-
Με το καλό!
Ότι καλύτερο και να είστε πάντα υγιείς και ευτυχισμένοι!
Συγχαρητήρια! -
Με το καλό φίλε sabas!! Ότι πιο ευχάριστο έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό!!
-
Χρήστο, αν θυμάμαι σωστά το όνομά σου, τώρα καταλαβαίνω τον λόγο της αποχής σου από το forum, που να έχεις μυαλό για άλλα! Τις θερμότερες ευχές μου!
-
Μπράβο σας!! Όλα καλά κ με ένα πόνο!!!
Αυτά είναι νέα ευχάριστα που πρέπει να ακούγονται. Χαίρονται κ άλλοι άνθρωποι μαζί σου χωρίς να σε ξέρουν προσωπικά!!
Καθίσματα κ καρότσι μέσα στο πρόγραμμα κ στην συζήτηση. Έχει πολύ ψωμί κ αυτή η κατηγορία!! Μπορεί να είναι κ πιο δυσκολη από το να διαλέξεις αυτοκίνητο!! -
Γερο, δυνατο και καλοτυχο να ειναι.
-
@mastoras78 said in Hyundai Kona 2023:
Sabbas (ή Χρήστος?) με το καλό και με ένα πόνο, το καταχάρηκα πραγματικά μετά από το Γολγοθά που περιέγραψες. Τα καλύτερα έρχονται!
Το Sabas είναι ένα παρατσούκλι, Χρήστος είναι τκ όνομά μου.
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια!
-
Αδερφέ με έκανες αλοιφή , τι ευχάριστα νέα είναι αυτά !
Δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις και δεν φαντάζεσαι την χαρά μου !
Υγεία σε όλους σας και με το καλό να έρθει και το νέο μέλος της οικογένειας .
-
Τις θερμότερες ευχές μου Χρήστο!!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα και μπράβο σας!!!
-
Ποιος το γ@μαει το Κona!!!
Χρήστο, να είστε καλά! Τα καλύτερα εύχομαι!!! -
Χρήστο, όλα να πάνε καλά
Είδες τελικά ότι η πρωτεύουσα έχει άλλον αέρα; Λίγο η Ακρόπολη, λίγο τα καυσαέρια από τα ντίζελ, όλα βοηθάνε
Προτείνω να κεράσεις μπαροτσαρκα στη πόλη σου, σε κάθε Αθηναϊκό μέλος του φόρουμ που θα ανηφορίσει.. -
Κ από εμένα τις ευχές μου για την οικογένεια σου sabas! Πήρα κ γω χαρά με την ιστορία σου! Δυστυχώς η ζωή για σχεδον όλους μας, έχει πολύ αγώνα και αρκετές δυσκολίες...
Και κατι τέτοιες στιγμές οπως ο ερχομός ενός παιδιού, μας δίνουν τη δύναμη και τη χαρά να συνεχίσουμε! -
@the_dynamite said in Hyundai Kona 2023:
Κ από εμένα τις ευχές μου για την οικογένεια σου sabas! Πήρα κ γω χαρά με την ιστορία σου! Δυστυχώς η ζωή για σχεδον όλους μας, έχει πολύ αγώνα και αρκετές δυσκολίες...
Και κατι τέτοιες στιγμές οπως ο ερχομός ενός παιδιού, μας δίνουν τη δύναμη και τη χαρά να συνεχίσουμε!+++
-
Καλημερα σε ολους.Εβλεπα κατι βιντεακια που εδειχναν να κλεβουν kia και hyundai για πλακα.Τωρα τα καινουρια με το Keyless Entry τι παιζει?Τα χακαρουν για πλακα?
-
@chris__7 said in Hyundai Kona 2023:
Καλημερα σε ολους.Εβλεπα κατι βιντεακια που εδειχναν να κλεβουν kia και hyundai για πλακα.Τωρα τα καινουρια με το Keyless Entry τι παιζει?Τα χακαρουν για πλακα?
Ναι.
-
Με keyless χωρίς keyless αν το θέλουν θα το πάρουν.
Απλά με τα keyless που το κλειδί εκπέμπει συνέχεια είναι ποιο εύκολο αν το κλειδί μέσα στο σπίτι είναι κοντά στο δρόμο !
-
Εδώ πλέον κάνουν can bus injection από το led φανάρι και επαναπρογραμματίζουν τον εγκέφαλο... Τι ψάχνεις.
-
@yem said in Hyundai Kona 2023:
Με keyless χωρίς keyless αν το θέλουν θα το πάρουν.
Απλά με τα keyless που το κλειδί εκπέμπει συνέχεια είναι ποιο εύκολο αν το κλειδί μέσα στο σπίτι είναι κοντά στο δρόμο !
Υπάρχουν ειδικές θήκες για να βάζεις το κλειδί μέσα ώστε να μπλοκάρεται η εκπομπή σήματος.
Ενδεικτικά κάποιες:
https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=αντικλεπτικη+θηκη+κλειδιωνΑλλά συνήθως και το ίδιο το κλειδί στα νέα οχήματα, αν το αφήσεις ακίνητο μετά από λίγη ώρα απενεργοποιεί την εκπομπή σήματος, μέχρι να το μετακινήσεις και πάλι.
-
Το δεύτερο είναι μόνιμα σε θήκη , το καθημερινό είναι που δημιουργεί πρόβλημα .
Την "παραδοσιακή" κλειδοθήκη την αντικατέστησα με κουτί faraday , αν όμως τα αφήσεις στην τσάντα σου ή στο μπουφάν κρεμασμένο σε τοίχο κοντά στο δρόμο τότε μπορούν εύκολα να ενισχύσουν το σήμα μέχρι το αμάξι , δεν χρειάζεται καν να αντιγράψουν τον "κλειδί". -
Την "παραδοσιακή" κλειδοθήκη την αντικατέστησα με κουτί faraday , αν όμως τα αφήσεις στην τσάντα σου ή στο μπουφάν κρεμασμένο σε τοίχο κοντά στο δρόμο τότε μπορούν εύκολα να ενισχύσουν το σήμα μέχρι το αμάξι , δεν χρειάζεται καν να αντιγράψουν τον "κλειδί".ακομα και σε ειδικη θηκη μπορουν να σου κλεψουν το καθημερινο κλειδι?Αυτο περα του να ανοιξεις το αμαξι και να παρει μπρος πρεπει και οταν οδηγεις να ειναι γυμνο?Ή μπορεις να το βαλεις ξανα στη θηκη?
-
@chris__7 said in Hyundai Kona 2023:
Την "παραδοσιακή" κλειδοθήκη την αντικατέστησα με κουτί faraday , αν όμως τα αφήσεις στην τσάντα σου ή στο μπουφάν κρεμασμένο σε τοίχο κοντά στο δρόμο τότε μπορούν εύκολα να ενισχύσουν το σήμα μέχρι το αμάξι , δεν χρειάζεται καν να αντιγράψουν τον "κλειδί".ακομα και σε ειδικη θηκη μπορουν να σου κλεψουν το καθημερινο κλειδι?Αυτο περα του να ανοιξεις το αμαξι και να παρει μπρος πρεπει και οταν οδηγεις να ειναι γυμνο?Ή μπορεις να το βαλεις ξανα στη θηκη?
Από τη θήκη (αν είναι φτιαγμένη σωστά) δεν περνάει το σήμα, οπότε δεν μπορούν να σου κλέψουν το σήμα.
Το κλειδί όταν οδηγείς πρέπει να είναι γυμνό.
Hyundai Kona 2023