-
@dettol εντυπωσιακό το βίντεακι.
Αλλά ειλικρινά τέτοια διαδρομή με τόση κίνηση σε τόσο στενό δρόμο με όχημα πλάτους μοντελ3 δεν θα έκανα και να με πλήρωναν. Ποσο μάλλον να μου την κάνει ο υπολογιστής. -

-
Το ερώτημα είναι αν συνέχισε μετά να είναι λειτουργικό το εργαλείο...

-
Το σοβαρότητα είναι αυτή ρε σεις? Oύτε με τoν Elon να έκανε χειραψία...
-
Προσπαθεί να το ματιάξει

-
-
Γυρίζοντας στο σπίτι σήμερα με τον μικρό μετά τον παιδικό, τον πήρε ο ύπνος. Πάρκαρα στην αυλή, άφησα το αμάξι να δουλεύει για να λειτουργεί ο κλιματισμός και μπαινόβγαινα κάθε 2-3 λεπτά να τον δω γιατί αν ξυπνήσει και καταλάβει ότι είναι μόνος του θα κλαίει μετά όλη μέρα. Αυτό κράτησε 1,5 ώρα...
Σκέφτηκα λοιπόν τι ωραία θα ήταν να είχα Tesla και να τον άφηνα στο dog mode (έτσι λέγεται;). Δε θα έκαιγα τόσο πετρέλαιο. Μετά όμως σκέφτηκα ότι πάλι θα πηγαινοερχόμουνα για να μην ξυπνήσει μόνος του. Αλλά μήπως υπάρχει κάποια λύση -αντίστοιχα με τις εξωτερικές κάμερες που τις βλέπεις στο κινητό απομακρυσμένα- για κάποια εσωτερική κάμερα; Έψαξα στο ιντερνετ και βρήκα ότι ίσως γίνεται αυτό αλλά όχι και σίγουρα.
Τι λέτε οι κάτοχοι; Υπάρχει κάτι τέτοιο; -
@sargus said in TESLA FORUM:
Γυρίζοντας στο σπίτι σήμερα με τον μικρό μετά τον παιδικό, τον πήρε ο ύπνος. Πάρκαρα στην αυλή, άφησα το αμάξι να δουλεύει για να λειτουργεί ο κλιματισμός και μπαινόβγαινα κάθε 2-3 λεπτά να τον δω γιατί αν ξυπνήσει και καταλάβει ότι είναι μόνος του θα κλαίει μετά όλη μέρα. Αυτό κράτησε 1,5 ώρα...
Σκέφτηκα λοιπόν τι ωραία θα ήταν να είχα Tesla και να τον άφηνα στο dog mode (έτσι λέγεται;). Δε θα έκαιγα τόσο πετρέλαιο. Μετά όμως σκέφτηκα ότι πάλι θα πηγαινοερχόμουνα για να μην ξυπνήσει μόνος του. Αλλά μήπως υπάρχει κάποια λύση -αντίστοιχα με τις εξωτερικές κάμερες που τις βλέπεις στο κινητό απομακρυσμένα- για κάποια εσωτερική κάμερα; Έψαξα στο ιντερνετ και βρήκα ότι ίσως γίνεται αυτό αλλά όχι και σίγουρα.
Τι λέτε οι κάτοχοι; Υπάρχει κάτι τέτοιο;απο οτι θυμαμαι, οταν ενεργοποιεις το dog mode, αποκτας προσβαση στην εσωτερικη καμερα και μπορεις να βλεπεις μεσω αυτης. Η καμερα βρισκεται στην πλαφονιερα, αλλα δεν ξερω ποσο καλη ορατοτητα εχει πισω απο τα μπροστινα καθισματα, ωστε να βλεπεις παιδακι που ειναι σε καρεκλακι. Επισης, δεν θυμαμαι αν ειναι συνδεδεμενη με το μικροφωνο ωστε να ακους ηχο απο το εσωτερικο του οχηματος.
-
@dettol said in TESLA FORUM:
Τι λέτε οι κάτοχοι; Υπάρχει κάτι τέτοιο;απο οτι θυμαμαι, οταν ενεργοποιεις το dog mode, αποκτας προσβαση στην εσωτερικη καμερα και μπορεις να βλεπεις μεσω αυτης. Η καμερα βρισκεται στην πλαφονιερα, αλλα δεν ξερω ποσο καλη ορατοτητα εχει πισω απο τα μπροστινα καθισματα, ωστε να βλεπεις παιδακι που ειναι σε καρεκλακι. Επισης, δεν θυμαμαι αν ειναι συνδεδεμενη με το μικροφωνο ωστε να ακους ηχο απο το εσωτερικο του οχηματος.
Ευχαριστώ. Πως θα τα μάθουμε άραγε αυτά;
(Από τα νεύρα μου μπήκα στο σαιτ της Τέσλα και παραλίγο να πατήσω το κουμπί..) -
@dettol said in TESLA FORUM:
Ευχαριστώ. Πως θα τα μάθουμε άραγε αυτά;
(Από τα νεύρα μου μπήκα στο σαιτ της Τέσλα και παραλίγο να πατήσω το κουμπί..)ελαχιστα που το εψαξα, δεν υπαρχει τροπος ουτε να ακουσεις τι συμβαινει στο εσωτερικο ουτε να μιλησεις εσυ. Μονο να δεις μεσω της καμερας. Κατα τα αλλα, ειναι οπως στο περιεγραψα. Το βλεπεις και στο ακολουθο βιντεο
-
Ωραίος!
Ναι, γίνεται δουλειά έτσι γιατί μπορείς να δεις το μωρό και αν κινείται το μωρό από το ατομικό καθρεφτάκι του που βλέπει μπροστά. -
Ωραίος!
Ναι, γίνεται δουλειά έτσι γιατί μπορείς να δεις το μωρό και αν κινείται το μωρό από το ατομικό καθρεφτάκι του που βλέπει μπροστά.υποψιν οτι το sentry mode δεν σε αφηνει να βλεπεις συνεχεια το live feed. Υπαρχει ημερησιο οριο που ειναι 15-30'. Δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο και για την εσωτερικη καμερα του dog mode. Επομενως, μαλλον δεν θα μπορεις να εχεις το κινητο ανοιχτο και να βλεπεις συνεχως την καμερα, μεχρι να ξυπνησει το μωρο
-
Αμα το πάρεις αγκαλιά μια χαρά θα συνεχίσει να κοιμάται, ακόμα και αν ξυπνήσει για λίγο.
Πολύ χειρότερο που το άφησες στο αμάξι μόνο του, έστω και για λίγα λεπτά.
-
@criuser said in TESLA FORUM:
Αμα το πάρεις αγκαλιά μια χαρά θα συνεχίσει να κοιμάται, ακόμα και αν ξυπνήσει για λίγο.
Πολύ χειρότερο που το άφησες στο αμάξι μόνο του, έστω και για λίγα λεπτά.
Μην γενικεύεις !
-
Η απάντηση μου είναι μην ρισκάρεις...
-
-
@red_monster said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης [#2]:
Στα περισσότερα που λες διαφωνώ, θεωρώ οτι τα προσεγγίζεις πάρα πολύ επιφανειακά και το αφήνω εδώ.
είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς, τα πράγματα ειναι απλά και αποτυπώνονται στις πωλήσεις κάθε εταιρίας, ειτε κινεζικής, ειτε ευρωπαικής είτε Tesla (η οποία πούλησε 1.636.129 μονάδες, σημειώνοντας μείωση 8,6% σε σύγκριση με το 2024 που ειχε πάλι πτώση 1%). Οπως προανέφερα, αναμένω το Tesla ελπίζω μέσα στον Οκτώβριο, οποτε δεν υπάρχει κανένας οπαδισμός εναντίων της, ίσα ίσα, να λέμε τα καλά, αλλά να λέμε και τα κακά. Ολο το παιχνίδι πλέον παίζεται στην Κίνα.
-
@bekiaris said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης [#2]:
Επίσης, η Tesla εχει προβλήματα και στις παραδώσεις οχημάτων, έχω παραγγείλει Y απο 18 Απρίλίου, πιάσαμε Οκτώβριο, και ακόμα δνε έχω παραλάβει, περιμένω απο εβδομάδα ενημερωση για το πότε. Δεν ξέρω τι πρόβλημα υπάρχει, δεν μπορούν να διαχειριστούν τις παραγγελίες? έουν προβλήματα απο προμηθευτές? με βάση το αρχικό πλάνο, θα έπρεπε να το είχα λάβει.
Υπαρχει περιπτωση να εχεις μπλεξει με το γνωστο ζητημα με τις πινακιδες; Εκτος αν το οχημα δεν εχει ερθει καν ελλαδα, οποτε ειναι διαφορετικο το ζητημα.
-
@dettol said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης [#2]:
Υπαρχει περιπτωση να εχεις μπλεξει με το γνωστο ζητημα με τις πινακιδες; Εκτος αν το οχημα δεν εχει ερθει καν ελλαδα, οποτε ειναι διαφορετικο το ζητημα.
οχι, δεν ειναι αυτή η περίπτωση καθώς δεν έχω πάρει καν VIN, δεν έχει έρθει κάν στην Ελλάδα.
-
@bekiaris said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης [#2]:
έχω παραγγείλει Y απο 18 Απρίλίου, πιάσαμε Οκτώβριο, και ακόμα δνε έχω παραλάβει,
Μεγάλη καθυστέρηση για Tesla, που μας είχε συνηθίσει σε παραδόσεις λίγων εβδομάδων. Για να αισθανθείς λίγο καλύτερα, φίλος με παραγγελία από 14/4 είναι ακριβώς στην ίδια κατάσταση και ακόμα περιμένει.
Πλησιάζει και η δική μου ώρα για αλλαγή και τέτοιοι χρόνοι παράδοσης δημιουργούν σοβαρό θέμα συγχρονισμού. Το κυριότερο πρόβλημα για εμένα ωστόσο είναι ότι η Tesla αυτή τη στιγμή δεν προσφέρει ουσιαστικό διάδοχο για το Χ, οπότε αναγκαστικά κοιτάω και αλλού
TESLA FORUM