-
@a-d-p said in Σπάνια πουλιά!!!!!:
@kostis20 said in Σπάνια πουλιά!!!!!:
Βερολίνο?
Ναι, έκθεση Bugatti το 2013
Αυτο ήταν έκδοση προπαραγωγης, ουσιαστικά τελικό πρωτότυπο.Ακόμα πιο σπάνιο. Μοναδικό!
-

V12 -
Έχω την εντύπωση πως το συγκεκριμένο μοντέλο, μιας και δεν είχαν ανακαλυφθεί ακόμη οι αισθητήρες και οι κάμερες παρκαρίσματος, είχε δύο μικρές πτυσσόμενες κεραιούλες στα πίσω φτερά. Μόλις ο οδηγός έβαζε όπισθεν, οι κεραίες έβγαιναν από την θέση τους, ώστε να μπορεί να δει ο οδηγός που τελειώνει το αμάξι!
Μια τέτοια πρέπει να είχε ο Μπάγεβιτς! -
@axel12p said in Σπάνια πουλιά!!!!!:
Έχω την εντύπωση πως το συγκεκριμένο μοντέλο, μιας και δεν είχαν ανακαλυφθεί ακόμη οι αισθητήρες και οι κάμερες παρκαρίσματος, είχε δύο μικρές πτυσσόμενες κεραιούλες στα πίσω φτερά. Μόλις ο οδηγός έβαζε όπισθεν, οι κεραίες έβγαιναν από την θέση τους, ώστε να μπορεί να δει ο οδηγός που τελειώνει το αμάξι!
Μια τέτοια πρέπει να είχε ο Μπάγεβιτς!Σωστα για τα προ Fl μοντέλα .Αυτη στη φωτογραφία ειναι FL και εχει Parktronic κανονικά.
-
Σε φρέσκο πράγμα, MAZDA CX-80 phev, σε πολύ ιδιαίτερο χρώμα κάστανου. Με Βουλγαρικές πινακίδες, μου φαίνεται απίθανο να πουληθεί κανένα στην Ελλάδα...
-
@tgd said in Σπάνια πουλιά!!!!!:
Σε φρέσκο πράγμα, MAZDA CX-80 phev, σε πολύ ιδιαίτερο χρώμα κάστανου. Με Βουλγαρικές πινακίδες, μου φαίνεται απίθανο να πουληθεί κανένα στην Ελλάδα...
Έχουν πουληθεί
-
@skg1958 said in Σπάνια πουλιά!!!!!:
Έχουν πουληθεί
Ένα (1) τον Φεβρουάριο και ένα τον Μάϊο του 26 σίγουρα
-
@skg1958 said in Σπάνια πουλιά!!!!!:
Έχουν πουληθεί
Ένα (1) τον Φεβρουάριο και ένα τον Μάϊο του 26 σίγουρα
Οποίος έχει αναγκη για επιπλέον χώρους από το CX-60 θα το πάρει αφού η διαφορά τιμής είναι ασήμαντη
-
-
-
Δεν είναι δικό μου carspotting, αλλά θα ήταν κρίμα να μην μπει αυτή η ομορφιά εδώ μεσα.
Alfa Romeo CZ και Lancia Monte Carlo στην ίδια φωτο, κάπου στην Πάτρα.
Όταν οι Ιταλοί απλά λένε σε όλους τους άλλους: "You think you can design cars? Hold my chianti."!!!
-
@realzeus said in Σπάνια πουλιά!!!!!:
Δεν είναι δικό μου carspotting, αλλά θα ήταν κρίμα να μην μπει αυτή η ομορφιά εδώ μεσα.
Alfa Romeo CZ και Lancia Monte Carlo στην ίδια φωτο, κάπου στην Πάτρα.Όταν οι Ιταλοί απλά λένε σε όλους τους άλλους: "You think you can design cars? Hold my chianti."!!!
Το μόνο κακό είναι οι πινακίδες ΙΟ , απ' αυτά που γράφουν στις ομάδες των ιστορικών όχημα με τέτοιο καθεστώς δεν μπορεί να μεταβιβαστεί

-
@monman2 said in Σπάνια πουλιά!!!!!:
@realzeus said in Σπάνια πουλιά!!!!!:
Alfa Romeo CZ και Lancia Monte Carlo στην ίδια φωτο, κάπου στην Πάτρα.Όταν οι Ιταλοί απλά λένε σε όλους τους άλλους: "You think you can design cars? Hold my chianti."!!!
Το μόνο κακό είναι οι πινακίδες ΙΟ , απ' αυτά που γράφουν στις ομάδες των ιστορικών όχημα με τέτοιο καθεστώς δεν μπορεί να μεταβιβαστεί

Νομίζω ότι θα βρίσκαμε τον τρόπο Τάσο μου...

ΥΓ: Κανόνισε να βρεθούμε το άλλο ΣΚ. -
Εντωμεταξύ ο τίτλος του νήματος είναι λίγο παρεξηγήσιμος..
Φοβάσαι για το τι θα συναντήσεις εάν μπεις
Σπάνια πουλιά!!!!!