-
@dimsabas said in Πώς θα ήταν για σας η ιδανική σελίδα αυτοκινήτου;:
Πριν λίγα χρόνια, με τα χρήματα που σήμερα αγοράζεις ένα χιλιάρι καλοεξοπλισμένο Polo, αποκτούσες ένα καθαρόαιμο με 200 ίππους και μπλοκέ διαφορικό. Πώς ήταν όμως στην καθημερινή συμβίωση; Μερακλής κάτοχος αναφέρει...
Με ....μαστοριά το άρθρο ! αχααχχααχ
-
@yem said in Πώς θα ήταν για σας η ιδανική σελίδα αυτοκινήτου;:
Πριν λίγα χρόνια, με τα χρήματα που σήμερα αγοράζεις ένα χιλιάρι καλοεξοπλισμένο Polo, αποκτούσες ένα καθαρόαιμο με 200 ίππους και μπλοκέ διαφορικό. Πώς ήταν όμως στην καθημερινή συμβίωση; Μερακλής κάτοχος αναφέρει...
Με ....μαστοριά το άρθρο ! αχααχχααχ
-
Πολύ ωραίο άρθρο..
Μου άρεσε πολύ η γραφή του.
Του μάστορα είναι; Ή άλλου; -
Η διαφορά τιμών του τότε με το τώρα είναι εξωπραγματική. Θυμάμαι το 2001, όταν έκανα μεταπτυχιακό στο Bournemouth της Αγγλίας, να περνάω μπροστά από μια μεγάλη πινακίδα. Μόλις είχε βγει το Civic Type R και διαφήμιζε το EP3 από £15.995. Σήμερα το Type R ξεκινάει από τις £30,995 στην Αγγλία!!! Σοκ!!!
-
@lap said in Πώς θα ήταν για σας η ιδανική σελίδα αυτοκινήτου;:
Πολύ ωραίο άρθρο..
Μου άρεσε πολύ η γραφή του.
Του μάστορα είναι; Ή άλλου;Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι μάστορας στην πένα.
-
Το ριβιου το είχα γράψει στο νήμα του fiesta 2017 πριν κάποιο διάστημα. Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια
-
Πολύ ωραίο άρθρο, συγχαρητηρια!
Και ωραίο αυτοκίνητο, να το χαίρεσαι. -
H Apple συνεχίζει τις δοκιμές αυτόνομης οδήγησης. Οχήματά της διάνυσαν περισσότερα από 20.000 χιλιόμετρα μέσα στο 2021. Όχι πάντα χωρίς προβλήματα.
https://cartalk.gr/aftonomo-aftokinito-tis-apple-dianyse-21-000-chlm-2021/
-
Τι θέτε; Σπορ αμάξι θέτε; Καλά, βγάλτε μερικά ηλεκτρικά να γεμίσει το πουγκί και τα ξαναλέμε. Ε ταλαίπωρη Alfa, πώς κατάντησες...
https://cartalk.gr/spor-montelo-apo-tin-alfa-mono-paei-kala-sta-ilektrika/
-
Ε ταλαίπωρη Alfa, πώς κατάντησες...
Χρόνια τώρα...η Άλφα πέθανε μαζί με την 75, τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!
-
Έβλεπε ταινία στο κινητό, καλά πήγε αυτό...
https://cartalk.gr/tainia-odigisi-pane-mazi-akoma-kai-tesla-vid/
-
@fanis75 said in Πώς θα ήταν για σας η ιδανική σελίδα αυτοκινήτου;:
Ε ταλαίπωρη Alfa, πώς κατάντησες...
Χρόνια τώρα...η Άλφα πέθανε μαζί με την 75, τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!
Εν τω μεταξύ οι σημερινές Alfa είναι πολύ πιο "Alfa" από την 75...
-
@realzeus said in Πώς θα ήταν για σας η ιδανική σελίδα αυτοκινήτου;:
"Οι"?? Εννοείς την εξής μια, την Ιουλία. ΟΚ καλή είναι...μέχρι εκεί όμως. Αλλά όλες οι προηγούμενες είναι η ντροπή της μάρκας...!
-
Τόσο καλή ήταν η 75αρα;
Εγώ όσες είχα δει ήταν διαλυμένες, ερείπια και δεν την είχα σε υπόληψη.
-
@lap said in Πώς θα ήταν για σας η ιδανική σελίδα αυτοκινήτου;:
Τόσο καλή ήταν η 75αρα;
Εγώ όσες είχα δει ήταν διαλυμένες, ερείπια και δεν την είχα σε υπόληψη.
Καλή?? Όχι ιδιαίτερα (ειδικά εφόσον μιλάς για ποιότητα), αλλά ήταν αληθινή άλφα με πίσω κίνηση, de dion άξονα, δίσκους στον άξονα κλπ. Εννοείται μιλάω για την V6 η την Turbo, οι άλλες ψώφιες. Αλφα καλές ήταν '60-'70, μετά ο ανταγωνισμός τις έφτασε και τις πέρασε και έμεινε ο ρομαντισμός, οι θύμισες και το "όσα δεν φτάνει η αλεπού". Έπρεπε να έχει κλείσει εδώ και 10ετίες η εταιρεία.
-
Γνώμη μου , υπερβολές. Δεν ξέρω πως ορίζεται η αλφοσύνη αλλά όλα τα χρόνια της fiat , τα μοντέλα που δεν καλοσυμπαθησα να φέρουν το σήμα με το σταυρόφιδο ήταν η 155 ( λογικά ήταν η πρώτη προσπάθεια), η 145 ( πριν το φλ) και η mito η οποία για εμένα δεν ήταν κάτι τόσο καλύτερο από τους ανταγωνιστές του (mini, π.χ.),άλλο αν ήταν όμορφη και με ωραίο εσωτερικό. Για το δίδυμο brera-159 , μάλλον θα έπρεπε να φέρουν το σήμα lancia , αλλά και πάλι δεν έχω ουσιαστικό παράπονο, απλά άργησε ο tbi.
Ιδίως η σειρά 156-147 είναι πραγματικά πολύ καλά αυτοκίνητα. Η τελευταία guilietta αν είχε λίγο καλύτερο εσωτερικό δε θα έβρισκα κάτι ιδιαίτερο να γκρινιάξω.
Για την 75 δε μπορώ να είμαι αντικειμενικός , απλά να πώ ότι το τότε πατρικό 405 Sri , ήταν πολύ καλό αυτοκίνητο και η alfa ( τουλάχιστον στα χέρια μου) δε ξεμάκραινε εύκολα ( μη σου πω καθόλου).
Τι είναι τελικά αυτή η alfa romeo που θέλουμε; Αν είναι να επιμείνει να παράγει μοντέλα κοστολογημένα στα ύψη , λόγω αποκλειστικότητας μηχανικών μερών , εμένα δε μου κάνει, γιατί δεν ¨φτάνω". Αγοραστής θέλω να είμαι μιας μάρκας οχι να "θαυμάζω" εκ του μακρόθεν. Για αυτή τη δουλειά μου αρκεί η maserati.
-
@civil357 said in Πώς θα ήταν για σας η ιδανική σελίδα αυτοκινήτου;:
η mito η οποία για εμένα δεν ήταν κάτι τόσο καλύτερο από τους ανταγωνιστές του (mini, π.χ.),άλλο αν ήταν όμορφη και με ωραίο εσωτερικό.
Έχοντας υπάρξει κάτοχος και των δύο θα πω ότι η ΜιΤο και καλύτερη ήταν από το Μινι της εποχής και αρκετά πιο φτηνή.
-
η mito η οποία για εμένα δεν ήταν κάτι τόσο καλύτερο από τους ανταγωνιστές του (mini, π.χ.),άλλο αν ήταν όμορφη και με ωραίο εσωτερικό.
Έχοντας υπάρξει κάτοχος και των δύο θα πω ότι η ΜιΤο και καλύτερη ήταν από το Μινι της εποχής και αρκετά πιο φτηνή.
Σεβαστό , πάντα πίστευα το αντίθετο, για την τιμή , ο.κ. το γνώριζα. Λίγο που την οδήγησα δεν ενθουσιάστηκα, μάλλον ήταν σύντομη η γνωριμία μας.
-
Σεβαστό , πάντα πίστευα το αντίθετο, για την τιμή , ο.κ. το γνώριζα. Λίγο που την οδήγησα δεν ενθουσιάστηκα, μάλλον ήταν σύντομη η γνωριμία μας.
Οταν την οδήγησα λίγο και εγώ την ίδια άποψη είχα. Αλλά όταν την έζησα, καθημερινά ήταν το ίδο αποτελεσματική στον δρόμο και αρκετά πιο άνετη. Επίσης ανέλπιστα καλοφτιαγμενη.
-
@realzeus said in Πώς θα ήταν για σας η ιδανική σελίδα αυτοκινήτου;:
"Οι"?? Εννοείς την εξής μια, την Ιουλία. ΟΚ καλή είναι...μέχρι εκεί όμως. Αλλά όλες οι προηγούμενες είναι η ντροπή της μάρκας...!
Όχι απλά καλή, κορυφαία είναι και σίγουρα καλύτερη από ότι ήταν η 75 στην εποχή της. Και η Stelvio μια ψηλωμένη Giulia είναι, οπότε την συμπεριλαμβάνω. Επίσης δεν καταλαβαίνω τι καλύτερο είχε μια Alfasud από μια Giulietta II (την τελευταία δηλαδή), ώστε η μία να αναφέρεται με ρομαντισμό ενώ η δεύτερη να "μην είναι Alfa"...
Πώς θα ήταν για σας η ιδανική σελίδα αυτοκινήτου;