-
Το πως θα την πλασάρει το μάρκετινγκ είναι σχετικό.
Με τα μέχρι τώρα ισχύοντα, βλέποντας και πως πλασάρουν την DS, οι τιμές θα μένουν ψηλές.
Βασικά η Τονάλε δεν είναι καινούργιο μοντέλο, ένα κόμπας είναι, βγαίνει και ως κράισλερ, ενώ την ίδια πολιτική κράτησαν και στην Τζούλια και στο Στέλβιο.
Προφανώς περιμένουν το Μπρένερο, να το βάλουν μαζί με το Τζίπστερ σε τιμές λίγο πάνω από το 2008 και το Μόκκα.
Τώρα η Χ1 έχει κάποιες εκπτώσεις και προσφορές και πουλάει. Δεν θα είναι για πάντα αυτές.
Η περίοδος αυτή είναι πολύ ειδική και δεν προσφέρεται για συμπεράσματα, όπως για μένα είναι ακατανόητο κάποιος να παραγγέλνει αμάξι που θα το παραλάβει μετά 1-2 χρόνια, σε μια περίοδο που τα πάντα αλλάζουν.
-
@ggab said in BMW X1 3rd Generation 2022:
@panormus772 said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Ένας αλφίστα με Giulia 280hp ZF αυτομ. Q4 στην οικογένεια,έψαχνε από C-SUV για να αντικαταστήσει τη Giulietta του.Κοίταγε Τonale 160hp,X1 170hp,Q3 150hp και GLA 163hp.Αudi κόπηκε ως ακριβότερο με τον εξοπλισμό που ήθελε και μη ικανοποιητική,αδιάφορη οδηγική συμπεριφορά,GLA λόγω μη διαθεσιμότητας (min. αναμονή 12μηνο) κι επικείμενου fl.Εμεινε Tonale και Χ1 και τελικά έχοντας τεστάρει 130hp Τonale και 136hp (δεν βρέθηκαν με τις ιπποδυνάμεις που ήθελε),κατέληξε ΒMW αφού συνολικά σχεδόν ισοπαλία οδηγικά,αλλά αρκετά χιλιάρικα φθηνότερη η X1 με ίδιο εξοπλισμό..
Ποιος θα το'λεγε πριν χρόνια πως η BMW θα γινόταν vfm απέναντι στην Alfa..Ανέκαθεν η ΑΡ πούλαγε τα αυτοκίνητα της αδικαιολόγητα ακριβά,νομίζοντας ότι έτσι θα καθιερωθεί στην κοινή γνώμη ως premium.
Αδικαιολόγητα ακριβά δεν ήταν. Η AR είχε μηχανολογικές λύσεις που δεν είψε ο ανταγωνισμός. Η 159 είχε διπλά ψαλίδια μπροστά. Η 911 τα φόρεσε πέρσι και μόνο στην GT3...
@criuser said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Βασικά η Τονάλε δεν είναι καινούργιο μοντέλο, ένα κόμπας
Δεν ισχύει αυτό, οι διαφορές που έχουν είναι τεράστιες.
βγαίνει και ως κράισλερ
Αυτό ισχύει, αλλά μόνο στην Αμερική, για να πιάσουν το ντόπιο κοινό των Γιάνκηδων. Βέβαια το Chrysler έχει ελφαρώς ριγμένες προδιαγραφές.
ενώ την ίδια πολιτική κράτησαν και στην Τζούλια και στο Στέλβιο.
Οι Giulia και Stelvio χρησιμοποιούν την πανάκριβη πισωκίνητη-τετρακίνητη πλατφόρμα Giorgio, που κόστισε 1 δις Ευρώ. Τα μόνα άλλα αυτοκίνητα που την μοιράζονται είναι κάποιες Maserati (μεγάλη τιμή αυτή για την Alfa) και τα πανάκριβα Jeep Grand Cherokee και Grand Wagoneer.
-
Η άλφα έχει τόσο μικρή παραγωγή και πωλήσεις, που και ριμπατζιά να πουλήσει, ακριβότερα από το ορίτζιναλ θα πρέπει να το δώσει για να βγει.
Οι ευρωπαϊκές πωλήσεις του Χ1 ανά χρόνο είναι συνήθως περισσότερες από τις ετήσιες πωλήσεις ολόκληρης της άλφα παγκοσμίως. Μόνο οι ευρωπαϊκές του χ1, το ξανατονίζω. -
Παιδιά αφήνω την παρακατω προσκληση αν κάποιος απο την εδω αυτοκινητική παρέα θέλει να έρθει να δει και οδηγήσει τη νεα Χ1 και ταυτόχρονα να γνωριστούμε απο κοντά!
@fanis75 εσυ θα εισαι σαν στο σπίτι σου !https://bmwx1club.gr/thread/889/greek-club-event-spanos-2022?page=1&scrollTo=35692
"Αγαπητά μέλη του BMW X1 Greek Club,
Αγαπητές φίλες και φίλοι,Είχαμε υποσχεθεί ότι σύντομα θα κάναμε την πρώτη μας συνάντηση μετά το τέλος της πανδημίας για να βρεθούμε από κοντά!
Ποια, λοιπόν, καλύτερη ευκαιρία από τώρα που κυκλοφορεί επίσημα η νέα BMW Χ1;
Με αυτή την αφορμή, το BMW X1 Greek Club, με μεγάλη χαρά και τιμή, σας προσκαλεί την προσεχή Παρασκευή 14 Οκτωβρίου και από ώρα 18:00, στον Επίσημο Έμπορο BMW Σπανός, στη Λεωφ. Συγγρού 299, στην Αθήνα σε ένα μοναδικό event για να γνωρίσουμε και δοκιμάσουμε από κοντά τη νέα BMW Χ1, να βρεθούμε ξανά οι παλιότεροι και να γνωριστούμε οι νεότεροι, απολαμβάνοντας τον απογευματινό μας καφέ!
Στη διάθεση μας θα είναι ο χώρος της έκθεσης, 2 νέες BMW Χ1 για test drive, 1 νέα BMW 2 Series Active Tourer 20i (για να δοκιμάσουμε και το νέο κινητήρα 170PS που διατίθεται πλέον και για τη νέα BMW Χ1), αυτοκόλλητα του club για όλους και πολλή καλή διάθεση για να περάσουμε ευχάριστα και να τα πούμε από κοντά!
Για τη διευκόλυνση διεξαγωγής του event, προγραμματισμό των test drive και οργάνωσης του χώρου στάθμευσης που θα μας διατεθεί εντός των εγκαταστάσεων, παρακαλώ να δηλώσετε συμμετοχή μέσω του παρακάτω link https://bmw-spanos.gr/the-x1, επιλέγοντας από το dropdown menu ως λόγο επικοινωνίας «Συμμετοχή στο event».
-
Δύσκολη ώρα Στέφανε για εμένα και σημαίνει και ολόκληρο ταξίδι....αλλά θα το προσπαθήσω! Σε ευχαριστώ!!
-
Την είδα από κοντά σήμερα!
Πιο μεγάλη την είχα στο μυαλό μου μια χαρά μαζεμενο είναι.
Εντάξει το μοντέλο βλέποντας την απτή ποιότητα που προσλαμβάνεις το λες και vfm στα 41Κ με τα 170 άλογα.
Φοβερό μέσα με πολύ ωραία δερματινη, φοβερό τιμόνι σε αφή διάμετρο και πάχος.
Η xline παρά πολύ καλά εξοπλισμένη πρακτικά το aac & blind spot και τα φιμε της λείπουν ( από χοντρά εννοείται).
Τα λεντ της έκδοσης είναι και προσαρμοζόμενα είπε ο πωλητής ισχύει;
Χώρος έκατσα πίσω μου και πραγματικά κάθησα εύκολα και χώρεσαν τα πόδια μου. Μπράβο πολύ καλή διαχείριση χώρου!
Ο χώρος αποσκευών δεν μου άρεσε. Η μπαταρία κάνει πολύ ρηχό τον χώρο και αφήνει μόνο ένα καλό χώρισμα μπροστά κάτω από τον κυρίως χώρο.
Χώρισμα 40/20/40 στα πίσω από την βασική έκδοση.
Εκεί που έχουν φτάσει όλα θα πουλήσει καλά. Παράδοση 8-10 μήνες με ανοικτή τιμή φυσικά. -
@tkin73 said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Την είδα από κοντά σήμερα!
Πιο μεγάλη την είχα στο μυαλό μου μια χαρά μαζεμενο είναι.
Εντάξει το μοντέλο βλέποντας την απτή ποιότητα που προσλαμβάνεις το λες και vfm στα 41Κ με τα 170 άλογα.
Φοβερό μέσα με πολύ ωραία δερματινη, φοβερό τιμόνι σε αφή διάμετρο και πάχος.
Η xline παρά πολύ καλά εξοπλισμένη πρακτικά το aac & blind spot και τα φιμε της λείπουν ( από χοντρά εννοείται).
Τα λεντ της έκδοσης είναι και προσαρμοζόμενα είπε ο πωλητής ισχύει;
Χώρος έκατσα πίσω μου και πραγματικά κάθησα εύκολα και χώρεσαν τα πόδια μου. Μπράβο πολύ καλή διαχείριση χώρου!
Ο χώρος αποσκευών δεν μου άρεσε. Η μπαταρία κάνει πολύ ρηχό τον χώρο και αφήνει μόνο ένα καλό χώρισμα μπροστά κάτω από τον κυρίως χώρο.
Χώρισμα 40/20/40 στα πίσω από την βασική έκδοση.
Εκεί που έχουν φτάσει όλα θα πουλήσει καλά. Παράδοση 8-10 μήνες με ανοικτή τιμή φυσικά.BMW X1 sDrive20i xLine Advanced.
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή (μετά φόρων): €40.990Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει:
- Μεταλλικό χρώμα αμαξώματος
- Έκδοση xLine
- Ζάντες ελαφρού κράματος 18''
- Επένδυση καθισμάτων από Συνθετικό Δέρμα διάτρητο
- Εξωτερικά διακοσμητικά στοιχεία από αλουμίνιο σατινέ ή μαύρο γυαλιστερό
- Διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού μαύρο γυαλιστερό
- Πίνακας οργάνων Luxury
- Ράγες οροφής με φινίρισμα αλουμινίου ή μαύρο γυαλιστερό
- Καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών σε αλουμίνιο σατινέ ή μαύρο
- Πακέτο Premium
- Σύστημα άνετης πρόσβασης
- Εσωτερικός και εξωτερικός καθρέπτης με λειτουργία αυτόματης σκίασης
- Προσαρμοζόμενοι προβολείς LED
- Αυτόματη λειτουργία μεγάλης σκάλας
- Ασύρματη φόρτιση κινητού
- Προετοιμασία για θέρμανση στεφάνης τιμονιού
- Προετοιμασία για θέρμανση καθισμάτων οδηγού και συνοδηγού
- Προετοιμασία για Driving Assistant Plus
-
Σορρυ αυτή η τιμή είναι ανοιχτή και η παράδοση είναι σε 8 μήνες;;; Το άλλο με τον Τοτο το ξέρετε;
-
@iceman7 said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Παιδιά αφήνω την παρακατω προσκληση αν κάποιος απο την εδω αυτοκινητική παρέα θέλει να έρθει να δει και οδηγήσει τη νεα Χ1 και ταυτόχρονα να γνωριστούμε απο κοντά!
@fanis75 εσυ θα εισαι σαν στο σπίτι σου !https://bmwx1club.gr/thread/889/greek-club-event-spanos-2022?page=1&scrollTo=35692
"Αγαπητά μέλη του BMW X1 Greek Club,
Αγαπητές φίλες και φίλοι,Είχαμε υποσχεθεί ότι σύντομα θα κάναμε την πρώτη μας συνάντηση μετά το τέλος της πανδημίας για να βρεθούμε από κοντά!
Ποια, λοιπόν, καλύτερη ευκαιρία από τώρα που κυκλοφορεί επίσημα η νέα BMW Χ1;
Με αυτή την αφορμή, το BMW X1 Greek Club, με μεγάλη χαρά και τιμή, σας προσκαλεί την προσεχή Παρασκευή 14 Οκτωβρίου και από ώρα 18:00, στον Επίσημο Έμπορο BMW Σπανός, στη Λεωφ. Συγγρού 299, στην Αθήνα σε ένα μοναδικό event για να γνωρίσουμε και δοκιμάσουμε από κοντά τη νέα BMW Χ1, να βρεθούμε ξανά οι παλιότεροι και να γνωριστούμε οι νεότεροι, απολαμβάνοντας τον απογευματινό μας καφέ!
Στη διάθεση μας θα είναι ο χώρος της έκθεσης, 2 νέες BMW Χ1 για test drive, 1 νέα BMW 2 Series Active Tourer 20i (για να δοκιμάσουμε και το νέο κινητήρα 170PS που διατίθεται πλέον και για τη νέα BMW Χ1), αυτοκόλλητα του club για όλους και πολλή καλή διάθεση για να περάσουμε ευχάριστα και να τα πούμε από κοντά!
Για τη διευκόλυνση διεξαγωγής του event, προγραμματισμό των test drive και οργάνωσης του χώρου στάθμευσης που θα μας διατεθεί εντός των εγκαταστάσεων, παρακαλώ να δηλώσετε συμμετοχή μέσω του παρακάτω link https://bmw-spanos.gr/the-x1, επιλέγοντας από το dropdown menu ως λόγο επικοινωνίας «Συμμετοχή στο event».
Ωραίος, μιας και δουλεύω δίπλα δήλωσα σημμετοχή να πάω μετα την δουλειά μιας και είναι απόσταση με τα πόδια. Δήλωσα για test drive. για να δούμε
λες να κάνω ανταλλαγή το Puma??
-
Μια χαρα ειναι το Puma!
Αλλά να έρθεις να γνωριστουμε! -
@netgeo said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Σορρυ αυτή η τιμή είναι ανοιχτή και η παράδοση είναι σε 8 μήνες;;; Το άλλο με τον Τοτο το ξέρετε;
Ενώ οι υπόλοιποι κλειδώνουν τιμης;
-
Ρητορική η ερώτηση άρα +€4κ μέχρι να έρθει...
-
Μια χαρα ειναι το Puma!
Αλλά να έρθεις να γνωριστουμε!Θα είναι χαρά μου. Στείλε μου πμ αν θες.
Μια χαρά είναι το Puma αλλά ποτέ δεν ξέρεις!!!!
Τα BMW αν εξαιρέσεις μερικα με τεράστια μάσκα παραδοσιακά μαρέσουν όπως και τα AR
Είναι στα υπόψιν σε μάρκες για επόμενο αμάξι. Ισως είναι λίγο νωρίς μιας και το PUMA το έχω λιγότερο από 2 χρόνια αλλά άμα τρελαθώ με κάτι ποτέ δεν ξέρεις. Τωρά πιάνει περισσότερα και από όσο το αγόρασα και εχω και 2ο αμάξι!!!
-
Η προετοιμασία εξοπλισμού τι σημαίνει; Ότι υπάρχει η υποδομή αλλά πρέπει να πληρωθεί το πακέτο για να μπει; Να το βάλεις δλδ μετά;
-
Εντάξει αν πατήσει +4Κ παίρνεις πίσω την προκαταβολή. Που να ακούσεις τι προκαταβολή ζητούν! 6Κ!
-
Εντάξει αν πατήσει +4Κ παίρνεις πίσω την προκαταβολή. Που να ακούσεις τι προκαταβολή ζητούν! 6Κ!
Που να άκουγες πόσα ήθελαν για το αγαπημένο σου tucson, 30% αν έβαζες έξτρα....
-
Παλι κλεβει εκκλησια η BMW Hellas...
Με τις τιμές που παίζουν και την απτή ποιότητα του πακέτου οπως το δίνει, θα γινει χαμούλης! -
Με τις τιμές που παίζουν και την απτή ποιότητα του πακέτου οπως το δίνει, θα γινει χαμούλης!Ειδικά στα εταιρικά, όλοι Χ1 θα παίρνουν....εξαιρετική τιμολόγηση και ώς εταιρικό δεν σε νοιάζουν και βλάβες και κόστος συντήρησης. Απίστευτα χαμηλή τιμή....ειδικά εαν συγκρίνω με την 116 μου πριν 10 χρόνια!
-
@fanis75 said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Με τις τιμές που παίζουν και την απτή ποιότητα του πακέτου οπως το δίνει, θα γινει χαμούλης!Ειδικά στα εταιρικά, όλοι Χ1 θα παίρνουν....εξαιρετική τιμολόγηση και ώς εταιρικό δεν σε νοιάζουν και βλάβες και κόστος συντήρησης. Απίστευτα χαμηλή τιμή....ειδικά εαν συγκρίνω με την 116 μου πριν 10 χρόνια!
Στα 41 με το mild hybrid ειναι πολυ καλα εξοπλισμένο.. Μονη αισθητική παραφωνία οι ζάντες και χρηστική η κατάργηση του idrive button.
Αλλά και ο κινητήρας αξίζει και είναι πραγματικά οικονομικός σε σχεσή με τον απλό βενζίνης και σαν πατημα ειναι εντυπωσιακό..
Εκανα προχθες ένα πρωτο μικρό τεστ και μου αρεσε πάρα πολύ!
Και είναι όλα τοσο προσεγμένα μέσα!
Εφτιαξα ένα πακετάκι με καποια εξτραδάκια και πανοραμική και βγηκε 45....
Ελπίζω να κρατησουν καποιες καλες εκπτώσεις οι leasing γιατι και εκεί εχει γίνει τις κακομοίρας!
Ολες οι προσφορές 20% πανω σε σχεση με προπερσι... και αυξήσεις ακόμα και στα τρέχοντα μισθωματα! -
Που να άκουγες πόσα ήθελαν για το αγαπημένο σου tucson, 30% αν έβαζες έξτρα....
Ευτυχώς για εμένα δεν έχω αγαπημένες μάρκες. Απλά λέω αυτά που βλέπω. Αν σου μειώνω το hype για το κκ σόρρυ...
BMW X1 3rd Generation 2022