-
-
@a-d-p said in Xpeng forum:
Θυμάστε που συζητούσαμε για το πώς χτίζεται στην αντίληψη του κόσμου μια premium brand; Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ είναι το playbook. Επόμενο event θα είναι κανένα ATP250 ή κανένα challenger στην χώρα μας.
-
Το ίδιο με τις τηλεοράσεις Hisense. Ποιος τις έδινε σημασία…. Κανείς. Ούτε τα τηλεχειριστήρια.
Τώρα;;;;
-
@lap said in Xpeng forum:
Το ίδιο με τις τηλεοράσεις Hisense. Ποιος τις έδινε σημασία…. Κανείς. Ούτε τα τηλεχειριστήρια.
Τώρα;;;;
Νομίζω όμως ότι οι Hisense εξακολουθούν να τοποθετόυνται στο vfm κομμάτι της αγοράς. Δεν προσπαθούν να γίνουν Sony.
-
Μπα….. εκεί στοχεύουν. Δεν έπιασαν την θέση τους αλλά εκεί στοχεύουν. Πλέον οι xiaomi είναι ότι ήταν οι Hisense μέχρι πρόσφατα. Εδω σου λέει βγάζουν νεεες τεχνολογίες πατενταρισμένες και ρίχνουν στα αυτιά διάσημα μοντέλα.
Σορρυ για το οφφτοπικ. Ξεςχαστηκα
-
@lap said in Xpeng forum:
και ρίχνουν στα αυτιά διάσημα μοντέλα.
Σορρυ για το οφφτοπικ. ΞεςχαστηκαΑν σου ρίξω μια διήμερη στα αυτιά και γω, θα είμαι καλός;

-
@dettol said in Xpeng forum:
Θυμάστε που συζητούσαμε για το πώς χτίζεται στην αντίληψη του κόσμου μια premium brand; Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ είναι το playbook. Επόμενο event θα είναι κανένα ATP250 ή κανένα challenger στην χώρα μας.
όχι με το προ μεσσηνία ρε συ

Αυτά είναι διαφήμιση απλή. Για να μην πω κριντζιά που είχαν το σουβ στο χορτάρι.Να μπουν σε αγωνες αν θελουν οι τσιπηδες.
Αλλά με αυτά τα ονόματα μόνο σε κατσικοδρομίες θα τους δεχτούν. -
@jousis said in Xpeng forum:
όχι με το προ μεσσηνία ρε συ

Αυτά είναι διαφήμιση απλή. Για να μην πω κριντζιά που είχαν το σουβ στο χορτάρι.Να μπουν σε αγωνες αν θελουν οι τσιπηδες.
Αλλά με αυτά τα ονόματα μόνο σε κατσικοδρομίες θα τους δεχτούν.Δεν το λέω για να κάνω trigger κανέναν, αλλά δεν νομίζω ότι ασχολούνται πολλοί με αγώνες πλέον. Δηλαδή, περισσότερο marketing bang for your buck θα έχεις με το τουρνουά γκολφ ή με κάποιον influencer παρά με αγώνες.
-
μωρε δεν ασοχλουνται αλλα οι αγωνες δινουν αιγλη, οχι διαφημιση.
Διαφημιση δινει το ξπεντ εξω απο τα ζαρα αλλα οταν σε ρωτησει τιν τουτ ρε πατριώτη;
Θα πρεπει να του πεις ' ο φετινος νικητης του ακροπολις !'
-αααααααα τελειο.Αν του πεις 'ηταν πισω στο γρασιδι στο προ-αμ μεσσηνια και κατω ζαχαρω' θα φυγει.
Καλά με. ινφλουενσε δεν το συζηταω, προφανως η νο1 πλυση εγκεφαλου, τι αγωνες κ μ.κιες. Εννοειται.
-
Πάντως αυτό το νέο L03 δείχνει πολύ καλό και με ελπιδοφόρα τιμή αν έρθει ως ηλεκτρικό από 35Κ χωρίς τυχόν επιδοτήσεις....έχει και φοβερό αεροδυναμικό συντελεστή κάτω από 0.23! Ο χώρος αποσκεων είναι μικρός αν ισχύουν αυτά τα νούμερα (κάτι 539 που διαβάζω προφανώς είναι σε σε άλλη μονάδα) αλλά τουλάχιστον έχει Φρανκ για καλώδια ή για συμπλήρωμα. Tωρα το reev έχει τεράστια μπαταρία θεωρητικά βγάζει 200 χλμ και γρήγορη φόρτιση για phev αλλά δεν ξέρω τι κάνει αυτή η τεχνολογία σε ταξίδι γιατί διάβαζα για μεγάλες καταναλώσεις στα deepal Kai leapmotor, αυτό βέβαια έχει τρομερό νούμερο το 0.23 που θα βοηθήσει...
Και ας πούμε ότι έχει και μαζεμένο μήκος στα 4.65μ εδώ που φτάσαμε... -
Πάντως ο συνολικός χώρος αποσκευών που δίνουν στο site τους είναι:
- Χώρος Αποσκευών Εμπρός 89 λίτρα
- Χώρος Αποσκευών Πίσω 367 λίτρα
- Συρόμενο συρτάρι 7 λίτρων κάτω από τα καθίσματα της δεύτερης σειράς
ΣΥΝΟΛΟ: 463 λίτρα.
-
αναξαρτητα αν χρειαζεται καποιος αν χρειαζεται καποιος καλο χωρο αποσκευων αυτα τα λτ για 4.65μ μήκος ειναι απο τα χαμηλότερα ισως και το χαμηλότερο που μπορει να βρει κάποιος.
Πχ το leapmotor B10 14εκ μικρότερο και έχει 430λτ πίσω και δεν είναι και αυτό κορυφαίο...τι να πούμε για Σκόντα και σκρος που έχει 4.30μ με 430λτ!
Προφανώς όταν καθίσεις πίσω στο xpeng θα αποζημιωθεις από τον χώρο στα γόνατα...
Απλά 2 ποντακια μετακίνηση των καθισμάτων θα εξομάλυναν κάπως αυτά τα λτ που λείπουν και δεν ξέρω τι έχουν κάνει με το πάτωμα πίσω και γιατί δεν μπορεσαν να το βαθυνουν λίγο περισσότερο... -
@tkin73 said in Xpeng forum:
αναξαρτητα αν χρειαζεται καποιος αν χρειαζεται καποιος καλο χωρο αποσκευων αυτα τα λτ για 4.65μ μήκος ειναι απο τα χαμηλότερα ισως και το χαμηλότερο που μπορει να βρει κάποιος
θυσία στο βωμό του αεροδυναμικού συντελεστή

-
@dg79 said in Xpeng forum:
@tkin73 said in Xpeng forum:
αναξαρτητα αν χρειαζεται καποιος αν χρειαζεται καποιος καλο χωρο αποσκευων αυτα τα λτ για 4.65μ μήκος ειναι απο τα χαμηλότερα ισως και το χαμηλότερο που μπορει να βρει κάποιος
θυσία στο βωμό του αεροδυναμικού συντελεστή

Σωστό και αυτό αν και δεν ξέρω πόσο το εξάντλησαν το θέμα. Γενικά οι Κινέζοι νοιάζονται για την καμπίνα των επιβατών σε βάρος των αποσκευών σχεδόν όλοι. Δύσκολα ακούμε για καλούς χώρους στις αποσκευές.
-
-
Αυτο που κάνει στο 17:48 δεν το έχω ξαναδεί ποτέ σε σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος
Καλό!
-
@dettol said
Αυτο που κάνει στο 17:48 δεν το έχω ξαναδεί ποτέ σε σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος
Το έχω ξαναδεί...στο Xpeng L03!
-
@sargus said in Xpeng forum:
@dettol said
Το έχω ξαναδεί...στο Xpeng L03!
αν το εκανε κανα τεσλα αυτο θα μας ειχαν ζαλισει ...
τα xpeng δεν ξερω ποσο καλα αυτοκινητα αλλά σιγουρα ειναι κορυφαια στο λογισμικο ...αν εχεις λιγη τρελα με την τεχνολογια και μπεις σε ενα xpeng δυσκολα θα πας σε άλλο στο ιδια λεφτα...
-
-
Ωραίο! Αλλά πραγματικά υπάρχει κάποιος που θα άφηνε το όχημα του να ενεργήσει μόνο του χωρίς παρέμβαση σε όλες αυτές τις περιπτώσεις;
Xpeng forum