-
@red_monster said in iOS , MacOS, iPhone, iPad, MacBook, Apple watch και συμπαρομαρτούντα ...:
Μετά από το 13 προ με μισό χαλασμένη κάμερα πάμε στο 18 προ ή στο 17 προ;
Εφόσον μπορείς, προφανώς στο 18 Pro!
-
Εγώ δε πάω από 17pro σε 18pro γιατί η αναβάθμιση είναι σχεδόν ανεπαίσθητη.
Από 16pro ή οτιδήποτε άλλο πριν θα πήγαινα απ ευθείας στο 18pro. Καλύτερα να εχεις όλες τις τελευταίες βελτιώσεις
-
@fanis75 said in iOS , MacOS, iPhone, iPad, MacBook, Apple watch και συμπαρομαρτούντα ...:
@red_monster said in iOS , MacOS, iPhone, iPad, MacBook, Apple watch και συμπαρομαρτούντα ...:
Εφόσον μπορείς, προφανώς στο 18 Pro!
Τι διάφορες έχει; οπτικά το ίδιο φαίνεται.
-
Οπτικά ίδια. Επεξεργαστής αλλάζει, μηχανικό διάφραγμα στην κάμερα για καλύτερο exposure,λίγη ram παραπάνω και άλλα χρώματα . Αυτα χοντρικά
-
-
@panos2171 said in iOS , MacOS, iPhone, iPad, MacBook, Apple watch και συμπαρομαρτούντα ...:
Εγώ δε πάω από 17pro σε 18pro γιατί η αναβάθμιση είναι σχεδόν ανεπαίσθητη.
Από 16pro ή οτιδήποτε άλλο πριν θα πήγαινα απ ευθείας στο 18pro. Καλύτερα να εχεις όλες τις τελευταίες βελτιώσεις
Από 17 προ με τίποτα δεν πας σε 18 προ, νομίζω δεν θα κερδίσεις σχεδόν τίποτα
-
@a-d-p said in iOS , MacOS, iPhone, iPad, MacBook, Apple watch και συμπαρομαρτούντα ...:
Δεν είναι και λίγα τα σχεδόν 300€ για μικρές διαφορές σε μπαταρία και -πιθανό- μεγάλη σε κάμερα !
Αυτό που με νοιάζει περισσότερο είναι η ψύξη, τα άλλα είναι σούπερ έτσι και αλλιώς !1500€ vs 1250€, εννοείται πηγαίνεις για 18 pro
Ξέχασες και τον A20 pro επεξεργαστή στα 2nm
1249 το 17 pro, νομίζεις ότι θα καταλάβει διαφορά για απλή χρήση;
-
@wantone said in iOS , MacOS, iPhone, iPad, MacBook, Apple watch και συμπαρομαρτούντα ...:
@a-d-p said in iOS , MacOS, iPhone, iPad, MacBook, Apple watch και συμπαρομαρτούντα ...:
Δεν είναι και λίγα τα σχεδόν 300€ για μικρές διαφορές σε μπαταρία και -πιθανό- μεγάλη σε κάμερα !
Αυτό που με νοιάζει περισσότερο είναι η ψύξη, τα άλλα είναι σούπερ έτσι και αλλιώς !1500€ vs 1250€, εννοείται πηγαίνεις για 18 pro
Ο συγκεκριμένος δεν θα καταλάβει ούτε με το 13 pro που έχει τώρα

, αλλά αφού:
θα το κρατήσει χρόνια και Δεν θα πεινασουν και τα παιδιά του αν δώσει 2-300 ευρώ παραπάνω.

Χώρια που το Τέρας είναι και large τύπος
Ποιος ο λόγος να πάρει το περσινό;;
Αν ρωτούσε κάνας μεροκαματιάρης δημόσιος υπάλληλος ή κάνας τσιγκούνης εισοδηματιας, θα απαντούσα διαφορετικά.

-
@wantone said in iOS , MacOS, iPhone, iPad, MacBook, Apple watch και συμπαρομαρτούντα ...:

, αλλά αφού:
θα το κρατήσει χρόνια και Δεν θα πεινασουν και τα παιδιά του αν δώσει 2-300 ευρώ παραπάνω.

Αν ρωτούσε κάνας μεροκαματιάρης δημόσιος υπάλληλος ή κάνας τσιγκούνης εισοδηματιας, θα απαντούσα διαφορετικά.

Τα 300 της διαφοράς μπορείς να τα επενδύσεις και σε μερικά χρόνια να τα έχεις κάνει 1300 δηλ να σου βγει δωρεάν το τηλέφωνο. Κανένας δεν καταλαβαίνει αν είναι 17 η 18 αφού εξωτερικά είναι τα ίδια.
-

, αλλά αφού:

Τα 300 της διαφοράς μπορείς να τα επενδύσεις και σε μερικά χρόνια να τα έχεις κάνει 1300 δηλ να σου βγει δωρεάν το τηλέφωνο. Κανένας δεν καταλαβαίνει αν είναι 17 η 18 αφού εξωτερικά είναι τα ίδια.
Πιθανόν να ήταν αυτή η απάντηση μου, αν ρωτούσες εσύ

Οι βασικές τους διαφορές έχουν αναφερθεί
Τσιπ A20 Pro με τεχνολογία 2nm
Διπλάσια ισχύς AI
Προηγμένο Σύστημα Ψύξης (Vapor Chamber)
Σύστημα Κάμερας (Μεταβλητό Διάφραγμα) Variable Aperture
Αυξημένη Αυτονομία
Ταχύτερη Φόρτιση
Συνδεσιμότητα (Apple C2 Modem) νεο in-house 5G Modem
-
To νέο iPhone 18 Pro Max, και το iPhone 18 Pro της Apple, είναι πλέον επίσημα διαθέσιμα και στη χώρα μας. Τα έχω στα χέρια μου, και μιλάω για κάτι που κρατάω, δοκιμάζω και έχω άποψη. Όχι στη θεωρία.
Το iPhone 18 Pro max λοιπόν, έχει συγκεκριμένες βελτιώσεις σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, όπως και το μικρότερο iPhone 18 Pro. Φωτογραφικά, η μοναδική από αυτές, είναι το μεταβαλλόμενο διάφραγμα στον φακό της βασικής κάμερας. Οι άλλες δύο, όπως και η βασική αυτή τεχνικά, δεν έχει αλλάξει σε σύγκριση με την αμέσως προηγούμενη γενιά.
Η οθόνη και στα δύο έχει πλέον μικρότερο dynamic island, μια καλοδεχούμενη αλλαγή, που όμως δεν προσφέρει κάτι διαφορετικό στην εμπειρία χρήσης. Στο εσωτερικό του iPhone 18 Pro Max όμως, και στο iPhone 18 Pro, βρίσκεται ο εντυπωσιακά ισχυρός A20 Pro επεξεργαστής που έχει σχεδιάσει η Apple για τα δύο νέα μοντέλα.
-
Αυτα ειναι για φτωχους.
Εγω περιμενω το duo
-
Οι έχοντες προφανώς και δεν έχουν θέμα με την τιμή αλλά, θεωρώ εξωφρενικά πολλά τα τέσσερα χιλιάρικα για ένα κινητό. Θα μου πει βέβαια κάποιος δεν είναι απλά ένα κινητό, είναι iPhone, παρόλα αυτά όμως....
-
Ερώτηση…
έχω σημειώσεις για την δουλειά μου από το κινητό, android, στο σημειωματάριο του και θέλω με Bluetooth να τις περάσω στο γ…οiPad ?Πως θα το κάνω;;; Έχουν κάνει σύζευξη αλλά δεν περνά τίποτα
-
@lap said in iOS , MacOS, iPhone, iPad, MacBook, Apple watch και συμπαρομαρτούντα ...:
Ερώτηση…
έχω σημειώσεις για την δουλειά μου από το κινητό, android, στο σημειωματάριο του και θέλω με Bluetooth να τις περάσω στο γ…οiPad ?Πως θα το κάνω;;; Έχουν κάνει σύζευξη αλλά δεν περνά τίποτα
Αν είναι Xiaomi το android, δοκίμασε με "mi μεταφορά "
-
@lap said in iOS , MacOS, iPhone, iPad, MacBook, Apple watch και συμπαρομαρτούντα ...:
Ερώτηση…
Copy paste στο Google keep;
-
Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Με email το έκανα.
Του είπα ότι θα το κάνω δίσκο του καφέ…..κ…οtablet.
Αχαμπαρο αυτο.
-
Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Με email το έκανα.
Του είπα ότι θα το κάνω δίσκο του καφέ…..κ…οtablet.
Αχαμπαρο αυτο.
Εν τω μεταξύ αν ήταν

και τα δύο δεν χρειαζόταν να κάνεις τίποτα -
Ερώτηση…
Με Google Keep, εγώ έτσι πορεύομαι, σημειώνω στο κινητό ή στο iPad και συγχρονίζονται και στην άλλη συσκευή
-
Το iPhone 18 Pro αποδεικνύει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα του Android δεν είναι το hardware
Το Android έφτασε το iPhone 18 Pro σε hardware και software, όμως η Apple κρατά τα ηνία. Ο λόγος δεν είναι τα specs αλλά η ιστορία που πουλάει
Το Android έχει φτάσει, σε κάποια σημεία και ξεπεράσει, το iPhone σε hardware, όμως την ημέρα που το iPhone 18 Pro πιάνει τα ράφια ο κόσμος στήνεται πάλι στην ουρά. Κι ο λόγος δεν είναι τα chips ή οι κάμερες. Απλώς η Apple ξέρει να λέει μια ιστορία, κάτι που Samsung και Google ακόμα δεν έχουν μάθει
Η Apple πουλάει ιστορίες, όχι specs
Η Apple διατηρεί το προβάδισμα απέναντι στο Android επειδή ελέγχει το αφήγημα γύρω από τα προϊόντα της, όχι επειδή έχει καλύτερο hardware. Οι διαφημίσεις Mac vs PC στα μέσα της δεκαετίας του 2000 δεν ανέφεραν ούτε ένα χαρακτηριστικό, αλλά το μήνυμα περνούσε αμέσως: PC για τη δουλειά, Mac αν έχεις ψυχή.Το ίδιο κόλπο έπαιξε και με το iPhone Duo, το πρώτο αναδιπλούμενο της Apple. Ένα και μόνο animation, όπου η εξωτερική οθόνη διπλώνει και αποκαλύπτει από κάτω την ίδια εικόνα ανοιγμένη, εξήγησε τη συνέχεια εφαρμογών ανάμεσα στις δύο οθόνες καλύτερα από όσες παρουσιάσεις έχουν κάνει Samsung και Google για τα δικά τους αναδιπλούμενα. Οι φανατικοί του χώρου μάλλον φώναζαν στην οθόνη. Ως διαφήμηση πάντως, έπιασε
iOS , MacOS, iPhone, iPad, MacBook, Apple watch και συμπαρομαρτούντα ...