-
-
-
-
Πολύ αναλυτικό βίντεο για όλες τις λειτουργίες του B05 για όποιον ενδιαφέρεται να το αγοράσει.
Από όσο είδα φαίνεται εξαιρετική εφαρμογή για το κινητό με προγραμματισμό του κλιματισμού της καμπίνας και της φόρτισης.
Ωραίο και ένα κουμπάκι στο τιμόνι που μπορείς να το προγραμματίσεις να βγάζει κάθε φορά off όσα ADAS δεν χρειάζεσαι.
-
This is our in-depth review of the Leapmotor B03X. We're taking a look at Exterior, Interior and technology.
Data & facts:
Leapmotor B03X(China: A10)
Exterior
Length 4,27 m 168“
18“ wheels steel or aluminum
„haha“-rear light signatureInterior
14,6“ infotainment
Oeko Tex certified materials
Fabric base or perforated leatherette (black or grey) with heating
leatherette steering wheel
Front passenger seat with fold flat function
Rear bench can be folded up
6 or 12 speaker sound system
Trunk/boot 410 lBatteries
40 kWh LFP
8,6 sec 0-100 km/h FWD
11 kW AC
10-80 % in 21 Min (100 kW DC)
VMax 160 km/h53 kWh LFP
8,6 sec 0-100 km/h FWD
11 kW AC
10-80 % in 21 Min (133 kW DC)
VMax 160 km/hPrice
small battery
25.000 Euro
big battery full spec
30.000 EuroRange test
100 km/h 60 mph: 14 kWh/100 km 4,4 miles/kWh;
Range: 380 km 235 miles
130 km/h (81 mph): 19 kWh/100 km 3.3 miles/kWh;
Range: 280 km 175 miles#leapmotor
-
-
Πήγα και είδα στατικά σήμερα τα B10 & B05.
Και τα 2 μου άρεσαν πολύ απλά στο Β05 δεν κατάφερα να βολευτώ ούτε στο κάθισμα του οδηγού ούτε πίσω. Είναι πολύ χαμηλά το έδρανο και τα πόδια μου είναι σε αφύσικη θέση. Οπότε είναι no go για εμένα.
Αντίθετα το Β10 μου άρεσε πολύ σε όλα του. Γενικά και τα 2 μέσα στην καμπίνα φαίνονται καλά "δεμένα". Δεν κουνιέται τίποτα. Τα υλικά φαίνονται ότι δεν είναι από το πάνω ράφι αλλά είναι μια χαρά και είναι όμορφη η σχεδίαση τους. Μου άρεσε το ανοιχτόχρωμο σαλόνι καθώς έδινε μια πινελιά πιο upmarket. Το έχω στα υπόψιν, καθώς σκέφτομαι ότι αν όχι Τεσλα τότε τουλάχιστον να γλιτώσω λεφτά.
Θα πάω να το οδηγήσω κάποια στιγμή που θα βρω χρόνο. Ελπίζω να μη με ξενερώσει εκεί. -
-
Πολύ ωραίο και εξαιρετική τιμή, νομίζω το φθηνότερο BSUV ηλεκτρικό;
Και έχει και κάτι από Citroen C3 στην σχεδίαση του από την μέση και πίσω.
Νομίζω τώρα δεν έχει δικαιολογία ο Criuser.
-
Ιδια τιμη με το Aion UT με μικροτερη μπαταρια
-
Το atto2 όταν είχε πρώτο κυκλοφόρησει με την 44αρα μπαταρία, το κράζαμε γιατί ήταν ένα suv 4.3m που δεν θα μπορούσε να ταξιδέψει. Τελικά το απέσυρε η bud.
Αυτό έχει ακόμα μικρότερη μπαταρία στην φτηνή του έκδοση. -
Εξαιρετική τιμή πραγματικα
Δεν είμαι φαν της Μαρκας από όσα είδα από κοντά αλλά για τα χρήματα τους δεν μπορείς να εκφράσεις παραπονο
Είναι λίγο βάρκες στον δρόμο και χωρίς καμία αίσθηση σε τιμόνι αλλά οκ αυτό είναι η επιλογή της μάρκας και στην πόλη δεν ενοχλεί καθόλου αυτό. Τώρα αν βγαίνεις λίγο έξω είναι κάπως. Έτσι είναι και το μικρό κινεζικό δικό μου που δεν μου αρέσει στην εθνικη. Δεν αγοράζεις όμως τέτοια αυτοκίνητα για ταξίδια. Νομίζω ότι δεν είναι το στοιχείο τους.
-
-
-
Μικρότερη μπαταρία αλλά λίγο καλύτερο efficiency οπότε η διαφορά στην αυτονομία είναι μικρή (αριστερά b03X δεξιά UT)

Ίσως αυτό να οφείλεται στο μικρότερο βάρος

πολύ καλύτερη ταχύτητα φόρτισης

-
Επίσης, αν κάποιος δε θέλει σώνει και καλά ψευτόsuv, το Β05 (τι ηλίθια ονόματα) με παρόμοια μπαταρία έχει πολύ καλύτερα σπεκς στην ίδια τιμή (22.790€ με ΚΗ3) και είναι και rwd

-
-
@katafractos17 said in Leapmotor:
Τα εξοπλιστικά επίπεδα ξέρουμε τι διαφορά έχουν ;
Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το b03X ούτε στο επίσημο site. Ακόμα στα προσεχώς το έχουν. Τιμές μαθαίνουμε από το ρεπορτάζ.
Ίσως ο μέτοχος να έχει inside information? -
-
Πολύ ωραίο και εξαιρετική τιμή, νομίζω το φθηνότερο BSUV ηλεκτρικό;
Και έχει και κάτι από Citroen C3 στην σχεδίαση του από την μέση και πίσω.
Νομίζω τώρα δεν έχει δικαιολογία ο Criuser.
Αυτά είναι δούρειοι ίπποι...
Για τους κινεζολάγνους...

Αυτα τουλάχιστον δουλευουν και δεν ειναι με προβλήματα συνεχεια

.......................................................... τι αλλο να πουμε για να μην την πατησουν αλλοι
οπως βλέπετε ο ανθρωπος εχει 2 ηλεκτρικα, δεν εχει μονο stellantis οποτε ειναι καταλληλος για να συγκρινει 2 διαφορετικες μαρκες
τωρα αν εχει καμια ομορφη κοπέλα στο συνεργειο και θέλετε να πηγαινετε συνεχεια το ακουω, πάρτε στελαντις σε αυτη την περιπτωση
Leapmotor