είναι αξιοπρεπές σε ολα!
-
@ggab said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Επειδή το έχει ο μπατζανακης μου και πολύ πρόσφατα πήγαμε με δαύτου Ιερισσό,με 4 άτομα και μπαγκάζια,είναι αξιοπρεπές σε ολα!
Μου κάνει εντύπωση ότι όλοι λένε τα καλύτερα λόγια για τα suzuki, αλλά τελικά τους ξυνιζουν.
Αλλά η αλήθεια είναι ότι προσφέρουν αξιοπιστία, extra που οι άλλες μάρκες τα πωλούν ακριβά σαν προαιρετικά και ΔΕΝ καίνε.
Suzuki και πάλι Suzuki και ας το λένε ότι είναι άσχημο (που δεν είναι).
-
Ακριβώς. Κάποτε θα καταλάβουν την ομορφιά των suzuki.
-
αυτό είναι το Liana...
-
Aυτό το Vitara της αγγελίας είχε καινούργιο 19.450€ , και τώρα 4 χρόνια μετά με 77.000 χλμ έχει 20.500€
21.650€ είχε το αυτόματο AWD.
Τι απίστευτη έκδοση ήταν αυτό το χιλιαριάκι Vitara , αυτόματο , τετρακίνητο με πλούσιο εξοπλισμό νομίζω και με acc, 22.000 κάτι αν έβαζες και την ωραία διχρωμία.
Βγήκε τέλος του 2018 και έμεινε για λίγο μέσα στο 2019 μέχρι που έκοψαν γενικά τον 1.0 turbo.Και ξεκινούσε απο 16.000 !!!!
Τώρα δεν ξέρω να παίρνεις αξιοπρεπή κουβά Α κατηγοριας με 16κ. -
μια χαρα παει
καλυτερα απο οσο υποθετειςΟκ τάφος δεν είναι, το μπέρδεψα μάλλον με το αθουρμπιστο που έβγαζε κάποτες. Αλλά παραείναι καλό το 1.4 και αυτό της αγγελίας αρκετά τσιμπημένο
-
@groover1972 said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Μου κάνει εντύπωση ότι όλοι λένε τα καλύτερα λόγια για τα suzuki, αλλά τελικά τους ξυνιζουν.
Αλλά η αλήθεια είναι ότι προσφέρουν αξιοπιστία, extra που οι άλλες μάρκες τα πωλούν ακριβά σαν προαιρετικά και ΔΕΝ καίνε.
Κάποια μοντέλα τους ήταν μέχρι πρότινος ευκαιρία. Το συγκεκριμένο βιταρα σαν αρνητικά έχει τον εσωτερικό διάκοσμο και το σχετικά μικρό χώρο αποσκευών.
Θετικά: Δεν ακούγεται ο τρικύλινδρος.
Δεν καίει. Δεν κραδάζει ούτε στο ρελαντί. Ταξιδεύει άνετα και ξεκούραστα. Δεν είναι όπως προειπώθηκε απο κάποιον που ουδέποτε έχει μπει στο αυτοκίνητο τάφος,καθότι επιταχύνει αξιοπρεπέστατα. -
@lap said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Ακριβώς. Κάποτε θα καταλάβουν την ομορφιά των suzuki.
προβοκάτορα...
Να ορίστε.
-
Το χιλιάρι 4κινητο αυτόματο Β-ρα μόνο μερικούς μήνες διατέθηκε, δεν το πρόλαβα, θα το έπαιρνα.
Τώρα όσον αφορά στις επιδόσεις, το Β-ρα 1.4 ίσως να το φτάνει το ντιζελ ΕΑΤ6 και θα είναι πιο στριφτερό αν πλερώνεις 50% παραπάνω στο βενζ-ιν-άδικο.
Το καινούργιο γκέυ-χάημπριντ δεν ξέρω. -
@groover1972 said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Κάποια μοντέλα τους ήταν μέχρι πρότινος ευκαιρία. Το συγκεκριμένο βιταρα σαν αρνητικά έχει τον εσωτερικό διάκοσμο και το σχετικά μικρό χώρο αποσκευών.
Θετικά: Δεν ακούγεται ο τρικύλινδρος.
Δεν καίει. Δεν κραδάζει ούτε στο ρελαντί. Ταξιδεύει άνετα και ξεκούραστα. Δεν είναι όπως προειπώθηκε απο κάποιον που ουδέποτε έχει μπει στο αυτοκίνητο τάφος,καθότι επιταχύνει αξιοπρεπέστατα.Τέτοιο έχει. Σε άλλο καύσιμο...
Για αυτό είπε τάφος...
Προσιτό SUV made in Japan;