-
@tkin73 said in BMW X1 3rd Generation 2022:
@netgeo said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Σορρυ αυτή η τιμή είναι ανοιχτή και η παράδοση είναι σε 8 μήνες;;; Το άλλο με τον Τοτο το ξέρετε;
Ενώ οι υπόλοιποι κλειδώνουν τιμης;
Ρητορική η ερώτηση άρα +€4κ μέχρι να έρθει...
Εντάξει αν πατήσει +4Κ παίρνεις πίσω την προκαταβολή. Που να ακούσεις τι προκαταβολή ζητούν! 6Κ!
Που να άκουγες πόσα ήθελαν για το αγαπημένο σου tucson, 30% αν έβαζες έξτρα....
Ευτυχώς για εμένα δεν έχω αγαπημένες μάρκες. Απλά λέω αυτά που βλέπω. Αν σου μειώνω το hype για το κκ σόρρυ...
Χαχα πιο hype ρε συ αμαξάκι της σειράς είναι για μας την πλέμπα, σοβαρολογείς τώρα;;;
-
Το αυτοματο στην Χ1 είναι υγρού ή ξηρού τύπου;
-
Ισχύει όντως η 170 με μεταλλικό xline advanced + ηλιοροφή + drive assistant plus ( που έχει το acc) βγαίνει 44.3Κ όπου πρακτικά το μόνο που λείπει νομίζω είναι το τυφλό σημείο.
Με λογική προηγούμενης σειράς θα το λέγαμε ακριβό πολύ με λογική τρεχουσών τιμών είναι οκ. -
-
Εξαιρετικά ηλεκτρονικά συστήματα αλλά η βαθμολογία στην παθητική είναι κάπως μέτρια. 80% έχει ένα dacia και χωρίς μεσαίο αερόσακο!
Θα την περίμενα άνω του 90-92% στην παθητική ασφάλεια.
Τρελή λεπτομέρεια το ότι ο αερόσακος κουρτίνας του συνοδηγού άνοιξε σε διαφορετικό χρόνο από αυτήν του οδηγού!!!!!!!
Αυτό έγινε μελετημένα; Αν ναι δεν το έχω ξαναδεί στα τεστς αυτά.
-
Παντως πολυ εκνευριστικη αυτη μασκα. Αν βγαλεις το σηματακι...δε μενει τιποτε. Οι ζαντες επισης παρωχημενες λες και ειναι αφτερ απο μπουρναζι μεριά.
Μου βγαζει πολυ συσσωρευμενο κομπλεξ αυτο το στεϊσον. -
Αμάν βρε μας κάνατε την καρδιά περιβόλι.
-
Η προηγούμενη, F48 ήταν κούκλα αυτό είναι.... κάπως....
-
Παιδιά το έχετε δει από κοντά;
-
@ig said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Το αδικούν οι φωτό.
Αλλά από κοντά είναι πολύ καλύτερη. -
Ειδικά από μέσα η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το προηγούμενο και σαφώς ποιοτικότερο από τα υπόλοιπα premium. Εξωτερικά με πιο επιθετικό χαρακτήρα προσδίδοντας τη νεανικότητα που του έλειπε. Να μην παρεξηγηθώ: το προηγούμενο ήταν εξαιρετικό ως σχεδιασμός και με ποιοτικό εσωτερικό αλλά τα έδειχνε τα χρόνια του.
Αυτά ως εικόνα του αυτοκινήτου επειδή σχολιάστηκε εδώ γιατί από τα υπόλοιπα μηχανολογικά κτλ δεν σκαμπάζω τίποτα. -
@iceman7 said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Το αδικούν οι φωτό.
Αλλά από κοντά είναι πολύ καλύτερη.Συμφωνώ που το είδα από κοντά. Ούτε οι γρίλιες χτυπούν τόσο πολύ στο μάτι όπως στις φωτογραφίες. Οκ είναι εκεί είναι μεγάλες αλλά όχι δυσάρεστες. Μέσα πολύ ωραίο. Την gla την έχει δει κανείς πως τα πάει σε σχέση με την Χ1. Τιμή η 200 ξεκινά πιο χαμηλά αλλά μάλλον πιο άδεια. Την gla δεν την έχω δει από κοντά αλλά από φωτογραφίες η χ1 δείχνει να υπερέχει σε εμφάνιση είναι και πιο ευρύχωρη και δίνει και τις μεγάλες οθόνες χωρίς έξτρα χρέωση.
-
Κατά την άποψη μου η Χ1 αυτη είναι το πιο όμορφο C SUV της αγοράς αυτή την στιγμή και το πιο premium σε εικόνα που βγάζει με διάφορα από το 2ο.
Σχεδιαστικά νομίζω πατάει στο πρώτο Χ1 κάπως δεν μου μοιάζει για εξέλιξη του προηγούμενου Χ1.
Είναι δείγμα καθαρής βαυαρικής...τεκτονικής σχεδίασης με γραμμές και ακμές χωρίς τις ακρότητες με την μάσκα μπροστά όπως σε άλλα μοντέλα της μάρκας.
Βελτιώθηκε και παρά πολύ μέσα όπου έπασχε το προηγούμενο μοντέλο και πραγματικά δεν του λείπει τίποτα.
Μέχρι τώρα το πιο όμορφο στην κατηγορία κατά την άποψη μου ήταν το 3008.
Μάλιστα το λες και VFM με τις τιμές που διαβάζουμε και τις προσφορές της εισαγωγικής σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.
Η GLA μπορεί να είναι Mercedes με ότι σημαίνει αυτό σε εικόνα και αξία που προσδίδει στους κατόχους της αλλά είναι εντελώς αδιάφορο σχεδιαστικά στα πλαίσια αυτής της σχεδιαστικής φιλοσοφίας των τελευταίων ετών. Αλλά η μαμημενη είναι Mercedes, θυμάμαι την προηγούμενη GLA που επίσης δεν μου άρεσε ως ένα αδιάφορο crossover, που όμως ακόμη και σήμερα μετράει στο δρόμο, ενώ οι τιμές που κρατά ως μεταχειρισμένο είναι σοκαριστικά υψηλές. -
Για εμενα ειναι εξαιρετικα οχηματα τοσο η Χ1 οσο και η Gla. Δε με χαλαγε να εχω την μια ή την αλλη. Αυτο που η νεα ταση επιβαλλει το σημα να καταλαμβανει το συνολο της μασκας, με χαλαει και στα 2 οχηματα - μαρκες.
Βεβαια ειναι πριμια μα τοση σχεδιαστικη υπερβολη ακροβατει στα ορια του κιτς. -
Είδα σήμερα στο οτοτρίτη , 35000 η GLA 180.
Καλό είναι να κατεβάσουν λίγο τιμές οι πρίμιουμ, γιατί έτσι θα κατέβουν και οι άλλοι.
-
Πολύ ωραίο αυτοκινητο η Χ1 αλλά κι εμένα το προηγουμενο μοντέλο μου αρεσει περισσότερο.
https://www.bmwblog.com/2022/05/31/photo-comparison-new-bmw-x1/
-
Το είδα από κοντά λίγο πιο διεξοδικά στην αντιπροσωπεία στο Μαρούσι αλλά μόνο εξωτερικά μιας και δεν προλάβαινα να μπω και στο εσωτερικό και γενικότερα να το περιεργαστώ περισσότερο.
Αυτοκινητάρα!!! -
@criuser said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Είδα σήμερα στο οτοτρίτη , 35000 η GLA 180.
Καλό είναι να κατεβάσουν λίγο τιμές οι πρίμιουμ, γιατί έτσι θα κατέβουν και οι άλλοι.
Ποια πριμιουμ και ποιες τιμές να κατεβάσουν. Εδώ βλέπουμε το 3008 να ξεκινά με χειροκίνητο κιβώτιο και τον 1.2 130 με 33.3Κ και η gla 1.3 136 με αυτόματο από 35! Ποιος πουλά φθηνότερα;
Το 308 ξεκινά από 28.2! Και το 116i έστω με τα 109 από 24.3 χειροκίνητο και 27.4Κ αυτόματο! Δλδ ο άσος με αυτόματο κιβώτιο είναι πιο φθηνός από το 308 με χειροκίνητο!
Ξεκάθαρα πιο ακριβή η πεζώ από merc και bmw στις εισαγωγικές τιμές. Οκ δεν έχει αμάξια με 150Κ αλλά τα εισαγωγικά της μοντέλα είναι από τα πιο ακριβά της αγοράς. Τα ίδια μεταξύ 308 και άσου ισχύουν για το φοκους! Πάνω από 27.3Κ η εισαγωγική τιμή του με τον χιλιαρη με τα 125 χειροκίνητο και και 29.9! αν πας στο αυτόματο! Ξεκάθαρα πάνω από τον νέο άσο που είναι μοντέλο 2021 σε σχέση με το φοκους fl ....
Και ούτε αυτά περί τιμών κραχτων που είναι άδεια αμάξια ισχύουν για τις εισαγωγικές των πριμιουμ. Μια χαρά εξοπλισμένες είναι από τα βασικά τους μοντέλα, αντίθετα τα παιχνίδια ώρα έχουν αρχίσει οι υπόλοιποι με άλλες οθόνες επενδύσεις, τελείως διαφορετικές εξωτερικές εμφανίσεις και κουτσουρεμα βασικού εξοπλισμού. Το 308 αν θυμάμαι καλά όταν βγήκε ξεκινούσε από 21Κ και τώρα πήγε +28! 33% αύξηση σε λίγους μήνες για το ίδιο αμάξι.... -
Το 2020 με την πανδημία που έκανα βόλτες στις αντιπροσωπείες η GLA με τα 163 ξεκίναγε από 42000 και η Β από 46000.
Τώρα είναι 5000 κάτω με τα 163 και 7000 κάτω με τα 130.
Προφανώς κάνουν προσφορές οι πρίμιουμ γιατί έχουν απούλητα αμάξια και δίνουν μπόνους στους εδώ αντιπροσώπους.
Αντίθετα οι Γάλλοι δεν έχουν αμάξια να παραδώσουν, δεν δίνουν εκπτώσεις στους εδώ αντιπροσώπους και πουλάνε ακριβά για να μαζέψουν κανένα φράγκο.
Προφανώς ο καταναλωτής θα κοιτάξει αυτό που τον συμφέρει.
Αν ομαλοποιηθεί λίγο η αγορά και συνεχίσει να κρατάει χαμηλά η Μέρκ, θα κάνει προσφορές και το 3008.
-
Δεν ξέρω μπορεί να ισχύει αυτό που λες αλλά αποδεικνύεται αυτό αν ρωτήσει κάποιος για διαθεσιμότητα. Στην νεα Χ1 που ρώτησα πάντως μου είπαν ότι αμάξι θες έχει διαθεσιμότητα 10 μήνες δεν έχουν τπτ ετοιμοπαραδοτο , και ανοιχτή τιμή φυσικά. Στην Μερσεντές δεν ξέρω τι παίζει.
BMW X1 3rd Generation 2022